Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monikar

#5977379 Napisano: 08.02.2015 22:48:35
kylomen z tego co rozumiem to osoby które mają awatary wśród zwycięzców są osobami które logowały się przez FB. Pokaż mi więc profile tych osób na facebooku. Ja chętnie uwierzę że konkurs jest uczciwy. Tylko muszę mieć ku temu podstawy. 
0 0

edzia21

#5977380 Napisano: 08.02.2015 22:48:37
kylomen napisał(a):

Myslałem że to normalny portal a tu widzę ludzie zawiści i zazdrości...
Dopóki wam coś nie dadzą to nie uwierzycie emotka
 Jak kogoś nie interesuje odpowiedź to po co się pyta o jakiś konkurs skoro wie lepiej... Myślenie jednak za dużo kosztuje.

Po samej składni Twoich wypowiedzi można wywnioskować, że żaden z Ciebie konkursowicz. emotka  Dokładnie "Myślenie jednak za dużo kosztuje" - z tym się zgodzę. I dorzucę od siebie..."i nie każdemu jest dane".
0 0

Gość: brudny

#5977381 Napisano: 08.02.2015 22:50:39
edzia21 napisał(a):

kylomen napisał(a):Myslałem że to normalny portal a tu widzę ludzie zawiści i zazdrości...
Dopóki wam coś nie dadzą to nie uwierzycie emotka
 Jak kogoś nie interesuje odpowiedź to po co się pyta o jakiś konkurs skoro wie lepiej... Myślenie jednak za dużo kosztuje.

Po samej składni Twoich wypowiedzi można wywnioskować, że żaden z Ciebie konkursowicz. emotka  Dokładnie "Myślenie jednak za dużo kosztuje" - z tym się zgodzę. I dorzucę od siebie..."i nie każdemu jest dane".

o tym samym pomyślałem, mamy tu adwokata, a nie osobe nagrodzoną emotka
teraz tylko pojawia się pytanie - po co miałby ktoś wypisywać o prawdziwości konkursu, gdyby rzeczywiście taki był? grunt się pali pod stopami emotka
0 0

edzia21

#5977382 Napisano: 08.02.2015 22:51:50
monikar napisał(a):

kylomen z tego co rozumiem to osoby które mają awatary wśród zwycięzców są osobami które logowały się przez FB. Pokaż mi więc profile tych osób na facebooku. Ja chętnie uwierzę że konkurs jest uczciwy. Tylko muszę mieć ku temu podstawy. 

Dużo roboty ich czeka...zakładanie kont na fejsie, pisanie zwycięskich odpowiedzi w myśl zasady: "co z tego że ch....e - o gustach się nie dyskutuje przecie" emotka
0 0

androm

#5977383 Napisano: 08.02.2015 22:54:13
może ktoś by się przeszedł do organizatora, jeśli tam ktoś mieszka, ponoć można wszystkie prace pooglądać emotka
0 0

edzia21

#5977385 Napisano: 08.02.2015 22:55:37
androm napisał(a):

może ktoś by się przeszedł do organizatora, jeśli tam ktoś mieszka, ponoć można wszystkie prace pooglądać emotka

Możesz podać adres?
0 0

Gość: kylomen

#5977387 Napisano: 08.02.2015 22:59:45
edzia, nie musze Ci wysyłać zdjęć moich wygranych abyś uwierzyła chyba że aż tak Ci to potrzebne. I jeszcze ten twoj podpis "Wierz w siebie, gdy nikt nie wierzy. Właśnie to uczyni cię zwycięzcą." emotka To dziękuję za tę motywację. Jedynie kto tu logicznie myśli to monikar i androm. Którzy nie oceniają tylko czekają na fakty bo nie ma dowodów na to czy to prawdziwy konkurs czy nie. Adwokatem niestety nie jestem, w sumie szkoda.
Wracając do tych zdjęć z avatarów no to rzeczywiście ciekawe.. Także nie znalazłem a niestety nigdy nie łącze takich stron z FB więc tego nie potwierdze.
0 0

#5977392 Napisano: 08.02.2015 23:04:36
kylomen napisał(a):

edzia, nie musze Ci wysyłać zdjęć moich wygranych abyś uwierzyła chyba że aż tak Ci to potrzebne. I jeszcze ten twoj podpis "Wierz w siebie, gdy nikt nie wierzy. Właśnie to uczyni cię zwycięzcą." emotka To dziękuję za tę motywację. Jedynie kto tu logicznie myśli to monikar i androm. Którzy nie oceniają tylko czekają na fakty bo nie ma dowodów na to czy to prawdziwy konkurs czy nie. Adwokatem niestety nie jestem, w sumie szkoda.
Wracając do tych zdjęć z avatarów no to rzeczywiście ciekawe.. Także nie znalazłem a niestety nigdy nie łącze takich stron z FB więc tego nie potwierdze.

nawet jeśli - w co niestety nie wierzę, nagrodzili Cię na "warszawę" to znaczy, że i tak nic nie wygrałeś,
więc czekam kto wygra coś za kraków.
Jeszcze nie było konkursu, w którym nikt z tego forum nie wygrał, to już poddaje pod wątpliwość uczciwość organizatora
Fundator - mało znany
nagrody - zacne
promocja dla fundatora - poza jednej wzmiane - żadna
nie przestrzegaja regulaminu
nie publikuja prac
profile nie istnieją

coś pominąłem?
0 0

androm

#5977393 Napisano: 08.02.2015 23:05:05
edzia21 napisał(a):

androm napisał(a):

Możesz podać adres?

Wybrzeże Kościuszkowskie 43/2, 00-347 Warszaw
0 0

#5977394 Napisano: 08.02.2015 23:10:58
brudny napisał(a):

kylomen napisał(a):edzia, nie musze Ci wysyłać zdjęć moich wygranych abyś uwierzyła chyba że aż tak Ci to potrzebne. I jeszcze ten twoj podpis "Wierz w siebie, gdy nikt nie wierzy. Właśnie to uczyni cię zwycięzcą." emotka To dziękuję za tę motywację. Jedynie kto tu logicznie myśli to monikar i androm. Którzy nie oceniają tylko czekają na fakty bo nie ma dowodów na to czy to prawdziwy konkurs czy nie. Adwokatem niestety nie jestem, w sumie szkoda.

nawet jeśli - w co niestety nie wierzę, nagrodzili Cię na "warszawę" to znaczy, że i tak nic nie wygrałeś,
Jeszcze nie było konkursu, w którym nikt z tego forum nie wygrał, to już poddaje pod wątpliwość uczciwość organizatora
Fundator - mało znany
nagrody - zacne
nie publikuja prac
profile nie istnieją

coś pominąłem?

Jeszcze nie było konkursu, w którym nikt z tego forum nie wygrał, to już poddaje pod wątpliwość uczciwość organizatora - tam jest chyba tylko 72 finalistów z już ponad 20tys osób co głosowało, więc różnie może być
Fundator - mało znany - wchodzi na rynek to jak miał być znany
nagrody - zacne - owszem, moze sam samochod nie wzbudziłby takich reakcji
promocja dla fundatora - poza jednej wzmiane - żadna - jesli nagrody są/byłby prawdziwe to dla mnie mogą wcale o nich nie pisać
nie przestrzegaja regulaminu - ?? prosze o informacje
nie publikuja prac - no to dziwne
profile nie istnieją - tu zgodzę się że nie moge ich także znaleźć ale w pełni nie stwierdze że ich nie ma chyba że ustawili tylko stronę Krakowa, nie wiem

Wiem że po stronie warszawy nic nie wygrałem, ale jakoś się tam znalazłem więc ciekawa sprawa.
0 0

edzia21

#5977395 Napisano: 08.02.2015 23:11:29
brudny napisał(a):

kylomen napisał(a):edzia, nie musze Ci wysyłać zdjęć moich wygranych abyś uwierzyła chyba że aż tak Ci to potrzebne. I jeszcze ten twoj podpis "Wierz w siebie, gdy nikt nie wierzy. Właśnie to uczyni cię zwycięzcą." emotka To dziękuję za tę motywację. Jedynie kto tu logicznie myśli to monikar i androm. Którzy nie oceniają tylko czekają na fakty bo nie ma dowodów na to czy to prawdziwy konkurs czy nie. Adwokatem niestety nie jestem, w sumie szkoda.

Fundator - mało znany
nagrody - zacne
nie publikuja prac
profile nie istnieją

coś pominąłem?

taki precedens - nikt nigdy nie broni organizatora i konkursu "na śmierć i życie" zarzekając się jak żaba błota na wygrane, każdy konkurs broni się sam - wpisami "naszych" w MDW emotka
0 0

#5977397 Napisano: 08.02.2015 23:14:28
edzia21 napisał(a):

brudny napisał(a):

napisał(a):kylomen napisał(a):edzia, nie musze Ci wysyłać zdjęć moich wygranych abyś uwierzyła chyba że aż tak Ci to potrzebne. I jeszcze ten twoj podpis "Wierz w siebie, gdy nikt nie wierzy. Właśnie to uczyni cię zwycięzcą." emotka To dziękuję za tę motywację. Jedynie kto tu logicznie myśli to monikar i androm. Którzy nie oceniają tylko czekają na fakty bo nie ma dowodów na to czy to prawdziwy konkurs czy nie. Adwokatem niestety nie jestem, w sumie szkoda.

Fundator - mało znany
nagrody - zacne
nie publikuja prac
profile nie istnieją

coś pominąłem?

taki precedens - nikt nigdy nie broni organizatora i konkursu "na śmierć i życie" zarzekając się jak żaba błota na wygrane, każdy konkurs broni się sam - wpisami "naszych" w MDW emotka

no tak, ale organizatora, który rejestruje sie na forum stwierdzilem ze nie warto uwzgledniac emotka
zobaczymy jak sie zgłosi tę "loterię", co wtedy się stanie emotka
0 0

#5977399 Napisano: 08.02.2015 23:16:07
Nie bronie konkursu tylko siebie. Nie zarzuciliście że konkurs jest fałszywy rzucając dowodami, tylko zarzuciliście że jestem organizatorem, bo nie uważam jak większość że to oszustwo.
0 0

androm

#5977400 Napisano: 08.02.2015 23:16:40
To w sumie i tak nic nie wygrałeś Kylomen jak rozumiem. Smuteczek emotka
0 0

#5977402 Napisano: 08.02.2015 23:19:44
Teraz jest moment na śmiech? emotka
0 0

androm

#5977404 Napisano: 08.02.2015 23:27:03
kylomen napisał(a):

Teraz jest moment na śmiech? emotka

na płacz, zrobili Cię w bambuko, niby finalista, a na koniec emotka emotka
0 0

#5977406 Napisano: 08.02.2015 23:30:55
Współczuje Ci, że sensem Twojego żywota jest denne pisanie na forach tekstami "nie płacz". Ferie są to się nudzi? W wygranych opisujesz wszystkie swoje sukcesy ile razy napisałeś "pierwszy" w komentarzach?
0 0

edzia21

#5977407 Napisano: 08.02.2015 23:32:56
kylomen napisał(a):

Współczuje Ci, że sensem Twojego żywota jest denne pisanie na forach tekstami "nie płacz". Ferie są to się nudzi? W wygranych opisujesz wszystkie swoje sukcesy ile razy napisałeś "pierwszy" w komentarzach?

Nie rozumiem celu, jaki przysłaniał Ci w momencie zakladania konta na tym forum? (pomijając już fakt smiesznego konkursiku)
0 0

#5977408 Napisano: 08.02.2015 23:33:29
kylomen napisał(a):

oj, organizatorowi puszczają nerwy emotka
a będzie tylko gorzej emotka
0 0

#5977409 Napisano: 08.02.2015 23:37:12
edzia21 napisał(a):

kylomen napisał(a):

Nie rozumiem celu, jaki przysłaniał Ci w momencie zakladania konta na tym forum? (pomijając już fakt smiesznego konkursiku)

Myślę że podobny jak i Tobie.

A Ty brudny jesteś ani zabawny ani inteligentny więc jak nie masz nic do wniesienia do dyskusji to się nie wypowiadaj. Pojedź pod podany adres zapytaj się, wróć i nam opowiedz jak chcesz być taki mądry.
0 0