Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#5974533 Napisano: 02.02.2015 12:30:12
U mnie ok w c4 ale Delma tam prawie 4 zł, natomiast w Tesco po niecałe 3 zl takze chyba lepiej do Tesco chodzić po Delma emotka  
0 0

cudaczek121

#5974535 Napisano: 02.02.2015 12:30:39
delvitto napisał(a):

amif napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):Wczoraj byłam przy okazji w Carrefour market w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu.Stanęłam przy stoisku z Delmą i ledwo ją dostrzegłam, bo na półce stało całe 5 opakowań emotka Wzięłam dwa i poszłam dalej. Ciekawe, czy jakiś konkursowicz tam grasował, bo dziwnym trafem innych sztuk masła i margaryny było pod dostatkiem emotka

miałam to samo w krakowskimC4 - jedno biedne małe opakowanie Delmy, zapytałam, okazuje się, że maja jakieś braki na magazynach i sa przerwy w dostawie, też się przeraziłam, że ktoś wyczyścił całą półkę Delmy...

o, dokładnie! W moim Carrefour w Białymstoku też był problem, były raptem 3 opakowania, długo się rozglądałam, szukałam, czy gdzieś się nie zapodziało jeszcze jedno opakowanie;( Ale tak jest chyba tylko w Carrefour, gdyż w innych sklepach jest tego pod dostatkiem, tylko, że raczej drożej:(

a już myślałam,że tylko ja miałam taki "problem", hi,hi,hi. Za 2 opakowania zapłaciłam 5,78.
0 0

xpac

#5974548 Napisano: 02.02.2015 12:48:32
delvitto napisał(a):

amif napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):Wczoraj byłam przy okazji w Carrefour market w Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu.Stanęłam przy stoisku z Delmą i ledwo ją dostrzegłam, bo na półce stało całe 5 opakowań emotka Wzięłam dwa i poszłam dalej. Ciekawe, czy jakiś konkursowicz tam grasował, bo dziwnym trafem innych sztuk masła i margaryny było pod dostatkiem emotka

miałam to samo w krakowskimC4 - jedno biedne małe opakowanie Delmy, zapytałam, okazuje się, że maja jakieś braki na magazynach i sa przerwy w dostawie, też się przeraziłam, że ktoś wyczyścił całą półkę Delmy...

o, dokładnie! W moim Carrefour w Białymstoku też był problem, były raptem 3 opakowania, długo się rozglądałam, szukałam, czy gdzieś się nie zapodziało jeszcze jedno opakowanie;( Ale tak jest chyba tylko w Carrefour, gdyż w innych sklepach jest tego pod dostatkiem, tylko, że raczej drożej:(

No nie mów ze na Zielonych Wzgórzach, bo właśnie miałem tam się udać po Delme !
0 0

martunik3

#5974550 Napisano: 02.02.2015 12:48:44
 ja w Leclercu też zapłaciłam 5,78 za 2 opakowania Delmy, i było jej baaardzo duużo na półkach  emotka
0 0

Gość: nouvelle

#5974588 Napisano: 02.02.2015 13:22:19
Czy ktoś wie, co w końcu z WIEJSKIMI ZIEMNIACZKAMI? emotka   Ja wysłałam bez nr paragonu. Ale nie wiem, czy właściwie emotka
0 0

katrin1

#5974591 Napisano: 02.02.2015 13:22:40
Tydzień temu, w poniedziałek miałam nieodebrane z zastrzeżonego, czekałam cały tydzień, że ktoś znów zadzwoni, pilnowałam telefonu i nic, nie odezwali się ponownie. Podejrzewam, że to Palma z foremkami. Miał ktoś tak, że Palma nie dzwoniła ponownie na nieodebrane? Może przeoczyli? A przydałaby mi się jeszcze jedna foremka do kompletu emotka
0 0

alita

#5974597 Napisano: 02.02.2015 13:27:54
katrin1 napisał(a):

Tydzień temu, w poniedziałek miałam nieodebrane z zastrzeżonego, czekałam cały tydzień, że ktoś znów zadzwoni, pilnowałam telefonu i nic, nie odezwali się ponownie. Podejrzewam, że to Palma z foremkami. Miał ktoś tak, że Palma nie dzwoniła ponownie na nieodebrane? Może przeoczyli? A przydałaby mi się jeszcze jedna foremka do kompletu emotka

Tydzień temu w poniedziałek z zastrzeżonego dzwoniła do mnie Palma, bardzo słabo słyszałam mężczyznę, który do mnie dzwonił - jakby stał gdzieś na końcu magazynu, powiedziałam mu, że bardzo słabo słyszę i proszę głośniej, po czym się rozłączył i już więcej nikt z Palmy do mnie nie dzwonił.
0 0

Gość: henryczka62

#5974606 Napisano: 02.02.2015 13:32:46
katrin1 napisał(a):

Ja miałam dziś tel. na nieodebrane z 26.01, więc pewnie do Ciebie też zadzwonia.
0 0

alaalicja

#5974613 Napisano: 02.02.2015 13:36:04
claudia napisał(a):

Czy były już wyniki PP za sobotę?

zależy o której wysłałaś zgłoszenie, bo część osób już miało akceptacje w sobotę i za godzinę wyniki...dziwnie jakoś
0 0

claudia

#5974624 Napisano: 02.02.2015 13:50:01
alaalicja napisał(a):

claudia napisał(a):

Czy były już wyniki PP za sobotę?

zależy o której wysłałaś zgłoszenie, bo część osób już miało akceptacje w sobotę i za godzinę wyniki...dziwnie jakoś

no to lipa emotka wysyłałam póżno, akceptacja koło 9 w niedzielę emotka może zależało im na czasie i wybrali z tych co wcześniej. Szkoda, bo najfajniejszą fotę wysłałam jak dotychczas i na nia liczyłam emotka
0 0

alaalicja

#5974629 Napisano: 02.02.2015 13:54:41
claudia napisał(a):

alaalicja napisał(a):

claudia napisał(a):Czy były już wyniki PP za sobotę?

no to lipa emotka wysyłałam póżno, akceptacja koło 9 w niedzielę emotka może zależało im na czasie i wybrali z tych co wcześniej. Szkoda, bo najfajniejszą fotę wysłałam jak dotychczas i na nia liczyłam emotka

No właśnie nie wiem o co dokładnie chodzi emotka  wczoraj wyników nie było raczej emotka  Może działają godzinowo i się załapiesz na najnowszy wybór? Moje najlepsze fotki odpadły emotka  a wygrała jedna taka bez szału ehhhhhhhhh sama już nie wiem, a może poprostu losowo??
0 0

Gość: rogalino

#5974636 Napisano: 02.02.2015 14:06:33
alaalicja napisał(a):

claudia napisał(a):

alaalicja napisał(a):

napisał(a):claudia napisał(a):Czy były już wyniki PP za sobotę?

No właśnie nie wiem o co dokładnie chodzi emotka  wczoraj wyników nie było raczej emotka  Może działają godzinowo i się załapiesz na najnowszy wybór? Moje najlepsze fotki odpadły emotka  a wygrała jedna taka bez szału ehhhhhhhhh sama już nie wiem, a może poprostu losowo??

nie działają godzinowo,kiedyś wysłałem po 23 i sie załapałem na ten dzień co chciałem, przecież jeżeli piszesz że w sobotę były wyniki to te wyniki musiały być z piątku a nie z soboty
0 0

katrin1

#5974640 Napisano: 02.02.2015 14:10:27
alita napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Tydzień temu w poniedziałek z zastrzeżonego dzwoniła do mnie Palma, bardzo słabo słyszałam mężczyznę, który do mnie dzwonił - jakby stał gdzieś na końcu magazynu, powiedziałam mu, że bardzo słabo słyszę i proszę głośniej, po czym się rozłączył i już więcej nikt z Palmy do mnie nie dzwonił.

Dziwne, bo do mnie dzwoniła Palma 5 razy i za każdym razem dzwoniła kobieta.
0 0

freyja88

#5974643 Napisano: 02.02.2015 14:16:39
rogalino napisał(a):

alaalicja napisał(a):

claudia napisał(a):

napisał(a):alaalicja napisał(a):

napisał(a):napisał(a):claudia napisał(a):Czy były już wyniki PP za sobotę?

nie działają godzinowo,kiedyś wysłałem po 23 i sie załapałem na ten dzień co chciałem, przecież jeżeli piszesz że w sobotę były wyniki to te wyniki musiały być z piątku a nie z soboty

Nie było wyników ani z soboty ani z niedzieli. Wątpię, żeby wybierali losowo. Mają tam bajzel niemiłosierny, z niczym się nie wyrabiają i jeszcze sobie jakieś konkursidło z liczeniem wafli zrobili z którym też pewnie nie daja sobie rady emotka
0 0

luko922

#5974644 Napisano: 02.02.2015 14:21:36
Ja Z soboty nie mam do tej pory potwierdzenia z prince polo 
0 0

ciasssteczko

#5974650 Napisano: 02.02.2015 14:27:50
bajzel? bo co? emotka według regulaminu na powiadomienie mają kilka dni roboczych.
0 0

Gość: makufi

#5974655 Napisano: 02.02.2015 14:30:18
luko922 napisał(a):

Ja otrzymałam potwierdzenie z soboty
0 0

Gość: rogalino

#5974656 Napisano: 02.02.2015 14:31:46
makufi napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja otrzymałam potwierdzenie z soboty

ja z wczoraj już mam potwierdzenia, a nawet z dzis wlasnie przyszly
0 0

freyja88

#5974675 Napisano: 02.02.2015 14:58:32
ciasssteczko napisał(a):

bajzel? bo co? emotka według regulaminu na powiadomienie mają kilka dni roboczych.

Nie kilka, tylko 48h. I jak na razie terminu się trzymają, ale.... Nie ma ani jednej Mojej fotki, mimo tego, że wysłałam do nich oświadczenie itd w 6 dniu trwania konkursu (zweryfikowane - wysłałam zapytanie).
U niektórym widnieje tylko część wygranych fotek, chociaż oświadcz.i opakowania za wszystkie wygrane szły w jednym liście (na co PP pozwoliło).
0 0

aniolka2310

#5974678 Napisano: 02.02.2015 15:01:52
buncia88 napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

Nie kilka, tylko 48h. I jak na razie terminu się trzymają, ale.... Nie ma ani jednej Mojej fotki, mimo tego, że wysłałam do nich oświadczenie itd w 6 dniu trwania konkursu (zweryfikowane - wysłałam zapytanie).
U niektórym widnieje tylko część wygranych fotek, chociaż oświadcz.i opakowania za wszystkie wygrane szły w jednym liście (na co PP pozwoliło).

U mnie też nie było widać części zdjęć, które wygrały, ale po napisaniu maila do nich za pół godzinki się pojawiły na stronie. Jeśli chodzi o kontakt z nimi jest naprawdę rewelacyjny.
0 0