Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#5883757 Napisano: 03.07.2014 23:47:50
Mam pytanko odnośnie NIVEA, teraz tak patrzę i na zwycięskim paragonie (Auchan) mam zapis: BALSAM DO CIA.973270 emotka , czy mieliście podobne sytuacje, agencja to uznaje?
0 0

ladyinred

#5883792 Napisano: 04.07.2014 08:43:36
kiedy beda wysylac z nivea?
0 0

joan

#5883794 Napisano: 04.07.2014 08:48:58
edzia21 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie NIVEA, teraz tak patrzę i na zwycięskim paragonie (Auchan) mam zapis: BALSAM DO CIA.973270 emotka , czy mieliście podobne sytuacje, agencja to uznaje?

Odradzam wysłanie czegoś takiego. Mogłoby przejść, gdyby ten numer to był kod kreskowy (tak drukują w Super-Pharm), ale to tzw. numer z d*, więc paragon nieważny. Najlepiej iść do BOK i poprosić o wydruk szczegółowy/ pieczątkę.
0 0

assal

#5883797 Napisano: 04.07.2014 09:03:34
95% agencji uzna, jak wyśle się paragon z dołączonym fragmentem danego produktu.
Tutaj warto zapytać emotka
0 0

mundek2004

#5883804 Napisano: 04.07.2014 09:13:54
Puściłem na Krakusa hasło 157 znaków bez polskich znaków a przyszły mi trzy zwrotki emotka wtf?
0 0

Gość: Anonima

#5883818 Napisano: 04.07.2014 09:38:16
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Odradzam wysłanie czegoś takiego. Mogłoby przejść, gdyby ten numer to był kod kreskowy (tak drukują w Super-Pharm), ale to tzw. numer z d*, więc paragon nieważny. Najlepiej iść do BOK i poprosić o wydruk szczegółowy/ pieczątkę.

No a ja taki wyslalam z tes o, mam napisane mleczko oczyszczajace, nie ma ze nivea, poszlam do tesco po pieczatke i babsko mi nie chcialo dac, bo powiedziala ze nie ma mozliwosci sprawdzenia i ze takie nazwy ustala centrala z krakowa i ona nic poradzi nie moze...wiec wyslalam taki, co mialam zrobic?
0 0

joan

#5883821 Napisano: 04.07.2014 09:42:04
Anonima napisał(a):

No a ja taki wyslalam z tes o, mam napisane mleczko oczyszczajace, nie ma ze nivea, poszlam do tesco po pieczatke i babsko mi nie chcialo dac, bo powiedziala ze nie ma mozliwosci sprawdzenia i ze takie nazwy ustala centrala z krakowa i ona nic poradzi nie moze...wiec wyslalam taki, co mialam zrobic?

Zdzielić babsko w łeb patelnią emotka Ale wiadomo, że człowiek nie nosi przy sobie patelni. W Tesco/ITM nigdy nie robię zakupów na konki ogólnopolskie, bo zawsze są problemy. Ja bym wezwała menedżerkę dyżurną; warto też poprosić o nazwisko danego pracownika i książkę skarg/ zażaleń.

Niech nie pitolą, że nie mają podglądu, co kupiłaś. To NIEMOŻLIWE.
0 0

#5883835 Napisano: 04.07.2014 09:59:33
joan napisał(a):

Anonima napisał(a):

Zdzielić babsko w łeb patelnią emotka Ale wiadomo, że człowiek nie nosi przy sobie patelni. W Tesco/ITM nigdy nie robię zakupów na konki ogólnopolskie, bo zawsze są problemy. Ja bym wezwała menedżerkę dyżurną; warto też poprosić o nazwisko danego pracownika i książkę skarg/ zażaleń.

joan napisał(a):

Anonima napisał(a):

Tak mi wytlumaczyla, mimo ze kilka razy prosilam, ze nie ma mozliwosci sprawdzenia bo takie maja oznaczenia z centrali i ona pieczatki dac nie moze, tak sie wkurzylam...jak mi teraz zestaw przepadnie to wkurze sie maksymalnie emotka
0 0

sylzab2294

#5883839 Napisano: 04.07.2014 10:01:51
edzia21 napisał(a):

uznają ja miałam paragon z ITM i tam w ogóle nic nie opisane , a kosmetyki doszły emotka
0 0

#5883842 Napisano: 04.07.2014 10:04:49
sylzab2294 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

uznają ja miałam paragon z ITM i tam w ogóle nic nie opisane , a kosmetyki doszły emotka

Oj kamien spadl mi z serca jak czytam Twoj wpis emotka
0 0

joan

#5883847 Napisano: 04.07.2014 10:06:54
Anonima napisał(a):

Tak mi wytlumaczyla, mimo ze kilka razy prosilam, ze nie ma mozliwosci sprawdzenia bo takie maja oznaczenia z centrali i ona pieczatki dac nie moze, tak sie wkurzylam...jak mi teraz zestaw przepadnie to wkurze sie maksymalnie emotka

Nawet, jeśli Ci uznają paragon, nieciekawie się zapowiada na przyszłość. Ja bym jednak na Twoim miejscu spróbowała przygotować grunt pod przyszłe promocje emotka
0 0

#5883852 Napisano: 04.07.2014 10:14:36
joan napisał(a):

Anonima napisał(a):

Nawet, jeśli Ci uznają paragon, nieciekawie się zapowiada na przyszłość. Ja bym jednak na Twoim miejscu spróbowała przygotować grunt pod przyszłe promocje emotka

Czyli? Bo nie bardzo rozumiem, a nie jestem w konkursach od dawna emotka
0 0

joan

#5883854 Napisano: 04.07.2014 10:19:06
Anonima napisał(a):

Czyli? Bo nie bardzo rozumiem, a nie jestem w konkursach od dawna emotka

Przy następnej wizycie w Tesco idź porozmawiać w tej sprawie do BOK-u i weź dane osobowe pracownika, który w imieniu Tesco udzielił Ci informacji. Potem napisz mejla do Tesco w tej sprawie.

Czy to ma sens? Powiem tak: lepiej to wyjaśnić teraz, niż w przyszłości stracić nagrodę wartą 20000 zł. Jeśli dostaniesz info z centrali Tesco, że żaden z pracowników danego marketu nie jest w stanie stwierdzić, co zostało kupione i potwierdzić to Tobie na paragonie, możesz to w razie czego trzymać w razie kłopotów z innymi konkursami.

BTW, u mnie żaden z produktów na Nestle nie został prawidłowo opisany na paragonie. I jestem ciekawa, co z tego wyniknie emotka
0 0

joan

#5883858 Napisano: 04.07.2014 10:26:32
PS: Anonima, oto fragment regulaminu, dotyczącego TESCO (gdzie to ponoć nic nie widzą, i niczego nie potwierdzą):

§ 4, 15, 3)
"Jeśli na paragonie nie widnieje słowo, skrót pozwalające stwierdzid zakup Produktów Promocyjnych w wymaganej kwocie, Uczestnik zobowiązany jest potwierdzid w sklepie, iż paragon dotyczy zakupu Produktów Promocyjnych w wymaganej kwocie (pieczątka sklepu i podpis pracownika na odwrocie paragonu);"

I kogo tu zdzielić patelnią? Może niech pracownicy Tesco zorganizują ustawkę w kisielu z pracownikami Organizatora emotka
0 0

#5883866 Napisano: 04.07.2014 10:44:13
Haha dobre, jak bede nastepnym razem w tesco nie omieszkam zwrócić sie do informacji, ale to bylo juz jakis czas temu, nie wiem czy bedzie ta pani. Pewnie nie chcialo jej sie zalatwiac, ale byla taka mila i kilka razy mi tlumaczyla spokojnie ze nie ma najmniejszej mozliwosci tego sprawdzic,wiec jej uwierzylam, a nigdy nie umiem sie wyklocac o swoje.
Chociaz znajac zycie, jak pojde z pretensjami, pani sie wyprze wszystkiego i nie poda mi nawet swoich danych, ale i tak napisze reklamacje, niech przynajmniej tesco wie jak wyszkolilo pracownikow.
0 0

joan

#5883868 Napisano: 04.07.2014 10:46:52
Anonima napisał(a):

(...) pani sie wyprze wszystkiego i nie poda mi nawet swoich danych, ale i tak napisze reklamacje, niech przynajmniej tesco wie jak wyszkolilo pracownikow.

Zwykle pracownicy mają wypisane imię na biuście, więc wystarczy, że opiszesz ją, jako "Pani Gabriela, pracująca w BOKu dnia 03.07.2014 o godz. 15:33" - sami sobie sprawdzą, kto to emotka
0 0

#5883871 Napisano: 04.07.2014 10:57:02
joan napisał(a):

Anonima napisał(a):

(...) pani sie wyprze wszystkiego i nie poda mi nawet swoich danych, ale i tak napisze reklamacje, niech przynajmniej tesco wie jak wyszkolilo pracownikow.

Zwykle pracownicy mają wypisane imię na biuście, więc wystarczy, że opiszesz ją, jako "Pani Gabriela, pracująca w BOKu dnia 03.07.2014 o godz. 15:33" - sami sobie sprawdzą, kto to emotka

Dziekuje, nigdy by mi do glowy nie przyszlo by pisac reklamacje, ale moze faktycznie niech uswiadomia pracownikow aby nie wprowadzali w blad. A powiedz, Ty kiedys uzyskalas pieczatke z tesco? Bo pisalas o nestle ze masz zle opisane.
0 0

selenes

#5883989 Napisano: 04.07.2014 13:29:39
Czy ktoś kto odsyłał paragon w Nivea ma jakąś informację na profilu? Bo u mnie paragon dalej wisi jako wylosowany, a kawał czasu temu odsyłałam im paragon;>
0 0

aurorcia

#5883991 Napisano: 04.07.2014 13:32:07
selenes napisał(a):

Czy ktoś kto odsyłał paragon w Nivea ma jakąś informację na profilu? Bo u mnie paragon dalej wisi jako wylosowany, a kawał czasu temu odsyłałam im paragon;>

U mnie dziś aparat dotarł, a na stronie paragon dalej wisi jako wylosowany emotka
0 0

selenes

#5883993 Napisano: 04.07.2014 13:32:52
aurorcia napisał(a):

selenes napisał(a):

U mnie dziś aparat dotarł, a na stronie paragon dalej wisi jako wylosowany emotka

Dzięki Aurorcia emotka
0 0