Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sydariameki

#6090615 Napisano: 09.10.2015 08:15:19
Darmowe pizze z Telepizzy już się skończyły?
0 0

asiunia260

#6090618 Napisano: 09.10.2015 08:20:29
sydariameki napisał(a):

Darmowe pizze z Telepizzy już się skończyły?

Wg regulaminu nie. Napisałam do nich maila
0 0

Gość: ryba6969

#6090625 Napisano: 09.10.2015 08:55:18
Czy z lajkonika z Żabki to już wszyscy obdzwonieni?
0 0

lager

#6090629 Napisano: 09.10.2015 09:12:03
victorious napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mojej siostrze też się nie udało. Na liście nagrodzonych brakuje zdaje się jeszcze 52 zwycięzców Ipadów oraz 5 aparatów i kilku tysięcy biletów do kina. Nawet na vouchery do kina się połakomili, ech. Sponsorowi powinno zależeć,aby wszystkie nagrody trafiły w ręce Uczestników Konkursu, a nie były przywłaszczone przez Agencję. Skandal.

Listy laureatów nagród I i II stopnia są zapełnione zgodnie z regulaminem. Dziesięć samochodów i po sto Ipadów, konsol i aparatów. Inna sprawa, że lista powstawała etapami od niedzieli do poniedziałku i były różne przetasowania. Zgłoszeń było na pewno mniej niż 5310, czyli każdy prawidłowo nadesłany numer paragonu powinien zostać nagrodzony przynajmniej kompletem biletów. Ile nagród zostanie w "Albedo" nigdy się nie dowiemy, bo jest jeszcze weryfikacja zwycięzców. A nie wiadomo, czy wśród osób na liście nie ma tych, które pomyliły nr paragonu z numerem systemowym. Skandalem zaś są takie zapisy w regulaminach konkursów, które dopuszczają możliwość pozostawienia nagród organizatorowi. Zawsze powinna być lista rezerwowa, a gdyby jeszcze zostały jakieś nierozdane nagrody, to wystarczyłby zapis, że agencja ma obowiązek przekazać je domowi dziecka ze swojej okolicy. Ale tego powinien w pierwszej kolejności pilnować fundator nagród, bo wszelkie nieprawidłowości uderzają w jego reputację i podważają zaufanie do marki.

pięknie napisane emotka
0 0

Gość: enfamka

#6090669 Napisano: 09.10.2015 10:15:29
lager napisał(a):

victorious napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mojej siostrze też się nie udało. Na liście nagrodzonych brakuje zdaje się jeszcze 52 zwycięzców Ipadów oraz 5 aparatów i kilku tysięcy biletów do kina. Nawet na vouchery do kina się połakomili, ech. Sponsorowi powinno zależeć,aby wszystkie nagrody trafiły w ręce Uczestników Konkursu, a nie były przywłaszczone przez Agencję. Skandal.

Listy laureatów nagród I i II stopnia są zapełnione zgodnie z regulaminem. Dziesięć samochodów i po sto Ipadów, konsol i aparatów. Inna sprawa, że lista powstawała etapami od niedzieli do poniedziałku i były różne przetasowania. Zgłoszeń było na pewno mniej niż 5310, czyli każdy prawidłowo nadesłany numer paragonu powinien zostać nagrodzony przynajmniej kompletem biletów. Ile nagród zostanie w "Albedo" nigdy się nie dowiemy, bo jest jeszcze weryfikacja zwycięzców. A nie wiadomo, czy wśród osób na liście nie ma tych, które pomyliły nr paragonu z numerem systemowym. Skandalem zaś są takie zapisy w regulaminach konkursów, które dopuszczają możliwość pozostawienia nagród organizatorowi. Zawsze powinna być lista rezerwowa, a gdyby jeszcze zostały jakieś nierozdane nagrody, to wystarczyłby zapis, że agencja ma obowiązek przekazać je domowi dziecka ze swojej okolicy. Ale tego powinien w pierwszej kolejności pilnować fundator nagród, bo wszelkie nieprawidłowości uderzają w jego reputację i podważają zaufanie do marki.

pięknie napisane emotka

Bardzo fajny zapis!!!!!!!!!!! tak powinno być!
0 0

lola.lola

#6090670 Napisano: 09.10.2015 10:18:33
noisy0000 napisał(a):

karolinamat napisał(a):Co za dzień!!! Jakie emocje!!!!! Wspaniałe uczucie!!!!!
-główna Ferrero!!! (Aż żal tyle kasy wydać tylko w weekand i to bez dzieci)emotka emotka emotka
-dzienna Ferrero (złoty iPad)- obie z 1 zgłoszenia emotka emotka emotka

Jak to w koncu jest? IPad nie byl nagroda tygodniowa? 

WOW  emotka  Dwie główne (bo iPad jest chyba główną) za jednym zamachem, jednym zgłoszeniem? No to jestem w szoku, zatem z niecierpliwością czekam na listę zwycięskich prac bo to chyba musiało być naprawdę coś wyjątkowo niesamowitego.
I też mi się wydawało, że iPad jest tygodniową ale widać ten konkurs jest pełen niespodzianek emotka
0 0

Gość: aga17

#6090778 Napisano: 09.10.2015 12:19:23
enfamka napisał(a):

lager napisał(a):

victorious napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pięknie napisane emotka

Bardzo fajny zapis!!!!!!!!!!! tak powinno być!

recepcja.goscinna@wedel.pl
Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do konkursu organizowanego przez Albedo.Jeszcze nr.tel. do Wedla.226707700
Swoją drogą 1500 biletów nie rozdanych?Biorąc pod uwagę to ile razy inicjały
się jeszcze powtarzają na liście zwycięzców,to może rozdadzą ok.2500
tyś.2500 x100 zł.=250 000zł. fajna kasa....
0 0

stellasz

#6090780 Napisano: 09.10.2015 12:19:54
lola.lola napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

-główna Ferrero!!! (Aż żal tyle kasy wydać tylko w weekand i to bez dzieci)emotka emotka emotka

WOW  emotka  Dwie główne (bo iPad jest chyba główną) za jednym zamachem, jednym zgłoszeniem? No to jestem w szoku, zatem z niecierpliwością czekam na listę zwycięskich prac bo to chyba musiało być naprawdę coś wyjątkowo niesamowitego.
I też mi się wydawało, że iPad jest tygodniową ale widać ten konkurs jest pełen niespodzianek emotka

Wow, tak mnie natchnęłaś pozytywną energią, że kupiłam Ferrero - nawet na gold edition się szarpnęłam. Gramy emotka
0 0

termitek99

#6090798 Napisano: 09.10.2015 12:35:17
stellasz napisał(a):

lola.lola napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Wow, tak mnie natchnęłaś pozytywną energią, że kupiłam Ferrero - nawet na gold edition się szarpnęłam. Gramy emotka

Jest 1 IPAD w tygodniu, po prostu najlepsze zgłoszenie z tygodnia otrzymuje wszystkie 3 nagrody. Nic w tym dziwnego.
0 0

witegz

#6090803 Napisano: 09.10.2015 12:43:00
lajkonik Żabka już skończył informować??
0 0

Gość: cinek0147

#6090805 Napisano: 09.10.2015 12:45:40
Niestety nie mogę pisać w temacie Kaufland. Czy też macie problem z wysłaniem sms na konkurs zapachy jesieni? Wysyłam zgodnie z regulaminem i przychodzi zwrotka "bledny format sms" emotka
0 0

koper

#6090809 Napisano: 09.10.2015 12:48:33
cinek0147 napisał(a):

Niestety nie mogę pisać w temacie Kaufland. Czy też macie problem z wysłaniem sms na konkurs zapachy jesieni? Wysyłam zgodnie z regulaminem i przychodzi zwrotka "bledny format sms" emotka

Dodaj 3 konkursy do bazy, a będziesz mógł pisać w temacie Kaufland.

A w smsie wpisujesz numer systemowy bez myślników?
0 0

noisy0000

#6090820 Napisano: 09.10.2015 12:58:25
termitek99 napisał(a):

stellasz napisał(a):

lola.lola napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Jest 1 IPAD w tygodniu, po prostu najlepsze zgłoszenie z tygodnia otrzymuje wszystkie 3 nagrody. Nic w tym dziwnego.

No nie wiem czy nic dziwnego.. ciekawe tylko co to za fenomenalne zgłoszenie emotka
0 0

Gość: trampek.

#6090822 Napisano: 09.10.2015 13:00:12
A ile kosztuje te gold edition:) ?
0 0

noisy0000

#6090825 Napisano: 09.10.2015 13:01:41
trampek. napisał(a):

W simply 19.99 zł
0 0

Gość: alamak

#6090827 Napisano: 09.10.2015 13:03:02
Czy w łaciatym jest jakieś ograniczenie na osobę/gospodarstwo?
0 0

Gość: trampek.

#6090829 Napisano: 09.10.2015 13:03:21
noisy0000 napisał(a):

trampek. napisał(a):

W simply 1A

A te zwykle tez moga byc? one musia byc jakos promocyjnie oznczone? bo nie wiem czy te gold znajde bo u mnie tylko tesco, Ck , lidl, biedronka, groszek i mniejsze osiedlowe
0 0

lola.lola

#6090832 Napisano: 09.10.2015 13:07:54
Teraz wszyscy zaczną grać w to Ferrero emotka  ja odpuszczam, kupiłam ostatnie opakowanie na imieniny siostry więc coś zgłoszę ale dalej szkoda mi już pieniędzy skoro wszystko zgarnia jedna osoba.. ciężko mi wygrać cokolwiek więc trudno, żebym była aż taką farciarą emotka

0 0

noisy0000

#6090837 Napisano: 09.10.2015 13:12:10
"..po prostu najlepsze zgłoszenie z tygodnia otrzymuje wszystkie 3 nagrody. Nic w tym dziwnego."

Mnie jednak trochę dziwi, że jedno jest powalające, że bierze wszystko a reszta się do niego nie umywa? 
0 0

lolka182

#6090840 Napisano: 09.10.2015 13:13:25
noisy0000 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

stellasz napisał(a):

lola.lola napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

No nie wiem czy nic dziwnego.. ciekawe tylko co to za fenomenalne zgłoszenie emotka

wyczuwam jakiś jad w wypowiedziach.. pamiętajcie, że gust jury nie musi odpowiadać Waszemu gustowi emotka  Poza kreatywnością trzeba mieć też po prostu szczęście i raz ma je jedna osoba, a innym razem inna. GRATULUJĘ podwójnej wygranej! 
0 0