Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#5883994 Napisano: 04.07.2014 13:34:07
Anonima napisał(a):

(...) A powiedz, Ty kiedys uzyskalas pieczatke z tesco? Bo pisalas o nestle ze masz zle opisane.

Tak szczerze, to nie pamiętam, za to pyskówki pamiętam aż za dobrze. Tak samo w Carrefourze. Jedynie Kaufland zawsze jest ok.

BTW, to nie jest tak, że będzie git, jak nam wydrukują poszerzoną wersję paragonu z pełnymi nazwami - w Carrefourze np. okazało się, że dostałam wydruk do paragonu o numerze X, przy czym dokument mówił, że to wydruk treści paragonu Y (i ten mój numer nie był absolutnie nigdzie wspomniany). Bo te numery, co się podaje w konkursach, to żadne numery paragonu nie są...
0 0

masza

#5883996 Napisano: 04.07.2014 13:36:52
Anonima napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie NIVEA, teraz tak patrzę i na zwycięskim paragonie (Auchan) mam zapis: BALSAM DO CIA.973270 emotka , czy mieliście podobne sytuacje, agencja to uznaje?

Odradzam wysłanie czegoś takiego. Mogłoby przejść, gdyby ten numer to był kod kreskowy (tak drukują w Super-Pharm), ale to tzw. numer z d*, więc paragon nieważny. Najlepiej iść do BOK i poprosić o wydruk szczegółowy/ pieczątkę.

No a ja taki wyslalam z tes o, mam napisane mleczko oczyszczajace, nie ma ze nivea, poszlam do tesco po pieczatke i babsko mi nie chcialo dac, bo powiedziala ze nie ma mozliwosci sprawdzenia i ze takie nazwy ustala centrala z krakowa i ona nic poradzi nie moze...wiec wyslalam taki, co mialam zrobic?

przeciez wystarczyloby jakby sprawdzila ten produkt z paragonu na czytniku albo przeciagnela przez kase, powiedzialas jej , jakii to produkt..
0 0

edzia21

#5883997 Napisano: 04.07.2014 13:39:17
masza napisał(a):

Anonima napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mam pytanko odnośnie NIVEA, teraz tak patrzę i na zwycięskim paragonie (Auchan) mam zapis: BALSAM DO CIA.973270 emotka , czy mieliście podobne sytuacje, agencja to uznaje?

Odradzam wysłanie czegoś takiego. Mogłoby przejść, gdyby ten numer to był kod kreskowy (tak drukują w Super-Pharm), ale to tzw. numer z d*, więc paragon nieważny. Najlepiej iść do BOK i poprosić o wydruk szczegółowy/ pieczątkę.

No a ja taki wyslalam z tes o, mam napisane mleczko oczyszczajace, nie ma ze nivea, poszlam do tesco po pieczatke i babsko mi nie chcialo dac, bo powiedziala ze nie ma mozliwosci sprawdzenia i ze takie nazwy ustala centrala z krakowa i ona nic poradzi nie moze...wiec wyslalam taki, co mialam zrobic?

przeciez wystarczyloby jakby sprawdzila ten produkt z paragonu na czytniku albo przeciagnela przez kase, powiedzialas jej , jakii to produkt..

dziękuję za odpowiedzi, dziękuję jak zwykle niezastąpionej joan emotka
0 0

joan

#5884000 Napisano: 04.07.2014 13:43:13
Kto pyta, nie błądzi emotka
0 0

Gość: Anonima

#5884027 Napisano: 04.07.2014 14:49:36
masza napisał(a):

Anonima napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Powiedzialam o jaki produkt mi chodzi, ale pani rozlozyla rece, mimo ze wspomnialam ze bardzo mi na tym zalezy. Dziwne to.
0 0

Gość: delvitto

#5884054 Napisano: 04.07.2014 15:51:48
Anonima napisał(a):

masza napisał(a):

Anonima napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Powiedzialam o jaki produkt mi chodzi, ale pani rozlozyla rece, mimo ze wspomnialam ze bardzo mi na tym zalezy. Dziwne to.

nie wiem jak w agencji, ale ja pracowałam w Auchan na kasie, wierzcie mi, że można zawsze sprawdzić, oczywiście jeśli tylko się chce. W POK zwłaszcza, jeśli coś reklamujesz, albo upominasz się o nie nabitą "skarbonkę", to zawsze znajdą odpowiedni kod i produkt, nawet jak minęło trochę czasu. Tylko, trzeba trafić na człowieka, a nie świętą krowę emotka Ale jak już wiecie, to nie dawajcie się spławiać, tylko się dopominajcie o swoje. Myślę że tak samo jest we wszystkich sklepach.
0 0

Gość: dolly

#5884055 Napisano: 04.07.2014 15:53:07
Ja ostatnio spisalam numery kreskowe z zeszytu Disney i poszlam do BOK, pani wpisala sobie to co na paragonie i tylko poszlysmy do polki, pokazalam Jej zeszyt i bez problemu wpisala mi na paragonie ze to zeszyt Disney.
W c4 tez kiedys bralam pieczatke i tez bez problemu, tylko poszlam od razu po zakupie, bo specjalnie sprawdzalam na czytniku sklepowym i wybijalo tak jak powinno byc, a w kasie juz zupelnie inaczej.
0 0

Gość: boom30

#5884139 Napisano: 04.07.2014 17:28:53
delvitto napisał(a):

Anonima napisał(a):

masza napisał(a):

Anonima napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nie wiem jak w agencji, ale ja pracowałam w Auchan na kasie, wierzcie mi, że można zawsze sprawdzić, oczywiście jeśli tylko się chce. W POK zwłaszcza, jeśli coś reklamujesz, albo upominasz się o nie nabitą "skarbonkę", to zawsze znajdą odpowiedni kod i produkt, nawet jak minęło trochę czasu. Tylko, trzeba trafić na człowieka, a nie świętą krowę emotka Ale jak już wiecie, to nie dawajcie się spławiać, tylko się dopominajcie o swoje. Myślę że tak samo jest we wszystkich sklepach.

Osobiście też miałem kiedyś problem z tesco. Bodajże w Winiarach chyba, wygrałem 500zł i odesłałem paragon do agencji. Oni mi go odesłali z powrotem :d Z informacją aby potwierdzić na paragonie, że to produkty prawidłowe. Więc w auto i 100km do tesco po pieczątke emotka Jak powiedziałem o co chodzi to Pani z uśmiechem przybiła - nawet nic nie sprawdzała (Tesco Kielce) więc tak jak mówią dziewczyny, trzeba trafić na człowieka.
0 0

edzia21

#5884146 Napisano: 04.07.2014 17:37:08
JAKBY COŚ - info dla potomnych od org: nie trzeba nic potwierdzać, odesłać paragon w stanie "naturalnym", oni sobie sami potwierdzą, jeśli będą mieli wątpliwości emotka
0 0

Gość: delvitto

#5884162 Napisano: 04.07.2014 17:50:33
edzia21 napisał(a):

JAKBY COŚ - info dla potomnych od org: nie trzeba nic potwierdzać, odesłać paragon w stanie "naturalnym", oni sobie sami potwierdzą, jeśli będą mieli wątpliwości emotka

być może w niektórych nie trzeba. Ale w niektórych regulaminach jest wyraźnie powiedziane, że w przypadku wątpliwości, gdy paragon wyraźnie nie mówi, co się właściwie kupiło, należy zrobić stosowną adnotację w sklepie. Lepiej chyba na wszelki wypadek, starać się o dokładne opisanie, bo szkoda, by ktoś potem w agencji odrzucił paragon. No i dokładnie czytać regulamin, czy jest taki zapis.
0 0

termitek99

#5884169 Napisano: 04.07.2014 18:01:00
Czy ktoś czeka jeszcze na kosmetyki NIVEA? Ja nie dostałem z 13 czerwca.....
0 0

malgol

#5884172 Napisano: 04.07.2014 18:07:29
termitek99 napisał(a):

ja też czekam na kosmetyki z pierwszego tygodnia
0 0

edzia21

#5884179 Napisano: 04.07.2014 18:15:32
delvitto napisał(a):

edzia21 napisał(a):

być może w niektórych nie trzeba. Ale w niektórych regulaminach jest wyraźnie powiedziane, że w przypadku wątpliwości, gdy paragon wyraźnie nie mówi, co się właściwie kupiło, należy zrobić stosowną adnotację w sklepie. Lepiej chyba na wszelki wypadek, starać się o dokładne opisanie, bo szkoda, by ktoś potem w agencji odrzucił paragon. No i dokładnie czytać regulamin, czy jest taki zapis.

ale ja napisałam to tylko i wyłącznie w odniesieniu do loterii NIVEA emotka
0 0

Gość: CODA1234

#5884195 Napisano: 04.07.2014 19:14:59
malgol napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Ja dziś dostałam z 12.06 więc może w poniedziałek... będą i wasze emotka emotka
0 0

Gość: bmma

#5884211 Napisano: 04.07.2014 20:23:02
malgol napisał(a):

termitek99 napisał(a):

emotka
Dostałam już moje Nivea wygrane 23 czerwca.
Nie mam nadal na tż wygrane 21 czerwca. Paragony poszły tego samego dnia.
Czy można 2 nagrody na 1 adres?
0 0

anialistopad

#5884215 Napisano: 04.07.2014 20:25:36
ja nie mam nivea z 21 czerwca wygrana
0 0

Gość: bmma

#5884216 Napisano: 04.07.2014 20:27:21
Czy u Was potwierdzali adres telefonicznie? Chyba to Nivea dzwoniło...
0 0

edzia21

#5884217 Napisano: 04.07.2014 20:28:00
bmma napisał(a):

Czy u Was potwierdzali adres telefonicznie? Chyba to Nivea dzwoniło...

Nivea dzowni chyba tylko z głownymi danego dnia.
0 0

Gość: ksantypa

#5884218 Napisano: 04.07.2014 20:28:17
bmma napisał(a):

malgol napisał(a):

termitek99 napisał(a):

emotka

ja czekam na wygraną z pierwszego dnia loterii-wyslałam zapytabie-wszystko jest ok z paragonem mam czekac na nagrode
0 0

edzia21

#5884219 Napisano: 04.07.2014 20:30:18
ksantypa napisał(a):

bmma napisał(a):

malgol napisał(a):

termitek99 napisał(a):

emotka

ja czekam na wygraną z pierwszego dnia loterii-wyslałam zapytabie-wszystko jest ok z paragonem mam czekac na nagrode

a zmienił Ci się status paragonu w aplikacji?
0 0