Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: giuliettaX

#5978473 Napisano: 11.02.2015 08:47:17
polarniczka napisał(a):

czy wiecie jak sprawdzić czy zdjęcie z konkursu Big Actice na facebook nie jest przypadkiem ściągnięte z netu? zdjęcie jest przerobione na konkurs i w grafice google raczej nie znajdę... macie jakieś sposoby na sprawdzenie?

może napisz w wątku Plagiaty o jakie chodzi to ktoś je rozpozna  emotka
0 0

aniolka2310

#5978487 Napisano: 11.02.2015 09:15:11
polarniczka napisał(a):

czy wiecie jak sprawdzić czy zdjęcie z konkursu Big Actice na facebook nie jest przypadkiem ściągnięte z netu? zdjęcie jest przerobione na konkurs i w grafice google raczej nie znajdę... macie jakieś sposoby na sprawdzenie?

http://www.tapeci...wicze_kapelusze.html
0 0

kaskaderka1

#5978515 Napisano: 11.02.2015 10:09:49
Dziewczyny czy Wam też poznikały punkty w  ofeminin?  emotka mam 2 a miałam ponad 100
0 0

Gość: erychta00

#5978519 Napisano: 11.02.2015 10:17:06
kaskaderka1 napisał(a):

Dziewczyny czy Wam też poznikały punkty w  ofeminin?  emotka mam 2 a miałam ponad 100

Taqk tak emotka Pisałam nawet do nich w tej sprawie!
Odpowiedź : Witamy! Dzisiaj punkty zostały wyzerowane ze względu na to, że zakończył się
cykl testowania. Zapraszamy do zapoznania się z naszym dzisiejszym
postem, w którym odpowiadamy na pytania dotyczące Rankingu oraz do
dyskusji: http://www.ofeminin.pl/forum/f34/__f79_f34-Klub-ekspertek-watpliwosci.html
0 0

Gość: pamal73

#5978521 Napisano: 11.02.2015 10:19:14
Po jakim czasie przychodzi informacja że wygrało się puszkę z mąki szym, ?
0 0

Gość: polarniczka

#5978523 Napisano: 11.02.2015 10:19:48
aniolka2310 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

czyli co zdjęcie to plagiat?
0 0

#5978527 Napisano: 11.02.2015 10:25:33
polarniczka napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

polarniczka napisał(a):czy wiecie jak sprawdzić czy zdjęcie z konkursu Big Actice na facebook nie jest przypadkiem ściągnięte z netu? zdjęcie jest przerobione na konkurs i w grafice google raczej nie znajdę... macie jakieś sposoby na sprawdzenie?

tak, teraz po obrazie wyszukuje prawie 400 wyników emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5978529 Napisano: 11.02.2015 10:27:15
giulietta napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

napisał(a):polarniczka napisał(a):czy wiecie jak sprawdzić czy zdjęcie z konkursu Big Actice na facebook nie jest przypadkiem ściągnięte z netu? zdjęcie jest przerobione na konkurs i w grafice google raczej nie znajdę... macie jakieś sposoby na sprawdzenie?

już mnie ktoś uprzedził i zrobili dym na facebook emotka
0 0

Gość: wygrywac

#5978536 Napisano: 11.02.2015 10:36:56
Dostałam maila z ifno o wygranej z sephory od agencji Havas. Ktoś kojarzy o co może chodzić?
0 0

ondine

#5978538 Napisano: 11.02.2015 10:44:09
wygrywac napisał(a):

Dostałam maila z ifno o wygranej z sephory od agencji Havas. Ktoś kojarzy o co może chodzić?

Puść oko ze zdjęciami na Instagramie albo Hot Hour może?
0 0

mysia

#5978541 Napisano: 11.02.2015 10:48:56
polarniczka napisał(a):

giulietta napisał(a):

polarniczka napisał(a):

napisał(a):aniolka2310 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):polarniczka napisał(a):czy wiecie jak sprawdzić czy zdjęcie z konkursu Big Actice na facebook nie jest przypadkiem ściągnięte z netu? zdjęcie jest przerobione na konkurs i w grafice google raczej nie znajdę... macie jakieś sposoby na sprawdzenie?

super, ja specjalnie na ten konkurs robiłam fotkę i nic emotka a wygrał ktoś kto sobie fotkę z netu wkleił, pewnie z niektórymi wygranymi parasolkami jest tak samo..
0 0

kaskaderka1

#5978543 Napisano: 11.02.2015 10:54:25
wygrywac napisał(a):

Czy to jest wygrana z Wielkiego Konkursu?
Jeśli tak to chyba ta firma organizowała go.
0 0

#5978559 Napisano: 11.02.2015 11:27:10
Mysia napisał(a):

polarniczka napisał(a):

giulietta napisał(a):

napisał(a):polarniczka napisał(a):

napisał(a):napisał(a):aniolka2310 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):polarniczka napisał(a):czy wiecie jak sprawdzić czy zdjęcie z konkursu Big Actice na facebook nie jest przypadkiem ściągnięte z netu? zdjęcie jest przerobione na konkurs i w grafice google raczej nie znajdę... macie jakieś sposoby na sprawdzenie?

super, ja specjalnie na ten konkurs robiłam fotkę i nic emotka a wygrał ktoś kto sobie fotkę z netu wkleił, pewnie z niektórymi wygranymi parasolkami jest tak samo..

z fb "Drodzy Uczestnicy Konkursu, Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na sprawę plagiatu zdjęcia, które zostało wykorzystane do stworzenia zwycięskiej kompozycji. Zostało ono już usunięte, a nagroda cofnięta. Niebawem Jury ponownie wybierze zwycięzcę pierwszego etapu Konkursu. 
Przepraszamy za tę sytuację oraz wynikające z niej okoliczności i zapewniamy, że więcej nie będzie ona miała miejsca. Zespół BA" emotka
0 0

Gość: kicia667

#5978601 Napisano: 11.02.2015 12:26:40
giulietta napisał(a):

Mysia napisał(a):

polarniczka napisał(a):

napisał(a):giulietta napisał(a):

napisał(a):napisał(a):polarniczka napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):aniolka2310 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):polarniczka napisał(a):czy wiecie jak sprawdzić czy zdjęcie z konkursu Big Actice na facebook nie jest przypadkiem ściągnięte z netu? zdjęcie jest przerobione na konkurs i w grafice google raczej nie znajdę... macie jakieś sposoby na sprawdzenie?

z fb "Drodzy Uczestnicy Konkursu, Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na sprawę plagiatu zdjęcia, które zostało wykorzystane do stworzenia zwycięskiej kompozycji. Zostało ono już usunięte, a nagroda cofnięta. Niebawem Jury ponownie wybierze zwycięzcę pierwszego etapu Konkursu. 
Przepraszamy za tę sytuację oraz wynikające z niej okoliczności i zapewniamy, że więcej nie będzie ona miała miejsca. Zespół BA" emotka

A ja byłam 1 na liście parasolkowej a teraz całkiem zniknęłam. emotka Nie wiem czemu ;/ wrrr
0 0

MEG13

#5978613 Napisano: 11.02.2015 12:49:15
kaskaderka1 napisał(a):

wygrywac napisał(a):

też dostałam maila, ale chciałam zapytać jaka nagroda, bo nie napisali, ale mail z moim pytaniem do nich nie dotarł, bo skrzynkę mają przepełnioną, a regulaminu też już nigdzie nie ma.
0 0

nataszka

#5978626 Napisano: 11.02.2015 12:58:08
Czy w smakomanii te bilety do kina wybierają nazwy pizzy -czy liczy się czas rozwiązania zagadki?
0 0

Gość: neluniaX

#5978642 Napisano: 11.02.2015 13:10:55

wczoraj  ok. południa wysłałam zgłoszenie(selfi)na konkurs PP.Moje zgłoszenie zaakceptowali dopiero dzisiaj o 9.18, co więcej wysłałam jedno zdjęcie , a na maila przysłali mi akceptacje dwóch zgłoszeń, o co chodzi ? czy komuś zdarzyła się podobna sytuacja?
0 0

Gość: defed

#5978644 Napisano: 11.02.2015 13:13:48
nelunia napisał(a):

wczoraj  ok. południa wysłałam zgłoszenie(selfi)na konkurs PP.Moje zgłoszenie zaakceptowali dopiero dzisiaj o 9.18, co więcej wysłałam jedno zdjęcie , a na maila przysłali mi akceptacje dwóch zgłoszeń, o co chodzi ? czy komuś zdarzyła się podobna sytuacja?

tak - raz mi się tak zdarzyło, że na 5zdjęć dostałam aż 9powiadomień - chyba im się zdublowały te powiadomienia...
'
akceptacja zdjęć czasami dochodzi od razu a czasami kolejnego dnia (w sumie maja na to 48h)
0 0

Gość: neluniaX

#5978646 Napisano: 11.02.2015 13:18:58
 dzięki za odpowiedz
0 0

Gość: wygrywac

#5978657 Napisano: 11.02.2015 13:36:54
violetta napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

wygrywac napisał(a):Dostałam maila z ifno o wygranej z sephory od agencji Havas. Ktoś kojarzy o co może chodzić?

też dostałam maila, ale chciałam zapytać jaka nagroda, bo nie napisali, ale mail z moim pytaniem do nich nie dotarł, bo skrzynkę mają przepełnioną, a regulaminu też już nigdzie nie ma.

Nie mam pojęcia jaka nagroda i jaki konkurs, ostatnio w seforze to chyba w grudniu w czymś brałam udział i na pewno na pisanie, bo w innych nie gram.
0 0