Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Cytrusek

#5955350 Napisano: 13.12.2014 21:38:06
agicho napisał(a):

ziolko napisał(a):

Czy ktoś jeszcze dostał maila z Faktu?
Teoretycznie został wysłany do wszystkich laureatów, bo nie mam jako odpowiedź, tylko jest info "<undisclosed-recipients:;>"

"

Tak tej samej treści dotarł mail emotka emotka

I do mnie.
0 0

Cytrusek

#5955351 Napisano: 13.12.2014 21:39:36
kunlunija napisał(a):

co się najbardziej opłaca kupic w DC na konkurs knorr z garnkami? co wychodzi najtaniej?

Przyprawa do mięs chyba, teraz na promocji w DC po 1,79 zł.
0 0

Gość: leilani

#5955380 Napisano: 14.12.2014 00:15:54
Jak najłatwiej zdobyć punkty na shinybox? Czy ktos chciałby się zarejestrować z mojego linku i kupić takie pudełko? Bo bez zakupu to się nie da inaczej. Wy będziecie mieć pudełko, a ja dodatkowe punkty emotka http://shinybox.pl/?ref=e812c22
0 0

Gość: Kate78

#5955404 Napisano: 14.12.2014 09:38:21
Z biegiem czasu coraz gorsze konkursy. W Tesco trzeba kupić 2 Ajaxy a wygraną jest Ajax! emotka emotka W Rossmanie to samo.
Nie biorę udziału, bojkotuję emotka To zwyżkowa tendencja, że coraz droższe zakupy i słabsze nagrody...
0 0

Gość: Aia02

#5955416 Napisano: 14.12.2014 10:39:54
Konkurs Jacobs - "gorące życzenia z kubkiem Jacobs" - jakim cudem wygrywają osoby wrzucające grafiki typu aniołki, kotki itp., które nie są zrobione z dostępnych elementów skoro w regulaminie jak byk widnieje zapis: "Projekt Kubka składa się z części słownej zaproponowanej przez Uczestnika oraz części graficznej, którą Uczestnik projektuje z udostępnionych elementów graficznych. (...)". Wkurza mnie to niemiłosiernie - wygrywają albo kubki typu wrzucam skarpetę i kilka głupich słów albo gotowe grafiki wrzucone na kubek nie wiem skąd i dlaczego... Zero docenienia inwencji twórczej osób, które faktycznie namęczyły się, żeby stworzyć coś ciekawego z wyłącznie dostępnych elementów...
0 0

martunik3

#5955417 Napisano: 14.12.2014 10:53:43
Aia02
Te aniołki i inne fajne rysunki to nie gotowce, a długa praca stworzona za pomocą kresek i innych znaków, które są na klawiaturze. Można kazdy znak zmniejszać, powiększać, obracać, wystarczy trochę wyobraźni, dużo wolnego czasu i znajomość klawiatury, ot co.
ps. Liter, cyfr i znaków jest dużo, tylko ruszyć głową  emotka emotka

Juz pisalismy o tym kiedyś emotka
0 0

turli

#5955418 Napisano: 14.12.2014 10:54:06
Aia02 napisał(a):

Konkurs Jacobs - "gorące życzenia z kubkiem Jacobs" - jakim cudem wygrywają osoby wrzucające grafiki typu aniołki, kotki itp., które nie są zrobione z dostępnych elementów skoro w regulaminie jak byk widnieje zapis: "Projekt Kubka składa się z części słownej zaproponowanej przez Uczestnika oraz części graficznej, którą Uczestnik projektuje z udostępnionych elementów graficznych. (...)". Wkurza mnie to niemiłosiernie - wygrywają albo kubki typu wrzucam skarpetę i kilka głupich słów albo gotowe grafiki wrzucone na kubek nie wiem skąd i dlaczego... Zero docenienia inwencji twórczej osób, które faktycznie namęczyły się, żeby stworzyć coś ciekawego z wyłącznie dostępnych elementów...

Właśnie o to chodzi że te grafiki sa zrobione z dostepnych w aplikacji elementów. Trzeba tylko inaczej na nie spojrzeć. Np. aureola aniołka to litera Q odpowiednio odwrócona
0 0

Gość: natka91

#5955428 Napisano: 14.12.2014 11:51:43
martunik3 napisał(a):

Aia02
Te aniołki i inne fajne rysunki to nie gotowce, a długa praca stworzona za pomocą kresek i innych znaków, które są na klawiaturze. Można kazdy znak zmniejszać, powiększać, obracać, wystarczy trochę wyobraźni, dużo wolnego czasu i znajomość klawiatury, ot co.

Otóż to. Niektóre kubki są wręcz artystyczne i podziwiam ich autorów za zaangażowanie i pomysł. Ten konkurs niestety omija moją twórczość, ale nie krytykuje innych emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5955430 Napisano: 14.12.2014 12:10:27
kosztelka napisał(a):

Aia02 napisał(a):

Można wygrać naprawdę prostym rysunkiem (jak ja), jeśli treść jest oryginalna. Wczoraj męczyłam się z rysunkiem, bo chciałam stworzyć coś wyjątkowego. I powiem Wam, że można stworzyć dzieło sztuki, jeśli ma się wyobraźnię i poświęci się na rysunek dużo czasu. Trzeba się tylko naobracać tych znaków, powiększać je, zmniejszać. Wychodzą cudeńka, to tylko kwestia cierpliwości emotka

tak ale teraz to już porobiły sie małe dzieła sztuki a pzreciez miały byc życzenia ozodbione dostepnymi a aplikacji konkursowej grafikami
0 0

luko922

#5955433 Napisano: 14.12.2014 12:22:06
Aż wszedłem w galerię z ciekawości i emotka Szacuneczek za niektóre prace, świetne! emotka
0 0

martunik3

#5955436 Napisano: 14.12.2014 12:27:47
ksantypa napisał(a):

kosztelka napisał(a):

Aia02 napisał(a):

Można wygrać naprawdę prostym rysunkiem (jak ja), jeśli treść jest oryginalna. Wczoraj męczyłam się z rysunkiem, bo chciałam stworzyć coś wyjątkowego. I powiem Wam, że można stworzyć dzieło sztuki, jeśli ma się wyobraźnię i poświęci się na rysunek dużo czasu. Trzeba się tylko naobracać tych znaków, powiększać je, zmniejszać. Wychodzą cudeńka, to tylko kwestia cierpliwości emotka

tak ale teraz to już porobiły sie małe dzieła sztuki a pzreciez miały byc życzenia ozodbione dostepnymi a aplikacji konkursowej grafikami

Nie tylko grafika, czcionka tez, czyli różne znaki są dostępne i dozwolone
0 0

Gość: pola731

#5955442 Napisano: 14.12.2014 12:41:59
a jak w Jacobsie zrobić Kubusia Puchatka i pas Pluto ?
przyglądam się, podziwiam, ale nijak się nie mogę dopatrzeć znaków klawiaturowych w tych akurat dwóch kubkach , no chyba że za znak uznać kropkę emotka (Kubuś jest w 8 etapie)
0 0

martunik3

#5955447 Napisano: 14.12.2014 12:51:50
Z tego co kojarze, Kubuś był zrobiony z nawiasów, literek np. L, j, odpowiednia czcionka, pochyłośc i wielkość znaków emotka
0 0

Cytrusek

#5955462 Napisano: 14.12.2014 14:03:40
martunik3 napisał(a):

Aia02

Dokładnie jak piszesz, nie ma możliwości w tej aplikacji zrobić kopiuj-wklej. Nad niektórymi projektami siedziałam po dwie godziny, różne czcionki, przecinki i dwukropki i tylko to.
0 0

gregory

#5955482 Napisano: 14.12.2014 16:14:41
Nie wiem w jakim wątku, ale ten chyba najbardziej pasuje. Czy byl ktos moze dzis na losowaniu nagrod w feniksie we wroclawiu? Niestety nie moglem byc a pare rzeczy chetnie bym zapytal... Moze akurat ktos sie odezwie?
0 0

lusienka

#5955493 Napisano: 14.12.2014 17:15:10
Cytrusek77 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Aia02

Dokładnie jak piszesz, nie ma możliwości w tej aplikacji zrobić kopiuj-wklej. Nad niektórymi projektami siedziałam po dwie godziny, różne czcionki, przecinki i dwukropki i tylko to.

Zgadza się,ja nad moim stworkiem siedziałam też ok 2godz.ale opłacało się ,bo docenili mój trud emotka
0 0

deva

#5955503 Napisano: 14.12.2014 18:00:36
Czy dobrze kojarzę że w Delikatesach Centrum Knorr można wysłac sms dłuzszy niz 160 znaków?
0 0

edzia21

#5955510 Napisano: 14.12.2014 18:20:56
deva napisał(a):

Czy dobrze kojarzę że w Delikatesach Centrum Knorr można wysłac sms dłuzszy niz 160 znaków?

dobrze emotka
0 0

deva

#5955511 Napisano: 14.12.2014 18:22:51
edzia21 napisał(a):

deva napisał(a):

dobrze emotka

OK, dzieki wielkie! emotka
0 0

kunlu

#5955650 Napisano: 15.12.2014 09:09:00
ile kosztują najtańsze produkty na konkurs Bakalland w Super pharmie ? czy ktoś się orientuje?
0 0