Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: giuliettaX

#6065704 Napisano: 02.09.2015 21:15:26
brudny napisał(a):

giulietta napisał(a):

brudny napisał(a):

joan napisał(a):

giulietta napisał(a):

ale jakie paragony weryfikują, jak nie chcieli nawet scanów emotka

Wróż Maciej im pomaga emotka I Wróżka Seramida emotka

Żabka na fb też odpisała komuś, że przyspieszy wysyłke nagród, nie ma to jak dobra organizacja emotka

ale co tu przyspieszać? wystarczy przewieźć po te 3 palety, jak weryfikują swoje paragony emotka bo 10-ta możliwe, że cała w ludzi poszła  emotka  jutro poczytam na fb

trzeba zrobić zmasowaną akcję pisania na FB, to zawsze pomaga emotka

no tak, ale jak oni sami to prowadzą to zostaje tylko wprost i tvn  emotka  
0 0

Gość: brudny

#6065705 Napisano: 02.09.2015 21:17:02
giulietta napisał(a):

brudny napisał(a):

giulietta napisał(a):

brudny napisał(a):

joan napisał(a):

giulietta napisał(a):

Żabka na fb też odpisała komuś, że przyspieszy wysyłke nagród, nie ma to jak dobra organizacja emotka

ale co tu przyspieszać? wystarczy przewieźć po te 3 palety, jak weryfikują swoje paragony emotka bo 10-ta możliwe, że cała w ludzi poszła  emotka  jutro poczytam na fb

myślę, że Lechowi będzie zależało żeby to załatwić bez zbędnego rozgłosu z agencją, która organizowała to, potrzebują tylko naszej motywacji emotka
0 0

#6065710 Napisano: 02.09.2015 21:21:20
brudny napisał(a):

giulietta napisał(a):

brudny napisał(a):

giulietta napisał(a):

brudny napisał(a):

joan napisał(a):

giulietta napisał(a):

myślę, że Lechowi będzie zależało żeby to załatwić bez zbędnego rozgłosu z agencją, która organizowała to, potrzebują tylko naszej motywacji emotka

dokładnie emotka  tym bardziej, że jest nr 1 na rynku piwa emotka  
0 0

Gość: benon69

#6065773 Napisano: 02.09.2015 23:04:08
Vivacia napisał(a):

Lech odpowiedział na FB. Trochę bredzi, bo jak dla mnie wychodzi, że najpierw weryfikują paragony, a potem powiadamiają zwycięzców emotka
"Lech Katarzyna, Aleksandra, Jola, Maria, Iga, ponieważ Organizator jest związany regulaminem promocji (dostępnym pod adresem http://bit.ly/Regulamin_zKimTrzymasz) wraz z Żabką i Freshmarketem musi zweryfikować paragony, w celu potwierdzenia prawa uczestników do wygranej nagrody. Jednak pozytywnie zweryfikowani zwycięzcy są na bieżąco informowani o wygranej, a następnie stopniowo będą otrzymywać nagrody."

no ciekawe czy rozdadza te nagrody oby bo tez mi nic nie wpadlo a myslalam ze wyslanie smsa to tylko formalnosc hihih
0 0

maa

#6065802 Napisano: 02.09.2015 23:57:35
benon69 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Lech odpowiedział na FB. Trochę bredzi, bo jak dla mnie wychodzi, że najpierw weryfikują paragony, a potem powiadamiają zwycięzców emotka
"Lech Katarzyna, Aleksandra, Jola, Maria, Iga, ponieważ Organizator jest związany regulaminem promocji (dostępnym pod adresem http://bit.ly/Regulamin_zKimTrzymasz) wraz z Żabką i Freshmarketem musi zweryfikować paragony, w celu potwierdzenia prawa uczestników do wygranej nagrody. Jednak pozytywnie zweryfikowani zwycięzcy są na bieżąco informowani o wygranej, a następnie stopniowo będą otrzymywać nagrody."

no ciekawe czy rozdadza te nagrody oby bo tez mi nic nie wpadlo a myslalam ze wyslanie smsa to tylko formalnosc hihih

piszecie na facebooku lecha bo nie mogę znaleźć wpisów a też chętnie bym zostawiła swoje 3 grosze
0 0

asper01

#6065934 Napisano: 03.09.2015 10:04:41
Rozumiem, że Loteriadę można już spokojnie wyrzucać?
0 0

#6065936 Napisano: 03.09.2015 10:07:17
maa napisał(a):

benon69 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

piszecie na facebooku lecha bo nie mogę znaleźć wpisów a też chętnie bym zostawiła swoje 3 grosze

tak, wpisy są pod profilem Lecha
0 0

myszania

#6065959 Napisano: 03.09.2015 10:29:01
Czy w konkursie allegro jest ograniczona liczba znaków. Mam wrażenie, że gdzies tak wyczytalam ale w regulaminie nie moge znaleźć...
0 0

zaczytana-pola

#6065967 Napisano: 03.09.2015 10:41:20
maa napisał(a):

benon69 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Często FB prowadzi ktoś, kto nie ma zielonego pojęcia o konkursie, więc nie sugerowałabym się tym wpisem emotka
0 0

rencia163

#6065981 Napisano: 03.09.2015 10:56:10
asper01 napisał(a):

Rozumiem, że Loteriadę można już spokojnie wyrzucać?

Ja tam trzymam jeszcze z 2 tygodnie bo może akurat podczas weryfikacji zwycięzców okaże się że ktoś zgubił kupon i będą wybierać osoby z rezerwy. 
0 0

kunlu

#6066014 Napisano: 03.09.2015 11:26:21
Jeśli chodzi o loteriadę

to jeśli wylosują kod mojego kuponu, to pojawi się jakaś informacja na koncie? Czy mam teraz po kolei sprawdzać wszystkie wylosowane numery ?:)
0 0

Vivacia

#6066111 Napisano: 03.09.2015 12:47:39
zaczytana-pola napisał(a):

maa napisał(a):

benon69 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Często FB prowadzi ktoś, kto nie ma zielonego pojęcia o konkursie, więc nie sugerowałabym się tym wpisem emotka

No teraz już sensowniejsza odpowiedź z fanpage'a: Weryfikacją paragonów zajmuje się Żabka i odbywa się ona poprzez system, w którym
sprawdzany jest każdy numer paragonu podany w SMSie i indeks produktu,
który powinien się na nim znaleźć. Do osób, których zgłoszenia zawierają
numery paragonów poprawnie zweryfikowanych w systemie Żabki są na bieżąco wysyłane SMSy z
unikalnym kodem weryfikacyjnym oraz adresem strony www, gdzie należy
podać dane do wysyłki nagrody. Informujemy, że weryfikacja cały czas
trwa, a kolejne osoby są na bieżąco informowane o przyznanej nagrodzie –
prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości. Jednocześnie zapewniamy, że
wszystkie nagrody w konkursie są zabezpieczone i trafią do wyłonionych
laureatów w najbliższym czasie Emotikon smile
0 0

zaczytana-pola

#6066116 Napisano: 03.09.2015 12:50:35
A czy tak się w ogóle da? emotka
0 0

marzenier

#6066118 Napisano: 03.09.2015 12:51:40
Reasumujac 
Ktoś siedzi i wklepuje setki nr.paragonow w jakiś dziwny system i sprawdza czy ten nr.paragonu odpowiada zakupowi piwa w jednym w setek sklepów w Polsce.
No sorry...nie łykam emotka
0 0

#6066124 Napisano: 03.09.2015 12:57:47
marzenier napisał(a):

Reasumujac 
Ktoś siedzi i wklepuje setki nr.paragonow w jakiś dziwny system i sprawdza czy ten nr.paragonu odpowiada zakupowi piwa w jednym w setek sklepów w Polsce.

ta, bujda jakich mało, ale poczekajmy chwile, może faktycznie ogarną organizatora i ten pośle jeszcze SMSy, bo idąc ich tokiem rozumowania to tydzien temu znaleźli 3 dobre paragony, powiadomili 3 osoby i na tym koniec ich "pracy"
0 0

#6066133 Napisano: 03.09.2015 13:03:11
brudny napisał(a):

marzenier napisał(a):

Reasumujac 

ta, bujda jakich mało, ale poczekajmy chwile, może faktycznie ogarną organizatora i ten pośle jeszcze SMSy, bo idąc ich tokiem rozumowania to tydzien temu znaleźli 3 dobre paragony, powiadomili 3 osoby i na tym koniec ich "pracy"

aż włączyłam tel.   emotka   tamte 3  emotka   smsy były jakby z całego okresu, a miały być 10 dni od zgłoszenia, przy dziennych nagrodach to weryfikacja też raczej dzienna 
0 0

rencia163

#6066139 Napisano: 03.09.2015 13:06:15
kunlunija napisał(a):

Jeśli chodzi o loteriadę

to jeśli wylosują kod mojego kuponu, to pojawi się jakaś informacja na koncie? Czy mam teraz po kolei sprawdzać wszystkie wylosowane numery ?:)

żadna informacja o wygranej na koncie się nie pokazuje. wpisywanie osobno każdego kodu jest czasochłonne, chyba że masz ich kilka a nie kilkaset jak ja. 
Ale jeśli wygrasz to do ciebie zadzwonią.
0 0

Gość: trampek

#6066143 Napisano: 03.09.2015 13:09:12
Mam pytanie odnośnie shell pepsi jak dostałam sms 1 września to 5 dni roboczych mija w pn tak? i jeszcze jedno bo slalam tego samego dnia na siebie i na mame mam 2 paragony na 99% wiem z ktorego slalam mame ale moge w razie co dolaczyc 2?
0 0

skarb888

#6066145 Napisano: 03.09.2015 13:09:20
zaczytana-pola napisał(a):

A czy tak się w ogóle da? emotka

Na pewno w niektórych sklepach można zweryfikować po nr systemowym łącznie z datą, ale tutaj podawało się chyba nr paragonu, który tak naprawdę jest tylko nr porządkowym (powtarzalnym w różnych sklepach).
0 0

mixik

#6066146 Napisano: 03.09.2015 13:11:01
trampek napisał(a):

Mam pytanie odnośnie shell pepsi jak dostałam sms 1 września to 5 dni roboczych mija w pn tak? i jeszcze jedno bo slalam tego samego dnia na siebie i na mame mam 2 paragony na 99% wiem z ktorego slalam mame ale moge w razie co dolaczyc 2?

dokładnie to nawet we wtorek mija... i lepej dołącz 2, nie zaszkodzi
0 0