Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: is77
Agencja pokręciła. W spisie sklepów biorących udział (zalącznik do regulaminu colgate) też jest napis "elmex"
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo niedobrze, być może esemesy z dwóch konkursów są mieszane, potem Ci przyznają nagrodę z konkursu, na który nie masz paragonu.
Na Twoim miejscu zwróciłabym im uwagę. Gdyby celowym było przesyłanie tej samej zwrotki do wszystkich akcji, brzmiałaby ona a'la "Dziękujemy za udział w konkursie, jeśli wygrasz, organizator skontaktuje się z Tobą." Tu zwrotka wyraźnie wskazuje, że wszystkie zgłoszenia lecą do wora Elmex.
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
misiamisiam
Postów 1673
Data rejestracji 20.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje odczucia są identyczne - klocki na all kupisz już za 50 zł.
ziolko
Postów 10449
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też jestem mocno rozczarowana, myślałam że będzie jakiś fajny zestaw dla córeczki. Jednak ona sama jest bardzo zadowolona z tych popierdółek - jak to dziecko
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co tam konkretnie przyszło ?
Bo ja jeszcze swojego nie widziałam
Wiem tylko , ze jakieś dwa pudełeczka jedno większe drugie mniejsze
Macie moze jakiegoś linka do Allegro gdzie moge zobaczyć te "zestawy "
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie klocki: http://www.ceneo.pl/25185676
To większe pudełeczko zawiera malowanki, zaproszenia itp To co można było sobie wydrukować za wzięcie udziału w konkursie.
mirai
Postów 800
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arabela79
Postów 1025
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mallina
Postów 829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na FB pisali, że dzwonią już chyba od wczoraj i dziś wszyscy będą powiadomieni, a lista laureatów pojawi się na stronie w niedzielę. Ponoć z zastrzeżonego dzwonią, kilka osób się pochwaliło w komentarzach.
bianco
Postów 605
Data rejestracji 19.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my tez się rozczarowaliśmy
(bo dzieci zawsze zadowolone )
miało być za 200
a wyszło jak zwykle ...
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh no to faktycznie
To mogli chociaż dać po dwa pudełeczka klocków
mstelmas11
Postów 597
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś dostał od nich sms???
bo przed momentem dostałam jakiegoś od nich sms, ale jakby tylko część - bez ładu i bez składu
nie wiem czy wygrałam, a ni co wygrałam tylko coś piszą o odesłaniu wszystkich paragonów
czy ktoś z was miał podobny przypadek
proszę o info
cudaczek121
Postów 7002
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja niestety nic nie wygrałam u nich póki co,ale jeśli masz podejrzenie,że to od nich, proponuję Ci zadzwonić do nich lub napisać, podając swój numer telefonu na który przyszedł sms,aby oni sprawdzili,czy wygrałaś i powiedzieli co robić dalej/ewentualnie niech Ci doślą dallszą część smsa
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
arabela79
Postów 1025
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, ze nie tutaj
mirai
Postów 800
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli 100.000 zł przeleciało mi koło nosa...
ladyinred
Postów 2530
Data rejestracji 22.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie jak ktos nie pochwali sie na tym forum oznacza, ze lewy konkurs
*rozumiem, ze poinformowani o glownych, bo ze nikomu sie liquidy nie trafily z forum nie uwierze za nic
radosna
Postów 2448
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba tylko weryfikacja paragonów
nic nie będę odsyłać szkoda kasy na znaczki
już raz wysyłam z zelmera i nawet głupiego fartuszka nie przysłali
czy też ktoś otrzymał z fix knorr takiego smsa????