Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 3518
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
edzia21
Postów 9892
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Gość: brudny
teraz tylko pojawia się pytanie - po co miałby ktoś wypisywać o prawdziwości konkursu, gdyby rzeczywiście taki był? grunt się pali pod stopami
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2379
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kylomen
Wracając do tych zdjęć z avatarów no to rzeczywiście ciekawe.. Także nie znalazłem a niestety nigdy nie łącze takich stron z FB więc tego nie potwierdze.
więc czekam kto wygra coś za kraków.
Jeszcze nie było konkursu, w którym nikt z tego forum nie wygrał, to już poddaje pod wątpliwość uczciwość organizatora
Fundator - mało znany
nagrody - zacne
promocja dla fundatora - poza jednej wzmiane - żadna
nie przestrzegaja regulaminu
nie publikuja prac
profile nie istnieją
coś pominąłem?
androm
Postów 2379
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fundator - mało znany - wchodzi na rynek to jak miał być znany
nagrody - zacne - owszem, moze sam samochod nie wzbudziłby takich reakcji
promocja dla fundatora - poza jednej wzmiane - żadna - jesli nagrody są/byłby prawdziwe to dla mnie mogą wcale o nich nie pisać
nie przestrzegaja regulaminu - ?? prosze o informacje
nie publikuja prac - no to dziwne
profile nie istnieją - tu zgodzę się że nie moge ich także znaleźć ale w pełni nie stwierdze że ich nie ma chyba że ustawili tylko stronę Krakowa, nie wiem
Wiem że po stronie warszawy nic nie wygrałem, ale jakoś się tam znalazłem więc ciekawa sprawa.
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zobaczymy jak sie zgłosi tę "loterię", co wtedy się stanie
androm
Postów 2379
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2379
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a będzie tylko gorzej
Myślę że podobny jak i Tobie.
A Ty brudny jesteś ani zabawny ani inteligentny więc jak nie masz nic do wniesienia do dyskusji to się nie wypowiadaj. Pojedź pod podany adres zapytaj się, wróć i nam opowiedz jak chcesz być taki mądry.