Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6032641 Napisano: 16.06.2015 20:25:17
ino1975 napisał(a):

W jakim konkursie Vichy można było ostatnio wygrać podkład Teint Ideal, pamiętacie może? Nie chodzi mi o konkurs z opiniami na temat Teint Ideal, tylko taki, gdzie go można było wygrać. Miłego popołudnia dla wszystkich emotka

ja wygralam na gazeta.pl, ale to juz jakis czas temu
0 0

Gość: elbowndg

#6032644 Napisano: 16.06.2015 20:30:14
cc_investigator napisał(a):

Mam pytania do Megaturnieju, bo wcześniej się nim nie interesowałam, a regulamin nie jest dla mnie taki zupełnie jasny.
1. Czy jak robię zakupy za min. 10 zł, to wszystkie produkty mają być z gazetki, czy wystarczy 1, a reszta dowolna?
2. W gazetce przy pewnych produktach (np. Knorr, Kropla Beskidu) jest obostrzenie "wybrane produkty", czy jest gdzieś info które dokładnie, czy w praktyce oznacza to wszystkie.
3. Czy będzie problem, jeśli ceny w moim groszku będa się różniły, czy szukać na 100% zgodnych?
4. Czy ważne są dobre opisy? (nigdy w tym groszku nie byłam i  nie wiem jak opisują)

Z góry dziękuję za odpowiedzi emotka

1. wystarczy 1 produkt promocyjny
2. tego tez nie bylam pewna, ale jak no byly delicje to bralam obojetnie jaki smak, aby sie zgadzala waga
3. ceny kazdy sklep ustala sam wiec moga sie roznic id tych z ulotki
4. nie rozumiem pytania 
0 0

Gość: cc_investigator

#6032648 Napisano: 16.06.2015 20:39:55
elbowndg napisał(a):

Mam pytania do Megaturnieju, bo wcześniej się nim nie interesowałam, a regulamin nie jest dla mnie taki zupełnie jasny.
1. Czy jak robię zakupy za min. 10 zł, to wszystkie produkty mają być z gazetki, czy wystarczy 1, a reszta dowolna?
2. W gazetce przy pewnych produktach (np. Knorr, Kropla Beskidu) jest obostrzenie "wybrane produkty", czy jest gdzieś info które dokładnie, czy w praktyce oznacza to wszystkie.
3. Czy będzie problem, jeśli ceny w moim groszku będa się różniły, czy szukać na 100% zgodnych?
4. Czy ważne są dobre opisy? (nigdy w tym groszku nie byłam i  nie wiem jak opisują)

2. tego tez nie bylam pewna, ale jak no byly delicje to bralam obojetnie jaki smak, aby sie zgadzala waga
4. nie rozumiem pytania

Bardzo dziękuję emotka

Co do opisów może być np. Woda min 1,5l - zamiast Kropla Beskidu. Coś w stylu intermarche... Czy ważne,żeby była nazwa produktu.
0 0

petunija1

#6032651 Napisano: 16.06.2015 20:42:27
elbowndg napisał(a):

4. nie rozumiem pytania 

Nie zgodzę się z punktem 3.
Ceny powinny być takie jak w gazetce promocyjnej-jeśli sklep bierze udziału w promocji to powinien to respektować.
Jak twierdzi inaczej to jest niedoinformowany.Co z tym zrobić jak ceny ma inne to nie wiem.
U mnie w Groszu paragony są bardzo dobrze opisane.
0 0

jokan

#6032653 Napisano: 16.06.2015 20:44:55
lbowndg napisał(a):

lbowndg napisał(a):

4. nie rozumiem pytania 

Ceny powinny być takie jak w gazetce promocyjnej-jeśli sklep bierze udziału w promocji to powinien to respektować.
Jak twierdzi inaczej to jest niedoinformowany.Co z tym zrobić jak ceny ma inne to nie wiem.

czy ten Megaturnij to z Lewiatana? Kiedys sie tym zainteresowalam, ale zdziwiona bylam, ze mojego Lewiatana nie bylo na liscie emotka - czy to mozliwe, ze nie wszystkie biora w tym udział ? dajcie linka do strony z konkursem
0 0

moskala22

#6032655 Napisano: 16.06.2015 20:46:05
Czy Mlekołaki wysyłyłały ostatnio jakieś bony bo cisza w "Dziś dotarła nagroda..."?
0 0

Gość: elbowndg

#6032659 Napisano: 16.06.2015 20:52:03
petunija1 napisał(a):

elbowndg napisał(a):

4. nie rozumiem pytania 

Ja bylam w kilku sklepach ktore biora udzial w loterii a ceny sa rozne niz w ulotce. Byla juz wczesniej mowa o tym ze kazdy sklep ustala sam ceny, ktos o tym pisal na poczatku loterii.
0 0

malgosia74

#6032679 Napisano: 16.06.2015 21:26:09
ja mam wygrane 2 bony ale nie dostałam jeszcze tego pierwszego z 3 tyg. wstecz...
0 0

jokan

#6032702 Napisano: 16.06.2015 22:01:47
kto wie kiedy maja byc wyniki tego konkursu?

http://babyonline...galeria,3708,r3.html
0 0

rencia163

#6032797 Napisano: 17.06.2015 09:26:02
Jak wam idzie z konkursem Gorączka złota Podlaskiego? Czym się sugerujecie? Splendorem, złotem, .... no kompletnie nic nie mogę znaleźć co by miało związek ze wszystkimi wskazówkami.  Ktoś coś poradzi?
0 0

agnike

#6032801 Napisano: 17.06.2015 09:39:17
jokan napisał(a):

kto wie kiedy maja byc wyniki tego konkursu?

http://babyonline...galeria,3708,r3.html

"Konkurs będzie trwał od 18 maja do 7 czerwca 2015 r. Wyniki konkursu ogłosimy 21 czerwca 2015 r."
0 0

cudaczek121

#6032811 Napisano: 17.06.2015 10:03:56
Jeśli kogoś to interesuje, Muszyna Cechini Freshmarket/Żabka przyjmuje zgłoszenia do 19 czerwca (info z fb).
0 0

staszek

#6032853 Napisano: 17.06.2015 11:06:47
cudaczek121 napisał(a):

Jeśli kogoś to interesuje, Muszyna Cechini Freshmarket/Żabka przyjmuje zgłoszenia do 19 czerwca (info z fb).

W regulaminie też już zmienili datę. 
Czy w loterii nescafe można wygrać więcej niż raz? W regulaminie nie widzę, ale u albedo raczej nie można. A z drugiej strony te loterię trochę inaczej robią niż pozostałe konkursy (np. chcą dowód).
0 0

Jasminum

#6032903 Napisano: 17.06.2015 12:27:05
Wygrałem w Mlekołakach bon 100 zł czy muszę im odsyłać paragon bądź paczkę? W mailu nie było informacji żeby to zrobić
0 0

Gość: slonko365

#6032908 Napisano: 17.06.2015 12:30:56
Jasminum napisał(a):

Wygrałem w Mlekołakach bon 100 zł czy muszę im odsyłać paragon bądź paczkę? W mailu nie było informacji żeby to zrobić

Tylko niektórych proszą o odesłanie fragmentu opakowania z kodem, jeśli nie przysłali Ci kolejnego maila z taką prośba, to nie musisz.
0 0

Gość: majeczka555

#6032911 Napisano: 17.06.2015 12:37:19
Łomża dziś?
0 0

wojowniczka

#6032915 Napisano: 17.06.2015 12:42:29
Dwie prace mojej córki były ostatnio w galerii zwycięzców carex, a dostanie tylko jedną nagrodę, bo tylko jedną można w danym etapie... wraz, czy inni, którzy się chwalą też tak mają? Czy tylko my?
0 0

aerdna

#6032916 Napisano: 17.06.2015 12:43:04
staszek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W regulaminie też już zmienili datę. 
Czy w loterii nescafe można wygrać więcej niż raz? W regulaminie nie widzę, ale u albedo raczej nie można. A z drugiej strony te loterię trochę inaczej robią niż pozostałe konkursy (np. chcą dowód).

Nie można.
Do tego jest ograniczenie na gospod. domowe.

Uczestnicy zamieszkali pod tym samym adresem mogą wygrać nie więcej niż jedną nagrodę pierwszego, nie więcej niż jedną nagrodę drugiego i nie więcej niż jedną nagrodę trzeciego stopnia. Jedna osoba i/lub jeden numer telefonu może wygrać nie więcej niż jedną nagrodę pierwszego stopnia jedną nagrodę drugiego stopnia oraz jedną nagrodę trzeciego stopnia.
0 0

renatak0

#6032921 Napisano: 17.06.2015 12:50:01
wysłałam 13 zgłoszenie nie dostałam maila zwrotnego a z wczorajszego zgłoszenia mam? Też tak może mieliście?
0 0

vickichelm

#6032922 Napisano: 17.06.2015 12:51:33
W nescafe biedronka nie ma ograniczeń na gosp domowe prawda?
0 0