Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lena5_1985

#6077341 Napisano: 21.09.2015 09:28:03
kasiulll napisał(a):

migi napisał(a):

brudny napisał(a):

krzysnick napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Ciekawe czy w tym nowym konkursie z Cheetosów serowych, gdzie można wygrać konsole i vouchery do kina potrzebne będą paragony czy tylko opakowania wraz z kodem promocyjnym emotka

Tego chyba jeszcze nie wiadomo - brak regulaminu na stronie, a na paczkach tylko ogólnie napisali... Chociaż w takich konkursach wydaje mi się że wystarczy tylko kod z opakowania?

po tym konkursie w Biedrze z cheetosami, ludzie beda mieli takie zapasy kodow ze bym sie nie nastawial za bardzo na ten konkurs, zważywszy, że tylko 1 nagroda jest dziennie warta uwagi emotka

Czytam regulamin i nie widzę zapisu o jakiejkolwiek weryfikacji paragonów, tylko kod z opakowania. No i "grać w grę" emotka

A próbował ktoś z Was odnaleźć ten kod? Ma  być niby "na wewnętrznym zgrzewie folii". Rozcięłam właśnie opakowanie i nic a nic nie widzę w środku,  żadnego kodu nic (paczka typowo z tej właśnie promocji) emotka

Kod jest dokładnie wewnątrz na zgrzewie, na zewnątrz opakowania jest nawet zaznaczone że w tym miejscu znajduje się kod emotka
0 0

kasiulll

#6077361 Napisano: 21.09.2015 09:54:54
Dzięki, będę dziś znowu lustrować opakowanie, może znajdę tym razem emotka
0 0

renatak0

#6077366 Napisano: 21.09.2015 10:01:04
29renata napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

donia7 napisał(a):

olunka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Wysłał ktoś eska na loterię Bambino?Czy tylko ja, naiwna, skusiłam się na tę loterię Smolara emotka  Jutro ponoć mają losować...niepisane mi tropiki więc choć do Tropical Island mogłabym pojechać emotka

ja też wysłałam, ale tak wysoko nie mierzę, może tablecik albo kindle wpadnie:)

no ja, znając życie, pewnie się i na to nie załapię emotka

A mogłabym prosić o link do konk? emotka

http://www.e-konk...no.html#.Vf8CaN_tmko

u mnie już na początku promocji babki powiedziały ,że zdrapek brak,ciekawe..
0 0

Gość: belca

#6077367 Napisano: 21.09.2015 10:04:14
renatak0 napisał(a):

29renata napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

donia7 napisał(a):

olunka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Wysłał ktoś eska na loterię Bambino?Czy tylko ja, naiwna, skusiłam się na tę loterię Smolara emotka  Jutro ponoć mają losować...niepisane mi tropiki więc choć do Tropical Island mogłabym pojechać emotka

u  mnie jak powiedziałam ze chce zdrapkę to się na mnie spojrzały jak na zjawę xD chyba nie bardzo ktoś brał udział w tym konkursie...:)
0 0

Gość: erychta00

#6077373 Napisano: 21.09.2015 10:08:13
dzasmina napisał(a):

snowflake napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Nic to nie da, że pójdziesz z paragonami bo Ci ich nie nabije. Ja jej podałam kartę zanim zapłaciłam i było za późno(mimo, że przejechała nią przez czytnik) bo karte musi nabić przed otwarciem szuflady. U nas karty sami oferowali od pierwszego dnia i jest sporo grających. Jeśli nabije karte pojawia się dodatkowy napis u dołu paragonu.

Jak to jest, żeby dostać kartę trzeba zrobić zakupy za 10 zł a potem po każdym zakupie z kartą dostaje się los? Oprócz alko i papierosów, to wiem.

Tak, najpierw zakupy za 10zł, dostajesz kartę, rejestrujesz ją i przy kolejnych zakupach ją podajesz, żeby Ci się losy nabijały.
Już mnie ta loteria zdążyła wkurzyć, bo nie wiem jak muszą ją skanować, żeby się zapisywałaemotka z 3 paragonów tylko na jednym mam zapisaną kartę, choć kasowały ją przed zakończeniem zakupów. eh

a o jakim konkursie mówicie ? emotka
0 0

donia7

#6077374 Napisano: 21.09.2015 10:08:27
belca napisał(a):

renatak0 napisał(a):

29renata napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

donia7 napisał(a):

olunka napisał(a):

donia7 napisał(a):

u  mnie jak powiedziałam ze chce zdrapkę to się na mnie spojrzały jak na zjawę xD chyba nie bardzo ktoś brał udział w tym konkursie...:)

U mnie babki same zachęcały do konkursu i jeszcze kazały eska wysłać. Więc o konku dowiedziałam się w sklepie. A zdrapek miały ostatniego dnia jeszcze chyba z tysiąc.
0 0

pioge7

#6077378 Napisano: 21.09.2015 10:10:33
bezaczek7 napisał(a):

kto ma doświadczenie z agencją od konkursu lipton w abc, czy przejdzie paragon z napisem herbata, a z tyłu pieczątka i opisane dokładnie produkty? w tym sklepie mają malutką kasę bez konkretnych nazw.

przejdzie emotka
0 0

olunka

#6077379 Napisano: 21.09.2015 10:10:56
belca napisał(a):

renatak0 napisał(a):

29renata napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

donia7 napisał(a):

olunka napisał(a):

donia7 napisał(a):

A u mnie w jednym był cały worek zdrapek a drugim takie plastikowe pudełko też pełne
0 0

Gość: cherry_coke

#6077380 Napisano: 21.09.2015 10:11:12
erychta00 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

snowflake napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Nic to nie da, że pójdziesz z paragonami bo Ci ich nie nabije. Ja jej podałam kartę zanim zapłaciłam i było za późno(mimo, że przejechała nią przez czytnik) bo karte musi nabić przed otwarciem szuflady. U nas karty sami oferowali od pierwszego dnia i jest sporo grających. Jeśli nabije karte pojawia się dodatkowy napis u dołu paragonu.

Jak to jest, żeby dostać kartę trzeba zrobić zakupy za 10 zł a potem po każdym zakupie z kartą dostaje się los? Oprócz alko i papierosów, to wiem.

Tak, najpierw zakupy za 10zł, dostajesz kartę, rejestrujesz ją i przy kolejnych zakupach ją podajesz, żeby Ci się losy nabijały.
Już mnie ta loteria zdążyła wkurzyć, bo nie wiem jak muszą ją skanować, żeby się zapisywałaemotka z 3 paragonów tylko na jednym mam zapisaną kartę, choć kasowały ją przed zakończeniem zakupów. eh

a o jakim konkursie mówicie ? emotka

http://www.delika...kupy-wielkie-wygrane
0 0

Gość: erychta00

#6077382 Napisano: 21.09.2015 10:13:11
cherry_coke dziękuje emotka
0 0

Gość: trampek

#6077404 Napisano: 21.09.2015 10:45:46
Kiedy są przewidziane wyniki III etapu tyskiego chcilabym sie dowiedziec czy moja kreacja wygrala xD?
0 0

Gość: troyd

#6077418 Napisano: 21.09.2015 10:59:04
trampek napisał(a):

Kiedy są przewidziane wyniki III etapu tyskiego chcilabym sie dowiedziec czy moja kreacja wygrala xD?

Dwa tygodnie temu były we wtorek, tydzień temu były w czwartek.
Masz na myśli czy Twoja kreacja została "wylosowana" emotka
0 0

Gość: trampek

#6077420 Napisano: 21.09.2015 11:01:01
troyd napisał(a):

trampek napisał(a):

z moim szczęściem do losowania to pewnie nie xD ale najdzieja jest dzięki za odp
0 0

agicho

#6077424 Napisano: 21.09.2015 11:05:23
troyd napisał(a):

trampek napisał(a):

Dwa tygodnie temu były w środę (dokładnie 9.IX) a nie we wtorek emotka i ostatnie wyniki także były w środę! Więc nie wiem skąd te daty  emotka
0 0

lena5_1985

#6077426 Napisano: 21.09.2015 11:11:54
agicho napisał(a):

troyd napisał(a):

trampek napisał(a):

Dwa tygodnie temu były w środę (dokładnie 9.IX) a nie we wtorek emotka i ostatnie wyniki także były w środę! Więc nie wiem skąd te daty  emotka

No właśnie też tak mi się zdawało emotka
0 0

donia7

#6077431 Napisano: 21.09.2015 11:17:33
Z tego co ja paczę emotka wyniki z niedzieli dwa tygodnie temu były we wtorek 8-ego.
0 0

agicho

#6077432 Napisano: 21.09.2015 11:18:26
donia7 napisał(a):

Z tego co ja paczę emotka wyniki z niedzieli dwa tygodnie temu były we wtorek 8-ego.

Ja mam maile w środę ,jak większość zresztą.
0 0

donia7

#6077433 Napisano: 21.09.2015 11:19:50
agicho napisał(a):

donia7 napisał(a):

ale dwa tygodnie temu?
0 0

agicho

#6077435 Napisano: 21.09.2015 11:20:24
donia7 napisał(a):

agicho napisał(a):

donia7 napisał(a):

ale dwa tygodnie temu?

Tak 9.IX.
0 0

donia7

#6077436 Napisano: 21.09.2015 11:21:49
Ja mam 8 września 3 kolejne maile o wygranej z dni: 4,5,6... emotka
0 0