Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cudaczek121

#6085173 Napisano: 01.10.2015 17:16:07
slonko365 napisał(a):

piwi napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Czy w Loterii Paragonowej te nagrody przewidziane są na cały okres trwania loterii, na jedno losowanie, czy też na jeden miesiąc?
https://loteriaparagonowa.gov.pl/

ja zrozumiałam ze te nagrody są na cały okres trwania loterii, więc szanse są bardzo maleńkie.

Widać nie czytałyście regulaminu dokładnie emotka

Te pokazane ilości nagród są na cały okres loterii. Wiem, bo przeczytałam regulamin dokładnie emotka . Co miesiąc 1xsamochód, 6 notebooków, 5 ipadów, co 3 miesiące samochód dla osób które zgłosiły paragon z premiowanych branż. I wsio. Szału nie ma.

Bez kitu.No to się ośmieszyli.Te nagrody, co dali raz na miesiąc powinny być raz,ale na dzień i każdego dnia losowanie.Kpina a nie loteria emotka emotka
0 0

Gość: brudny

#6085175 Napisano: 01.10.2015 17:19:20
cudaczek121 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

piwi napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Czy w Loterii Paragonowej te nagrody przewidziane są na cały okres trwania loterii, na jedno losowanie, czy też na jeden miesiąc?

ja zrozumiałam ze te nagrody są na cały okres trwania loterii, więc szanse są bardzo maleńkie.

Te pokazane ilości nagród są na cały okres loterii. Wiem, bo przeczytałam regulamin dokładnie emotka . Co miesiąc 1xsamochód, 6 notebooków, 5 ipadów, co 3 miesiące samochód dla osób które zgłosiły paragon z premiowanych branż. I wsio. Szału nie ma.

Bez kitu.No to się ośmieszyli.Te nagrody, co dali raz na miesiąc powinny być raz,ale na dzień i każdego dnia losowanie.Kpina a nie loteria emotka emotka

tym bardziej, że na reklame loterii wydają miliony, już i w TV i w RMFce leci, non stop ...
nie ma to jak coś, co organizuje nasz rząd z PO, nawet loterii nie potrafią porządnej podatnikom zafundować emotka
0 0

luko922

#6085178 Napisano: 01.10.2015 17:21:21
brudny napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

piwi napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

tym bardziej, że na reklame loterii wydają miliony, już i w TV i w RMFce leci, non stop ...
nie ma to jak coś, co organizuje nasz rząd z PO, nawet loterii nie potrafią porządnej podatnikom zafundować emotka

Spoko, jak będzie rząd PiS to będzie się opłacało dzieci robić, zamiast grać w loteriach, bo przecież tyle pieniędzy na każde dziecko... emotka
0 0

zaczytana-pola

#6085180 Napisano: 01.10.2015 17:24:38
luko922emotka

Jak widać nasze Ministerstwo Finansów nie wie jakie są konkursowe realia w PL emotka
0 0

sydariameki

#6085183 Napisano: 01.10.2015 17:30:30
zaczytana-pola napisał(a):

luko922emotka

Jak widać nasze Ministerstwo Finansów nie wie jakie są konkursowe realia w PL emotka

Ciii, bo się wyda z czego żyją niektórzy bezrobotni   emotka
0 0

#6085188 Napisano: 01.10.2015 17:37:12
michałek13 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

luko922emotka

Biorąc pod uwagę, że to z podatków polaków to w te stronę oszczędni owszem są w drugą absolutnie nie.
A co wierzycie, że takie opelki nie będą ustawione? Ja jakoś nie wierzę w ich uczciwość, patrząc na to co dzieje się wokoło !

czekamy na kolejne nagrania, zaraz wyjdzie który opel do którego polityka przypisany emotka
0 0

flinta_13

#6085193 Napisano: 01.10.2015 17:43:17
emanuela24 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Mogę prosić o link. Do konk. Z łaciate? emotka

http://www.mlekpo...d=26&Itemid=1075

Dziekuje @):-
0 0

myszania

#6085211 Napisano: 01.10.2015 18:22:10
polarniczka napisał(a):

myszania napisał(a):

Odpowiedz z XConcept

Szanowna Pani,

aby móc jak najszybciej wyjaśnić sprawę prosimy o przesłanie skanu paragonu (na ten adres mailowy) wraz z dokładną nazwą produktu Colgate jaki Pani zakupiła (Colgate Max One itp)
Spróbujemy potwierdzić z Lidlem czy zakupiony przez Panią produkt jest produktem Colgate.

No to wysłałam i czekam emotka

więc teraz Lidl się dowie, że nie można zadzierać z ciężarnymi...i tak trzymać emotka

No dopiełam swego emotka

Odpowiedz z Agencji
potwierdziliśmy z Lidlem iż są to produkty Colgate. Jak najbardziej może Pani zgłosić oba paragony do loterii.

Dumna jestem z siebie.
0 0

klaryska

#6085221 Napisano: 01.10.2015 18:38:07
Czy w Łaciatym zachować tylko  kody czy paragony też?
0 0

luko922

#6085232 Napisano: 01.10.2015 18:54:44
brudny napisał(a):

michałek13 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

luko922emotka

Biorąc pod uwagę, że to z podatków polaków to w te stronę oszczędni owszem są w drugą absolutnie nie.
A co wierzycie, że takie opelki nie będą ustawione? Ja jakoś nie wierzę w ich uczciwość, patrząc na to co dzieje się wokoło !

czekamy na kolejne nagrania, zaraz wyjdzie który opel do którego polityka przypisany emotka

Spokojnie, już niedługo Jarosław Polskę Zbaw wszystko naprawi emotka
0 0

marzenier

#6085237 Napisano: 01.10.2015 19:09:37
Abc i lipton całe juz poszło?
0 0

monkakk

#6085247 Napisano: 01.10.2015 19:30:26
Czy ktoś kiedykolwiek brał udział w konkursach np wysokieobcasy.pl ,gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl i dostał link aktywacyjny swojego zgłoszenia? Już klika razy biorę udział wysyłam zgłoszenia i żadnego linka nie dostaję. W różnych ich konkursach z rożnych @ próbuję i przeglądarek i NIC! A w regulaminie jak byk jest napisane, że bez kliknięcia w link aktywacyjny zgłoszenie nie będzie brane pod uwagę ... emotka  Organizatorem tych konkursów jest Agora i zawsze jest problem ... przynajmniej ja taki mam ...W spamie również nie ma, za to newsletter dostaje bez problemu 
0 0

#6085249 Napisano: 01.10.2015 19:33:04
luko922 napisał(a):

brudny napisał(a):

michałek13 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

luko922emotka

Spokojnie, już niedługo Jarosław Polskę Zbaw wszystko naprawi emotka

oho, pro-PO detected! emotka
0 0

luko922

#6085250 Napisano: 01.10.2015 19:35:51
Pro sro emotka
0 0

lena5_1985

#6085253 Napisano: 01.10.2015 19:38:51
myszania napisał(a):

polarniczka napisał(a):

myszania napisał(a):

Odpowiedz z XConcept

Szanowna Pani,

aby móc jak najszybciej wyjaśnić sprawę prosimy o przesłanie skanu paragonu (na ten adres mailowy) wraz z dokładną nazwą produktu Colgate jaki Pani zakupiła (Colgate Max One itp)
Spróbujemy potwierdzić z Lidlem czy zakupiony przez Panią produkt jest produktem Colgate.

No to wysłałam i czekam emotka

więc teraz Lidl się dowie, że nie można zadzierać z ciężarnymi...i tak trzymać emotka

No dopiełam swego emotka

Odpowiedz z Agencji
potwierdziliśmy z Lidlem iż są to produkty Colgate. Jak najbardziej może Pani zgłosić oba paragony do loterii.

Dumna jestem z siebie.

A ja z Ciebie emotka  Ciężarna pozdrawia ciężarną emotka
0 0

monkakk

#6085265 Napisano: 01.10.2015 19:54:46
sydariameki napisał(a):

luko922emotka

Bezrobotni ... a wprowadzą paragonów na kilkadziesiąt tysięcy na m-c i wtedy dobiorą im się do tyłka. Bo niby skąd mają ... Ten kij ma dwa końce emotka
0 0

Gość: akaska

#6085275 Napisano: 01.10.2015 20:09:56
monkakk napisał(a):

sydariameki napisał(a):

luko922emotka

Bezrobotni ... a wprowadzą paragonów na kilkadziesiąt tysięcy na m-c i wtedy dobiorą im się do tyłka. Bo niby skąd mają ... Ten kij ma dwa końce emotka

W razie nalotu skarbówki będziemy tłumaczyć ze na bezrobociu jedni zbierają puszki a inni paragony:)
0 0

Finezyjna

#6085276 Napisano: 01.10.2015 20:10:13
brudny napisał(a):

monkakk napisał(a):

Czy ktoś kiedykolwiek brał udział w konkursach np wysokieobcasy.pl ,gazeta.pl, kobieta.gazeta.pl i dostał link aktywacyjny swojego zgłoszenia? Już klika razy biorę udział wysyłam zgłoszenia i żadnego linka nie dostaję. W różnych ich konkursach z rożnych @ próbuję i przeglądarek i NIC! A w regulaminie jak byk jest napisane, że bez kliknięcia w link aktywacyjny zgłoszenie nie będzie brane pod uwagę ... emotka  Organizatorem tych konkursów jest Agora i zawsze jest problem ... przynajmniej ja taki mam ...W spamie również nie ma, za to newsletter dostaje bez problemu 

Ja brałam udział w gazecie i wygrałam kosmetyki Vichy,musiałam napisać coś na temat ulubionego filmu, banalne emotka to było jakiś czas temu...
0 0

Finezyjna

#6085281 Napisano: 01.10.2015 20:13:42
amif napisał(a):

endzi1984 napisał(a):

amif napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Paragony z wcześniejszą datą łaciatego (przed rozpoczęcia konkursu) można zbierać wcześniej i też biorą udział w konkursie?

w konkursie biorą udział kody z promocyjnych opakowań, paragony nie są potrzebne

ograniczenia na osobe czy gospodarstwo chyba nie ma bo nie widze w regulaminie?!

też nie widzę ograniczeń, poza tym wynika, że do zdobycia całego kompletu (kubek, miska, talerz i filiżanka ze spodeczkiem) trzeba wziąć udział w co najmniej 4 edycjach

Dzięki za odpowiedź emotka
0 0

myszania

#6085293 Napisano: 01.10.2015 20:26:50
monkakk napisał(a):

Zawsze dostaje linki aktywacyjne.
0 0