Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: tusienka

#6093953 Napisano: 14.10.2015 19:24:07
czarnygreg napisał(a):

benasia napisał(a):

migi napisał(a):

trampek. napisał(a):

Z jakiego konkursu wygrywaliście jaieś nagrody dyrektora co to jest ? emotka

mogę się mylić, ale dziś dzień nauczyciela emotka

dokładnie, jak można tego nie wiedzieć co to jest i z jakiej okazji   emotka

A w bazie był?emotka

Wiecie co, czasem strach tu o coś zapytać.emotka  Też nie wiedziałam z jakiej okazji te nagrody. DYREKTORZY nie są tylko w szkołach. Każdy wie,że dziś dzień nauczyciela. Ale nie każdy musi wiedzieć ,że są w tym dniu akurat nagrody dawane. Nie pamiętam,żebym była świadkiem takiej sceny będąc uczniem- może nie zwracałam na to uwagi, a jako dorosła nie mam powodu wchodzić do pierwszej lepszej podstawówki bo jest dzień nauczyciela. I słuchając dzisiejszych wiadomościach o strajkach nauczycielskich tym bardziej dziwi fakt nagród. I bynajmniej nie zamierzam się czuć głupsza że  nie posiadam takiej wiedzy kto jaki profit dostaje. A,że PODOBNO chwalimy się wygranymi z bazy , tym bardziej można się zmylić.
0 0

Gość: polarniczka

#6093954 Napisano: 14.10.2015 19:26:30
czarnygreg napisał(a):

benasia napisał(a):

migi napisał(a):

trampek. napisał(a):

A w bazie był?emotka

też miałam o to zapytać emotka
0 0

rettib

#6093965 Napisano: 14.10.2015 19:54:58
Czy można gdzieś znaleźć formularz/oświadczenie dla zwycięzców Polomarket Wedel?
0 0

Gość: czarnygreg

#6093971 Napisano: 14.10.2015 20:11:50
No, nie strzymam normalnie emotka  moje pytanie czy konkurs był w bazie to ŻART był,
 a chyba na serio zostałam potraktowana, tylko Polarniczka mnie zrozumiała,
nagroda dyrektora to nie żaden konkurs, po prostu nagroda w pracy, na wielu stanowiskach się różne nagrody dostaje, przyjemna to rzecz i nic dziwnego, ze się niektórzy pochwaliliemotka
normalnie czas wyluzować chyba troszkę......
0 0

Gość: polarniczka

#6093973 Napisano: 14.10.2015 20:15:44
czarnygreg napisał(a):

No, nie strzymam normalnie emotka  moje pytanie czy konkurs był w bazie to ŻART był,
 a chyba na serio zostałam potraktowana, tylko Polarniczka mnie zrozumiała,
nagroda dyrektora to nie żaden konkurs, po prostu nagroda w pracy, na wielu stanowiskach się różne nagrody dostaje, przyjemna to rzecz i nic dziwnego, ze się niektórzy pochwaliliemotka
normalnie czas wyluzować chyba troszkę......

Bo my wiemy co to sarkazm emotka
0 0

mczarna

#6093975 Napisano: 14.10.2015 20:19:20
tusienka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

benasia napisał(a):

migi napisał(a):

trampek. napisał(a):

A w bazie był?emotka

Wiecie co, czasem strach tu o coś zapytać.emotka  Też nie wiedziałam z jakiej okazji te nagrody. DYREKTORZY nie są tylko w szkołach. Każdy wie,że dziś dzień nauczyciela. Ale nie każdy musi wiedzieć ,że są w tym dniu akurat nagrody dawane. Nie pamiętam,żebym była świadkiem takiej sceny będąc uczniem- może nie zwracałam na to uwagi, a jako dorosła nie mam powodu wchodzić do pierwszej lepszej podstawówki bo jest dzień nauczyciela. I słuchając dzisiejszych wiadomościach o strajkach nauczycielskich tym bardziej dziwi fakt nagród. I bynajmniej nie zamierzam się czuć głupsza że  nie posiadam takiej wiedzy kto jaki profit dostaje. A,że PODOBNO chwalimy się wygranymi z bazy , tym bardziej można się zmylić.

No właśnie, właśnie. Ja myślałam,że to jakiś śmieszny konkurs co się tak nazywa i nawet zaczęłam googlować , hahaha:P 
0 0

koala33

#6093985 Napisano: 14.10.2015 20:37:29
tyros27 napisał(a):

tosca napisał(a):

Słuchajcie,jak to jest?Biorąc udział w konkursach organizowanych przez Agorę (gazeta.pl),po wysłaniu odpowiedzi wyświetla się na stronie komunikat "Teraz potwierdź swój udział w konkursie.Kliknij w link wysłany na Twój adres e-mail".Problem tkwi w tym,że do mnie taki mail w ogóle nie dochodzi,już któryś konkurs z rzędu,więc dedukuję,że moje odpowiedzi bez tego kliknięcia,uznawane są za nieważne.Trochę to wkurza,bo człowiek traci czas na napisanie czegoś sensownego,a to i tak prawdopodobnie idzie wszystko na marne.Jak to jest u Was,czy te linki wysyłane przez organizatora w ogóle dochodzą na waszą pocztę?Dla przykładu konkurs kończący się dzisiaj „Zamiast jechać na zakupy Jak wykorzystać odzyskany czas?” organizowany na stronie ugotuj.pl.Czy udało się komuś potwierdzić w nim udział?

W tym konkursie nie brałam udziału, ale w innych owszem i za każdym razem docierał do mnie link aktywacyjny.

W tym konkursie nie brałam udziału, ale w kilku innych miałam ten sam problem - mailowałam z nimi, ale bezskutecznie, (dowiedziałam się tylko,ze faktycznie nie biorą tych zgłoszeń pod uwagę). Były też wpisy na forum, ze inni też  mają problemy z niedochodzącymi linkami. Proponuję, żeby te osoby, których problem dotyczył tez do nich napisały - może wtedy w końcu coś z tym zrobią.
0 0

miszczu1

#6094006 Napisano: 14.10.2015 20:59:34
Tyskie potwierdzało mailowo też aparaty z IV etapu? Widziałem informacje tylko o kuflach...
0 0

olivkap

#6094011 Napisano: 14.10.2015 21:10:20
miszczu1 napisał(a):

Tyskie potwierdzało mailowo też aparaty z IV etapu? Widziałem informacje tylko o kuflach...

U mnie aparat jeszcze nie jest potwierdzony.
0 0

holala

#6094013 Napisano: 14.10.2015 21:22:19
olivkap napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

U mnie aparat jeszcze nie jest potwierdzony.

u mnie kufla nie potwierdzili... mam sie juz martwic?
0 0

mama2006

#6094045 Napisano: 14.10.2015 22:15:49
czy ktoś podpowie gdzie można kupić promocyjne Hallsy, nie ma w Tesco, Kauflandzie, Intermarche, DC, ani pozostałych sklepach w moim mieście
pomoże ktoś?
0 0

mczarna

#6094050 Napisano: 14.10.2015 22:20:55
mama2006 napisał(a):

czy ktoś podpowie gdzie można kupić promocyjne Hallsy, nie ma w Tesco, Kauflandzie, Intermarche, DC, ani pozostałych sklepach w moim mieście
pomoże ktoś?

Myślę,że w Kobiernie będzie dużo emotka
0 0

mama2006

#6094057 Napisano: 14.10.2015 22:25:24
mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pomoże ktoś?

0 0

Gość: anet

#6094060 Napisano: 14.10.2015 22:29:36
mama2006 napisał(a):

pomoże ktoś?

Ja kupowałam w Carrefour. 
0 0

mczarna

#6094081 Napisano: 14.10.2015 22:55:28
mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

pomoże ktoś?

halls8smakow.pl 
0 0

oleczka3222

#6094087 Napisano: 14.10.2015 23:05:14
Gdzie znajde nr paragonu na paragonie z piotra i pawla? numer paragonu to ten z prawej obok daty czy ten pod sumą przed zmakiem #? z gory dzieki
0 0

bezaczek7

#6094102 Napisano: 15.10.2015 00:26:00
benasia napisał(a):

migi napisał(a):

trampek. napisał(a):

jak można? ano można! chodzę po tym świecie ponad ćwierć wieku i do dziś nie wiedziałam, że dyrektorzy robią jakieś konkursy czy też że dają jakiekolwiek nagrody z okazji dnia nauczyciela. o którym zresztą dniu dowiedziałam się z fb, bo nie oglądam tv, a taka wiedza do szczęścia mi nie jest potrzebna. jak można się w ogóle dziwić, że ktoś czegoś nie wie emotka   emotka
0 0

Gość: dolly

#6094103 Napisano: 15.10.2015 00:31:22
Bezaczek7, no ale do szkoly chyba chodzilas? To sorry, ale, ze jest dzien nauczyciela wiedziec powinnaś. 
Na temat nagrod sie nie wypowiadam.
0 0

Gość: anika81

#6094104 Napisano: 15.10.2015 00:39:35
dolly napisał(a):

Bezaczek7, no ale do szkoly chyba chodzilas? To sorry, ale, ze jest dzien nauczyciela wiedziec powinnaś. 
Na temat nagrod sie nie wypowiadam.

Nie każdy musi wiedzieć czy tez pamietać do końca życia kiedy jest dzień nauczyciela. Energię w domu masz, a wiesz kiedy jest dzień energetyka? Szczerze. 
0 0

mia

#6094105 Napisano: 15.10.2015 00:47:27
Wiecie co... Wczoraj było żarcie o cukierki, dzisiaj o Dzień Nauczyciela... emotka
Nie wiem, czy biomet jest jakiś niekorzystny, czy inne cholerstwo, ale proponuję każdemu szklankę zimnej wody przed napisaniem kolejnej riposty. emotka

Z mojej strony EOT.
0 0