Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: gosia16

#5970084 Napisano: 21.01.2015 17:15:41
marielu napisał(a):

Czy ktoś jeszcze ma w mailu od Łowickiego kody wskazane z kosmosu?

marielu napisał(a):

tak trzy moje a trzy z kosmosuemotka a na dodatek piszą że to kody do kubka a ja wygrałam bonemotka
0 0

Gość: karolkas

#5970093 Napisano: 21.01.2015 17:40:03
gosia16 napisał(a):

marielu napisał(a):

marielu napisał(a):

tak trzy moje a trzy z kosmosuemotka a na dodatek piszą że to kody do kubka a ja wygrałam bonemotka

ja dostalam maila  ze mam kubek,a nigdzie mnie na listach nie ma, skąd mam mieć pewność co wygralam?
0 0

ace

#5970094 Napisano: 21.01.2015 17:41:08
gosia16 napisał(a):

marielu napisał(a):

marielu napisał(a):

a mi pisza ze wygralam kubek, a mnie na liście nie ma XD
Ale rozumiem, że moje zgłoszenie nie ma szans na inna nagrode juz? Bo dla kubka to szkoda kasy na znaczek emotka
0 0

aniolka2310

#5970095 Napisano: 21.01.2015 17:42:55
karolkas napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marielu napisał(a):Czy ktoś jeszcze ma w mailu od Łowickiego kody wskazane z kosmosu?

marielu napisał(a):

ja dostalam maila  ze mam kubek,a nigdzie mnie na listach nie ma, skąd mam mieć pewność co wygralam?

Też wygrałam kubek, ale nie wiem czy opłaca się wysyłać kody. Dostał ktoś kubek z poprzedniej edycji? Jest fajny? emotka
0 0

Gość: wygrywac

#5970100 Napisano: 21.01.2015 17:49:54
Jak rozumiecie taki zapis:
 Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są posiadać paszport z terminem ważności nie krótszym niż 6 miesięcy
licząc od dnia wskazanego w Regulaminie jako data wyjazdu.

dodam, że wyjazd w maju, a ja paszportu nie mam.
0 0

zaczytana-pola

#5970101 Napisano: 21.01.2015 17:52:06
Wyjazd 22.06, paszport do 22.12 na przykład.
0 0

olunka

#5970104 Napisano: 21.01.2015 17:52:20
czy wszyscy dostali maile z łowickiego?mam nagrodę 1 stopnia a maila brak:(
0 0

maa

#5970105 Napisano: 21.01.2015 17:53:44
wygrywac napisał(a):

Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są posiadać paszport z terminem ważności nie krótszym niż 6 miesięcy

Zgodnie z treścią regulaminu:

"Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są przesłać w terminie 7 dni roboczych skan strony paszportu zezdjęciem na adres konkurs@smakomania.com . Nieprzesłanie skanu paszportu lub przesłanie skanuniespełniającego wymagań, o których mowa w ust. 10 skutkuje utratą prawa do nagrody, która pozostajewówczas do wyłącznej dyspozycji Fundatora."

a zatem po informacji o wygranej musisz w ciągu tygodnia wylegitymować się paszportem!

ten zapis ma dla Ciebie zdecydowanie większe znaczenie!
0 0

anialistopad

#5970108 Napisano: 21.01.2015 17:54:55
Z prince polo wszystkie @ na raz idą czy w różnym czasie?
0 0

Gość: Estera2045

#5970110 Napisano: 21.01.2015 17:55:16
Hejka Pani z Palmy dzwoniła wczoraj że wygrałam foremke do mufinek i podała emaila gdzie wysłać scan a ja kartkę gdzieś posiałam czy może ktoś mi podać adres? będę wdzięczna
0 0

asantesana

#5970111 Napisano: 21.01.2015 17:55:17
wygrywac napisał(a):

W wielu krajach paszport musisz mieć ważny przynajmniej 6 miesięcy od momentu wjazdu do danego kraju - czyli ważność paszportu musi być dłuższa o min. 6 miesięcy od daty wyjazdu w regulaminie. Np. wyjazd przypada na 10.07.2015, Twój paszport nie może kończyć się wcześniej nić 11.01.2016 roku. Jeśli jeszcze go nie masz, to będziesz mieć ważny 10 lat  emotka
Sprawdź jednak w regulaminie, czy w momencie wygrania nie musisz podać nr paszportu (tak się zdarza), bo nagroda może przepaść, a na paszport poczekasz ok. 1 miesiąca.
0 0

maa

#5970112 Napisano: 21.01.2015 17:56:12
asante napisał(a):

wygrywac napisał(a):Jak rozumiecie taki zapis:

W wielu krajach paszport musisz mieć ważny przynajmniej 6 miesięcy od momentu wjazdu do danego kraju - czyli ważność paszportu musi być dłuższa o min. 6 miesięcy od daty wyjazdu w regulaminie. Np. wyjazd przypada na 10.07.2015, Twój paszport nie może kończyć się wcześniej nić 11.01.2016 roku. Jeśli jeszcze go nie masz, to będziesz mieć ważny 10 lat  emotka
Sprawdź jednak w regulaminie, czy w momencie wygrania nie musisz podać nr paszportu (tak się zdarza), bo nagroda może przepaść, a na paszport poczekasz ok. 1 miesiąca.

"Zwycięzcy Tygodnia zobowiązani są przesłać w terminie 7 dni roboczych skan strony paszportu zezdjęciem na adres konkurs@smakomania.com . Nieprzesłanie skanu paszportu lub przesłanie skanuniespełniającego wymagań, o których mowa w ust. 10 skutkuje utratą prawa do nagrody, która pozostajewówczas do wyłącznej dyspozycji Fundatora."

a zatem po informacji o wygranej musisz w ciągu tygodnia wylegitymować się paszportem!

0 0

Gość: mikki85

#5970113 Napisano: 21.01.2015 17:57:48
Estera2045 napisał(a):

Hejka Pani z Palmy dzwoniła wczoraj że wygrałam foremke do mufinek i podała emaila gdzie wysłać scan a ja kartkę gdzieś posiałam czy może ktoś mi podać adres? będę wdzięczna

promocja@tradycjaczynowoczesnosc.pl
0 0

asantesana

#5970114 Napisano: 21.01.2015 17:58:26
maa napisał(a):

asante napisał(a):

napisał(a):wygrywac napisał(a):Jak rozumiecie taki zapis:

I tu jest pies pogrzebany.
0 0

#5970120 Napisano: 21.01.2015 18:08:27
mikki85 napisał(a):

mikki85 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

0 0

#5970121 Napisano: 21.01.2015 18:09:28
Estera2045 napisał(a):

mikki85 napisał(a):

mikki85 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):Hejka Pani z Palmy dzwoniła wczoraj że wygrałam foremke do mufinek i podała emaila gdzie wysłać scan a ja kartkę gdzieś posiałam czy może ktoś mi podać adres? będę wdzięczna

Bardzo bardzo dziękuję emotka
0 0

ameryka

#5970127 Napisano: 21.01.2015 18:21:52
karolkas napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marielu napisał(a):Czy ktoś jeszcze ma w mailu od Łowickiego kody wskazane z kosmosu?

marielu napisał(a):

Kubek można było też wygrać wysyłając kody pocztą i zgodnie z regulaminem te osoby nie są wymienione na liście laureatów. Ciekawostką jest to, że nikt kto wysłał pocztą kody nie wygrał nagrody wartościowszej niż kubek.
0 0

asantesana

#5970128 Napisano: 21.01.2015 18:28:14
ameryka napisał(a):

karolkas napisał(a):

gosia16 napisał(a):

napisał(a):marielu napisał(a):Czy ktoś jeszcze ma w mailu od Łowickiego kody wskazane z kosmosu?

marielu napisał(a):

Kubek można było też wygrać wysyłając kody pocztą i zgodnie z regulaminem te osoby nie są wymienione na liście laureatów. Ciekawostką jest to, że nikt kto wysłał pocztą kody nie wygrał nagrody wartościowszej niż kubek. 

Ja wysłałam kody przez aplikację, a nie pocztę, nie ma mnie na liście a wygrałam kubek, w dodatku 3 kody w mailu są moje, a trzy obce. I jeszcze proszą o umycie wycinków - na kiego grzyba potrzebne są im wycinki na kubek, czy ktoś im to w ogóle wysyła?  
0 0

Gość: wygrywac

#5970130 Napisano: 21.01.2015 18:30:04
Jeszcze nie wygrałam, w takim razie na małżonka grać będę, bo on ma paszport.
0 0

koper

#5970134 Napisano: 21.01.2015 18:37:00
Ja w poprzednim losowaniu wygrałam kubek (zgłoszenie przez aplikację), ale nie odsyłałam kodów, bo stwierdziłam, że cena wysyłki przewyższy wartość nagrody  emotka
Kubka mi oczywiście nie przysłali, ale jakość wcale mi go nie żal  emotka

Jak dla mnie, to ten konkurs nie jest najlepiej zorganizowany, a pomysł z trzymaniem pustych kartonów po mleku to jakaś porażka emotka
0 0