Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18895
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak szczerze, to nie pamiętam, za to pyskówki pamiętam aż za dobrze. Tak samo w Carrefourze. Jedynie Kaufland zawsze jest ok.
BTW, to nie jest tak, że będzie git, jak nam wydrukują poszerzoną wersję paragonu z pełnymi nazwami - w Carrefourze np. okazało się, że dostałam wydruk do paragonu o numerze X, przy czym dokument mówił, że to wydruk treści paragonu Y (i ten mój numer nie był absolutnie nigdzie wspomniany). Bo te numery, co się podaje w konkursach, to żadne numery paragonu nie są...
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
masza
Postów 7934
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
edzia21
Postów 9892
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję za odpowiedzi, dziękuję jak zwykle niezastąpionej joan
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
joan
Postów 18895
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Anonima
Powiedzialam o jaki produkt mi chodzi, ale pani rozlozyla rece, mimo ze wspomnialam ze bardzo mi na tym zalezy. Dziwne to.
Gość: delvitto
nie wiem jak w agencji, ale ja pracowałam w Auchan na kasie, wierzcie mi, że można zawsze sprawdzić, oczywiście jeśli tylko się chce. W POK zwłaszcza, jeśli coś reklamujesz, albo upominasz się o nie nabitą "skarbonkę", to zawsze znajdą odpowiedni kod i produkt, nawet jak minęło trochę czasu. Tylko, trzeba trafić na człowieka, a nie świętą krowę
Gość: dolly
W c4 tez kiedys bralam pieczatke i tez bez problemu, tylko poszlam od razu po zakupie, bo specjalnie sprawdzalam na czytniku sklepowym i wybijalo tak jak powinno byc, a w kasie juz zupelnie inaczej.
Gość: boom30
Osobiście też miałem kiedyś problem z tesco. Bodajże w Winiarach chyba, wygrałem 500zł i odesłałem paragon do agencji. Oni mi go odesłali z powrotem :d Z informacją aby potwierdzić na paragonie, że to produkty prawidłowe. Więc w auto i 100km do tesco po pieczątke
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: delvitto
być może w niektórych nie trzeba. Ale w niektórych regulaminach jest wyraźnie powiedziane, że w przypadku wątpliwości, gdy paragon wyraźnie nie mówi, co się właściwie kupiło, należy zrobić stosowną adnotację w sklepie. Lepiej chyba na wszelki wypadek, starać się o dokładne opisanie, bo szkoda, by ktoś potem w agencji odrzucił paragon. No i dokładnie czytać regulamin, czy jest taki zapis.
termitek99
Postów 1663
Data rejestracji 20.11.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
malgol
Postów 1202
Data rejestracji 18.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ja też czekam na kosmetyki z pierwszego tygodnia
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ja napisałam to tylko i wyłącznie w odniesieniu do loterii NIVEA
Gość: CODA1234
Ja dziś dostałam z 12.06 więc może w poniedziałek... będą i wasze
Gość: bmma
Dostałam już moje Nivea wygrane 23 czerwca.
Nie mam nadal na tż wygrane 21 czerwca. Paragony poszły tego samego dnia.
Czy można 2 nagrody na 1 adres?
anialistopad
Postów 14592
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: bmma
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nivea dzowni chyba tylko z głownymi danego dnia.
Gość: ksantypa
ja czekam na wygraną z pierwszego dnia loterii-wyslałam zapytabie-wszystko jest ok z paragonem mam czekac na nagrode
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a zmienił Ci się status paragonu w aplikacji?