Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aurorcia

#6070622 Napisano: 10.09.2015 07:39:14
ivanotta napisał(a):

My mamy pralki z tesco i ponoć pralki są na europaletach i kurier sam nie da rady 

U mnie dziś dojadą z Tesco i C4, mąż czeka w domu, w gotowości, bo dostałam takie same smsy (czyli przygotować się na 80 kg paletę) emotka
0 0

Gość: aneta411

#6070625 Napisano: 10.09.2015 07:46:09
ewunia napisał(a):

asiatko napisał(a):

u mnie ani telefonu ani esa o pralce, czy ktos tez tak ma?

Ze mną też się nikt nie kontaktował w sprawie odbioru.

Ja mam pralkę z C4 i ani telefonu ani sms nie dostałam.
0 0

carissma

#6070636 Napisano: 10.09.2015 08:45:52
A jaka firma wozi te pralki? W sprawie dostawy kontaktowała się z wami agencja czy firma kurierska?  Jeśli gdzieś była o tym mowa, to z góry przepraszam, że nie doczytałam emotka  
0 0

Gość: ewka656

#6070646 Napisano: 10.09.2015 08:55:53
Mam pytanie odnośnie paragonów z Biedronki "Moc nagród". Wczoraj zrobiłam zakupy i dziś chcąc wysłać zgłoszenie dostała info, że paragony są wykorzystane... emotka  o co chodzi?
0 0

fryteczka

#6070647 Napisano: 10.09.2015 08:58:06
ewka656 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie paragonów z Biedronki "Moc nagród". Wczoraj zrobiłam zakupy i dziś chcąc wysłać zgłoszenie dostała info, że paragony są wykorzystane... emotka  o co chodzi?

ktos miał taki sam nr paragonu i wpisał go pierwszy
0 0

marzenier

#6070649 Napisano: 10.09.2015 08:59:51
Dostaliscie esy od kuriera K-ex ze coś jedzie?
To chyba piwa Lecha z Żabki.
0 0

anialistopad

#6070650 Napisano: 10.09.2015 09:02:09
aneta19790411 napisał(a):

ewunia napisał(a):

asiatko napisał(a):

u mnie ani telefonu ani esa o pralce, czy ktos tez tak ma?

Ze mną też się nikt nie kontaktował w sprawie odbioru.

Do mnie dzwonił pan i najpierw rozsyłają z tesco,ale z uwagi na to,że wygrałam i w c4 to Pan zadecydował,że wyślą obie pralki za 1 zamachem
0 0

zezowaty_kot

#6070666 Napisano: 10.09.2015 09:32:11
U mnie pralka z C4, na razie żadnych wieści...
0 0

wiesia30

#6070667 Napisano: 10.09.2015 09:34:04
Dzisiaj dostałam odpowiedź odnośnie konkursu Prince Polo-bo na paragonach mamy różne opisy: batony,landryny...

Jeśli na paragonie nie ma słowa lub skrótu pozwalającego stwierdzić, że został zakupiony produkt promocyjny czyli Prince Polo, proszę poprosić uprawnioną w danym sklepie osobę o pieczątkę sklepu, podpis i adnotację, mówiącą o tym, jaki produkt został zakupiony.Czyli wystarczy, że ekspedientka napisze na paragonie, że kupione zostały wafle Prince Polo, podpisze się przy tym i odbije pieczątkę. Taki paragon może wziąć udział w loterii.
0 0

Gość: ewka656

#6070669 Napisano: 10.09.2015 09:35:22
fryteczka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

5 numerów paragonów takich samych ktoś już  wysłał na ten sam konkurs? Chyba prawdopodobieństwo jest niewielkie...
0 0

tadziowa

#6070680 Napisano: 10.09.2015 09:46:11
ewka656 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

5 numerów paragonów takich samych ktoś już  wysłał na ten sam konkurs? Chyba prawdopodobieństwo jest niewielkie...

Niestety przy tym konkursie to spore prawdopodobieństwo. Ludzie kupują po kilka/kilkanaście paragonów kolejnych, więc widocznie trafiłaś akurat numery, które też serią zostały kupione przez kogoś. Mnie też się tak zdarzyło - kupiłam trzy kolejne i dwa z nich były już zgłoszone.
0 0

Gość: aneta411

#6070689 Napisano: 10.09.2015 09:49:53
anialistopad napisał(a):

Do mnie dzwonił pan i najpierw rozsyłają z tesco,ale z uwagi na to,że wygrałam i w c4 to Pan zadecydował,że wyślą obie pralki za 1 zamachem

Kaki76 - dziękuję, uspokoiłaś mnie emotka
0 0

Gość: brudny

#6070697 Napisano: 10.09.2015 09:56:24
tadziowa napisał(a):

ewka656 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Niestety przy tym konkursie to spore prawdopodobieństwo. Ludzie kupują po kilka/kilkanaście paragonów kolejnych, więc widocznie trafiłaś akurat numery, które też serią zostały kupione przez kogoś. Mnie też się tak zdarzyło - kupiłam trzy kolejne i dwa z nich były już zgłoszone.

Dokładnie, wczoraj byłem świadkiem jak Pani rozbijała zakupy na 7 paragonów, jeśli trafisz akurat na kumulacje to paragony do wyrzucenia.
0 0

edith

#6070700 Napisano: 10.09.2015 10:05:13
Czy wszyscy dostali wiadomość od cukru królewskiego tego typu??
Dzień dobry,W nawiązaniu do korespondencji dotyczącej uzyskania przez Państwa prawa do otrzymania nagrody niniejszym na podstawie paragrafu 11 ust. 1. regulaminu uprzejmie prosimy o przesłanie:a) swoich danych osobowych w postaci imienia i nazwiska oraz miejsca zamieszkania – dokładnego adresu, na który ma zostać wysłana Nagroda,
b) oświadczenia o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu doręczenia przyznanej mi nagrody w Konkursie "Słodkie orzeźwienie".
oraz na podstawie ust. 2. informujemy o konieczności przesłania na adres siedziby Koordynatora czytelnych kopii wszystkich dowodów zakupu Produktów, jakie Laureat powinien posiadać zgodnie z paragrafem 8 ust. 4., tj. dowodu/dowodów potwierdzającego/potwierdzających zakup Produktów w liczbie odpowiadającej liczbie dokonanych przez danego Laureata zgłoszeń w Konkursie.

Pozdrawiamy,Cukier Królewski
Na jaki adres wysylaliście dane i paragon?? emotka chodzi mi o adres siedziby koordynatora
0 0

luko922

#6070701 Napisano: 10.09.2015 10:05:27
brudny napisał(a):

tadziowa napisał(a):

ewka656 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Dokładnie, wczoraj byłem świadkiem jak Pani rozbijała zakupy na 7 paragonów, jeśli trafisz akurat na kumulacje to paragony do wyrzucenia.

Na infolinii ktoś komuś mówił, że jeśli numer paragonu jest już wykorzystany, to należy wpisać "nr" przed cyferkami. emotka
0 0

gocha542

#6070706 Napisano: 10.09.2015 10:09:08
edith napisał(a):

Dzień dobry,W nawiązaniu do korespondencji dotyczącej uzyskania przez Państwa prawa do otrzymania nagrody niniejszym na podstawie paragrafu 11 ust. 1. regulaminu uprzejmie prosimy o przesłanie:a) swoich danych osobowych w postaci imienia i nazwiska oraz miejsca zamieszkania – dokładnego adresu, na który ma zostać wysłana Nagroda,
b) oświadczenia o następującej treści: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu doręczenia przyznanej mi nagrody w Konkursie "Słodkie orzeźwienie".
oraz na podstawie ust. 2. informujemy o konieczności przesłania na adres siedziby Koordynatora czytelnych kopii wszystkich dowodów zakupu Produktów, jakie Laureat powinien posiadać zgodnie z paragrafem 8 ust. 4., tj. dowodu/dowodów potwierdzającego/potwierdzających zakup Produktów w liczbie odpowiadającej liczbie dokonanych przez danego Laureata zgłoszeń w Konkursie.

Na jaki adres wysylaliście dane i paragon?? emotka chodzi mi o adres siedziby koordynatora

Kurcze,ja im @ odesłałam ze skanem paragonu  emotka  chyba za bardzo jestem ostatnio zakręcona....
0 0

edzia21

#6070707 Napisano: 10.09.2015 10:12:55
edith napisał(a):

Havas Engage Warsaw Sp. z o.o. ul. Marynarska 11 Warszawa 02-674 

emotka
taki adres podali mi w mailu emotka
0 0

Gość: barszcz

#6070752 Napisano: 10.09.2015 11:04:51

anialistopad napisał(a):

Kaki76 - dziękuję, uspokoiłaś mnie emotka

spokojnie ja też czekam na pralkę z C4:-)
0 0

kasiulll

#6070755 Napisano: 10.09.2015 11:06:02
Ile trwa weryfikacja zgłoszenia konkursu do portalu? Wczoraj wklepałam dwa i do dziś mój stan dodanych konków to 0.  emotka
0 0

romecky81

#6070761 Napisano: 10.09.2015 11:12:44
Pytanie mam do laureatów konkursu Pilot - na maila przyszło by paragon wysłać listownie i że szczegóły w regulaminie. W regulaminie mowa tylko o wysyłce skanu. 
Jak zatem? Pytam szczególnie tych, którzy wygrali coś więcej niż długopis emotka
0 0