Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: Anonima

#5922723 Napisano: 25.09.2014 23:23:00
mirai napisał(a):

Anonima napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Anonima napisał(a):

Sluchajcie, czy na konkurs Palette w superpharm moge kupic saszetke? Czytalam regulamin przed pojsciem do sklepu, w regulaminie jest napisane ze dowolny produkt palette, a jak wchodze na strone superpharm to jest zaznaczone, ze wszystkie produkty z wyjatkiem saszetek emotka w regulaminie nie widze zeby bylo napisane ze saszetek kupic nie mozna, albo slepa jestem.

teraz się nie orientuję, ale w poprzednim konkurskie Palette w Sph (z rowerami jako glowne) rowniez byly wykluczone saszetki emotka

no tak, ale w regulaminie nie widze zadnej wzmianki o tym, jedynie na stronie, a to regulamin jest wazniejszy chyba?

W takich konkursach z reguły wykluczone są z gry saszetki, produkty mini. W konkursach "Fa" - nie liczy się na przykład zakup mydła w kostce emotka

ja wszystko rozumiem, ale dla mnie samo 'z reguly' to troche za malo emotka czytalam regulamin i tam nic o wykluczeniach nie widze. Nie znam na pamiec zwyczajow agencji, w kaufie tez kupilam mini i tez w regulaminie nie bylo mowy o wykluczeniach emotka
0 0

darog

#5922726 Napisano: 25.09.2014 23:29:42
Anonima napisał(a):

mirai napisał(a):

Anonima napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Anonima napisał(a):

Sluchajcie, czy na konkurs Palette w superpharm moge kupic saszetke? Czytalam regulamin przed pojsciem do sklepu, w regulaminie jest napisane ze dowolny produkt palette, a jak wchodze na strone superpharm to jest zaznaczone, ze wszystkie produkty z wyjatkiem saszetek emotka w regulaminie nie widze zeby bylo napisane ze saszetek kupic nie mozna, albo slepa jestem.

teraz się nie orientuję, ale w poprzednim konkurskie Palette w Sph (z rowerami jako glowne) rowniez byly wykluczone saszetki emotka

no tak, ale w regulaminie nie widze zadnej wzmianki o tym, jedynie na stronie, a to regulamin jest wazniejszy chyba?

W takich konkursach z reguły wykluczone są z gry saszetki, produkty mini. W konkursach "Fa" - nie liczy się na przykład zakup mydła w kostce emotka

ja wszystko rozumiem, ale dla mnie samo 'z reguly' to troche za malo emotka czytalam regulamin i tam nic o wykluczeniach nie widze. Nie znam na pamiec zwyczajow agencji, w kaufie tez kupilam mini i tez w regulaminie nie bylo mowy o wykluczeniach emotka

Kupiłem te saszetke, i gram. Po co mi farba do włosów w wielkim pudle, , a 4 zł nie żal...Regulamin wydrukowałem-jakby mieli zamiar zmienic /poprawiać emotka
0 0

Gość: ir

#5922823 Napisano: 26.09.2014 11:46:23
Cytrusek77 napisał(a):

Kate78 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

Na stronie Milki pojawiły się już pierwsze listy wygranych
https://fioletowastrona.pl/

Pan Tomasz z przemyśla trafił dużo ślizgaczy emotka Super emotka

a my czekaliśmy na ślizgacze emotka

emotka

Może potrzebował do jakiegoś sklepu, albo coś. Żenada normalnie. emotka

Nie brałam udziału, ale: emotka
0 0

ilonaxx5

#5922824 Napisano: 26.09.2014 11:54:34
co sądzicie o lays może jest jakiś spsób już tyle kodów i totalne nic emotka
0 0

Gość: gracet

#5922825 Napisano: 26.09.2014 11:54:54
może ktoś pamięta ... co to był za konkurs, gdzie trzeba było porównać piwo (chyba lech shandy) do części garderoby...
nie moge sobie przypomnieć i nie mogę znaleźć:(
0 0

aguagu

#5922827 Napisano: 26.09.2014 11:58:58
ilonaxx5 napisał(a):

Obstawiam, że Ci z pierwszych miejsc mają bazę pytań i młócą teraz. emotka
A ja dziękuję miłej forumowiczce za wygranie kart. emotka
gracet napisał(a):

może ktoś pamięta ... co to był za konkurs, gdzie trzeba było porównać piwo (chyba lech shandy) do części garderoby...

Delikatesy Centrum. emotka
0 0

ilonaxx5

#5922828 Napisano: 26.09.2014 12:00:18
aguagu napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

Obstawiam, że Ci z pierwszych miejsc mają bazę pytań i młócą teraz. emotka
A ja dziękuję miłej forumowiczce za wygranie kart. emotka
gracet napisał(a):

Delikatesy Centrum. emotka

ech emotka
0 0

Gość: gracet

#5922829 Napisano: 26.09.2014 12:02:19
koniczynka123 napisał(a):

gracet napisał(a):

w Delikatesach centrum taki widziałam ale wyniki były już po kilku dniach
http://www.delika...-banner-laureaci.png

dziękuję, o ten mi chodziło:)
0 0

Gość: strzalka88

#5922830 Napisano: 26.09.2014 12:10:18
Ja mam pytanie odnośnie konkursu Chupa Chups. Jak dziś dodam kody to biorę udział w losowaniu jutro?
I czy wyniki, które ukazują się danego dnia to z losowania dzisiejszego czy wczorajszego? emotka
0 0

Gość: Kate78

#5922831 Napisano: 26.09.2014 12:17:22
ir napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Kate78 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

emotka

emotka

Ale się facet najadł Milki! emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#5922832 Napisano: 26.09.2014 12:18:43
strzalka88 napisał(a):

Ja mam pytanie odnośnie konkursu Chupa Chups. Jak dziś dodam kody to biorę udział w losowaniu jutro?
I czy wyniki, które ukazują się danego dnia to z losowania dzisiejszego czy wczorajszego? emotka

jeśli wbijesz kody dziś przed północą - wyniki jutro około południa, nagroda tygodniowa - losowanie oczywiście później
0 0

smocyca

#5922988 Napisano: 26.09.2014 18:26:42
Kate78 napisał(a):

ir napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Kate78 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

emotka

emotka

Jest jeszcze opcja, że w Przemyślu wszyscy mężczyźni mają na imię Tomasz emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: Estera2045

#5923033 Napisano: 26.09.2014 20:28:34
smocyca napisał(a):

Kate78 napisał(a):

ir napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Kate78 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

emotka

emotka

Jest jeszcze opcja, że w Przemyślu wszyscy mężczyźni mają na imię Tomasz emotka emotka emotka emotka

Ferie z Milki można kupić już na allegro emotka
0 0

misiamisiam

#5923076 Napisano: 26.09.2014 22:48:51
smocyca napisał(a):

Kate78 napisał(a):

ir napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Kate78 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

emotka

emotka

a ja obstawiam, że Pan Tomasz pracuje w spożywczaku emotka
0 0

pc174

#5923092 Napisano: 27.09.2014 00:19:00
A ja, że jest kierownikiem emotka
0 0

Gość: adamadam

#5923112 Napisano: 27.09.2014 09:19:18
ale się poślizga
0 0

Cytrusek

#5923118 Napisano: 27.09.2014 09:53:59
Pisałam do nich w tej sprawie, powiedzieli że może być nawet właścicielem sklepu i zrobić zakupy na sklep.
"Zgodnie z paragrafem 10 regulaminu loterii „uczestnikiem loterii może być pełnoletnia osoba fizyczna nabywająca produkty, o których mowa w paragrafie 9, jako konsument w rozumieniu art. 221 Kodeksu Cywilnego (Dz.U. z 2014 r. poz. 121).”. Wszystkie osoby, które znalazły się na liście laureatów na stronie www.fioletowastrona.pl spełniły ten warunek, dlatego też zostały im przyznane nagrody." emotka
0 0

ilonaxx5

#5923120 Napisano: 27.09.2014 09:59:45
Cytrusek77 napisał(a):

Pisałam do nich w tej sprawie, powiedzieli że może być nawet właścicielem sklepu i zrobić zakupy na sklep.
"Zgodnie z paragrafem 10 regulaminu loterii „uczestnikiem loterii może być pełnoletnia osoba fizyczna nabywająca produkty, o których mowa w paragrafie 9, jako konsument w rozumieniu art. 221 Kodeksu Cywilnego (Dz.U. z 2014 r. poz. 121).”. Wszystkie osoby, które znalazły się na liście laureatów na stronie www.fioletowastrona.pl spełniły ten warunek, dlatego też zostały im przyznane nagrody." emotka

dobre czyli nie ma co grać
0 0

Gość: giuliettaX

#5923142 Napisano: 27.09.2014 11:42:50
ilonaxx5 napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

dobre czyli nie ma co grać

to jakieś bzdury, chyba, że mają inny kodeks cywilny emotka Za konsumenta uważa się osobę fizyczną dokonującą czynności prawnej niezwiązanej bezpośrednio z jej działalnością gospodarczą lub zawodową.

0 0

pc174

#5923144 Napisano: 27.09.2014 11:45:44
A powiedzcie mi takie coś, bo teraz zainteresowałem się tą Milką: ile jest nagród na każdy tydzień, skoro jest 8 tygodni promocyjnych? emotka
0 0