Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katrin1

#6107487 Napisano: 05.11.2015 21:35:23
Nie moge juz patrzec na te gębę pana U.emotka  a poprzednie konkursy w ktorych wygrywali auta ta sama agencja robiła?  
0 0

bethan

#6107489 Napisano: 05.11.2015 21:39:42
Chyba nie ta sama. Ale to jest bardzo dziwna agencja. Bardzo.
0 0

migi

#6107490 Napisano: 05.11.2015 21:40:05
mczarna napisał(a):

Hmmm. a tam nie było limitu znaków jak to zwykle w smsowych? Pamiętam , brałam udział, film odbiorę ale jak to rodzina na U to coś już mi "śmierdzi"...

niestety była tylko informacja, że za każde 160 znaków opłata wzrasta o koszt jednego sms-a.
0 0

ladyinred

#6107493 Napisano: 05.11.2015 21:41:59
jest jakis sposób na blaknace paragony? Konkurs ze sprzataczka jeszcze trwa, a u mnie juz nie widac nr? Nie mowiac, ze te z super-pharm blakna w tempie blyskawicznym. Trzymam je zazwyczaj w zamknietym  pudeleczku, ale jakos slabo to dziala.
0 0

miszczu1

#6107494 Napisano: 05.11.2015 21:43:11
ivanotta napisał(a):

Widzieliście:
http://www.smolar...es/smolar/raport.pdf

Usługi agencji warte są pieniędzy,które jej płacimy (wg. badania).. a  przy końcówce IQ Marketing emotka

Co ciekawe agencja, która jest odpowiedzialna za konkurs Unilevera a Biedronce, gdzie poszła gruba kasa na nagrody... nie ma w żadnym zestawieniu emotka  Chyba to są jakieś świeżaki na rynku...
0 0

Gość: agamaty

#6107497 Napisano: 05.11.2015 21:45:27
ladyinred napisał(a):

jest jakis sposób na blaknace paragony? Konkurs ze sprzataczka jeszcze trwa, a u mnie juz nie widac nr? Nie mowiac, ze te z super-pharm blakna w tempie blyskawicznym. Trzymam je zazwyczaj w zamknietym  pudeleczku, ale jakos slabo to dziala.

album na zdjęcia - taki z folijkami, paragony w te folie i nic nie ma prawa zblaknąć
0 0

edzia21

#6107498 Napisano: 05.11.2015 21:47:50
mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

mia napisał(a):

babariba napisał(a):

i kolejny samochód do kolekcji rodziny U:
http://www.mmpozn...,artgal,t,id,tm.html

Tekst jest straszny. emotka Jedyna moja nadzieja, że miał jakąś oprawę plastyczną.
A jeśli nie.. No cóż, niby dobrze wiedzieć, co teraz wygrywa.

zawsze mnie to zadziwia...tysiące zgłoszeń... i akurat Oni...zawsze tam gdzie wartościowe nagrody...przypadek? tekst nie powala na nogi.. ;( sorry, ale takie moje zdanie....  Pytanie konkursowe brzmiało: Barbie Rockowa Księżniczka będzie....Nie będę sie wypowiadała nad trescią tekstu ale naprawdę troszke zazdroszcze szczęścią??talentu?i tego że mają tyle aut na koncie a ja nie potrafię trafić żadnego emotka Widocznie mój talent pisarski i plastyczny jest daleki od ich talentow emotka

Hmmm. a tam nie było limitu znaków jak to zwykle w smsowych? Pamiętam , brałam udział, film odbiorę ale jak to rodzina na U to coś już mi "śmierdzi"...

Ciekawe ile laurek posłali na Leony w Biedrze emotka  i co na to Hackett Hamillton emotka

Chyba sobie jutro przekręcę do nich i zapytam jak wrażenia  emotka
0 0

ladyinred

#6107499 Napisano: 05.11.2015 21:51:05
dzieki emotka jutro po album trzeba ruszyc
0 0

bethan

#6107500 Napisano: 05.11.2015 21:51:36
mia napisał(a):

Mi to w sumie lata, ile aut mają na koncie - póki nikogo nie plagiatują, to ich szczęście i fart tylko. Nie o nazwisko mi chodzi.
Mnie zadziwił gust komisji po prostu... emotka

No właśnie. Obiektywnie ludzie, obiektywnie. Tekst jest straszny.
0 0

olunka

#6107517 Napisano: 05.11.2015 22:12:58
agamaty napisał(a):

ladyinred napisał(a):

album na zdjęcia - taki z folijkami, paragony w te folie i nic nie ma prawa zblaknąć

potwierdzam:)
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6107520 Napisano: 05.11.2015 22:17:02
Mam pytanie do osób które wygrały konkursach Wedla. Czy jeśli było polecenie dokończ zdanie to faktycznie wysyłaliście tylko dokończenie zdania czy tekst był dłuższy?  W części konkursów było jasno i wyraźnie określona ilość znaków, ale właśnie mam dylemat w tym wypadku.
0 0

taalvikki

#6107523 Napisano: 05.11.2015 22:23:59

mia napisał(a):

babariba napisał(a):

Tekst jest straszny. emotka Jedyna moja nadzieja, że miał jakąś oprawę plastyczną.

zawsze mnie to zadziwia...tysiące zgłoszeń... i akurat Oni...zawsze tam gdzie wartościowe nagrody...przypadek? tekst nie powala na nogi.. ;( sorry, ale takie moje zdanie....  Pytanie konkursowe brzmiało: Barbie Rockowa Księżniczka będzie....

mało mnie obchodzi kto wygrał i ile aut, ale ten tekst to jakaś totalna żałość, która najwięcej mówi o tym, kto go wybrał..  :o
0 0

wojowniczka

#6107532 Napisano: 05.11.2015 22:39:11
linka132 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

linka132 napisał(a):

zastanawiam sie jak to możliwe że w tym roku nie wygrałam ani razu w kaufland troszczymy sie ... a mój narzeczony wygrywa za każdym razem...jakaś blokada? czy smsy moga do mnie nie docierac? jak mylsicie

podbijam pytanie. Co prawda w kaufland nie grałam, ale w wielu kknkursach smsowych, albo takich, gdzie dzwonią z wygraną nie udaje mi się nic wygrać... ja wiem, może nie zasługuję emotka ale może akurat jest jakaś "blokada" i koło nosa przeszło mi wiele wycieczek, samochodów i kasy emotka emotka emotka

wyczuwam ironię;p
a ja pytam poważnie bo jestem z malego miasta i raczej nie ma tu dużej konkurencji, rozumiem gdybym nie zawsze wygrywala ale nigdy tym bardziej że narzeczony ma zawsze bonik hhmmm

kurcze, kiedy chce być ironiczna to nie wychodzi emotka
tak poważnie- to też mnie to zastanawia, bo w wielu konkursach wygrywam, a w smsowych nie.... więc może rzeczywiście coś jeat na rzeczy! nadzieja umiera ostatnia...
0 0

wojowniczka

#6107534 Napisano: 05.11.2015 22:41:01
co do tekstu o barbie...
jest szansa! jeat szansa. że też kiedyś wygram, bo też mam "talent" do takich gniotow, jak to ujęliście emotka  
hurrra!
0 0

mixik

#6107538 Napisano: 05.11.2015 22:43:17
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

mia napisał(a):

babariba napisał(a):

zawsze mnie to zadziwia...tysiące zgłoszeń... i akurat Oni...zawsze tam gdzie wartościowe nagrody...przypadek? tekst nie powala na nogi.. ;( sorry, ale takie moje zdanie....  Pytanie konkursowe brzmiało: Barbie Rockowa Księżniczka będzie....Nie będę sie wypowiadała nad trescią tekstu ale naprawdę troszke zazdroszcze szczęścią??talentu?i tego że mają tyle aut na koncie a ja nie potrafię trafić żadnego emotka Widocznie mój talent pisarski i plastyczny jest daleki od ich talentow emotka

Ciekawe ile laurek posłali na Leony w Biedrze emotka  i co na to Hackett Hamillton emotka

hehe z tym zapytaniem to niezły pomysł... a rodzinka U. już nie jeden konkurs wygrała naciąganym zgłoszeniem - czyt. laurką, dodatkowym zdjęciem do smsa (sic! oprócz tekstu dodali fotkę i myk myk mms też mógł wygrać główną) - gdyby tylko innym się tak wszystko chciało to w końcu może agencje poszłyby po rozum do głowy i od razu napisaliby jasno że dowolność interpretacji tyczy się także wykonania pracy konkursowej (nie tylko ugryzienia tematu) - to by dopiero wolna amerykanka nastała... ale ja bym odpadł na starcie
0 0

Gość: dolly

#6107539 Napisano: 05.11.2015 22:43:18
A te kody na filmy byly juz rozeslane? Chodzi o Barbie oczywiscie...
0 0

xpac

#6107545 Napisano: 05.11.2015 22:52:25
dolly napisał(a):

A te kody na filmy byly juz rozeslane? Chodzi o Barbie oczywiscie...

a właśnie co z filmami?? Pisali coś chyba o 1 Grudnia?? Nie mam juz tego smsa nawet....
0 0

Gość: enfamka

#6107546 Napisano: 05.11.2015 22:52:53
xpac napisał(a):

dolly napisał(a):A te kody na filmy byly juz rozeslane? Chodzi o Barbie oczywiscie...

a właśnie co z filmami?? Pisali coś chyba o 1 Grudnia?? Nie mam juz tego smsa nawet....

tez tak pamiętam.
0 0

Gość: mariolakal

#6107553 Napisano: 05.11.2015 23:19:52
A propos loterii "Parada mis" AMINO: czy tam ktoś w ogóle wygrywa nagrody tygodniowe ? Co prawda, miseczkę mam z każdego tygodnia, ale na stronie brak jakichkolwiek laureatów pomimo zapisku w Regulaminie, że lista nagrodzonych będzie podawana na stronce sukcesywnie... Nie wspomnę już o tym, że misek ani widu, ani słychu... emotka
0 0

Gość: dolly

#6107563 Napisano: 06.11.2015 00:21:01
mixik napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

mia napisał(a):

babariba napisał(a):

hehe z tym zapytaniem to niezły pomysł... a rodzinka U. już nie jeden konkurs wygrała naciąganym zgłoszeniem - czyt. laurką, dodatkowym zdjęciem do smsa (sic! oprócz tekstu dodali fotkę i myk myk mms też mógł wygrać główną) - gdyby tylko innym się tak wszystko chciało to w końcu może agencje poszłyby po rozum do głowy i od razu napisaliby jasno że dowolność interpretacji tyczy się także wykonania pracy konkursowej (nie tylko ugryzienia tematu) - to by dopiero wolna amerykanka nastała... ale ja bym odpadł na starcie

Jak widac i bez tego odpadamy na samym starcie emotka
0 0