Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6019368 Napisano: 19.05.2015 13:41:33
cudaczek121 napisał(a):

Za jaki okres ostatnio Playboy słał maile o wygranychemotka Dziś dostałam maila, a ostatni raz paragon słałam 16 maja.

dostałaś rezerwę, więc ciężko określić za jaki okres/dzień emotka
0 0

lusienka

#6019369 Napisano: 19.05.2015 13:42:12
kala405 napisał(a):

w góralkach ktos się wypsztykał chyba z kodzików bo nie widać go w w laureatach emotka

Chyba się przejadł emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6019392 Napisano: 19.05.2015 14:00:20
koniczynka123 napisał(a):

ir napisał(a):

Jacyś następni krętacze. Każą wysłać smsa, a potem następnego itd. - tak widać z treści regulaminu, A sms 2,46
http://wap.rms.net.pl/cid=671

Organizują konkursy w kolorowych czasopismach, należy wysłać 3 sms a na ostatnie pytanie odpowiada się na stronie- szkoda, że nigdzie nie publikują zwycięzców    emotka

Heh, no jasne. Wydaj na smsy 30 zł, jeszcze będą potem spamować i wyłudzać odesłanie smsa. Sposób na życie mają niezły emotka
0 0

cudaczek121

#6019394 Napisano: 19.05.2015 14:03:19
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Za jaki okres ostatnio Playboy słał maile o wygranychemotka Dziś dostałam maila, a ostatni raz paragon słałam 16 maja.

dostałaś rezerwę, więc ciężko określić za jaki okres/dzień emotka

dzięki, fajowsko!Rzadko udaje mi się cokolwiek wygrać ostatnio, a z rezerwy to już w ogóle.Nie wiem swoją drogą, dlaczego tam jest rezerwa, skoro od razu trzeba wgrać zdjęcie paragonu.
0 0

edzia21

#6019402 Napisano: 19.05.2015 14:09:18
albo zrobi błąd w dacie, czy też numerze paragonu emotka
0 0

Gość: trampek

#6019459 Napisano: 19.05.2015 14:58:47
Kojarzy ktoś konkurs tzreba bylo w groszku kupic np sezamki aha 2 sztuki i portrer z mama zrobic maci link do tego konkursu nie moge go teraz naleść:(
0 0

donia7

#6019464 Napisano: 19.05.2015 15:01:59
trampek napisał(a):

Kojarzy ktoś konkurs tzreba bylo w groszku kupic np sezamki aha 2 sztuki i portrer z mama zrobic maci link do tego konkursu nie moge go teraz naleść:(

....???,,, dodalam sobie troszke interpunkcji emotka
http://wygrajzgro...konkurs-30/regulamin
0 0

Gość: trampek

#6019467 Napisano: 19.05.2015 15:03:39
O dziękuje :* 
0 0

magisterek

#6019472 Napisano: 19.05.2015 15:08:47
Pytanie odnośnie konkursu NIVEA STRES w regulaminie jest zapis, że: Lista Laureatów zostanie ogłoszona na stronie internetowej www.nivea.pl w zakładce Zwycięzcy najpóźniej w ciągu 2 dni roboczych od zakończenia obrad Komisji Konkursowej dla danego etapu. Ponadto Laureaci zostaną powiadomieni o powyższym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adresy e-mail podane przy zgłoszeniu Zadania Konkursowego.

Gdzie te wyniki ja się pytam?

A zapis: W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora.

Jest co najmniej śmieszny! Może od razu agencja która konkurs organizuje napiszę, że nic jej się nie spodoba!
0 0

Gość: nouvelle

#6019477 Napisano: 19.05.2015 15:17:36
katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ir napisał(a):

ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
traci prawo do Nagrody, zaś Nagroda
przepada na rzecz Organizatora
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...
Jeśli mają fb, to zaraz się ogarną  - 700 nagród??!! emotka emotka

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.

to ta sama agencja cokiedys z  robotami mikserami i etc był problem? moich 8 paragonow   nic nie wygrało:(

Napisałam kilka słów. Im nas więcej, tym lepiej. http://www.unilev...urce/contactus-form/

Napisał ktoś jeszcze?

A główne z samego Krakowa w sumie emotka .

Dobrze, że nie szczęściarz Tomasz z Przemyśla, który w loterii Halls zgarnął 3 motocykle i kilkanaście ferii w milce. No chyba że się do Krakowa przeprowadziłemotka . U mnie wciąż leżą zapasy Delmy konkursowej również nic nie wpadło, nawet marna stówka. A czy Izba Celna nie ma nadzoru nad loteriami? Warto byłoby dobrać się do tyłka tej agencji, bo już przeginają, nieźle się obłowili. A naiwni konkursowicze tacy jak ja muszą przez pół roku wchrzaniać kanapki z Delmą emotka (do tego przeterminowaną).

Napisałam do Unilevera, odpowiedzi oczywiście brak. fb nie mam, ale może ktoś napiszę na fb IQ Marketing.
0 0

Gość: ir

#6019482 Napisano: 19.05.2015 15:22:42
magisterek napisał(a):

Pytanie odnośnie konkursu NIVEA STRES w regulaminie jest zapis, że: Lista Laureatów zostanie ogłoszona na stronie internetowej www.nivea.pl w zakładce Zwycięzcy najpóźniej w ciągu 2 dni roboczych od zakończenia obrad Komisji Konkursowej dla danego etapu. Ponadto Laureaci zostaną powiadomieni o powyższym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adresy e-mail podane przy zgłoszeniu Zadania Konkursowego.

Gdzie te wyniki ja się pytam?

A zapis: W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora.

Jest co najmniej śmieszny! Może od razu agencja która konkurs organizuje napiszę, że nic jej się nie spodoba!

Dyskutowaliśmy o tym parę stron wcześniej. Ten konkurs w ogóle stoi na głowie, nawet nie wiedzą czym jest nr paragonu. I jakieś kalkulacje, ile zgłoszeń ze sklepu...bezsensowne zapisy. Ludzie mieli pisać do nich i do NIVEA na facebook i ogólny, ale nie wiem, jaki efekt.
Agencja odpisała mi szablonową formułką, ale myślę, że im więcej takich maili z wątpliwościami np.co do dziwnych zapisów w reg , tym lepiej.
0 0

rogaliczek

#6019494 Napisano: 19.05.2015 15:33:25
Mam pytanie czy Milka oddzwonia na nieodebrane? 
0 0

Jasminum

#6019526 Napisano: 19.05.2015 16:27:32
lusienka napisał(a):

kala405 napisał(a):

w góralkach ktos się wypsztykał chyba z kodzików bo nie widać go w w laureatach emotka

Biorąc sprawę statystycznie zmniejszył szansę na wygraną. Rejestrując z regularną częstotliwością dużą ilość kodów z raz pewnie można trafić coś cenniejszego. Pan jednak woli zapas góralków
0 0

Lunka

#6019572 Napisano: 19.05.2015 17:31:31
Jasminum napisał(a):

lusienka napisał(a):

kala405 napisał(a):

Biorąc sprawę statystycznie zmniejszył szansę na wygraną. Rejestrując z regularną częstotliwością dużą ilość kodów z raz pewnie można trafić coś cenniejszego. Pan jednak woli zapas góralków

Wysyłał duzo kodów, to pewne. A wygrał głownie same karty i kilka plecaków. Raz sie aparat trafil. Pewnie liczył na cenniejsze nagrody,a tu na złość nie wpadły  emotka  Odpuścił sobie... albo zbiera kody na kolejne losowania emotka
0 0

dede

#6019577 Napisano: 19.05.2015 17:37:14
mama2006 napisał(a):

koszulki z Dove to za jakie dni?

U mnie z wczoraj bo tylko wczoraj brałam udział emotka
0 0

olus15

#6019582 Napisano: 19.05.2015 17:45:21
Czy ja dobrze zrozumiałam ,że z garami z abc mogą jeszcze dzwonić?
0 0

anialistopad

#6019594 Napisano: 19.05.2015 18:05:49
Z jakich dni poleciały piwka ?To ten konkurs w polo kasztelan tak?
0 0

onlyrybka

#6019596 Napisano: 19.05.2015 18:10:01
anialistopad napisał(a):

Z jakich dni poleciały piwka ?To ten konkurs w polo kasztelan tak?

Okocim z Żabki.
0 0

mixik

#6019632 Napisano: 19.05.2015 19:35:28
olus15 napisał(a):

Czy ja dobrze zrozumiałam ,że z garami z abc mogą jeszcze dzwonić?

Podobno do 12 powiadomione... a czy reszta dni to kto wie, tez czekam na sms
0 0

agicho

#6019663 Napisano: 19.05.2015 20:39:33
Co z Desperadosem - sobota ,niedziela? zero weryfikacji?
0 0