Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: mkrzysiek

#6093417 Napisano: 14.10.2015 09:56:34
trampek. napisał(a):

Wiem, że to pytanie już padło ale nie moge znaleść na forum czy aparat tyskiego ma gwarancje?

Tak ma na podstawie protokołu emotka
0 0

mia

#6093419 Napisano: 14.10.2015 09:59:01
cc_investigator napisał(a):

Ja Wam powiem skąd ta dyskusja. Biedronka nie rzuciła wyników z Mocy już od piątku i wszystkim tak żyłka chodzi, że nie ma gdzie z siebie wyrzucić tej frustracji. Avanti, taki odwyk od wyników nam nie służy - upraszamy o szybkie nadrobienie zaległości emotka
Bo już nie wiadomo o co chodzi, o rzucanie chrupkami, czy cukierkami emotka

Amen!emotka
Człowiek na odwyku zły jest. I tyla w temacie.emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6093420 Napisano: 14.10.2015 10:00:04
olabas napisał(a):

boom30 napisał(a):

jaromon napisał(a):

mahuska napisał(a):

To forum zlazło na psy...
miałam juz nic nie pisać... ale żal  "Wam" tak cenzura ściska że aż nie wiem czy płakać czy się śmiać.
Oczywiście każdy z "Was" zawsze śle 1 paragon, 1 sms, 1 mail
Oczywiście jeśli macie w domu pastę do zębów/kawę/laptop/samochód/    to o nie nie gracie

Dobrze że czasami pw przywraca wiarę że to forum ma sens. Tu wielkie podziękowania dla osoby która mi wczoraj coś podarowała..
Dobrze że wiem na kogo mogę liczyć...( i czasami z kim wypić wódeczkę emotka )

A "Wy" się tu dalej opluwajcie... tylko uwaga .,... czy macie wodoszczelne telefony bo już nic nie wyślecie

A co ma do rzeczy czy mam laptop, samochód... Gram o laptop, czy samochód bo mogę go sprzedać i kupić dla przykładu obiektyw, który kosztuje 2,3 tys. i o nim marzę, ale go nie kupię bo jest... za drogi, a ja mam inne wydatki. A konkursów z obiektywami nie ma bo to produkty niszowe. Tak mam 4 paragony, gram tylko cztery razy. Takie to dziwne? Nigdy nie proszę o paragony. Nie mam w regionie np. Polomarketu, po prostu nie gram w Ich konkursach. Uważasz, że żebranie i kupowanie prawie za free  paragonów to pomoc w konkursach? Ja tak nie uważam. Uważam, że to zabija światłą ideę rzeczywistej pomocy. Ale skoro ktoś kto zjadł zęby na tym forum uważa inaczej, to ja... tracę wiarę w ludzi. Dobranoc... 

Czy nie uważasz, że gra tylko po to by to sprzedać (czyli jest Ci to nie potrzebne) jest bardzo nie etyczna? Przecież odbierasz szanse na tą nagrodę komuś kto właśnie o tym marzył.... matko co za hipokryzja.

a co w tym nieetycznego? jeśli wygrywasz nagrodę w uczciwy sposób, to Twoja sprawa co z nią potem zrobisz

dokładnie emotka   tym bardziej, że jak jest kilka, kilkadziesiąt nagród to nie wiesz jaką wygrasz, a sprzedając może ktoś zbiera na realizację marzeń, powiększenie biustu, operację ratującą życie... jestem na forum ponad 7 lat i od zawsze ludzie chwalili się "ogólnymi" wygranymi zupełnie spontanicznie, na pewnym etapie dojrzałości w związku, małżeństwie, rodzinie, grupie nie powiesz JA ale MY... stąd wesołe, spontaniczne wpisy o "grupowych" wygranych emotka   dziwię się, że ktoś jest na forum ponad 5 m-cy i tego nie zauważył, a może nie chciał zauważyć...co do dyskusji o cukierkach to jest śmieszna, bo oparta na spontanicznym wpisie o 10 kg, które przy wygranych 60-80 kg tylko "nie ujawnionych w MDW" są normalną wygraną emotka     a co do szczęśliwości na forum to konkurs14 od Ciebie zależy czy będziesz dobrym wilkiem czy złym  http://demotywato...torego-wilka-karmisz    tylko pamiętaj, że agresja rodzi agresję  http://demotywato...gresja-rodzi-agresje
0 0

Gość: trampek.

#6093422 Napisano: 14.10.2015 10:03:32
mkrzysiek napisał(a):

trampek. napisał(a):

Wiem, że to pytanie już padło ale nie moge znaleść na forum czy aparat tyskiego ma gwarancje?

Tak ma na podstawie protokołu emotka

Dzięki za odp
0 0

banka-manka

#6093467 Napisano: 14.10.2015 10:48:15
http://www.rmf.fm/f/bakalland.html
Czy w tym konkursie dzwonią do zwycięzców? Bo ja znów nie mogę znaleźć regulaminu emotka
I czy Ci zwycięzcy podani poniżej, to z jakich dni? Bo konkurs niby trwa od 9, a dziś 14, a tam tylko dwoje zwycięzców.
0 0

noisy0000

#6093473 Napisano: 14.10.2015 10:49:59
1Hiacynta1 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

yyyy  nie chce mi się tego wszystkiego czytać emotka   kto nigdy nie zagrał na członka rodziny gdy było dużo nagród, niech pierwszy rzuci cheetosem emotka
Ja tam tylko mogę pogratulować dziewczynie kreatywności i życzyć smacznego emotka

Dokładnie. Dajcie już spokój tej farsie. Lepiej biegnijcie do topu "teraz" gdzie dałam linka do konkursu z 50 kremami na dzień. Mam nadzieję że każda/y z was powygrywa sobie po kilka na mamy, ciocie, kochanki...ja przynajmniej mam taki zamiar!

Może tym razem noisy0000 Tobie też się uda wygrać i Twoja frustracja trochę opadnie i przestaniesz się czepiać że ktos wygrywa na siebie i męża, albo "aż" 2 nagrody w Ferrero...

Hahaha ta w ogóle z czym wyskoczyła, wybacz ale to nie ja rozpętałam tą burzę więc gratuluję wniosków lecz niestety nietrafione emotka  a za troskę też podziękuję emotka  
0 0

blanca

#6093477 Napisano: 14.10.2015 10:53:39
banka-manka napisał(a):

Czy w tym konkursie dzwonią do zwycięzców? Bo ja znów nie mogę znaleźć regulaminu emotka
I czy Ci zwycięzcy podani poniżej, to z jakich dni? Bo konkurs niby trwa od 9, a dziś 14, a tam tylko dwoje zwycięzców.

Dzwonią. Regulaminy rzadko są na stronie.
Zwycięzcy chyba z 12 i 13.
0 0

Gość: tusienka

#6093479 Napisano: 14.10.2015 10:56:22
blanca napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Z tego- wątpię- od 6 rano do 10 słuchałam specjalnie radia- 3 dzień audycji i słyszałam przepisy na śniadanie z kaufa a jakiś szczęśliwców z Ba! nie słyszałam na antenie
0 0

Gość: dolly

#6093480 Napisano: 14.10.2015 10:57:21
mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ja Wam powiem skąd ta dyskusja. Biedronka nie rzuciła wyników z Mocy już od piątku i wszystkim tak żyłka chodzi, że nie ma gdzie z siebie wyrzucić tej frustracji. Avanti, taki odwyk od wyników nam nie służy - upraszamy o szybkie nadrobienie zaległości emotka
Bo już nie wiadomo o co chodzi, o rzucanie chrupkami, czy cukierkami emotka

Amen!emotka
Człowiek na odwyku zły jest. I tyla w temacie.emotka

Haha a tu nadal wrze????  Raaaaannnny, ze tez o czymś konstruktywnym nie ma tyle dyskusji. Taaaaaaaakkk wszystko przez Biedronkę emotka

0 0

banka-manka

#6093483 Napisano: 14.10.2015 11:00:27
blanca napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Dziękuje.
Jeśli regulaminy są rzadko na stronie, to gdzie można je znaleźć? 
0 0

banka-manka

#6093486 Napisano: 14.10.2015 11:01:21
tusienka napisał(a):

blanca napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Z tego- wątpię- od 6 rano do 10 słuchałam specjalnie radia- 3 dzień audycji i słyszałam przepisy na śniadanie z kaufa a jakiś szczęśliwców z Ba! nie słyszałam na antenie

Dzięki!
Ja radia nie słucham w tych godzinach. Nie jest też napisane w jakiej audycji będę dzwonić.
Nie lubię jak jest tyle niejasności.
0 0

#6093490 Napisano: 14.10.2015 11:03:08
banka-manka napisał(a):

tusienka napisał(a):

blanca napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Dzięki!
Ja radia nie słucham w tych godzinach. Nie jest też napisane w jakiej audycji będę dzwonić.

jest napisane wszystko co potrzeba w samym opisie konkursu. I tu w tym przypadku Napisz, dlaczego nadchodzący dzień będzie dla Ciebie udany. Autorów najciekawszych zgłoszeń nagrodzimy zapasem bakaliowych batonów zbożowych BA! i 500 zł na poprawę humoru. Finały konkursu od 13 października między godz. 6.00 a 10.00. Zapraszamy!
0 0

tyros27

#6093496 Napisano: 14.10.2015 11:06:20
WAWEL jednak prosi o scan paragonu od laureatów.
0 0

banka-manka

#6093498 Napisano: 14.10.2015 11:09:12
tusienka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

tusienka napisał(a):

blanca napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Dzięki!

jest napisane wszystko co potrzeba w samym opisie konkursu. I tu w tym przypadku Napisz, dlaczego nadchodzący dzień będzie dla Ciebie udany. Autorów najciekawszych zgłoszeń nagrodzimy zapasem bakaliowych batonów zbożowych BA! i 500 zł na poprawę humoru. Finały konkursu od 13 października między godz. 6.00 a 10.00. Zapraszamy!

Ja jestem chyba ślepa, ale u mnie na stronie nic takiego nie pisze emotka
Weź udział w naszym konkursie i napisz, dlaczego nadchodzący dzień będzie dla Ciebie udany. Autorów najciekawszych zgłoszeń nagrodzimy zapasem bakaliowych batonów zbożowych BA! i 500 zł na poprawę humoru.W czasie akcji rozdamy czternaście takich nagród. 
Konkurs trwa od 9 do 30 października 2015 r. 
Zapraszamy!
0 0

#6093503 Napisano: 14.10.2015 11:13:39
banka-manka u góry na stronie masz menu i zakładkę konkursy. Wejdż w nią, będziesz mieć listę z wszystkimi aktualnymi konkursami i opisy przy nich i zobacz co jest napisane przy każdym konkursie emotka  
0 0

Gość: trampek.

#6093510 Napisano: 14.10.2015 11:16:57
Czy z Rimmela informują @ czy gdzies na Fb sa wyniki??
0 0

banka-manka

#6093512 Napisano: 14.10.2015 11:17:15
tusienka napisał(a):

u góry na stronie masz menu i zakładkę konkursy. Wejdż w nią, będziesz mieć listę z wszystkimi aktualnymi konkursami i opisy przy nich i zobacz co jest napisane przy każdym konkursie emotka  

Dziękuje emotka
Nie wiedziałam, że jest taka zakładka emotka   Nigdy tam nie grałam i nie ogarniam, jak widać. Teraz już wszystko jasne.
0 0

tyros27

#6093513 Napisano: 14.10.2015 11:18:42
trampek. napisał(a):

Czy z Rimmela informują @ czy gdzies na Fb sa wyniki??

Tak informują @, do końca tygodnia mają  poinformować wszystkich laureatów.
0 0

#6093518 Napisano: 14.10.2015 11:23:37
banka-manka napisał(a):

tusienka napisał(a):

u góry na stronie masz menu i zakładkę konkursy. Wejdż w nią, będziesz mieć listę z wszystkimi aktualnymi konkursami i opisy przy nich i zobacz co jest napisane przy każdym konkursie emotka  

Dziękuje emotka
Nie wiedziałam, że jest taka zakładka emotka   Nigdy tam nie grałam i nie ogarniam, jak widać. Teraz już wszystko jasne.

Polecam się emotka  
0 0

madziulka2434

#6093588 Napisano: 14.10.2015 12:23:54
moc dostała zatwardzeniaemotka
0 0