Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: tusienka

#6109527 Napisano: 09.11.2015 19:08:35
elotta napisał(a):

rogalino napisał(a):

Może trzeba było wstrzelić się w klucz hehe
Ja się cieszę że mam, chociaz ciekawe jaką mam im wysłać recenzję, bo też oczekują "kreatywnej" emotka

Jeśli tak kreatywnej jak niektóre wybrane 'aplikacje' do testów, napisz: "czekolada jest dobra i smaczna. Lubie ją". Serio, może nawet ten weekend wygrasz emotka

Dodaj jeszcze na wstępie - tak jak pisałam wcześniej emotka  
0 0

Gość: rogalino

#6109528 Napisano: 09.11.2015 19:11:18
tusienka napisał(a):

elotta napisał(a):

rogalino napisał(a):

Ja się cieszę że mam, chociaz ciekawe jaką mam im wysłać recenzję, bo też oczekują "kreatywnej" emotka

Jeśli tak kreatywnej jak niektóre wybrane 'aplikacje' do testów, napisz: "czekolada jest dobra i smaczna. Lubie ją". Serio, może nawet ten weekend wygrasz emotka

haha ja akurat w swojej odp napisałem prawdę, 
ale patrząc na 90% zgłoszeń to wygrywały zgłoszenia bardzo podobne do tego "Chciałabym zostać testerem czekolad Wawel ponieważ czekolady te są przepyszne. Myślę też,że moje pociechy bardzo ucieszyłyby się z takiej możliwości testowania emotka "
0 0

#6109529 Napisano: 09.11.2015 19:13:28
rogalino napisał(a):

tusienka napisał(a):

elotta napisał(a):

rogalino napisał(a):

ale patrząc na 90% zgłoszeń to wygrywały zgłoszenia bardzo podobne do tego "Chciałabym zostać testerem czekolad Wawel ponieważ czekolady te są przepyszne. Myślę też,że moje pociechy bardzo ucieszyłyby się z takiej możliwości testowania emotka "

Ja napisałam wierszemotka # dni myślałam zanim wymyśliłam
0 0

dede

#6109530 Napisano: 09.11.2015 19:15:07
Są też fajne teksty na stronce Wawel, nie wszystko jest bez polotu Swoją drogą gdyby mieli czytać te zgłoszenia tak dogłębnie to trwało by to zdecydowanie dłużej. Czytanie po łebkach lub wręcz losowanie było do przewidzenia. Mnie te rodzynki wcale nie dziwią.
0 0

Gość: elotta

#6109531 Napisano: 09.11.2015 19:16:03
Przyznaję, że jestem trochę rozżalona. Niby nawet dziś dotarło do mnie 5kg cukierków Wawel, a w tamtym konkursie ciężko było jednak wygrać - zgłoszeń dużo, nagród mało i odpowiedzi były na wysokim poziomie. Starałam się. Teraz też się starałam, nie napisałam na odwal. A może powinnam emotka
0 0

#6109532 Napisano: 09.11.2015 19:16:12
tusienka napisał(a):

rogalino napisał(a):

tusienka napisał(a):

elotta napisał(a):

rogalino napisał(a):

Kilkanaście odp przeczytałem i na żaden wiersz się nie natknąłem, natomiast wygrała np taka odp pasująca do Twojego wiersza emotka
"Nie będę wierszy pisał bo poeta ze mnie marny, więc tak po prostu napiszę że byłby to dla mnie ogromny zaszczyt gdybym został wybrany do testowania mych ukochanych Czekolad Wawel"
0 0

Masza86

#6109535 Napisano: 09.11.2015 19:17:28
czy laureaci z Laysów nagrody 2 stopnia wypełniaja tylko formularz, czy trzeba wydrukowac ten załacznik 2 i wysłac , a czy odsyłaliscie tez promocyjne opakowanie lays-ów- pytam bo na tablecie nie otwiera mi sie regulamin emotka
0 0

#6109541 Napisano: 09.11.2015 19:21:55
rogalino napisał(a):

tusienka napisał(a):

rogalino napisał(a):

tusienka napisał(a):

elotta napisał(a):

rogalino napisał(a):

Kilkanaście odp przeczytałem i na żaden wiersz się nie natknąłem, natomiast wygrała np taka odp pasująca do Twojego wiersza emotka
"Nie będę wierszy pisał bo poeta ze mnie marny, więc tak po prostu napiszę że byłby to dla mnie ogromny zaszczyt gdybym został wybrany do testowania mych ukochanych Czekolad Wawel"

Nie no faktycznie poeta marny. Mi się przynajmniej rymowało emotka  Ale się nie załapałam więc próżno szukać mych wywodów  emotka  Ale tak pięknie napisałam o marzeniach i smaku dzieciństwaemotka
Na innych forach piszą ze wyniki nie zginęły tylko osobom testującym- macie jakieś tajne kody dostępu. Prawda to?
0 0

alaalicja

#6109545 Napisano: 09.11.2015 19:23:47
elotta napisał(a):

Przyznaję, że jestem trochę rozżalona. Niby nawet dziś dotarło do mnie 5kg cukierków Wawel, a w tamtym konkursie ciężko było jednak wygrać - zgłoszeń dużo, nagród mało i odpowiedzi były na wysokim poziomie. Starałam się. Teraz też się starałam, nie napisałam na odwal. A może poh

hm...mój mąż dzisiaj dostał też 5 kg cukrów z tamtego konkursu i na testowanie również się nie załapał, a odpowiedź wymyslił całkiem fajną moim zdaniem...
0 0

#6109547 Napisano: 09.11.2015 19:25:34
tusienka napisał(a):

rogalino napisał(a):

Nie no faktycznie poeta marny. Mi się przynajmniej rymowało emotka  Ale się nie załapałam więc próżno szukać mych wywodów  emotka  Ale tak pięknie napisałam o marzeniach i smaku dzieciństwaemotka
Na innych forach piszą ze wyniki nie zginęły tylko osobom testującym- macie jakieś tajne kody dostępu. Prawda to?

dostalismy link zeby utworzyc haslo do konta, następnie mozna bylo sie  juz normalnie zalogowac i tam widac liste
0 0

#6109551 Napisano: 09.11.2015 19:29:12
rogalino napisał(a):

tusienka napisał(a):

dostalismy link zeby utworzyc haslo do konta, następnie mozna bylo sie  juz normalnie zalogowac i tam widac liste

Może my szaraczki mieliśmy nie zobaczyć tej listy z pracami coś im z blokadą nie poszło  i rozlała się czekolada emotka
0 0

izak1000

#6109552 Napisano: 09.11.2015 19:30:02
Adasio napisał(a):

gocha542 napisał(a):

Adasio napisał(a):

Czy ktokolwiek wygrał coś w tym zdrapkowym w Polomarkecie? 

ja 10 zł emotka

Brawo emotka  
U mnie same Graj dalej + kilka wymień na zdrapkę = człowiek sobie tylko ręcę upaprał od tego cholerstwa.

napisałam dzisiaj do Polomarket  z  zapytaniem co będzie z tymi nagrodami z niewydanych zdrapek..odpowiedź taka: zgodnie z regulaminem  nagrody pozostają u Organizatora. loterii...czyli już koniec zabawy
0 0

Masza86

#6109553 Napisano: 09.11.2015 19:32:45
Masza86 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

czy laureaci z Laysów nagrody 2 stopnia wypełniaja tylko formularz, czy trzeba wydrukowac ten załacznik 2 i wysłac , a czy odsyłaliscie tez promocyjne opakowanie lays-ów- pytam bo na tablecie nie otwiera mi sie regulamin emotka

0 0

izak1000

#6109565 Napisano: 09.11.2015 19:43:03
Masza86 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

wypełnia się tylko ten  formularz   ( w linku ,który przysyłają  na e-maila). Ja nic innego pocztą nie wysyłałam...
0 0

magisterek

#6109566 Napisano: 09.11.2015 19:46:53
Masza86 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

Nic nie odsyłałem tylko wypełniłem formularz emotka
0 0

vivi

#6109571 Napisano: 09.11.2015 19:53:15
tusienka napisał(a):

rogalino napisał(a):

tusienka napisał(a):

Może my szaraczki mieliśmy nie zobaczyć tej listy z pracami coś im z blokadą nie poszło  i rozlała się czekolada emotka

jest mail o wygranej z ostatniego dnia emotka yupi
0 0

tomasz3

#6109573 Napisano: 09.11.2015 19:56:44
Ni e wiem jak to możliwe,regulamin z testowania Wawel czekolad niby czytałem ze 2 razy a czekolady nie kupiłem-nie widziałem tego zapisu i teraz akurat dziś się dowiaduje że czekoladę trzeba było kupić...i co w razie wygranej cudownej klops...
0 0

maryam

#6109577 Napisano: 09.11.2015 20:00:16
Nie chcą paragonu emotka
0 0

tyros27

#6109578 Napisano: 09.11.2015 20:02:20
tomasz3 napisał(a):

Ni e wiem jak to możliwe,regulamin z testowania Wawel czekolad niby czytałem ze 2 razy a czekolady nie kupiłem-nie widziałem tego zapisu i teraz akurat dziś się dowiaduje że czekoladę trzeba było kupić...i co w razie wygranej cudownej klops...

Kup jutro najtańszego batonika , albo zaszalej i kup czekoladkę, weź od miłej pani kasjerki paragonik i poproszony o skan odeślij go i będzie wszystko git.
0 0

Gość: ksantypa

#6109582 Napisano: 09.11.2015 20:06:53
Na stronie fb napisali ze lista juz powinna być widoczna
0 0