Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tomasz3

#6069620 Napisano: 08.09.2015 21:41:38
defed napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś kto brał kupował bryzę z vanishem na zwrot co najbardziej warto kupić? Czy proszek 4,65 kg to największe opakowanie? Czy długo czeka się na zwrot pieniędzy? 

jedna osoba mi pisała, że czekała tylko 3dni na zwrot (serio!) , ten zwrot jest chyba z zagranicy bo coś tam jej odjęło za przelew, ale ogólnie szok, że tak szybko oddają

ale numer dowodu weźcie sobie może z generatora jakiegoś,bo żeby podawać to trochę niemądre chyba emotka
0 0

staszek

#6069629 Napisano: 08.09.2015 21:56:55
wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

Czy HALLS wycieczki - rozlosowane? Było ich chyba 8?

tak, są już nawet laureaci na stronie

wycieczek było 8, a zwycięzców 2 na razie.
0 0

simsonowa

#6069637 Napisano: 08.09.2015 22:06:30
tomasz3 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

a później zdziwienie, że paragony się powtarzają, że oszustwa, że dużo ludzi itd. czy naprawdę tak trudno nabyć ten zestaw za niecałe 4 PLN i sobie uczciwie zagrać, zamiast szukać na siłę jakichś dziur w regulaminach?
ech, całe szczęście, że tak się "grać" nie da - bo mam nadzieję, że się nie da.

Trzeba być uczciwym,prawda,ale z tym że u mnie najtańszy paragon 4,04 zł emotka

Popieram emotka
0 0

dede

#6069640 Napisano: 08.09.2015 22:09:06
Czy przyjmą mi w sklepie stacjonarnym new balance voucher activia ze zdrapanym kodem? Miałam w planie zakup internetowy ale zmieniłam zdanie bo na żywo to jednak inaczej emotka  Może robił ktoś zakupy w new balance w pasażu grunwaldzkim we Wrocku, jest w czym wybierać?
0 0

cudaczek121

#6069644 Napisano: 08.09.2015 22:15:33
xena napisał(a):

a ja mam inny dylemat emotka czy trzeba odsyłać wszystkie zgłaszane paragony z biedronki?? przecież nie podają zwycięskiego numeru więc nie wiadomo które hasło wygrało. Na dodatek do każdego dokupowałam puszkę coca-coli no i teraz pozbędę się wszystkich emotka daliby spokój z tymi oddzielnymi paragonami bo zwariować można przy kasie emotka

Ja znalazłam na to sposób.Codziennie wysyłam po 1 haśle tylko i wyłącznie na siebie.Po czym zapisuję sobie w zeszycie konkursowym numer paragonu, datę i hasło, które wygrało.Dzięki temu mam wszystko czarno na białym emotka
0 0

luko922

#6069645 Napisano: 08.09.2015 22:17:53
wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

Przejrzałem sobie listę zwycięzców blenderów - mnóstwo tych samych nazwisk... Naprawdę coraz mniej się dziwię, że prawie nigdy nie wygrywam nic w loteriach... I coraz bardziej dziwię się, że ktoś jest w stanie wygrać jednym kodem. Skąd ludzie biorą tyle tych paragonów, zawsze mnie to zastanawia.
0 0

taalvikki

#6069649 Napisano: 08.09.2015 22:19:59
jestem przerażona tym, co się dzieje.. najpierw podpowiadanie, żeby numery paragonu wysyłać dwa razy i kompletne niezrozumienie nieuczciwości takiego działania, a teraz... uwaga! "KONKURS" pt. kup bryzę, napisz dlaczego jest ch...owym proszkiem i żądaj zwrotu kasy, uprzednio upewniając się, który ich produkt jest najdroższy... emotka

czy Wy rzeczywiście kupujecie te proszki i piszecie później wierszyki o tym, jakie są kiepskie?
0 0

Gość: brudny

#6069651 Napisano: 08.09.2015 22:22:14
luko922 napisał(a):

wredzia napisał(a):

darog napisał(a):

Przejrzałem sobie listę zwycięzców blenderów - mnóstwo tych samych nazwisk... Naprawdę coraz mniej się dziwię, że prawie nigdy nie wygrywam nic w loteriach... I coraz bardziej dziwię się, że ktoś jest w stanie wygrać jednym kodem. Skąd ludzie biorą tyle tych paragonów, zawsze mnie to zastanawia.

prywatna kasa fiskalna działa cuda, tylko z US żyj w zgodzie i możesz zostać królem loterii emotka  Oczywiście to ma zastosowanie jeśli zakupy można robić wszędzie, zauważ, że np. w konku biedronki te osoby już tak nie wymiatają, bo muszą fizycznie kupić dany produkt (oczywiście wskazane jest prowadzić działalność gospodarczą jak np. mały sklepik emotka  )
0 0

cudaczek121

#6069654 Napisano: 08.09.2015 22:28:59
taalvikki napisał(a):

jestem przerażona tym, co się dzieje.. najpierw podpowiadanie, żeby numery paragonu wysyłać dwa razy i kompletne niezrozumienie nieuczciwości takiego działania, a teraz... uwaga! "KONKURS" pt. kup bryzę, napisz dlaczego jest ch...owym proszkiem i żądaj zwrotu kasy, uprzednio upewniając się, który ich produkt jest najdroższy... emotka

czy Wy rzeczywiście kupujecie te proszki i piszecie później wierszyki o tym, jakie są kiepskie?

Ja akurat na takie coś bym nie wpadła, widocznie po 9 latach konkursowania jestem na to za głupiaemotka   Ale myślę,że to poniekąd nieświadomy niczego organizator tego typu akcji daje milczące przyzwolenie na tego typu zachowania.Osobiście nigdy nie kupiłabym czegoś, o czym wiem,że mi nie odpowiada, tylko po to,aby dostać za to zwrot kasy.
0 0

joan

#6069659 Napisano: 08.09.2015 22:32:27
taalvikki napisał(a):

(...) czy Wy rzeczywiście kupujecie te proszki i piszecie później wierszyki o tym, jakie są kiepskie?

Nie kupię, bo uważam ten produkt za beznadziejny i nawet za darmo go nie chcę. Ale ktoś może wziąć udział w tej akcji np. po to, by komuś ubogiemu podarować proszek. Bo zbiera na Szlachetną Paczkę czy coś. Są też ludzie, co w tym piorą ciuchy robocze. Każda historia jest inna.

brudny - wystarczy porównać listy laureatów różnych akcji i zupełnym "przypadkiem" wszystko widać czarno na białym. Całe szczęście, że kreatywna księgowość przeważnie kończy się tam, gdzie trzeba również w zgłoszeniach wykazać się kreatywnością emotka
0 0

Gość: brudny

#6069664 Napisano: 08.09.2015 22:33:47
cudaczek121 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Ja akurat na takie coś bym nie wpadła, widocznie po 9 latach konkursowania jestem na to za głupiaemotka   Ale myślę,że to poniekąd nieświadomy niczego organizator tego typu akcji daje milczące przyzwolenie na tego typu zachowania.Osobiście nigdy nie kupiłabym czegoś, o czym wiem,że mi nie odpowiada, tylko po to,aby dostać za to zwrot kasy.

Dla mnie wygląda to na świadome działanie organizatora, jako dość dziwny sposób promocji swoich produktów. Zwróćcie uwagę na nazwę strony, na której dokonuje się zgłoszeń. Jedyny sensowny powód, którym mógł kierować się organizator to jest wydaje mi się chęć rozdysponowania środków na marketing i przy okazji dowiedzenia się, co jest złe w jego produktach emotka
0 0

wojowniczka

#6069665 Napisano: 08.09.2015 22:34:27
Wysyłalam chwilę temu dwa zgłoszenia na biedronka i przez pomyłkę za drugim razem Wpisałam ten sam nr paragonu i zgłoszenie nie przeszło. Dobrze, że chociaż nad tym mają jakąś kontrolę, bo jak widać są tacy co lubią kombinować...
0 0

Gość: cherry_coke

#6069667 Napisano: 08.09.2015 22:36:42
cudaczek121 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Każdy postępuje zgodnie z własnym sumieniem... Oszustwo jest oszustwem i to dyskusji nie podlega. Jednak co do drugiej części się nie zgodzę. Producent robi akcję promocyjną, która może w pewnym sensie jest kontrowersyjna, ale pozwala na zebranie uwag przez producenta na temat sprzedawanego produktu, więc skorzystam z jego uprzejmości i kupię proszek i będę go używać. W efekcie napiszę producentowi swoje uwagi (bo przecież o to chodzi!) na temat tego, że uważam, że vanish po prostu u mnie się nie sprawdza, nie działa i wolę proszek w wersji bez vanisha. Co w tym złego? 
A skoro już kupuję proszek to oczywiście, że kupię ten który mi się najbardziej opłaca. To logiczne, to ekonomiczne... 
0 0

joan

#6069668 Napisano: 08.09.2015 22:37:32
brudny napisał(a):

Dla mnie wygląda to na świadome działanie organizatora, jako dość dziwny sposób promocji swoich produktów. Zwróćcie uwagę na nazwę strony, na której dokonuje się zgłoszeń. Jedyny sensowny powód, którym mógł kierować się organizator to jest wydaje mi się chęć rozdysponowania środków na marketing i przy okazji dowiedzenia się, co jest złe w jego produktach emotka

Co jest nie tak w Bryzie? Łoraju, chyba sami wiedzą, skoro proszek ten stanowił podstawę wszelkich konkursów Kaufowych Columbita. Skoro każdy organizator czyta forum, może napisać wprost, że to szajs? Ok, zaczynam:

Szanowny Organizatorze, proszek Bryza nie rozpuszcza się w praniu. Czyli wypływa z wodą ze szlaucha, jak piasek. Strach go używać ze względu na dobro pralki oraz odzieży. To tyle. Kasy nie wysyłaj, nie kupię i koniec. Dziękuję za uwagę.
0 0

asantesana

#6069674 Napisano: 08.09.2015 22:39:24
wojowniczka napisał(a):

Wysyłalam chwilę temu dwa zgłoszenia na biedronka i przez pomyłkę za drugim razem Wpisałam ten sam nr paragonu i zgłoszenie nie przeszło. Dobrze, że chociaż nad tym mają jakąś kontrolę, bo jak widać są tacy co lubią kombinować...

Maja bardzo głupi sposób kontroli, mało godny pochwały. Mnie się dzisiaj zdarzyły dwa świeżutkie paragony, które okazały się już zgłoszone. Za tydzień połowy numerów nie będzie się dało wpisać przy tak wielkiej akcji konkursowej i tylu Biedronkach. A wystarczyło zrobić jeszcze rubrykę np. z datą i już prawdopodobieństwo zdublowania się kombinacji daty i numeru jest mikroskopijne. 
0 0

lena5_1985

#6069768 Napisano: 09.09.2015 09:13:31
cudaczek121 napisał(a):

xena napisał(a):

a ja mam inny dylemat emotka czy trzeba odsyłać wszystkie zgłaszane paragony z biedronki?? przecież nie podają zwycięskiego numeru więc nie wiadomo które hasło wygrało. Na dodatek do każdego dokupowałam puszkę coca-coli no i teraz pozbędę się wszystkich emotka daliby spokój z tymi oddzielnymi paragonami bo zwariować można przy kasie emotka

Ja znalazłam na to sposób.Codziennie wysyłam po 1 haśle tylko i wyłącznie na siebie.Po czym zapisuję sobie w zeszycie konkursowym numer paragonu, datę i hasło, które wygrało.Dzięki temu mam wszystko czarno na białym emotka

Robię dokładnie tak samo i wszystko wiem. emotka
0 0

mundek2004

#6069770 Napisano: 09.09.2015 09:17:26
odczuwam syndrom wypalenia Biedronkąemotka
0 0

edzia21

#6069877 Napisano: 09.09.2015 11:51:54
Czy ktos wie co z wysylka dalszej partii tabletow w shell? Nawet polowy jeszcze nie wyslali emotka
0 0

xena

#6069889 Napisano: 09.09.2015 11:57:54
lena5_1985 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

xena napisał(a):

Robię dokładnie tak samo i wszystko wiem. emotka

dzięki za rady emotka co poszło to poszło, teraz trzeba mądrzej to rozegrać, miałam nadzieję, że chociaż nr paragonu zwycięski podadzą
0 0

jarko44

#6069914 Napisano: 09.09.2015 12:14:49
mundek2004 napisał(a):

odczuwam syndrom wypalenia Biedronkąemotka

Mocny klin na zakupach i jedziesz dalej!   emotka
0 0