Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: bartula

#6024511 Napisano: 29.05.2015 10:25:22
na stronie uu nich są wyniki, poszukajcie się:
http://www.malma.com/promocja/
0 0

vazzz

#6024512 Napisano: 29.05.2015 10:25:44
A czy ktoś jeszcze czeka na maila od Malmy czy już po wszystkim?
0 0

Gość: iaziaz

#6024513 Napisano: 29.05.2015 10:25:55
mia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ale jaja u mnie w Brico 
Napisałam do Oraganizatora @ o sytuacji w sklepie- w którym odbierałam nagrodę  iii siedzę sobie piję kawkę i dzwoni telefon.
Dzwoni miły pan Playprint i pyta się po co ja odbierałam nagrodę w sklepie -wszystkie nagrody będą do odebrania po 13 czerwca i sklep nie miał prawa dzwonić , bo żadnej listy nie maja . Szanowna pani kierowniczka wydała sobie czajniki , a reszta nagród dla siebie. Z informacją o wygranej Będzie dzwonił Organizator- NIE SKLEP!!! Nie informowali jeszcze , a kierowniczka będzie musiała oddać nagrody.

No to nieźle. emotka
W zeszłym roku dzwoniły faktycznie sklepy, ale lista laureatów była z CENTRALI. To skąd kierowniczka w ogóle miała jakieś namiary na laureatów? Nic z tego nie rozumiem - toć to bez sensu.

Monika ale chyba pisałas ze ona miała wasze kupony i podpinala paragon,to skad je wziela jak mialy isc do centrali,nie kumam tego
0 0

edzia21

#6024515 Napisano: 29.05.2015 10:27:35
vazzz napisał(a):

z tego co widzę po swoich zgłoszeniach...oni raczej idą kolejnością zgłoszeń do konkursu, a nie alfabetem z listy zwycięzców. Ślą nadal emotka
0 0

mgrzel

#6024516 Napisano: 29.05.2015 10:28:50
vazzz napisał(a):

Ja jeszcze czekam, są trzy Małgorzaty G. i nadal mam nadzieję, że jednak jestem jedną z nich...
0 0

vazzz

#6024517 Napisano: 29.05.2015 10:29:12
edzia21 napisał(a):

vazzz napisał(a):

z tego co widzę po swoich zgłoszeniach...oni raczej idą kolejnością zgłoszeń do konkursu, a nie alfabetem z listy zwycięzców. Ślą nadal emotka

Dziękuję, także jest jeszcze nadzieja emotka
0 0

olunka

#6024518 Napisano: 29.05.2015 10:29:44
edzia21 napisał(a):

vazzz napisał(a):

No to nadzieje mi przywracasz,bo ja przed północą slalam na koniec
0 0

Monika11

#6024521 Napisano: 29.05.2015 10:30:42
iaziaz napisał(a):

mia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ale jaja u mnie w Brico 
Napisałam do Oraganizatora @ o sytuacji w sklepie- w którym odbierałam nagrodę  iii siedzę sobie piję kawkę i dzwoni telefon.
Dzwoni miły pan Playprint i pyta się po co ja odbierałam nagrodę w sklepie -wszystkie nagrody będą do odebrania po 13 czerwca i sklep nie miał prawa dzwonić , bo żadnej listy nie maja . Szanowna pani kierowniczka wydała sobie czajniki , a reszta nagród dla siebie. Z informacją o wygranej Będzie dzwonił Organizator- NIE SKLEP!!! Nie informowali jeszcze , a kierowniczka będzie musiała oddać nagrody.

No to nieźle. emotka
W zeszłym roku dzwoniły faktycznie sklepy, ale lista laureatów była z CENTRALI. To skąd kierowniczka w ogóle miała jakieś namiary na laureatów? Nic z tego nie rozumiem - toć to bez sensu.

Monika ale chyba pisałas ze ona miała wasze kupony i podpinala paragon,to skad je wziela jak mialy isc do centrali,nie kumam tego

Widocznie nie odesłała kuponów, albo odesłała ksera- oryginał miała bo podpinała mój paragon przy mnie
0 0

skarb888

#6024523 Napisano: 29.05.2015 10:34:01
Pani z Brico chciała być cwana i rozwiązać konkurs wg własnego klucza, t.j. konkrety dla znajomych, czajniki dla reszty. Pewnie niczego do centrali nie wysłała, tylko chciała ich "wyręczyć". Działając w dobrej wierze, of course;)
0 0

mia

#6024527 Napisano: 29.05.2015 10:37:31
skarb888 napisał(a):

Pani z Brico chciała być cwana i rozwiązać konkurs wg własnego klucza, t.j. konkrety dla znajomych, czajniki dla reszty. Pewnie niczego do centrali nie wysłała, tylko chciała ich "wyręczyć". Działając w dobrej wierze, of course;)

No ale litości, każda głupota ma swoje granice... Skoro lista laureatów ma być ogłoszona na stronie Brico, to jakim cudem taki numer mógłby przejść? emotka
0 0

Gość: koko1000

#6024530 Napisano: 29.05.2015 10:42:41
Wiecie może jaką drogą należy przesłać dane kontaktowe i skan paragonu z Malmy? Mailem czy tradycyjnie, pocztą?
0 0

#6024532 Napisano: 29.05.2015 10:44:41
czy w zgłoszeniu Malmy podawało się nr telefonu? Teraz chcą i nie wiem czy musi być zgodny  z tym co sie dawało
0 0

skarb888

#6024536 Napisano: 29.05.2015 10:47:05
mia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

No ale litości, każda głupota ma swoje granice... Skoro lista laureatów ma być ogłoszona na stronie Brico, to jakim cudem taki numer mógłby przejść? emotka

Tu bym polemizowała, głupota niektórych jest nieograniczona....
Ciekawe jak to wygląda gdzie indziej. I czy wszystkie kupony trafiły do centrali (nawet w tej drugiej, regulaminowej kopercie), czy też prosto do kosza, żeby nie robić konkurencji znajomym...
0 0

jarko44

#6024537 Napisano: 29.05.2015 10:47:13
Oby chytra baba z Sandomierza to był tylko incydent    emotka
0 0

edzia21

#6024540 Napisano: 29.05.2015 10:48:57
bartula napisał(a):

czy w zgłoszeniu Malmy podawało się nr telefonu? Teraz chcą i nie wiem czy musi być zgodny  z tym co sie dawało

nie emotka
0 0

#6024543 Napisano: 29.05.2015 10:52:04
edzia21 napisał(a):

bartula napisał(a):

nie emotka

Dzięki emotka Odpowiedź dla Koko1000:
Zgodnie z Regulaminem prosimy o przesłanie skanu lub zdjęcia paragonu,
...
Jak dla mnie skan lub zdjęcie to  droga mailowa, nie poczta emotka
0 0

Gość: dolly

#6024544 Napisano: 29.05.2015 10:52:30
Rany, niech juz przesla, bo ja mam nadzieje, a tu maili brak  emotka
0 0

Gość: ewka656

#6024545 Napisano: 29.05.2015 10:53:09
skarb888 napisał(a):

mia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Ciekawe jak to wygląda gdzie indziej. I czy wszystkie kupony trafiły do centrali (nawet w tej drugiej, regulaminowej kopercie), czy też prosto do kosza, żeby nie robić konkurencji znajomym...

Czy wiadomo już kiedy będzie lista na stronie? Lub też kiedy będą dzwonić..?
0 0

kreatia

#6024549 Napisano: 29.05.2015 10:54:10
skarb888 napisał(a):

mia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Skoro takie patenty mają niektóre Grażynki, to te najlepsze mogły iść do kosza emotka  oczywiście nie generalizujmy. Większość jest uczciwa.
Wychodzi na to, że jak dzwoniłam do brico i pytałam kto ma do zwycięzców dzwonić to mieli rację z tym, że agencja emotka  a my wzięliśmy ich za ignorantów
Monika11 jakie to miasto? Lepiej wiedzieć, gdzie takie akcje się odbywają..
0 0

mama2006

#6024550 Napisano: 29.05.2015 10:55:22
kreatia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

mia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Skoro takie patenty mają niektóre Grażynki, to te najlepsze mogły iść do kosza emotka  oczywiście nie generalizujmy. Większość jest uczciwa.
Wychodzi na to, że jak dzwoniłam do brico i pytałam kto ma do zwycięzców dzwonić to mieli rację z tym, że agencja emotka  a my wzięliśmy ich za ignorantów
Monika11 jakie to miasto? Lepiej wiedzieć, gdzie takie akcje się odbywają..

ale jaja
0 0