Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#5916319 Napisano: 12.09.2014 10:02:59
ewka656 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Dzisiaj powinny być na stronie wyniki Cukru Królewskiego.

A nie zebranie komisji?

W Regulaminie jest: Publikacja informacji o
rozstrzygnięciu Konkursu nastąpi do dnia 12 września 2014 r. na stronie internetowej: www.slodyczwygrywania.pl poprzez wskazanie imienia i pierwszej litery nazwiska nagrodzonych Laureatów Konkursu.
0 0

Gość: ewka656

#5916320 Napisano: 12.09.2014 10:03:09
Mam pytanie czy organizator może nie wyłonić zwycięzcy bo nie odpowiada mi żadne zgłoszenie ( chodzi o slogan reklamowy sklepu)jeśli nie zastrzegł w regulaminie, że ma taką opcję?
Chodzi mi o ten konkurs...

http://www.eurosk...hp?idk=241&n_a=3
0 0

Gość: ewka656

#5916321 Napisano: 12.09.2014 10:04:09

ewka656 napisał(a):

A nie zebranie komisji?

rozstrzygnięciu Konkursu nastąpi do dnia 12 września 2014 r. na stronie internetowej: www.slodyczwygrywania.pl poprzez wskazanie imienia i pierwszej litery nazwiska nagrodzonych Laureatów Konkursu.

to cudnie! emotka
0 0

zaczytana-pola

#5916324 Napisano: 12.09.2014 10:06:44
ewka656 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

A nie zebranie komisji?

to cudnie! emotka

Mam tylko nadzieję, że opublikują wyniki, bo w piątki często Organizatorzy przekładają ogłoszenie wyników na następny tydzień emotka
0 0

Gość: beata21

#5916326 Napisano: 12.09.2014 10:10:18

ewka656 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

A nie zebranie komisji?

to cudnie! emotka

Mam tylko nadzieję, że opublikują wyniki, bo w piątki często Organizatorzy przekładają ogłoszenie wyników na następny tydzień emotka

na fb ktoś pytał o wyniki, ale odpowiedzi niestety brak emotka
0 0

alita

#5916328 Napisano: 12.09.2014 10:12:28
ewka656 napisał(a):

Mam pytanie czy organizator może nie wyłonić zwycięzcy bo nie odpowiada mi żadne zgłoszenie ( chodzi o slogan reklamowy sklepu)jeśli nie zastrzegł w regulaminie, że ma taką opcję?

Kiedyś w firmie w której pracowałam szef szukał dobrego hasła. Zorganizowaliśmy konkurs, przyszedł ogrom zgłoszeń, ale żadne nie było na tyle dobre, by stać się naszym hasłem. Pomimo to wybraliśmy jedno i nagrodziliśmy. Hasło pojawiło się na jednym folderze/ulotce i to wszystko. Liczyliśmy się z tym, że żadne z haseł nie będzie na tyle dobre, aby oficjalnie było dodatkiem do naszego logo.
Podejrzewam, że Eurosklep liczył na rewelacyjne hasło, a teraz żal im dać nagrodę. Najlepiej interweniować w takiej sytuacji. Pisać reklamację, napisać prośbę o ujawnienie wyników konkursu. Na pewno przyszło sporo zgłoszeń i powinni nagrodzić przynajmniej jedno zgłoszenie np słabszą nagrodą.
Ponadto kilka lat temu był konkurs z drogimi nagrodami. Trzeba było zaprojektować logo dla serwisu internetowego. Przyszło bardzo dużo zgłoszeń(były widoczne w galerii), pomimo to właściciele serwisu nei wyłonili żadnego logo, bo żadne nie spełniało kryteriów. Podniosły się krzyki, że było kilka nagród, zgłoszeń jest tak wiele i ani jednej nagrody? Organizatorzy ostatecznie przyznali jakieś nagrody.

Interweniuj i pisz do eurosklepu masz do tego prawo!
0 0

edith

#5916329 Napisano: 12.09.2014 10:20:01
Odnośnie konkursu Colgate Freshmoment ,dzwonilam do nich ponieważ nie wiedzialam do ktorego zgloszenia mam ktory paragon wyslac chodzi o datę i dopytalam o nagrodę ,ja niestety mam tylko 2 zestawy Colgate,pan powiedzial ,ze koledzy popelnili blad ze zostaly wyslane takie wiadomosci bez informacji co to za nagroda niewiem czy beda teraz doinformowywac zwyciezcow ale napewno firma wezmie poprawke na przyszłość by tak nie robili emotka Od razu mowie ze pan niezbyt zadowolony moim telefonem wiec chyba niema co dzwonic emotka
0 0

edith

#5916330 Napisano: 12.09.2014 10:21:39
Więc patrzac na emaile moze tak byc ze 13,12 to zestawy a wczesniejsze walizki emotka
0 0

Gość: cc_investigator

#5916331 Napisano: 12.09.2014 10:24:15
Czy ktoś orientuje się jaki najtańszy produkt/y znajde w SPH na konkurs z Colgate?

pasta/nić?
0 0

donia7

#5916332 Napisano: 12.09.2014 10:24:16
Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, że nie ma ciekawych konkursów? emotka
0 0

arabela79

#5916333 Napisano: 12.09.2014 10:25:02
alita napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Kiedyś w firmie w której pracowałam szef szukał dobrego hasła. Zorganizowaliśmy konkurs, przyszedł ogrom zgłoszeń, ale żadne nie było na tyle dobre, by stać się naszym hasłem. Pomimo to wybraliśmy jedno i nagrodziliśmy. Hasło pojawiło się na jednym folderze/ulotce i to wszystko. Liczyliśmy się z tym, że żadne z haseł nie będzie na tyle dobre, aby oficjalnie było dodatkiem do naszego logo.
Podejrzewam, że Eurosklep liczył na rewelacyjne hasło, a teraz żal im dać nagrodę. Najlepiej interweniować w takiej sytuacji. Pisać reklamację, napisać prośbę o ujawnienie wyników konkursu. Na pewno przyszło sporo zgłoszeń i powinni nagrodzić przynajmniej jedno zgłoszenie np słabszą nagrodą.
Ponadto kilka lat temu był konkurs z drogimi nagrodami. Trzeba było zaprojektować logo dla serwisu internetowego. Przyszło bardzo dużo zgłoszeń(były widoczne w galerii), pomimo to właściciele serwisu nei wyłonili żadnego logo, bo żadne nie spełniało kryteriów. Podniosły się krzyki, że było kilka nagród, zgłoszeń jest tak wiele i ani jednej nagrody? Organizatorzy ostatecznie przyznali jakieś nagrody.

Interweniuj i pisz do eurosklepu masz do tego prawo!

Nie bralam udzialu i nie czytalam regulaminu, ale wg.mnie zachowali sie nieodpowiednio.
Jak chcieli miec profesjonalne haslo, mogli zatrudnic kogos od reklamy.
Cwane zagranie. Juz na ich miejscu wolalabym( z dwoja zlego !!) dac komus podstawionemu nagrode, jak zalujakasy , niz tak sie zbłaźnić.
0 0

Gość: frodo

#5916334 Napisano: 12.09.2014 10:25:32
donia7 napisał(a):

Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, że nie ma ciekawych konkursów? emotka

Niestety, nie tylko Ty emotka
0 0

joan

#5916335 Napisano: 12.09.2014 10:28:44
Jeśli chodzi o konkurs na hasło Euro Sklepu, to nie brałam udziału, ale pobieżnie przeczytałam regulamin i widzę, że nie przewidzieli możliwości NIEprzyznania nagrody emotka
0 0

mariwanna

#5916338 Napisano: 12.09.2014 10:35:25
aż zerknęłam z ciekawości na ten eurosklep.
wg regulaminu konkurs jeszcze trwa, pkt 4d:
"Na zgłoszenia konkursowe czekamy do dnia 13.09.2014 (Decyduje data stempla pocztowego."
0 0

Gość: polarniczka

#5916345 Napisano: 12.09.2014 10:50:25
Chupa chups loteria...czy te lizaki są jakoś oznaczone? czy tylko jest nr na patyku? chodze po sklepach szukam i są zwykłe z kodem na patyku, takie mają być? emotka
0 0

edzia21

#5916346 Napisano: 12.09.2014 10:51:28
polarniczka napisał(a):

Chupa chups loteria...czy te lizaki są jakoś oznaczone? czy tylko jest nr na patyku? chodze po sklepach szukam i są zwykłe z kodem na patyku, takie mają być? emotka

dokładnie, z adresem strony www na patyku emotka
0 0

krzysieq

#5916347 Napisano: 12.09.2014 10:52:22
polarniczka napisał(a):

na dole na patyku jest napisane: "Wejdz na www.chupachups.pl" a u gory zaczyna sie kod "CHXXXXXXX" - którego nie widać do końca i trzeba zjeść lizaka emotka
0 0

#5916348 Napisano: 12.09.2014 10:53:24
krzysieq napisał(a):

polarniczka napisał(a):

na dole na patyku jest napisane: "Wejdz na www.chupachups.pl" a u gory zaczyna sie kod "CHXXXXXXX" - którego nie widać do końca i trzeba zjeść lizaka emotka

dziękuje emotka
0 0

#5916349 Napisano: 12.09.2014 10:54:00
edzia21 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

dokładnie, z adresem strony www na patyku emotka

dziekuję emotka
0 0

marzenier

#5916351 Napisano: 12.09.2014 11:02:08
Czy dostał ktos juz jakieś info od Krupnika z ostatniego etapu,bo ciagle nie wiem czy na liście to ja,czy nie ja emotka
0 0