Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: aurelito

#5977093 Napisano: 07.02.2015 19:01:15
rambus61 napisał(a):

aurelito napisał(a):

Przyznać się kto mi zgarnął lego Tesco z  1 lutego?? emotka   :P   emotka  

1 luty lego emotka emotka

gratulacje emotka  jaka ilość klocków? 
0 0

Gość: rafi323raf

#5977118 Napisano: 07.02.2015 20:55:20
Czy dostał ktoś informację o wygranej w konkursie WDECHY ? Ten na ilość smsów.
0 0

memos

#5977120 Napisano: 07.02.2015 21:08:44
Jak to jest z Wiejskimi Ziemniaczkami - mam dzisiejszy paragon (ale nie z żabki), konkurs ogólnopolski trwa od 09.02, czy mogę na niego zagrać? Niby regulamin mówi o zakupie produktu w dniach od 7 stycznia więc wydaje mi się, że tak, ale wolę się upewnić. Pomoże ktoś?
0 0

memos

#5977128 Napisano: 07.02.2015 21:40:16
magnus napisał(a):

memos napisał(a):

Jak to jest z Wiejskimi Ziemniaczkami - mam dzisiejszy paragon (ale nie z żabki), konkurs ogólnopolski trwa od 09.02, czy mogę na niego zagrać? Niby regulamin mówi o zakupie produktu w dniach od 7 stycznia więc wydaje mi się, że tak, ale wolę się upewnić. Pomoże ktoś?

Z Regulaminu wynika, że zakupy owszem od 7 stycznia, ale konkurs od 9 lutego, czyli na ten ogólny wg mnie jednak od 9 lutego mozna słać

No właśnie też to tak zrozumiałam. Dzięki.
Regulamin:
2.1 Uczestnik, aby wziąć udział w Konkursie, powinien w czasie od 7 stycznia 2015 r. do 5 kwietnia 2015 r. dokonać zakupu od przedsiębiorcy dowolnego Produktu Promocyjnego 
0 0

kaskaderka1

#5977133 Napisano: 07.02.2015 22:08:50
rafi323raf napisał(a):

Czy dostał ktoś informację o wygranej w konkursie WDECHY ? Ten na ilość smsów.

Tak.ja dostałam.wygrałam kod na seans.
0 0

Gość: siasiolka

#5977135 Napisano: 07.02.2015 22:12:47
hej. Były dziś maila z princepolo?
0 0

Cytrusek

#5977157 Napisano: 07.02.2015 23:07:19
memos napisał(a):

magnus napisał(a):

memos napisał(a):Jak to jest z Wiejskimi Ziemniaczkami - mam dzisiejszy paragon (ale nie z żabki), konkurs ogólnopolski trwa od 09.02, czy mogę na niego zagrać? Niby regulamin mówi o zakupie produktu w dniach od 7 stycznia więc wydaje mi się, że tak, ale wolę się upewnić. Pomoże ktoś?

Z Regulaminu wynika, że zakupy owszem od 7 stycznia, ale konkurs od 9 lutego, czyli na ten ogólny wg mnie jednak od 9 lutego mozna słać

Regulamin:
2.1 Uczestnik, aby wziąć udział w Konkursie, powinien w czasie od 7 stycznia 2015 r. do 5 kwietnia 2015 r. dokonać zakupu od przedsiębiorcy dowolnego Produktu Promocyjnego 

Bo od 7. 01 jest przedpremierowy konkurs. Czyli od 7.01 do 8.02 wyłaniają jednego zwycięzcę, a od 9.02 co tydzień wyłaniają
0 0

memos

#5977158 Napisano: 07.02.2015 23:08:47
Cytrusek77 napisał(a):

memos napisał(a):

magnus napisał(a):

napisał(a):memos napisał(a):Jak to jest z Wiejskimi Ziemniaczkami - mam dzisiejszy paragon (ale nie z żabki), konkurs ogólnopolski trwa od 09.02, czy mogę na niego zagrać? Niby regulamin mówi o zakupie produktu w dniach od 7 stycznia więc wydaje mi się, że tak, ale wolę się upewnić. Pomoże ktoś?

Regulamin:

Bo od 7. 01 jest przedpremierowy konkurs. Czyli od 7.01 do 8.02 wyłaniają jednego zwycięzcę, a od 9.02 co tydzień wyłaniają

Aaa...no to wszystko jasne. Dzieki emotka
0 0

Gość: rogalino

#5977179 Napisano: 08.02.2015 07:26:24
siasiolka napisał(a):

podbijam
0 0

Gość: anula81

#5977184 Napisano: 08.02.2015 09:06:06
rogalino napisał(a):

siasiolka napisał(a):

podbijam

Ja nawet nie ma akcepta za wczoraj emotka
0 0

Gość: siasiolka

#5977187 Napisano: 08.02.2015 09:41:53
anula81 napisał(a):

rogalino napisał(a):

siasiolka napisał(a):hej. Były dziś maila z princepolo?

podbijam

Ja nawet nie ma akcepta za wczoraj emotka

pewnie zrobili sobie wolny weekend emotka  a mailami sypną jutro.. 

edit: chociaż w wygranych ktoś się chwali tuż po północy, że ma puchę.. czyżby nikt więcej z forum się nie załapał?  emotka emotka
0 0

kaskaderka1

#5977298 Napisano: 08.02.2015 18:36:29
http://www.krakowczywarszawa.pl/
Dziwny konkurs,coś mi się w nim nie podoba.Raczej widzę tu wyłudzenie danych. emotka
0 0

Gość: loczeq

#5977300 Napisano: 08.02.2015 18:41:05
kaskaderka1 napisał(a):

http://www.krakowczywarszawa.pl/
Dziwny konkurs,coś mi się w nim nie podoba.Raczej widzę tu wyłudzenie danych. emotka

Nie ma tu nic dziwnego - zobacz sobie na organizatora. Operator linii autobusowych wchodzi na polski rynek i jest to pewna forma reklamy. Tzn. do tej pory oferował tylko połączenia międzynarodowe pod marką Simple Express.
0 0

edzia21

#5977301 Napisano: 08.02.2015 18:45:44
loczeq napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):http://www.krakowczywarszawa.pl/

Nie ma tu nic dziwnego - zobacz sobie na organizatora. Operator linii autobusowych wchodzi na polski rynek i jest to pewna forma reklamy. Tzn. do tej pory oferował tylko połączenia międzynarodowe pod marką Simple Express.

Dokładnie! W ten "genialny sposób" wymyślili sobie tworzenie bazy potencjalnych klientów, fanów na fejsie itd. Nikt ich z tych nagród nie rozliczy, nie udowodni...a pamiętacie Sferis? Ich też melanż poniósł z ilością i wartością "nagród głównych". Syf i tyle. 
0 0

Gość: brudny

#5977302 Napisano: 08.02.2015 18:50:55
edzia21 napisał(a):

loczeq napisał(a):

napisał(a):kaskaderka1 napisał(a):http://www.krakowczywarszawa.pl/

Dokładnie! W ten "genialny sposób" wymyślili sobie tworzenie bazy potencjalnych klientów, fanów na fejsie itd. Nikt ich z tych nagród nie rozliczy, nie udowodni...a pamiętacie Sferis? Ich też melanż poniósł z ilością i wartością "nagród głównych". Syf i tyle. 

najlepiej im zaśmiecać profil na fb, żeby opublikowali wyłonione prace, żeby inni też wiedzieli, że to tylko farma do zbierania bazy @ oraz fanow
0 0

edzia21

#5977309 Napisano: 08.02.2015 19:20:08
brudny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

napisał(a):loczeq napisał(a):

napisał(a):napisał(a):kaskaderka1 napisał(a):http://www.krakowczywarszawa.pl/

najlepiej im zaśmiecać profil na fb, żeby opublikowali wyłonione prace, żeby inni też wiedzieli, że to tylko farma do zbierania bazy @ oraz fanow

I tak się dziwie, że nie wpadli jeszcze na pomysł "stworzenia pseudo prac" i opublikowania ich dla spokoju ducha ... ręce opadają. A jakie nagrody sobie powymyślali - LOL (żadne inne okreslenie nie przychodzi mi do głowy). Ciekawe który fejk wygra "pincetkę". 
0 0

Gość: polarniczka

#5977316 Napisano: 08.02.2015 19:44:37
https://www.e-kon...ie.html#.VNet1JiG-e4
Big ACTIVE idealne dopełnienie...fantazja niektórych nie zna granic..widzę tam zdjęcia, a właściwie obrazy, z tapet na pulpit dostępnych w komputerze np XP (trzy tańczące pingwiny) jestem ciekawa które zdjęcia wygrają...
0 0

dromader

#5977332 Napisano: 08.02.2015 20:55:22
edzia21 napisał(a):

brudny napisał(a):

napisał(a):edzia21 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):loczeq napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):kaskaderka1 napisał(a):http://www.krakowczywarszawa.pl/

I tak się dziwie, że nie wpadli jeszcze na pomysł "stworzenia pseudo prac" i opublikowania ich dla spokoju ducha ... ręce opadają. A jakie nagrody sobie powymyślali - LOL (żadne inne okreslenie nie przychodzi mi do głowy). Ciekawe który fejk wygra "pincetkę". 

Moim zdaniem to przekręt - nie ma tam nagród. Czy użytkownik franksvenatra z tego forum kogoś Wam nie przypomina?
http://www.multic...et-users-clara-shih/
0 0

monikar

#5977343 Napisano: 08.02.2015 21:38:42
dromader napisał(a):

edzia21 napisał(a):

napisał(a):brudny napisał(a):

napisał(a):napisał(a):edzia21 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):loczeq napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):kaskaderka1 napisał(a):http://www.krakowczywarszawa.pl/

Moim zdaniem to przekręt - nie ma tam nagród. Czy użytkownik franksvenatra z tego forum kogoś Wam nie przypomina?
http://www.multic...et-users-clara-shih/

Próbuję znaleźć wyżej wymienionych zwycięzców w wyszukiwarce na Fb ale nic nie widzę.... Co ciekawe większość tych nazwisk jest bardzo popularna-takich osób są w Polsce tysiące.
0 0

androm

#5977346 Napisano: 08.02.2015 21:53:00
ja takiego konka nie widziałam wcześniej, ale jeśli od nas nikt nie pisze, że wygrał, to wiadomo że konk to kiszka
My jesteśmy wszędzie, w każdym konkuemotka We are the champions my friendemotka emotka
0 0