Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: awi

#6084694 Napisano: 30.09.2015 21:53:48
holala napisał(a):

elmo napisał(a):

holala napisał(a):

wina z faktorii przychodza rozne, tzn. takie jak w preferencjach z testu?

Tak, dziś dostałam drugie i jest inne, ale chyba niekoniecznie zgodne z preferencjami emotka  

dzieki za odpowiedz! o jakim tytule przychodzi e-mail, jesli wygralo sie wino? juz nie chce mi sie wchodzic w tresc i czytac, ze niestety sie nie udalo...

Faktoria win - wynik
0 0

foton

#6084698 Napisano: 30.09.2015 21:56:43
cherry_coke napisał(a):

linka132 napisał(a):

czy jesli teraz sie wygrało kufel to jest szansa że wygra sie aparat z rezerwy na ten paragon czy rezerwa jest tylko dla tych którzy nic nie wygrali?

marne szanse emotka
jeśli ktoś jest w rezerwie to nie dostaje żadnego powiadomienia i jeśli ktoś kto wygrał aparat zostanie zweryfikowany to ta osoba wtedy wygrywa kufel, a jeśli osoba od aparatu nie zostaje zweryfikowana to wtedy rezerwa dostaje maila o aparacie. 

A kiedy dzwonią o aucie ? Po mailach ? Nie dostałem nic i tak sobie myślę emotka
0 0

holala

#6084699 Napisano: 30.09.2015 21:58:12
awi napisał(a):

holala napisał(a):

elmo napisał(a):

holala napisał(a):

wina z faktorii przychodza rozne, tzn. takie jak w preferencjach z testu?

Tak, dziś dostałam drugie i jest inne, ale chyba niekoniecznie zgodne z preferencjami emotka  

dzieki za odpowiedz! o jakim tytule przychodzi e-mail, jesli wygralo sie wino? juz nie chce mi sie wchodzic w tresc i czytac, ze niestety sie nie udalo...

Faktoria win - wynik

czyli jednak nalezy spojrzec w tresc e-maila.
0 0

holala

#6084731 Napisano: 30.09.2015 22:53:00
czy kiedys w jakimkolwiek konkursie byly potrzebne rowniez paragony niefiskalne (dostawane gratis przy platnosci karta)? mam ich mnostwo i sie zastanawiam, czy moge bez zadnego zalu je po prostu wyrzucic do kosza?
0 0

victorious

#6084735 Napisano: 30.09.2015 23:00:36
Może masz konkurs w swoim banku na liczbę płatności kartą. emotka Do promocyjnych nie są przydatne, bo nie ma tam nazw produktów.
0 0

visserarthur

#6084738 Napisano: 30.09.2015 23:09:55
O tej porze jeszcze mail o kuflu...
0 0

miszczu1

#6084791 Napisano: 01.10.2015 06:19:59
Czy po wygranej i wysłaniu w formularzu Turniej Tyskiego przychodzi na maila potwierdzenie z wysłanymi danymi? Jak tak to mniej więcej po jakim czasie? Wiecie może? emotka
0 0

agicho

#6084792 Napisano: 01.10.2015 06:50:46
miszczu1 napisał(a):

Czy po wygranej i wysłaniu w formularzu Turniej Tyskiego przychodzi na maila potwierdzenie z wysłanymi danymi? Jak tak to mniej więcej po jakim czasie? Wiecie może? emotka

dopiero po weryfikacji ich ale to po dobrych paru dniach przychodzi mail,ze przeszedłeś werfyfikacje pozytywnie bądźnie emotka
0 0

Gość: anula81

#6084802 Napisano: 01.10.2015 08:40:11
agicho napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

dopiero po weryfikacji ich ale to po dobrych paru dniach przychodzi mail,ze przeszedłeś werfyfikacje pozytywnie bądźnie emotka

ja po @ z gratulacjami w zeszłą środę, odrazu wypełniłam formularz, info o weryfikacji doszło w kolejny poniedziałek, ale nie którzy dostali już w piątek.
0 0

Gość: benon69

#6084806 Napisano: 01.10.2015 08:47:14
anula81 napisał(a):

agicho napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

ja po @ z gratulacjami w zeszłą środę, odrazu wypełniłam formularz, info o weryfikacji doszło w kolejny poniedziałek, ale nie którzy dostali już w piątek.

czy byly wyniki juz z ostatniego etapu?
0 0

lusienka

#6084807 Napisano: 01.10.2015 08:48:36
benon69 napisał(a):

anula81 napisał(a):

agicho napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

czy byly wyniki juz z ostatniego etapu?

Ho,ho....zaglądnij w wątek moje wygrane....były,były emotka
0 0

Gość: defed

#6084821 Napisano: 01.10.2015 09:03:34
holala napisał(a):

czy kiedys w jakimkolwiek konkursie byly potrzebne rowniez paragony niefiskalne (dostawane gratis przy platnosci karta)? mam ich mnostwo i sie zastanawiam, czy moge bez zadnego zalu je po prostu wyrzucic do kosza?

TAK, paragony niefiskalne potwierdzające płatność kartą na minimum 5pln były potrzebne w konkursie Visa (gdzie do wygrania były min. karty prepaid 200pln) oraz w konkursie Mastercard (tam do wygrania były min. tablety). Myslę, że juz pora wyrzucic te niefiskalne do kosza (kolor niebieski emotka  )
0 0

myszania

#6084838 Napisano: 01.10.2015 09:46:53
Pomóżcie ciężąrnej na ostatnich nogach, która wybrała się dzis do Lidla na zakupy i nagle wpadła na pomysł zakupu pasty Colgate.emotka
Nie gram w loteriach no ale skoro wyczytalam, ze jakas loteria jest a pasta potrzebna szybko zerknełam na regulamin i kupiłam szt. 2 .
Patrze na paragon przy kasie a tam info na paragonie" Pasta do zębów" pytam panią czy może mi potwierdzic + pieczątka, ze jest to pasta Colgate. Pani odmawia.emotka Pytam dlaczego: "Bo mamy tak w systemie". Proszę o kierownika. Pani odmawiająca jest kierownikiem.emotka
Co w takiej sytuacji? Help!emotka
0 0

kreatia

#6084841 Napisano: 01.10.2015 09:54:02
myszania napisał(a):

Pomóżcie ciężąrnej na ostatnich nogach, która wybrała się dzis do Lidla na zakupy i nagle wpadła na pomysł zakupu pasty Colgate.emotka
Nie gram w loteriach no ale skoro wyczytalam, ze jakas loteria jest a pasta potrzebna szybko zerknełam na regulamin i kupiłam szt. 2 .
Patrze na paragon przy kasie a tam info na paragonie" Pasta do zębów" pytam panią czy może mi potwierdzic + pieczątka, ze jest to pasta Colgate. Pani odmawia.emotka Pytam dlaczego: "Bo mamy tak w systemie". Proszę o kierownika. Pani odmawiająca jest kierownikiem.emotka

Trzeba było powiedzieć, że jak Ci nie da to ją myszy zeżrą emotka  
. Wg mnie nie ma prawa odmówić, no bo na jakiej podstawie? Pasta jest? Jest! Colgate!? Colgate!  Nie wiem o co kobiecie chodzi, ale żeby ciężarnej odmawiać... 
0 0

Gość: marionzzz

#6084844 Napisano: 01.10.2015 09:57:18
myszania napisał(a):

zwracasz pasty i udajesz się do innego sklepu ...niestety, ewentualnie możesz wrócić później do innego kierownika
ja przeważnie mówię,że muszę paragon rozliczyć  i że muszą być opisane  marki żebym nie miała problemu z odzyskaniem pieniędzy-skutkuje i nikt się nigdy nie zapytał gdzie rozliczyć i po co? samo słowo-rozliczyć wystarcza 
ja zawsze sprawdzam najpierw na czytniku opis aby później się tak nie wykłócać
0 0

Gość: bodzio213

#6084850 Napisano: 01.10.2015 10:04:09
Czyżby tyskie wysłało jeszcze @ z informacja o wygranej ? 
0 0

myszania

#6084851 Napisano: 01.10.2015 10:05:07
No to kapa...nie pocieszyłaś mnie.,...
Nie chce mi się iść z moim wielkim brzuchem zwracac pasty za 4 zł...

Czyli "kapiszon"emotka
Rozumiem, że żadne oświadczenie z Lidla np. mailowe to i tak nie wystarczy bo moglabym napisać do nich maila i się powykłócac.
0 0

Gość: brudny

#6084853 Napisano: 01.10.2015 10:09:42
myszania napisał(a):

Czyli "kapiszon"emotka
Rozumiem, że żadne oświadczenie z Lidla np. mailowe to i tak nie wystarczy bo moglabym napisać do nich maila i się powykłócac.

no to sama rozważ, czy za 4zł jest warto się wykłócać, tym bardziej, że i tak na paragonie musisz mieć tę informację w razie wygranej.
Lidl ma słabo opisane produkty, dlatego w nim nigdy nie biorę konkursowych produktów.
0 0

Gość: defed

#6084856 Napisano: 01.10.2015 10:12:20
myszania napisał(a):

Czyli "kapiszon"emotka

emotka  spokojnie... jeśli nie chce Ci się fatygować, to schowaj pasty do szafki... za niedługo będziesz tak zajęta dzidziusiem, że momentami braknie Ci czasu na zakupy i ucieszysz się, że pasta do zębów jest w zapasie emotka
0 0

myszania

#6084858 Napisano: 01.10.2015 10:15:56
A wiecie, że napiszę  i do agencji i do Lidla....kurde. 
Zezłościłam się, a zła ciężarna może wiele emotka
Dzięki.
0 0