Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

victorious

#6095667 Napisano: 17.10.2015 14:43:38
migi napisał(a):

na wedla też najpierw zjadasz wszystkie czekolady, a później wysyłasz zgłoszenie ? emotka  
Jeśli nie wypiłabym 1l mleka dziennie to nie mam prawa wysłać większej ilości zgłoszeń na dany etap? Trochę to bzdurne  emotka  Na FB widziałam, że ludziom na pytanie o zwycięski kod odpowiadali, żeby się kontaktować poprzez wiadomość prywatną to pomogą.

Z logiką u ciebie na bakier. W którym konkursie "Wedla" trzeba odsyłać opakowania po czekoladach czy ptasim mleczku? Tam jest wymóg odesłania paragonu, a produkty możesz zjadać przez kilka lat. Inaczej jest przy "Łaciatym". Oczywiście, że możesz wysłać nawet kilkadziesiąt zgłoszeń w danym etapie, tylko potem nie narzekaj, że nie masz co zrobić z 30 litrami mleka. A kod niestety jest na opakowaniu, co za pech.
0 0

migi

#6095670 Napisano: 17.10.2015 15:06:03
victorious napisał(a):

migi napisał(a):

na wedla też najpierw zjadasz wszystkie czekolady, a później wysyłasz zgłoszenie ? emotka  
Jeśli nie wypiłabym 1l mleka dziennie to nie mam prawa wysłać większej ilości zgłoszeń na dany etap? Trochę to bzdurne  emotka  Na FB widziałam, że ludziom na pytanie o zwycięski kod odpowiadali, żeby się kontaktować poprzez wiadomość prywatną to pomogą.

Z logiką u ciebie na bakier. W którym konkursie "Wedla" trzeba odsyłać opakowania po czekoladach czy ptasim mleczku? Tam jest wymóg odesłania paragonu, a produkty możesz zjadać przez kilka lat. Inaczej jest przy "Łaciatym". Oczywiście, że możesz wysłać nawet kilkadziesiąt zgłoszeń w danym etapie, tylko potem nie narzekaj, że nie masz co zrobić z 30 litrami mleka. A kod niestety jest na opakowaniu, co za pech.

Nie bój się o moją logikę. Jakoś sobie radzę. Z regulaminu jasno wynika, że należy przekazać zwycięski kod, nie trzeba wszystkich. Więc w te 10 dni, które są na odesłanie kodu mogę to jedno mleko wypić emotka  I wcale nie muszę wszystkich otwierać. 
Swoją drogą Panie/Pani dobra rada nie wszyscy mogą być tak "logiczni" jak Ty i czasem wystarczy grzecznie komuś pomóc, nie besztać emotka  I każdy na forum będzie zadowolony.
0 0

asantesana

#6095693 Napisano: 17.10.2015 16:20:56
Jeśli ktoś ma problem ze zużycie mleka, polecam zamrozić w woreczku  emotka  Nic mu się nie dzieje, można po rozmrożeniu bez problemu przegotować i wypić, a przy dobrym kakao z łezka w oku wspominać konkurs  emotka .  
0 0

noisy0000

#6095720 Napisano: 17.10.2015 18:04:10
Czyli osoby, które wysyłały zgłoszenie Łaciate przez formularz na stronie mają odesłać im w kopercie tylko ten kod z opakowania?
Pierwszy raz muszę coś odesłać dlatego nie wiem i proszę o pomoc..
emotka
0 0

Gość: erychta00

#6095727 Napisano: 17.10.2015 18:18:38
Jak ja sie cieszę, że wysłałam tylko jedno zgłoszenie! Swoją drogą ciekawi mnie czy coś jeszcze dorzucić do koperty oprócz kodu? Taki jeden kod to trochę biednie wygląda emotka
0 0

Gość: boom30

#6095735 Napisano: 17.10.2015 18:39:41
victorious napisał(a):

migi napisał(a):

Coś ty taka zgryźliwa, stara panna czy co? 
Oczywiście, że są agencje i agencje. Jedna podaje wszystkie dane w mailu i nigdy nie ma problemu inne robią z tego wielką tajemnicę. Ja również uważam, że powinni napisać co trzeba odesłać, skoro wymagają od nas to niech powiedzą co. To tak jakbyś poszła do urzędu i zapytałabyś się jakie masz zaległości za wodę a oni, nie nie powiemy proszę zapłacić wszystko. No tak ale o to właśnie chodzi, że nie każdy wszystko notuje jak cyborg - konkursy są też dla normalnych konsumentów - którzy nie chodzą z segregatorem kopert i notatnikiem. Chodzi o zwykłą przyzwoitość to tak dużo? Naskoczyłaś na dziewczynę jak by co najmniej kogoś zamordowała.
0 0

turli

#6095736 Napisano: 17.10.2015 18:44:36
No nie mogę . Victorious z nami od lipca. Ale poucza jakby miał tu 10 lat stażu.  Najlepsza rada to ta żeby najpierw wypić mleko a potem wbić kod. Jakże cenna rada dla naszych hurtowników.  No leżę i nie wstaję.  
0 0

Gość: czarnygreg

#6095749 Napisano: 17.10.2015 19:45:10
erychta00 napisał(a):

Jak ja sie cieszę, że wysłałam tylko jedno zgłoszenie! Swoją drogą ciekawi mnie czy coś jeszcze dorzucić do koperty oprócz kodu? Taki jeden kod to trochę biednie wygląda emotka

Jeszcze można dorzucić piękną kartę okolicznościową z życzeniamiemotka
a serio, pewnie kartkę z danymi, moze wydruk ze strony, formularz jakiś czy cóś
0 0

lola.lola

#6095751 Napisano: 17.10.2015 19:49:48
czarnygreg napisał(a):

erychta00 napisał(a):

No ja właśnie też się nad tym zastanawiałam jak oni później się odnajdą w tych 2000 kodów... może też zapakuję im formularz z danymi na wszelki wypadek jakby mój jeden mały kodzik miał się gdzieś zawieruszyć emotka
0 0

Monika11

#6095754 Napisano: 17.10.2015 19:58:39
lola.lola napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

erychta00 napisał(a):

No ja właśnie też się nad tym zastanawiałam jak oni później się odnajdą w tych 2000 kodów... może też zapakuję im formularz z danymi na wszelki wypadek jakby mój jeden mały kodzik miał się gdzieś zawieruszyć emotka

Ja tam kod przypięłam do kartki i dopisałam swoje dane emotka  
0 0

Gość: giuliettaX

#6095757 Napisano: 17.10.2015 20:00:57
czarnygreg napisał(a):

erychta00 napisał(a):

symboliczne 100 $ też raczej nie zostałoby źle odebrane  emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#6095759 Napisano: 17.10.2015 20:08:20
giulietta napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

erychta00 napisał(a):

symboliczne 100 $ też raczej nie zostałoby źle odebrane  emotka

I to jest myśl!
Wszystkim osobom które przyślą do mnie kopertę ze 100$ wyślę piękny kubek! Jeszcze ładniejszy niż w łaciatymemotka
0 0

victorious

#6095774 Napisano: 17.10.2015 20:43:59
turli napisał(a):

No nie mogę . Victorious z nami od lipca. Ale poucza jakby miał tu 10 lat stażu.  Najlepsza rada to ta żeby najpierw wypić mleko a potem wbić kod. Jakże cenna rada dla naszych hurtowników.  No leżę i nie wstaję.  

Dłuższy staż na forum nie daje ci patentu na mądrość. Zapewniam cię, że znacznie łatwiej wyciąć kod z pustego opakowania niż z pełnego mleka. Ale rozumiem, że ty wolisz ten drugi sposób. Poza tym, nie wniosłaś nic nowego do dyskusji , oprócz osobistych wycieczek. Życzę miłego wieczoru.
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6095776 Napisano: 17.10.2015 20:50:15
michałek13 napisał(a):

Czy z Wawelu rozsyłali dopiero e-maile z pierwszego dnia czy z kolejnych też, bo jak na razie to tylko jedna osoba z pierwszego dnia pisała, że otrzymała e-mail z prośbą o dane i paragon?

Do mnie w środę dotarł mail z 3 dnia
0 0

mczarna

#6095783 Napisano: 17.10.2015 20:58:25
rafalpl18 napisał(a):

Witam , ma może ktos kody z pod nakrętek fanta lub sprite ,
lub tic tak -ów ,
był bym wdzięczny za przesłanie na e-mail  japiszpl@o2.pl

Ogarnij się początkowo, nowy jesteś ale i tak to zobowiązuje:P
0 0

mczarna

#6095784 Napisano: 17.10.2015 21:02:48
victorious napisał(a):

turli napisał(a):

Dłuższy staż na forum nie daje ci patentu na mądrość. Zapewniam cię, że znacznie łatwiej wyciąć kod z pustego opakowania niż z pełnego mleka. Ale rozumiem, że ty wolisz ten drugi sposób. Poza tym, nie wniosłaś nic nowego do dyskusji , oprócz osobistych wycieczek. Życzę miłego wieczoru.

Ten konkurs nie trwa tydzień, dwa...Ja zgłaszam tylko te wypite, a w lodóweczce czekają  w razie co kolejne etapy. Jak nakupowaliście na I etap tyle mleka to co zrobicie z tym z II etapu, haha:P 
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6095786 Napisano: 17.10.2015 21:18:04
michałek13 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Czy z Wawelu rozsyłali dopiero e-maile z pierwszego dnia czy z kolejnych też, bo jak na razie to tylko jedna osoba z pierwszego dnia pisała, że otrzymała e-mail z prośbą o dane i paragon?

Do mnie w środę dotarł mail z 3 dnia

No i jak z paragonem miałaś z datą z dnia zgłoszenia, czy z datą po wygranej?

Paragon mam z dnia poprzedzającego wysłanie odpowiedzi konkursowej
0 0

victorious

#6095798 Napisano: 17.10.2015 21:52:35
mczarna napisał(a):

Ten konkurs nie trwa tydzień, dwa...Ja zgłaszam tylko te wypite, a w lodóweczce czekają  w razie co kolejne etapy. Jak nakupowaliście na I etap tyle mleka to co zrobicie z tym z II etapu, haha:P 

Wreszcie jakaś detaliczna, bratnia dusza. emotka Najpierw zużywa mleko, a potem zgłasza kody i nie ma problemu, co zrobić z nadmiarem dobra. Prawda, że łatwiej traktuje się nożyczkami pusty kartonik niż ten z chlupoczącą zawartością. emotka Pozdrawiam emotka
0 0

staszek

#6095802 Napisano: 17.10.2015 22:01:10
Konkurs kulinarny kukurydziany.pl Nie lubię konkursów, gdzie nie ma obowiązku robienia fotki z danym produktem. Jest już kilka fotek tam i są genialnie bezbłędne, piękne. Tylko czy prawdziwe czy z neta? Tego nie wiem, bo nie umiem sprawdzać emotka ale pewnie pojawią się i plagiaty emotka
0 0

ziolko

#6095805 Napisano: 17.10.2015 22:06:11
staszek napisał(a):

Konkurs kulinarny kukurydziany.pl Nie lubię konkursów, gdzie nie ma obowiązku robienia fotki z danym produktem. Jest już kilka fotek tam i są genialnie bezbłędne, piękne. Tylko czy prawdziwe czy z neta? Tego nie wiem, bo nie umiem sprawdzać emotka ale pewnie pojawią się i plagiaty emotka

staszek, kopiujesz zdjęcie albo adres zdjęcia (prawym klawiszem myszy, powinno się "kopiuj adres URL grafiki"), [p czym wklejasz linka na Google grafika https://www.googl...p;ved=0CAIQqi4oAQ - wyszukiwanie obrazem (aparacik) i już masz info, czy zdjęcie jest z neta czy nie. Albo www.tineye.com 
0 0