Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

staszek

#6095842 Napisano: 17.10.2015 23:41:08
ziolko napisał(a):

staszek napisał(a):

Konkurs kulinarny kukurydziany.pl Nie lubię konkursów, gdzie nie ma obowiązku robienia fotki z danym produktem. Jest już kilka fotek tam i są genialnie bezbłędne, piękne. Tylko czy prawdziwe czy z neta? Tego nie wiem, bo nie umiem sprawdzać emotka ale pewnie pojawią się i plagiaty emotka

staszek, kopiujesz zdjęcie albo adres zdjęcia (prawym klawiszem myszy, powinno się "kopiuj adres URL grafiki"), [p czym wklejasz linka na Google grafika https://www.googl...&ved=0CAIQqi4oAQ - wyszukiwanie obrazem (aparacik) i już masz info, czy zdjęcie jest z neta czy nie. Albo www.tineye.com 

Dzięki emotka
0 0

moniazr

#6095848 Napisano: 18.10.2015 00:04:55
anialistopad napisał(a):

o a ja kubka nie mam

Ja niestety też kubka nie mam.
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6095851 Napisano: 18.10.2015 00:22:05
ziolko napisał(a):

staszek napisał(a):

Konkurs kulinarny kukurydziany.pl Nie lubię konkursów, gdzie nie ma obowiązku robienia fotki z danym produktem. Jest już kilka fotek tam i są genialnie bezbłędne, piękne. Tylko czy prawdziwe czy z neta? Tego nie wiem, bo nie umiem sprawdzać emotka ale pewnie pojawią się i plagiaty emotka

staszek, kopiujesz zdjęcie albo adres zdjęcia (prawym klawiszem myszy, powinno się "kopiuj adres URL grafiki"), [p czym wklejasz linka na Google grafika https://www.googl...&ved=0CAIQqi4oAQ - wyszukiwanie obrazem (aparacik) i już masz info, czy zdjęcie jest z neta czy nie. Albo www.tineye.com 

Albo ja nie umiem sprawdzać w tym programie, albo te zdjęcia w większości są z neta...emotka
0 0

misiamisiam

#6095853 Napisano: 18.10.2015 00:25:24
W temacie kubków - tez nie mam ani jednego a wyslalam 6 zgloszen emotka  Nie płaczę nad tym bo mleko i tak kupuję, ale jakiś taki niesmak i rozczarowanie czuję. Zastanawiam się tylko czy wpływu nie miał dzień wysyłania zgłoszeń - moje wszystkie poszły w niedzielę. Pocztę mam na o2, więc może mail z info nie dotarł. A może jeszcze będą powiadamiać bo wysłali tylko część?.
I próbuję sobie jakoś wytłumaczyć fenomen mojego braku umiejętności składania życzeń - więc stąd takie tylko moje domysły.  emotka
0 0

Gość: anula81

#6095861 Napisano: 18.10.2015 07:31:30
chciałam zapytać czy ktoś wie coś o wynikach z tego konkursu ? https://www.e-kon....html#.ViMtfbXNTMs  siostra wzieła udział, a słaby z niej konkursowicz i nie wie czy już po zamiatane czy jest jakies opóżnienie.

Bedę wdzięczna za odp. emotka
0 0

stellasz

#6095863 Napisano: 18.10.2015 08:42:20
victorious napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ten konkurs nie trwa tydzień, dwa...Ja zgłaszam tylko te wypite, a w lodóweczce czekają  w razie co kolejne etapy. Jak nakupowaliście na I etap tyle mleka to co zrobicie z tym z II etapu, haha:P 

Wreszcie jakaś detaliczna, bratnia dusza. emotka Najpierw zużywa mleko, a potem zgłasza kody i nie ma problemu, co zrobić z nadmiarem dobra. Prawda, że łatwiej traktuje się nożyczkami pusty kartonik niż ten z chlupoczącą zawartością. emotka Pozdrawiam emotka

tez wysłałam tylko 2 kody z już wypitych , mam jeden kubeczek emotka Mleka u mnie idzie dużo, bardzo mlekolubni jesteśmy, ale zazwyczaj kupuję w butelkach - takie świeże. Więc w drugim etapie też mam 2 zgłoszenia. Staram się żeby były fajne emotka
0 0

agicho

#6095866 Napisano: 18.10.2015 09:00:28
1Hiacynta1 napisał(a):

ziolko napisał(a):

staszek napisał(a):

Albo ja nie umiem sprawdzać w tym programie, albo te zdjęcia w większości są z neta...emotka

Umiesz, umiesz- niestety zdjęcia jak do tej pory nie są autorskie emotka
0 0

Gość: zuczek

#6095877 Napisano: 18.10.2015 10:33:29
1Hiacynta1 napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Czy z Wawelu rozsyłali dopiero e-maile z pierwszego dnia czy z kolejnych też, bo jak na razie to tylko jedna osoba z pierwszego dnia pisała, że otrzymała e-mail z prośbą o dane i paragon?

Do mnie w środę dotarł mail z 3 dnia

A ja wygrałem 4 dnia i do dzisiaj zero odzewu a właśnie minęło 7 dni. Ktoś ma podobnie? I co w związku z tym zrobić?
0 0

miraga_

#6095878 Napisano: 18.10.2015 10:38:49
agicho napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ziolko napisał(a):

staszek napisał(a):

Też z ciekawości posprawdzałam, same ściągnięte, niektóre nawet z zagranicznych stron, ale każde zgłoszenie na inną osobę. Nie miałam pojęcia, że aż na taką skale ludzie grają w taki sposób w konkursach. emotka
0 0

kate1980

#6095914 Napisano: 18.10.2015 12:57:36
czy ktoś pamięta ankietę, którą się wypełniało na stronie BIC. mieli przesłać kredki 24-kolory do testów? dostał ktoś jakieś info od niech?
0 0

mczarna

#6095915 Napisano: 18.10.2015 13:00:00
kate1980 napisał(a):

czy ktoś pamięta ankietę, którą się wypełniało na stronie BIC. mieli przesłać kredki 24-kolory do testów? dostał ktoś jakieś info 

nic nie dostałam póki co...
0 0

kate1980

#6095916 Napisano: 18.10.2015 13:03:08
mczarna napisał(a):

kate1980 napisał(a):

czy ktoś pamięta ankietę, którą się wypełniało na stronie BIC. mieli przesłać kredki 24-kolory do testów? dostał ktoś jakieś info 

pod koniec ankiety pojawiło się pytanie "Czy zgadza się Pani na to, abyśmy skontaktowali się z Panią za 4-7 dni emailem?" ankietę wypełniałam jakieś 10 dni temu emotka
0 0

miraga_

#6095921 Napisano: 18.10.2015 13:26:47
kate1980 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kate1980 napisał(a):

pod koniec ankiety pojawiło się pytanie "Czy zgadza się Pani na to, abyśmy skontaktowali się z Panią za 4-7 dni emailem?" ankietę wypełniałam jakieś 10 dni temu emotka

ja miałam drugą ankietę 7.10 i do 30 dni mam otrzymać kredki
0 0

staszek

#6095924 Napisano: 18.10.2015 13:37:12
agicho napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ziolko napisał(a):

staszek napisał(a):

A to tępe dzidy emotka , bo same baby chyba podpisane są pod tymi przepisami. Uwielbiam konkursy kulinarne z fotkami, proces myślenia co zrobię, gotowania, no kurde, lubię to! Ale tutaj aż mi się odechciało teraz. Ale i tak wezmę udział. I zrobię fotkę z produktem, ciekawe czy przedrze się przez gąszcz wymuskanych, wypieszczonych świetnych fotek.
0 0

kate1980

#6095925 Napisano: 18.10.2015 13:37:57
miraga_ napisał(a):

kate1980 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kate1980 napisał(a):

czyli z tego morał, że mi się nie udało emotka
0 0

kate1980

#6095927 Napisano: 18.10.2015 13:43:40
michałek13 napisał(a):

Czy z Wawelu rozsyłali dopiero e-maile z pierwszego dnia czy z kolejnych też, bo jak na razie to tylko jedna osoba z pierwszego dnia pisała, że otrzymała e-mail z prośbą o dane i paragon?

czy chodzi Wam o ten konkurs? https://www.wawelradoscwyzwala.pl/  tam trzeba mieć paragon?
0 0

miraga_

#6095929 Napisano: 18.10.2015 13:48:23
kate1980 napisał(a):

michałek13 napisał(a):

czy chodzi Wam o ten konkurs? https://www.wawelradoscwyzwala.pl/  tam trzeba mieć paragon?

Tak jest napisane w ogólnych postanowieniach regulaminu, a po "petycjach" niektórych konkursowiczów Wawel także prosi o scan paragonu w e-mailu z informacją o zwycięstwie.
0 0

Gość: peter41

#6095990 Napisano: 18.10.2015 19:12:52
miraga_ napisał(a):

kate1980 napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Tak jest napisane w ogólnych postanowieniach regulaminu, a po "petycjach" niektórych konkursowiczów Wawel także prosi o scan paragonu w e-mailu z informacją o zwycięstwie.

"W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik powinien nabyć przynajmniej jedno
opakowanie Produktów Wawel i zachować dowód ich zakupu. Produkty, których nabycie
uprawnia do udziału w Konkursie, zwane dalej [
Produktami Wawel
], to wszystkie rodzaje
produk
tów Wawel dostępne w sklepach na terenie Polski
" - cytat z regulaniu
https://www.wawel...AMIN_TOP_5_WAWEL.pdf

Petycje pisaliście z powodu 5 kg słodyczy buhahha, ale pazerni jesteście. Sam nie wygrałem, ale żeby z zawiści sobie takimi pierdołami zawracać to trzeba być zawistnym i mieć masę czasu wolnego.
0 0

mczarna

#6095995 Napisano: 18.10.2015 19:30:50
kate1980 napisał(a):

miraga_ napisał(a):

kate1980 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kate1980 napisał(a):

czyli z tego morał, że mi się nie udało emotka

ja pierwszą wypełniłam na pewno po 7 , więc jest jeszcze szansa...
0 0

dotusia

#6095998 Napisano: 18.10.2015 19:40:50
martunik3 napisał(a):

lager napisał(a):

skąd Wy bierzecie oświadczenia dla laureata Lajkonika  w Żabce "Jak dobrze się spotkać" ? Regulamin się kończy i nic więcej nie ma emotka

ja takie stworzyłam:

OŚWIADCZENIE
Zobowiązuję się do przeniesienia w ramach otrzymanej nagrody od Organizatora całość majątkowych
praw autorskich do przesłanych rozwiązań zwycięskich zadań konkursowych.
Przystępując do Konkursu zapewniam, że przysługują mi wszelkie i nieograniczone prawa autorskie do wszystkich przesłanych w Konkursie zdań lub haseł. Oświadczam, że zapoznałam się z treścią Regulaminu i akceptuję postanowienia Regulaminu
oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w związku z Konkursem „Dobrze się spotkać i wygrywać” przeprowadzany na terenie Sklepów ŻABKA I FRESHMARKET, na potrzeby przeprowadzenia Konkursu oraz powiadomienia
o przyznaniu Wygranej i wydania Wygranej.

Dzięki za Oświadczenie emotka

Czy wysyłacie listem zwykłym czy poleconym? to w końcu na skrytkę pocztową i chyba nie może być poleconym... ale znowu nie będę miała żadnego potwierdzenia wysłania...
0 0