Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#5921890 Napisano: 24.09.2014 15:56:54
Anonima napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Jak wyglądaja te czapki ze Smolarowego konkursu Okocim w Żabce?

czerwona z zoltymi trzema paskami na daszku i napisem dotyczacym mistrzostw swiata w siatkowce, z boku tez ze znaczkiem mistrzostw, hehe troche sie spoznili, co ja z taka czapka zrobie.

No jak to co? emotka
Będziesz nosić - ciepła jesień idzie. emotka
Potem co prawda zapowiadają rychłą zimę, ale to się już coś wygra do tego czasu. emotka
0 0

Gość: Anonima

#5921895 Napisano: 24.09.2014 16:03:47
mia napisał(a):

Anonima napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Jak wyglądaja te czapki ze Smolarowego konkursu Okocim w Żabce?

czerwona z zoltymi trzema paskami na daszku i napisem dotyczacym mistrzostw swiata w siatkowce, z boku tez ze znaczkiem mistrzostw, hehe troche sie spoznili, co ja z taka czapka zrobie.

No jak to co? emotka
Będziesz nosić - ciepła jesień idzie. emotka
Potem co prawda zapowiadają rychłą zimę, ale to się już coś wygra do tego czasu. emotka

haha nie moj styl, dla mnie czapka z daszkiem kojarzy mi sie z osiedlowa patologia emotka
0 0

mia

#5921912 Napisano: 24.09.2014 16:37:54
Anonima napisał(a):

haha nie moj styl, dla mnie czapka z daszkiem kojarzy mi sie z osiedlowa patologia emotka

O kurde, w takim razie od tej pory na rower zakładam kapelusz... emotka
0 0

zaczytana-pola

#5921919 Napisano: 24.09.2014 16:56:37
mia napisał(a):

Anonima napisał(a):

O kurde, w takim razie od tej pory na rower zakładam kapelusz... emotka

Wzoruj się koniecznie na Królowej Elżbiecie. Żadnej gafy nie popełnisz emotka
0 0

masza

#5921922 Napisano: 24.09.2014 17:02:24
joan napisał(a):

is77 napisał(a):

lizaczki będzie można wsadzić dzieciom pod choinkę emotka

Spoko koko, przed choinką będziecie w rodzinnym gronie siedzieć na leżakach z Leclerca emotka

albo jexdzić na rolkach z FA
0 0

Gość: kamilara84

#5922026 Napisano: 24.09.2014 19:34:37
w Stokrotce wyniki są w dniu losowania? czy dzień po? emotka jeszcze nie ma, a dziś 24 emotka
0 0

luko922

#5922061 Napisano: 24.09.2014 20:23:47
turli napisał(a):

ksantypa napisał(a):

wrzucam tutaj bo jest duży ruch a wiadomość z FB
może zrobimy dziecku pzryjemność
Zwracam się do was kochani z ogromną prośbą! Mój 4 letni synek choruje na nowotwór złośliwy z przerzutami. Jeden raz w życiu dostał list a raczej przesyłkę z jego portretem był bardzo szczęśliwy płomień radości w oczach Mateuszowi nie zostało zbyt wiele życia bo choroba okazała się bardzo złośliwa nie wyleczalna.Jesli dla was nie był by to żaden problem proszę wyślijcie do niego kartkę sprawi mu to ogromna niespodziankę .Proszę udostępniajcie to wśród znajomych może znajdą się chętni, którzy sprawią mu przyjemność z góry serdecznie dziękuję! Adres: Mateusz Ziółkowski Lusowo ul.Poznanska 8, 62-080 Tarnowo Podgórne

ode mnie już poszło emotka

Podbijam, żeby więcej osób zobaczyło i od razu pytam... Sam chciałbym wysłać taką kartkę i nie do końca wiem, co można napisać, żeby niczym nie urazić... emotka
0 0

izak1000

#5922072 Napisano: 24.09.2014 20:35:45
luko922 napisał(a):

turli napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Zwracam się do was kochani z ogromną prośbą! Mój 4 letni synek choruje na nowotwór złośliwy z przerzutami. Jeden raz w życiu dostał list a raczej przesyłkę z jego portretem był bardzo szczęśliwy płomień radości w oczach Mateuszowi nie zostało zbyt wiele życia bo choroba okazała się bardzo złośliwa nie wyleczalna.Jesli dla was nie był by to żaden problem proszę wyślijcie do niego kartkę sprawi mu to ogromna niespodziankę .Proszę udostępniajcie to wśród znajomych może znajdą się chętni, którzy sprawią mu przyjemność z góry serdecznie dziękuję! Adres: Mateusz Ziółkowski Lusowo ul.Poznanska 8, 62-080 Tarnowo Podgórne

Podbijam, żeby więcej osób zobaczyło i od razu pytam... Sam chciałbym wysłać taką kartkę i nie do końca wiem, co można napisać, żeby niczym nie urazić... emotka

jest tyle gotowych kartek dla takich maluchów..np. ze zwierzakami, postaciami z bajek itp. emotka
0 0

Gość: Estera2045

#5922074 Napisano: 24.09.2014 20:38:05
luko922 napisał(a):

turli napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Można napisać wesoły wierszyk dla dzieci
emotka albo kupić gotową kartkę z życzeniami dla dzieci. Mogą być pozdrowienia na kartce z miasta w którym się mieszka. Każda forma z pewnością ucieszy:)
0 0

luko922

#5922077 Napisano: 24.09.2014 20:41:49
No ja mam taką kartkę w formie kolorowego samochodzika, nie widziałem (nawet nie wiedziałem, że są takie) z gotowymi wierszykami. No nic, coś tam trzeba będzie napisać od serca emotka
0 0

Gość: meeyka

#5922094 Napisano: 24.09.2014 20:58:54
luko922 napisał(a):

No ja mam taką kartkę w formie kolorowego samochodzika, nie widziałem (nawet nie wiedziałem, że są takie) z gotowymi wierszykami. No nic, coś tam trzeba będzie napisać od serca emotka

można napisać na przykład "Serdecznie pozdrawiamy z ... (i tu wstawić nazwę miasta)"
0 0

cudaczek121

#5922137 Napisano: 24.09.2014 22:22:52
Na blogu Pasje Iluszki na fb są fajne kartki- można zamówić, każda z nich jest inna emotka Szukam odpowiedzi na pytanie,czy w konkursie Milki z feriami mogę zgłosić 2 paragony po 2 punkty na ten sam numer telefonu i oni uznają mi to za 1 zgłoszenie za 4 punkty czy też wszystkie 4 punkty muszę mieć łącznie na 1 paragonie emotka Pytam, bo mama była na zakupach i radośnie mi oświadczyła,że ma jakiś konkursik na produkcie Milki,ale niestety są na nim tylko 2 punkty emotka
0 0

trebor1

#5922144 Napisano: 24.09.2014 22:41:39
luko922 napisał(a):

turli napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ale mnie to poruszyło (z paru powodów), też obiecuje coś napisać
0 0

mirai

#5922152 Napisano: 24.09.2014 22:58:37
Czy z loterii Lewiatana ktoś chwalił się jakąś nagrodą? Nagród wiele, a na forum cisza - może coś przeoczyłem... emotka
0 0

xpac

#5922162 Napisano: 24.09.2014 23:27:50
mirai napisał(a):

Czy z loterii Lewiatana ktoś chwalił się jakąś nagrodą? Nagród wiele, a na forum cisza - może coś przeoczyłem... emotka

Były wpisy o nagrodach, ale raczej o tych słabszych, jakiś produkty wpadły...
0 0

myszania

#5922215 Napisano: 25.09.2014 09:31:05
Czy gdzieś jest jakiś konkurs gdzie trzeba CIFa kupic?
Mam potrzebę, a tu nic nie mogę znależć emotka
0 0

joan

#5922216 Napisano: 25.09.2014 09:33:07
mirai napisał(a):

Ludziom powpadały soczki, paluszki itp.
0 0

Gość: Kate78

#5922222 Napisano: 25.09.2014 09:42:08
Coraz więcej loterii... emotka Czas spadać ze świata konkursów... emotka emotka
0 0

jolidlo

#5922539 Napisano: 25.09.2014 16:42:38
Czy jest jeszcze szansa na rezerwę z Nivea? Może ktoś coś wie emotka
0 0

oryginalny80

#5922552 Napisano: 25.09.2014 17:10:13
Czy w Monster (PoloMarket) nie podawało się czasem imienia i nazwiska w zgłoszeniu? Pytam bo pomieszały mi się notatki i nie jestem do końca pewnien które nazwisko jest do którego numeru telefonu. Przejmować się tym, czy wysyłać dane z nowymi nazwiskami?
0 0