Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: tinagoni

#6019159 Napisano: 19.05.2015 10:04:08
Na fb loreal napisali,  że zakup może być późniejszy niż wyniki
0 0

Gość: erychta00

#6019161 Napisano: 19.05.2015 10:10:14
tinagoni napisał(a):

Na fb loreal napisali,  że zakup może być późniejszy niż wyniki

Czyli rozumiem, że najpierw wygrywam a później kupuję produkt? Dziwna promocja emotka
0 0

dzasmina

#6019162 Napisano: 19.05.2015 10:10:29
erychta00 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

dziwi mnie, że w loreal tak dużo osób pomija zakładkę "zasady", gdzie wyraźnie pisze Kup dowolny produkt i od razu przechodzą do "weź udział", a potem szok i niedowierzanie, bo paragon potrzebny. to nawet nie trzeba regulaminu czytać.

Nie "pisze" tylko "jest napisane", to po pierwsze. Po drugie zrozumiałabym Twój komentarz gdybym ciągle pytała na forum o takie rzeczy, a tak nie jest.

Dodam jeszcze, że dziwi mnie, że w konkursie trzeba kupić produkt a podczas wypełniania zgłoszenia nie podaje się np, numeru paragonu.

to teraz już wiem, że wiesz jak się pisze, jeszcze poćwicz czytanie, bo odniosłam się do tych padających co jakiś czas pytań o paragon zadawanych przez kilka osób (czyli, że chyba to rozumiesz) pominę fakt, że przed wzięciem udziału każdy zaznacza, że zapoznał się z regulaminem, a to tylko zasady wystarczyłoby przeczytać. Miłego dniaemotka
0 0

Gość: tinagoni

#6019163 Napisano: 19.05.2015 10:15:34
Ja 2 razy kupiłam wcześniej i wygrałam teraz kupie jak wygram i zobaczymy emotka
0 0

Gość: erychta00

#6019164 Napisano: 19.05.2015 10:17:32
dzasmina napisał(a):

erychta00 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

dziwi mnie, że w loreal tak dużo osób pomija zakładkę "zasady", gdzie wyraźnie pisze Kup dowolny produkt i od razu przechodzą do "weź udział", a potem szok i niedowierzanie, bo paragon potrzebny. to nawet nie trzeba regulaminu czytać.

Nie "pisze" tylko "jest napisane", to po pierwsze. Po drugie zrozumiałabym Twój komentarz gdybym ciągle pytała na forum o takie rzeczy, a tak nie jest.

Dodam jeszcze, że dziwi mnie, że w konkursie trzeba kupić produkt a podczas wypełniania zgłoszenia nie podaje się np, numeru paragonu.

to teraz już wiem, że wiesz jak się pisze, jeszcze poćwicz czytanie, bo odniosłam się do tych padających co jakiś czas pytań o paragon zadawanych przez kilka osób (czyli, że chyba to rozumiesz) pominę fakt, że przed wzięciem udziału każdy zaznacza, że zapoznał się z regulaminem, a to tylko zasady wystarczyłoby przeczytać. Miłego dniaemotka

tinagoni napisała, że zakup może być później. Więc Loreal już sam mija się ze swoim regulaminem. Ja wiedziałam doskonale jak się pisze i potrafię czytać. Zrozumiałam doskonale wyrażenie "tak dużo osób". No chyba, że uważałabym się za cały tłum, a jestem tylko jedna emotka
0 0

joan

#6019165 Napisano: 19.05.2015 10:19:57
dzasmina napisał(a):

Również mnie to dziwi, ale gdy sobie przypomnę dawne konkursy z kosmetykami na Rossku emotka Pamiętam, że organizowano sporo akcji np. "Kliknij jak najbliżej godziny 12:00, codziennie wygrywa 5 osób!" A przez cały dzień przybywało zgłoszeń emotka Potem osoby, które jakimś wrednym trafem nigdy nie wygrywały, zrobiły awanturę i wprowadzono limity. Taaa, konkursy z kosmetykami to zawsze "ciekawa" sprawa emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6019166 Napisano: 19.05.2015 10:22:35
Kto teraz mógł dzwonić z zastrzeżonego? Czy Kamis/y jeszcze oddzwaniają na nieodebrane?
0 0

lusienka

#6019167 Napisano: 19.05.2015 10:24:47
nouvelle napisał(a):

Kto teraz mógł dzwonić z zastrzeżonego? Czy Kamis/y jeszcze oddzwaniają na nieodebrane?

Milka chyba dzwoni z zastrzeżonego
0 0

Gość: nouvelle

#6019168 Napisano: 19.05.2015 10:30:08
lusienka napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Milka chyba dzwoni z zastrzeżonego

Dzięki, ale to nie to. Kamis miał wysyłać smsy na nieoderbane lub dzwonić. Dostał ktoś smsa?emotka
0 0

staszek

#6019170 Napisano: 19.05.2015 10:31:05
nouvelle napisał(a):

godzinę temu dzwonili ze szkoły językowej z zaproszeniem na coś tam, więc może to to.
0 0

dzasmina

#6019182 Napisano: 19.05.2015 10:45:03
joan napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Również mnie to dziwi, ale gdy sobie przypomnę dawne konkursy z kosmetykami na Rossku emotka Pamiętam, że organizowano sporo akcji np. "Kliknij jak najbliżej godziny 12:00, codziennie wygrywa 5 osób!" A przez cały dzień przybywało zgłoszeń emotka Potem osoby, które jakimś wrednym trafem nigdy nie wygrywały, zrobiły awanturę i wprowadzono limity. Taaa, konkursy z kosmetykami to zawsze "ciekawa" sprawa emotka

tak, to też było ciekawe zjawisko, ale oni nie wygrywali nie dlatego, że mieli pecha, tylko konkursy były ustawione albo oszuści korzystający z niedozwolonych programów odbierali szansę uczciwym graczom. no to przecież trzeba było coś z tym zrobić emotka
0 0

Vivacia

#6019246 Napisano: 19.05.2015 12:13:15
Wracając do IQ Marketing - ktoś wcześniej pytał, czy mają profil na FB. No to mają https://www.facebook.com/IQMPL?fref=ts
To tak jakby ktoś miał ochotę tam ich popytać, o co chodzi z ich ubogimi listami laureatów emotka
0 0

Gość: tulipanka

#6019251 Napisano: 19.05.2015 12:22:45
Vivacia napisał(a):

Wracając do IQ Marketing - ktoś wcześniej pytał, czy mają profil na FB. No to mają https://www.facebook.com/IQMPL?fref=ts
To tak jakby ktoś miał ochotę tam ich popytać, o co chodzi z ich ubogimi listami laureatów emotka

Widzę, że temat IQ Marketing przewija się tu od jakiegoś czasu i w żadnym wypadku nie zaprzeczam Waszym spostrzeżeniom, bo rzeczywiście ich zapisy w regulaminie są po prostu bezsensowne. Dobrze by było, gdyby przysiedli nad nimi i coś zrobili, bo mam same pozytywne doświadczenia związane z tą agencją i podoba mi się restrykcyjne trzymanie się regulaminu (byleby był sensowny!). Kiedyś w loterii u nich wygrałam pieniądze, nie pamiętam czy 300zł czy więcej i nieopatrznie nie włożyłam paragonu do koperty. Oczywiście przepadło, ale wtedy było sporo rezerwowych i przypuszczam że pieniądze otrzymał ktoś z rezerwy. Swojego czasu ta agencja była według mnie najlepsza i najbardziej fair.
0 0

Gość: ir

#6019300 Napisano: 19.05.2015 12:55:02
Jacyś następni krętacze. Każą wysłać smsa, a potem następnego itd. - tak widać z treści regulaminu, A sms 2,46
http://wap.rms.net.pl/cid=671
0 0

Vivacia

#6019321 Napisano: 19.05.2015 13:07:54
tulipanka napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Widzę, że temat IQ Marketing przewija się tu od jakiegoś czasu i w żadnym wypadku nie zaprzeczam Waszym spostrzeżeniom, bo rzeczywiście ich zapisy w regulaminie są po prostu bezsensowne. Dobrze by było, gdyby przysiedli nad nimi i coś zrobili, bo mam same pozytywne doświadczenia związane z tą agencją i podoba mi się restrykcyjne trzymanie się regulaminu (byleby był sensowny!). Kiedyś w loterii u nich wygrałam pieniądze, nie pamiętam czy 300zł czy więcej i nieopatrznie nie włożyłam paragonu do koperty. Oczywiście przepadło, ale wtedy było sporo rezerwowych i przypuszczam że pieniądze otrzymał ktoś z rezerwy. Swojego czasu ta agencja była według mnie najlepsza i najbardziej fair.

Ja tam nie chcę nikogo posądzać o nieuczciwość. Może mają durne regulaminy. Może mają pecha. Nie wiem emotka
Ale od kiedy aktywnie siedzę na tym forum (czyli rok), to zawsze z ich loteriami są jakieś jazdy... To połowę nagród zgarnia jedna osoba, to odrzucają paragony bez podania przyczyny, to ich listy zwycięzców są o wiele wiele za krótkie - tak jak teraz Delmy, albo jakiś czas temu loteria Knorra Zmień kuchnię na włoską, gdzie na liście jest 4 laureatów głównej (powinno być 6) i 22 dodatkowej (powinno być 126) (http://zmienkuchnienawloska.pl/).
Może są jakieś uczciwe wyjaśnienia tych sytuacji, ale wygląda to bardzo niefajnie i zniechęca do brania udziału w organizowanych przez nich loteriach (przynajmniej mnie emotka ).
0 0

Gość: ir

#6019327 Napisano: 19.05.2015 13:10:48
Vivacia napisał(a):

tulipanka napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Ja tam nie chcę nikogo posądzać o nieuczciwość. Może mają durne regulaminy. Może mają pecha. Nie wiem emotka
Ale od kiedy aktywnie siedzę na tym forum (czyli rok), to zawsze z ich loteriami są jakieś jazdy... To połowę nagród zgarnia jedna osoba, to odrzucają paragony bez podania przyczyny, to ich listy zwycięzców są o wiele wiele za krótkie - tak jak teraz Delmy, albo jakiś czas temu loteria Knorra Zmień kuchnię na włoską, gdzie na liście jest 4 laureatów głównej (powinno być 6) i 22 dodatkowej (powinno być 126) (http://zmienkuchnienawloska.pl/).
Może są jakieś uczciwe wyjaśnienia tych sytuacji, ale wygląda to bardzo niefajnie i zniechęca do brania udziału w organizowanych przez nich loteriach (przynajmniej mnie emotka ).

Potwierdzam. Napiszę na fb do nich, im nas więcej, tym lepiej. W XXI wieku konsument jest świadomy i nie będzie z siebie robił debila. Skoro wysyła dobry paragon, to ok. A nie 700 odrzuconych paragonów w Delmie! emotka
0 0

Gość: tulipanka

#6019337 Napisano: 19.05.2015 13:17:05
Vivacia napisał(a):

tulipanka napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Zacytowałam Twoją wypowiedź, bo jako ostatnia odnosiła się do tej agencji, w 100% się z Tobą zgadzam i stoję po tej samej stronie, widocznie się zepsuli emotka .. A szkoda, bo dawniej zapowiadali się obiecująco. Te liczby rzeczywiście robią wrażenie - bardzo złe.
0 0

Gość: kala405

#6019346 Napisano: 19.05.2015 13:24:54
w góralkach ktos się wypsztykał chyba z kodzików bo nie widać go w w laureatach emotka
0 0

mama2006

#6019362 Napisano: 19.05.2015 13:37:41
koszulki z Dove to za jakie dni?
0 0

cudaczek121

#6019366 Napisano: 19.05.2015 13:40:05
Za jaki okres ostatnio Playboy słał maile o wygranychemotka Dziś dostałam maila, a ostatni raz paragon słałam 16 maja.
0 0