Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kasiulll

#6107774 Napisano: 06.11.2015 11:52:09
lola.lola napisał(a):

Gra ktoś o perfumy Victoria's Secret z bazy? Bo nie wiem - tam jest napisane, że wygrywa pierwsze poprawne zgłoszenie, czyli trzeba wysłać jak najszybciej po północy? emotka

Zastosowałam tę metodę przy ich poprzednim konkursie (takie same zasady) i niestety nie podziałało... Może był ktoś szybszy - jeśli to jest klucz do wygranej. emotka
0 0

edzia21

#6107775 Napisano: 06.11.2015 11:52:33
pszczola napisał(a):

Czy w konkursach Wedel PMI odsyłamy tylko paragon i dane bez oświadczenia?

tak emotka  dane + par
0 0

skarb888

#6107783 Napisano: 06.11.2015 12:01:04
pszczola napisał(a):

Czy w konkursach Wedel PMI odsyłamy tylko paragon i dane bez oświadczenia?

Zależy o który konkurs pytasz.
W SMS-owych, tj. np. w Stokrotce i DC były formularze oświadczeń, które przysyłali na maila, należało je wypełnić i odesłać z paragonem, a np. w Polomarkecie formularz wypełniało się już na stronie przy zgłoszeniu do konkursu, więc odsyłało się potem tylko paragon i dane.
0 0

Gość: agamaty

#6107788 Napisano: 06.11.2015 12:04:58
No to chwila prawdy - idę się szukac na liście Łaciatego. Maila nie dostałam. A jak u was?
0 0

magdalena-1989

#6107802 Napisano: 06.11.2015 12:11:08
I są wyniki z łaciatego 3 etap. Zwycięskie hasło to:
"Ranek, kuchnia i lodówka, znów zaczyna się harówka, ale jakże milej wstać, gdy łaciata czeka brać. Życzę Tobie, także sobie, jeszcze setki takich ranków, miłych spotkań przy śniadanku!"
0 0

aniolka2310

#6107804 Napisano: 06.11.2015 12:11:18
agamaty napisał(a):

No to chwila prawdy - idę się szukac na liście Łaciatego. Maila nie dostałam. A jak u was?

Nie dostałam żadnego maila, a na liście jestem 3 razy emotka  Do kiedy jest czas na odesłanie kodów? emotka
0 0

marta85

#6107806 Napisano: 06.11.2015 12:11:39
agamaty napisał(a):

szukalam ale nie znalazlam niestety emotka
0 0

tadziowa

#6107809 Napisano: 06.11.2015 12:13:14
aniolka2310 napisał(a):

agamaty napisał(a):

Nie dostałam żadnego maila, a na liście jestem 3 razy emotka  Do kiedy jest czas na odesłanie kodów? emotka

do 9.11.
0 0

darog

#6107810 Napisano: 06.11.2015 12:13:45
dolly napisał(a):

mixik napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

mia napisał(a):

babariba napisał(a):

i kolejny samochód do kolekcji rodziny U:
http://www.mmpozn...,artgal,t,id,tm.html

Tekst jest straszny. emotka Jedyna moja nadzieja, że miał jakąś oprawę plastyczną.
A jeśli nie.. No cóż, niby dobrze wiedzieć, co teraz wygrywa.

zawsze mnie to zadziwia...tysiące zgłoszeń... i akurat Oni...zawsze tam gdzie wartościowe nagrody...przypadek? tekst nie powala na nogi.. ;( sorry, ale takie moje zdanie....  Pytanie konkursowe brzmiało: Barbie Rockowa Księżniczka będzie....Nie będę sie wypowiadała nad trescią tekstu ale naprawdę troszke zazdroszcze szczęścią??talentu?i tego że mają tyle aut na koncie a ja nie potrafię trafić żadnego emotka Widocznie mój talent pisarski i plastyczny jest daleki od ich talentow emotka

Hmmm. a tam nie było limitu znaków jak to zwykle w smsowych? Pamiętam , brałam udział, film odbiorę ale jak to rodzina na U to coś już mi "śmierdzi"...

Ciekawe ile laurek posłali na Leony w Biedrze emotka  i co na to Hackett Hamillton emotka

Chyba sobie jutro przekręcę do nich i zapytam jak wrażenia  emotka

hehe z tym zapytaniem to niezły pomysł... a rodzinka U. już nie jeden konkurs wygrała naciąganym zgłoszeniem - czyt. laurką, dodatkowym zdjęciem do smsa (sic! oprócz tekstu dodali fotkę i myk myk mms też mógł wygrać główną) - gdyby tylko innym się tak wszystko chciało to w końcu może agencje poszłyby po rozum do głowy i od razu napisaliby jasno że dowolność interpretacji tyczy się także wykonania pracy konkursowej (nie tylko ugryzienia tematu) - to by dopiero wolna amerykanka nastała... ale ja bym odpadł na starcie

Jak widac i bez tego odpadamy na samym starcie emotka

?????????????
JAK TO SIĘ ZMIEŚCIŁO W 1 SMS? Z POLSKIMI ZNAKAMI?
-" Barbie Rockowa Księżniczka będzie jeździła samochodem różowym, będzie u nas na osiedlu zjawiskiem wprost odlotowym. Bo jeśli nie wiecie, to nie
tylko małe dziewczynki na widok Barbie i różowego koloru robią słodkie
minki. Moja żona miłością do razu wprost zapałała, gdy na świat przyszła
córka nasza mała! Różowy wózek, ubranka i beciki, różowy pokoik i
różowe buciki. Teraz obie w tym różu się przechadzają i różowe bajki Barbie wciąż oglądają. Nie mogę powiedzieć, że ten róż mi pasuje, lecz dobry mąż szybko się dostosowuje. Dlatego dla moich Barbie to samochód marzeń, a że wysyłam smsa na konkurs - to ciąg dziwnych zdarzeń. Bo
pisać nie lubię, maturę oblałem, lecz spełnić marzenie Księżniczek
chciałem – mówi pan Radosław Urbaniak z Poznania, laureat „Wygraj z
Barbie”.

0 0

aniolka2310

#6107814 Napisano: 06.11.2015 12:14:49
tadziowa napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

agamaty napisał(a):

do 9.11.

Dziękuję bardzo za odpowiedź  emotka
0 0

#6107817 Napisano: 06.11.2015 12:15:31
marta85 napisał(a):

agamaty napisał(a):

ja też nie znalazłam. Talerz mi do szcześcia aż tak bardzo nie potrzebny, zaczaiłam się na filiżanki ... może dziś będzie sms
0 0

Gość: aneta411

#6107821 Napisano: 06.11.2015 12:17:09
darog napisał(a):

?????????????
JAK TO SIĘ ZMIEŚCIŁO W 1 SMS? Z POLSKIMI ZNAKAMI?
-" Barbie Rockowa Księżniczka będzie jeździła samochodem różowym, będzie u nas na osiedlu zjawiskiem wprost odlotowym. Bo jeśli nie wiecie, to nie
tylko małe dziewczynki na widok Barbie i różowego koloru robią słodkie
minki. Moja żona miłością do razu wprost zapałała, gdy na świat przyszła
córka nasza mała! Różowy wózek, ubranka i beciki, różowy pokoik i
różowe buciki. Teraz obie w tym różu się przechadzają i różowe bajki Barbie wciąż oglądają. Nie mogę powiedzieć, że ten róż mi pasuje, lecz dobry mąż szybko się dostosowuje. Dlatego dla moich Barbie to samochód marzeń, a że wysyłam smsa na konkurs - to ciąg dziwnych zdarzeń. Bo
pisać nie lubię, maturę oblałem, lecz spełnić marzenie Księżniczek
chciałem – mówi pan Radosław Urbaniak z Poznania, laureat „Wygraj z
Barbie”.

A dlaczego się miało zmieścić w 1 sms? Nie było takiego zapisu.
0 0

Gość: maliszka

#6107824 Napisano: 06.11.2015 12:19:18
agamaty napisał(a):

marta85 napisał(a):

agamaty napisał(a):

ja też nie znalazłam. Talerz mi do szcześcia aż tak bardzo nie potrzebny, zaczaiłam się na filiżanki ... może dziś będzie sms

Ci co wysyłali zgłoszenie przez stronę to mają szansę sprawdzić czy wygrali a tylko e-maila o wygranej nie dostali ale Ci co wysyłali przez sms już takiej szansy nie mają więc pewnie dużo im tych talerzy zostanie.
0 0

#6107832 Napisano: 06.11.2015 12:23:04
a łaciate przewiduje rezerwę?
0 0

kemli

#6107833 Napisano: 06.11.2015 12:23:05
magdalena-1989 napisał(a):

"Ranek, kuchnia i lodówka, znów zaczyna się harówka, ale jakże milej wstać, gdy łaciata czeka brać. Życzę Tobie, także sobie, jeszcze setki takich ranków, miłych spotkań przy śniadanku!"

bardzo fajne hasło!  emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6107838 Napisano: 06.11.2015 12:25:18
kemli napisał(a):

bardzo fajne hasło!  emotka

super, aż miło się czyta emotka
0 0

malenka

#6107841 Napisano: 06.11.2015 12:26:16
Czy na Łaciate i nagrody II stopnia trzeba pocztą odesłać kody? Regulamin mówi:

Organizator zastrzega sobie prawo do uzależnienia wysyłki nagród drugiego
stopnia do wybranych przez siebie Laureatów nagród od przekazania
Organizatorowi oryginału zachowanego, wyciętego z promocyjnego opakowania
mleka Łaciate indywidualnego, jednorazowego kodu konkursowego, identycznego
do kodu wykorzystany przez Uczestnika podczas zgłoszenia zwycięskiej treści
życzeń. Organizator zgłosi Laureatowi oczekiwanie wskazane w zdaniu poprzednim
poprzez przesłanie Laureata wiadomości e-mail lub SMS najpóźniej w piątek
przypadający po zakończeniu danej Edycji Konkursu.

Nie dostałam maila z info o wygranej więc nie wiem czy oni od wszystkich laureatów wymagają wysyłki kodów?
0 0

kemli

#6107845 Napisano: 06.11.2015 12:28:47
malenka napisał(a):

Czy na Łaciate i nagrody II stopnia trzeba pocztą odesłać kody? Regulamin mówi:

Organizator zastrzega sobie prawo do uzależnienia wysyłki nagród drugiego
stopnia do wybranych przez siebie Laureatów nagród od przekazania
Organizatorowi oryginału zachowanego, wyciętego z promocyjnego opakowania
mleka Łaciate indywidualnego, jednorazowego kodu konkursowego, identycznego
do kodu wykorzystany przez Uczestnika podczas zgłoszenia zwycięskiej treści
życzeń. Organizator zgłosi Laureatowi oczekiwanie wskazane w zdaniu poprzednim
poprzez przesłanie Laureata wiadomości e-mail lub SMS najpóźniej w piątek
przypadający po zakończeniu danej Edycji Konkursu.

Nie dostałam maila z info o wygranej więc nie wiem czy oni od wszystkich laureatów wymagają wysyłki kodów?

wygrałam 2x kubek i 1x miska. dziś sprawdziłam listę i mam talerz. jeżeli chodzi o kubek i miske to chcieli kody- prosili o nie w mailu. natomiast w przypadku talerza to sama nie wiem. chyba najlepiej będzie się z nimi skontaktować przez formularz na stronie. ja raczej planowałam wysłać kod.
0 0

mia

#6107851 Napisano: 06.11.2015 12:31:14

No wreszcie! emotka emotka Mój ideał! emotka
0 0

wojowniczka

#6107853 Napisano: 06.11.2015 12:31:27
Łaciate-  wszyscy dostają smsy o wygranej? czy zgłoszenia mailowe to info o wygranej na maila?
0 0