Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6064884 Napisano: 01.09.2015 23:10:27
edzia21 napisał(a):

M2.O - (nie)Lubię to!

Nie znam. I chyba nie chcę poznać emotka
0 0

edzia21

#6064885 Napisano: 01.09.2015 23:10:50
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

M2.O - (nie)Lubię to!

Nie znam. I chyba nie chcę poznać emotka

emotka a ja znam i żałuję emotka  haha
0 0

Gość: brudny

#6064893 Napisano: 01.09.2015 23:33:32
barszcz napisał(a):

Moźe ma ktoś jakiś namiar,gdzie najlepiej napisać.Wkurzyli mnie i pewnie nie tylko mnie!!

też chętnie napiszę.
może zacząć od profilu na FB Lecha?
Jak ktoś ma inne namiary niech wstawia.
0 0

maria1980

#6064914 Napisano: 02.09.2015 00:57:38
brudny napisał(a):

barszcz napisał(a):

Moźe ma ktoś jakiś namiar,gdzie najlepiej napisać.Wkurzyli mnie i pewnie nie tylko mnie!!

też chętnie napiszę.
może zacząć od profilu na FB Lecha?
Jak ktoś ma inne namiary niech wstawia.

Jestem za emotka  mysle ,ze trzeba zacząć od fb emotka
0 0

taalvikki

#6064918 Napisano: 02.09.2015 04:53:52

W sumie teraz żałuję, że pociągnęłam dalej kwestii oskarżenia mnie o oszustwa, których nie było   Dowodów brak, ale im się tak WYDAWAŁO  

edzia21, nie ma co żałować. morda mi się cieszy, gdy widzę, że ludzie reagują i działają, nie dając sobie wmówić bzdur!  :)
0 0

pioge7

#6064920 Napisano: 02.09.2015 05:19:25
Na Allegro wygrywają wierszyki czy zwykle opisówki emotka przy 4 wierszyku już nie wiem jak i co pisać emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6064922 Napisano: 02.09.2015 06:13:50
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

W Leonie 500 walizek i jakiś odzew nagrodowy na forum jest. W Lechu 700 zgrzewek i jakoś za cicho na forum.
tak czy siak w sumie na konkursy z 10 paragonów i zero nagród.

z Lechem to jakiś przekręt
Nie ma innego wyjścia
Moze smsy nie poszły wszystkie,albo był błąd w regulaminie i dali mniej nagród niż powinni-nie wiem.Jestem przekonana że nie rozdali 700nagród

A żeby tak organizator liste zwyciezców (num telefonów bez 3 środkowych cyfr) zamieścił na stronie.. Wierzyć mi się nie chce z tymi 700 zgrzewkami.. No jakoś powinien się wytłumaczyć. Do sponsora pisać?

może najpierw poprosić organizatora o listę laureatów a jak będzie bez odzewu to dopiero wtedy sponsor?
No chyba że ktoś się pomylił i to miało być 70zgrzewek to ok,ale nie ma siły że dali 700!

Nie ma czegoś takiego jak pomyłka w regulaminie. wtedy płaci za to ktoś - kto ten regulamin utworzył. I dodatkowo pomylili się kilka razy? jest mowa o 50 zgrzewkach dziennie i sumie 700. Co to znaczy "może przyznac w mniejszej ilości, bo ble ble ble.." Niech wykażą dlaczego w mniejszej ilości? U mnie smsy były wypracowane, bez błedów, elegancko napisane. No i co sie stało z głównymi? niech podadzą odpowiedzi do tych głównych..zobaczymy poziom jakim sie kierowali.. wałek jakiś i trzeba komus po nosie za to dać..

Akurat ta agencja to brak profesjonalizmu i kompetencji w każdym calu! Miałam z nimi rok temu przeprawę reklamacyjną. Chodziło o grę na czas na FB Wilkinson. Zagrałam kilka razy i odpuściłam, bo wyniki były kolosalne, a konsol chyba tylko 10 (już dokładnie nie pamiętam)...po czym minęło kilka tygodni i pojawiły się wyniki. Narodzone zostały osoby z czasami dużo wyższymi od moich. Poszła reklamacja. Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. Gadka zrobiła się luźna...po czym laska z agencji zaczęła mnie przepraszać, twierdząc że: "Musieliśmy gdzieś tą kreskę postawić. Przepraszamy że na panią padło, miała Pani pecha. Nie posiadamy narzędzi, żeby sprawdzić kto grał uczciwie a kto nie. Sama Pani rozumie, a wyniki były wysokie." 
Kosztowało mnie to 3 mies nerwów. Taka to właśnie "profesjonalna" agencja. W sumie teraz żałuję, że pociągnęłam dalej kwestii oskarżenia mnie o oszustwa, których nie było emotka  Dowodów brak, ale im się tak WYDAWAŁO emotka
aaaa i w ramach przeprosin za BEZPODSTAWNE (jak to ujęli) usuniecie mnie z gry, dorzucili mi kilka gier do konsoli emotka

Super profeska. Ja też napiszę, dajcie maila. Wypili te piwa czy co?... emotka
0 0

Luiza12

#6064927 Napisano: 02.09.2015 08:08:23
Hej, a ja mam pytanie, czy ktoś z Was brał udział w konkursie cinema. Ja zakupiłam bilet i chciałam zgłosić otrzymany kod, ale pomimo kilku prób wciąż pojawiał się komunikat o niewłaściwym numerze. Napisałam do Smolara i dzisiaj w nocy otrzymałam nowy kod i voucher na popcorn, ze niby wygrana. Ale dla mnie to podejrzane, po 1sze nie mogłam wziąć udziału w losowaniu nagrody natychmiastowej, myśle ze dlatego otrzymałam ten popcorn, ale mogłam nie wygrać nic albo cis więcej. Po drugie czyżby ktoś złamał system i już zgłosił mój kod? Ogólnie Smolar już od dawna budzi moje watpliwości jako organizator konkursów, czy ktoś z Was miał podobna sytuacje?
0 0

Vivacia

#6064929 Napisano: 02.09.2015 08:18:04
Luiza12 napisał(a):

Hej, a ja mam pytanie, czy ktoś z Was brał udział w konkursie cinema. Ja zakupiłam bilet i chciałam zgłosić otrzymany kod, ale pomimo kilku prób wciąż pojawiał się komunikat o niewłaściwym numerze. Napisałam do Smolara i dzisiaj w nocy otrzymałam nowy kod i voucher na popcorn, ze niby wygrana. Ale dla mnie to podejrzane, po 1sze nie mogłam wziąć udziału w losowaniu nagrody natychmiastowej, myśle ze dlatego otrzymałam ten popcorn, ale mogłam nie wygrać nic albo cis więcej. Po drugie czyżby ktoś złamał system i już zgłosił mój kod? Ogólnie Smolar już od dawna budzi moje watpliwości jako organizator konkursów, czy ktoś z Was miał podobna sytuacje?

Ja łącznie 4 kody miałam, wpisały się bez żadnych problemów. Tam nie dało się zupełnie nic nie wygrać, zawsze wpada przynajmniej coś z mniejszych nagród - popcorny, napoje, bilety itd.
0 0

misiamisiam

#6064935 Napisano: 02.09.2015 08:40:53
czy ktoś coś wie kiedy dowiemy się co wygraliśmy w papierze pol? czy po odesłaniu danych czy dopiero jak będzie lista? jestem strasznie ciekawa a nie wiem jak to było we wcześniejszych ich konkursach
0 0

lager

#6064939 Napisano: 02.09.2015 08:51:06
Zauważyliście, że w regulaminie konkursu DC z wodą Artic w regulaminie pisze, że zakup promocyjny to Artic Funkcjonalny 0,74l? Dziś będąc w sklepie powiedziano mi, że nie ma takiej pojemności, można kupić tylko 0,75l, zastanawiam się, czy to mały błąd w regulaminie, czy kupiłem to, co nie trzeba.. Ktoś coś podpowie? emotka
0 0

reolo3

#6064960 Napisano: 02.09.2015 09:12:54
Gdzie jest ten załącznik sklepów DC na konkurs z rolkami ?
0 0

#6064967 Napisano: 02.09.2015 09:25:35
nouvelle napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

W Leonie 500 walizek i jakiś odzew nagrodowy na forum jest. W Lechu 700 zgrzewek i jakoś za cicho na forum.
tak czy siak w sumie na konkursy z 10 paragonów i zero nagród.

z Lechem to jakiś przekręt
Nie ma innego wyjścia
Moze smsy nie poszły wszystkie,albo był błąd w regulaminie i dali mniej nagród niż powinni-nie wiem.Jestem przekonana że nie rozdali 700nagród

A żeby tak organizator liste zwyciezców (num telefonów bez 3 środkowych cyfr) zamieścił na stronie.. Wierzyć mi się nie chce z tymi 700 zgrzewkami.. No jakoś powinien się wytłumaczyć. Do sponsora pisać?

może najpierw poprosić organizatora o listę laureatów a jak będzie bez odzewu to dopiero wtedy sponsor?
No chyba że ktoś się pomylił i to miało być 70zgrzewek to ok,ale nie ma siły że dali 700!

Nie ma czegoś takiego jak pomyłka w regulaminie. wtedy płaci za to ktoś - kto ten regulamin utworzył. I dodatkowo pomylili się kilka razy? jest mowa o 50 zgrzewkach dziennie i sumie 700. Co to znaczy "może przyznac w mniejszej ilości, bo ble ble ble.." Niech wykażą dlaczego w mniejszej ilości? U mnie smsy były wypracowane, bez błedów, elegancko napisane. No i co sie stało z głównymi? niech podadzą odpowiedzi do tych głównych..zobaczymy poziom jakim sie kierowali.. wałek jakiś i trzeba komus po nosie za to dać..

Akurat ta agencja to brak profesjonalizmu i kompetencji w każdym calu! Miałam z nimi rok temu przeprawę reklamacyjną. Chodziło o grę na czas na FB Wilkinson. Zagrałam kilka razy i odpuściłam, bo wyniki były kolosalne, a konsol chyba tylko 10 (już dokładnie nie pamiętam)...po czym minęło kilka tygodni i pojawiły się wyniki. Narodzone zostały osoby z czasami dużo wyższymi od moich. Poszła reklamacja. Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. Gadka zrobiła się luźna...po czym laska z agencji zaczęła mnie przepraszać, twierdząc że: "Musieliśmy gdzieś tą kreskę postawić. Przepraszamy że na panią padło, miała Pani pecha. Nie posiadamy narzędzi, żeby sprawdzić kto grał uczciwie a kto nie. Sama Pani rozumie, a wyniki były wysokie." 
Kosztowało mnie to 3 mies nerwów. Taka to właśnie "profesjonalna" agencja. W sumie teraz żałuję, że pociągnęłam dalej kwestii oskarżenia mnie o oszustwa, których nie było emotka  Dowodów brak, ale im się tak WYDAWAŁO emotka
aaaa i w ramach przeprosin za BEZPODSTAWNE (jak to ujęli) usuniecie mnie z gry, dorzucili mi kilka gier do konsoli emotka

Super profeska. Ja też napiszę, dajcie maila. Wypili te piwa czy co?... emotka

Wpisz sobie Lech na fb i piszmy emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6064985 Napisano: 02.09.2015 09:52:42
ciekawe czy ta agencja nie prowadzi tego fanpage'a   emotka  w Leonie na 500 walizek ponad 50 wpisów, a niektórzy mają po kilka, a tu na 700 zgrzewek.... 
0 0

reolo3

#6064986 Napisano: 02.09.2015 09:54:05
reolo3 napisał(a):

Gdzie jest ten załącznik sklepów DC na konkurs z rolkami ?

0 0

#6064991 Napisano: 02.09.2015 09:56:34
Jak u Was z dostępnością produktów Pepsi na konkurs Biedronkowy?
0 0

onlyrybka

#6064995 Napisano: 02.09.2015 09:59:02
brudny napisał(a):

U mnie nie ma Pepsi.
0 0

Monika11

#6064996 Napisano: 02.09.2015 09:59:57
onlyrybka napisał(a):

brudny napisał(a):

U mnie nie ma Pepsi.

ktoś pisał że od czwartku ma być w sklepach
0 0

Gość: Czterdziecha

#6064997 Napisano: 02.09.2015 10:00:27
onlyrybka napisał(a):

brudny napisał(a):

U mnie nie ma Pepsi.

U mnie nie ma tez pepsi,dlatego kupiłam Tropicana pomarańczową i jabłkową emotka
0 0

zaczytana-pola

#6065008 Napisano: 02.09.2015 10:05:53
joasiajulia napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

brudny napisał(a):

U mnie nie ma Pepsi.

U mnie nie ma tez pepsi,dlatego kupiłam Tropicana pomarańczową i jabłkową emotka

U mnie już są. Stoją przy samym wejściu, po prawej stronie. Czteropaki tylko.
0 0