Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lena5_1985

#6076730 Napisano: 19.09.2015 10:05:56
bandit napisał(a):

WItam
KONKURS VISA i ALLEGRO - kiedy po zakupie dostaliście linka do zadania ?
ile się czeka

pozdrawiam

Ten konkurs chyba już się zakończył co?
0 0

lola.lola

#6076739 Napisano: 19.09.2015 10:31:19
Patrząc na zwycięskie prace w Auchan widzę, że czas zacząć serwować dzieciom sushi... koniecznie z wasabi... 
trochę jestem zaskoczona werdyktem 
0 0

annna84

#6076751 Napisano: 19.09.2015 10:51:52
Czy ktoś brał udział w nowej loterii Delikatesów Centrum? Dostaliście kupony? Mama dziś zrobiła zakupy za 120 zł i nie dostała żadnego kuponu. Niestety, zapomniałam jej wcześniej powiedzieć o konkursie, żeby mogła się domagać.emotka
0 0

lena5_1985

#6076752 Napisano: 19.09.2015 10:54:01
fino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

bandit napisał(a):

WItam
ile się czeka

pozdrawiam

linka dostałam na drugi dzień

konkurs trwa do 21.09  emotka

A to jakaś druga edycja, nie wiedziałam emotka
0 0

magalan83

#6076753 Napisano: 19.09.2015 11:06:15
annna84 napisał(a):

Czy ktoś brał udział w nowej loterii Delikatesów Centrum? Dostaliście kupony? Mama dziś zrobiła zakupy za 120 zł i nie dostała żadnego kuponu. Niestety, zapomniałam jej wcześniej powiedzieć o konkursie, żeby mogła się domagać.emotka

Wczoraj w moim CD nic nie wiedzieli o kuponach i też mi nic nie dali emotka
Jak się pojawią, pójdę z zaległymi paragonami emotka

0 0

Gość: anika81

#6076758 Napisano: 19.09.2015 11:35:28
Czy ktoś ma kłopot z przesłaniem maila do kauflanda z poczty wp
0 0

noisy0000

#6076759 Napisano: 19.09.2015 11:35:49
lola.lola napisał(a):

Patrząc na zwycięskie prace w Auchan widzę, że czas zacząć serwować dzieciom sushi... koniecznie z wasabi... 

No rzeczywiście... surowa ryba, wodorosty i wasabi to przecież ulubione składniki nowoczesnych maluchów emotka
0 0

kamil17

#6076764 Napisano: 19.09.2015 11:57:34
lola.lola napisał(a):

zauważ że w 90% wygrały prace które miały najwięcej głosów, a nie które spodobały się jury. Także oni to tak średnio wybierali chyba
0 0

Gość: kapa26

#6076765 Napisano: 19.09.2015 11:59:05
lola.lola napisał(a):

też mnie to zaskoczyło... serio sushi? emotka  poza tym przynajmniej jedna z nagrodzonych prac jest ściągnięta z neta..
0 0

Gość: poprostuanette

#6076770 Napisano: 19.09.2015 12:34:32
kamil17 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

zauważ że w 90% wygrały prace które miały najwięcej głosów, a nie które spodobały się jury. Także oni to tak średnio wybierali chyba

ja miałam niecałe 70 głosów i mam głowną a byłam w połowie stawki 
0 0

noisy0000

#6076771 Napisano: 19.09.2015 12:37:00
poprostuanette napisał(a):

kamil17 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

ja miałam niecałe 70 głosów i mam głowną a byłam w połowie stawki 

Ale według regulaminu mieli wybierać spośród 250 prac z największą ilością głosów.. zgłoszeń było mniej niż 250 także pewnie wybierali po prostu ze wszystkich... wszystko jedno, chodzi tylko o fakt, że sushi nie jest 'zdrowym' posiłkiem dla dziecka emotka
0 0

Cytrusek

#6076801 Napisano: 19.09.2015 16:15:03
lena5_1985 napisał(a):

fino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

bandit napisał(a):

WItam
ile się czeka

pozdrawiam

Jeżeli wierzyć regulaminowi to: Konkurs rozpoczyna się dnia 24 sierpnia 2015 roku o godz. 00:00:00 i kończy się w  dniu 6 września2015rokuogodz.23:59:59 (trwa14 dni),przyczymogłoszeniewyników będzieodbywaćsię zgodnie z postanowieniami § 7 niniejszego Regulaminu zaś doręczanie nagród będzie następować zgodnie z postanowieniami § 6 niniejszego Regulaminu.
0 0

Cytrusek

#6076808 Napisano: 19.09.2015 16:59:55
fino napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

fino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

bandit napisał(a):

WItam
ile się czeka

pozdrawiam

Jeżeli wierzyć regulaminowi to: Konkurs rozpoczyna się dnia 24 sierpnia 2015 roku o godz. 00:00:00 i kończy się w  dniu 6 września2015rokuogodz.23:59:59 (trwa14 dni),przyczymogłoszeniewyników będzieodbywaćsię zgodnie z postanowieniami § 7 niniejszego Regulaminu zaś doręczanie nagród będzie następować zgodnie z postanowieniami § 6 niniejszego Regulaminu.

No to mamy różne regulaminy. emotka

Konkurs rozpoczyna się dnia 15 września 2015 roku o godz. 00:00:00 i kończy się w dniu 21 września 2015 roku o godz. 23:59:59 (trwa 7 dni).

http://www.konkurs.allegro.pl/visa/

Sorki, miałam tylko ten stary emotka
0 0

lena5_1985

#6077029 Napisano: 20.09.2015 14:40:33
Ciekawe czy w tym nowym konkursie z Cheetosów serowych, gdzie można wygrać konsole i vouchery do kina potrzebne będą paragony czy tylko opakowania wraz z kodem promocyjnym emotka
0 0

snowflake

#6077032 Napisano: 20.09.2015 15:24:28
koniczynka123 napisał(a):

Nic to nie da, że pójdziesz z paragonami bo Ci ich nie nabije. Ja jej podałam kartę zanim zapłaciłam i było za późno(mimo, że przejechała nią przez czytnik) bo karte musi nabić przed otwarciem szuflady. U nas karty sami oferowali od pierwszego dnia i jest sporo grających. Jeśli nabije karte pojawia się dodatkowy napis u dołu paragonu.

Jak to jest, żeby dostać kartę trzeba zrobić zakupy za 10 zł a potem po każdym zakupie z kartą dostaje się los? Oprócz alko i papierosów, to wiem.
0 0

krzysnick

#6077042 Napisano: 20.09.2015 15:54:52
lena5_1985 napisał(a):

Ciekawe czy w tym nowym konkursie z Cheetosów serowych, gdzie można wygrać konsole i vouchery do kina potrzebne będą paragony czy tylko opakowania wraz z kodem promocyjnym emotka

Tego chyba jeszcze nie wiadomo - brak regulaminu na stronie, a na paczkach tylko ogólnie napisali... Chociaż w takich konkursach wydaje mi się że wystarczy tylko kod z opakowania?
0 0

Gość: brudny

#6077050 Napisano: 20.09.2015 16:34:07
krzysnick napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Tego chyba jeszcze nie wiadomo - brak regulaminu na stronie, a na paczkach tylko ogólnie napisali... Chociaż w takich konkursach wydaje mi się że wystarczy tylko kod z opakowania?

po tym konkursie w Biedrze z cheetosami, ludzie beda mieli takie zapasy kodow ze bym sie nie nastawial za bardzo na ten konkurs, zważywszy, że tylko 1 nagroda jest dziennie warta uwagi emotka
0 0

migi

#6077051 Napisano: 20.09.2015 16:40:41
brudny napisał(a):

krzysnick napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

po tym konkursie w Biedrze z cheetosami, ludzie beda mieli takie zapasy kodow ze bym sie nie nastawial za bardzo na ten konkurs, zważywszy, że tylko 1 nagroda jest dziennie warta uwagi emotka

Czytam regulamin i nie widzę zapisu o jakiejkolwiek weryfikacji paragonów, tylko kod z opakowania. No i "grać w grę" emotka
0 0

kinga86

#6077053 Napisano: 20.09.2015 16:48:25
migi napisał(a):

brudny napisał(a):

krzysnick napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Czytam regulamin i nie widzę zapisu o jakiejkolwiek weryfikacji paragonów, tylko kod z opakowania. No i "grać w grę" emotka

Aby wziąć udział w grze o nagrody dzienne oraz w losowaniu nagrody
głównej należy dokonać zakupu Produktu Promocyjnego, a następnie
dokonać zgłoszenia uczestnictwa do Loterii poprzez rejestrację na
stronie internetowej www.cheetos.pl Uczestnik musi wpisać podczas
rejestracji:  imię, nazwisko, adres email oraz wiek.  Następnie
Uczestnik po aktywacji konta musi zalogować się na stronie
www.cheetos.pl
(podając email i hasło) oraz wpisać Kod z opakowania Produktu 
Promocyjnego, aby wziąć udział w grze o nagrodę dzienną
przypisaną do danej Edycji oraz losowaniu nagrody głównej, lub posiadać
konto Facebook.
Każdy Kod z opakowania Produktu Promocyjnego daje Uczestnikowi 5 nowych szans na wejście do gry o nagrodę dzienną
(5 zagrań)  oraz bierze udział w losowaniu nagrody głównej. Każda gra
polega na zdobyciu jak największej ilości punktów w danej grze
 W przypadku zdobycia przez kilku Uczestników takiej samej ilości
punktów, przy wyłanianiu laureata pod uwagę jest brany czas
przystąpienia Uczestnika do gry tj. kto przystąpił do gry najwcześniej. 
Jeden Uczestnik może zostać tylko raz  w trakcie trwania loterii 
laureatem nagrody dziennej I stopnia oraz trzy razy laureatem
nagrody dziennej II stopnia.
Loteria podzielona jest na 5 Edycji - Każda Edycja składa się z 10 etapów jednodniowych.
0 0

dzasmina

#6077058 Napisano: 20.09.2015 17:06:24
snowflake napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Nic to nie da, że pójdziesz z paragonami bo Ci ich nie nabije. Ja jej podałam kartę zanim zapłaciłam i było za późno(mimo, że przejechała nią przez czytnik) bo karte musi nabić przed otwarciem szuflady. U nas karty sami oferowali od pierwszego dnia i jest sporo grających. Jeśli nabije karte pojawia się dodatkowy napis u dołu paragonu.

Jak to jest, żeby dostać kartę trzeba zrobić zakupy za 10 zł a potem po każdym zakupie z kartą dostaje się los? Oprócz alko i papierosów, to wiem.

Tak, najpierw zakupy za 10zł, dostajesz kartę, rejestrujesz ją i przy kolejnych zakupach ją podajesz, żeby Ci się losy nabijały.
Już mnie ta loteria zdążyła wkurzyć, bo nie wiem jak muszą ją skanować, żeby się zapisywałaemotka z 3 paragonów tylko na jednym mam zapisaną kartę, choć kasowały ją przed zakończeniem zakupów. eh
0 0