Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6109621 Napisano: 09.11.2015 20:52:30
na leniwca:

26 października i 28 października : Leniuszek Januszek, Januszek Leniuszek
0 0

sosna

#6109623 Napisano: 09.11.2015 20:55:29
defed napisał(a):

malabestia napisał(a):

Jest widoczna lista... Szkoda czytać niektóre odpowiedzi. Np Pan który pisze: "kupki smakowe". Kto to wybierał?

emotka emotka emotka

Pewnie losowo  komputer 
0 0

Gość: rogalino

#6109627 Napisano: 09.11.2015 20:59:54
asandraa napisał(a):

Mam pytanie do zwycięzców Wawel Testerów. Czy wpisujecie adres paczkomatu IN POST czy swój adres domowy, bo zauważyłam, że zmienił się regulamin i nie ma mowy po paczkomatach...

ja wpisałem domowy
0 0

joan

#6109629 Napisano: 09.11.2015 21:02:21
darog napisał(a):

na leniwca:

26 października i 28 października : Leniuszek Januszek, Januszek Leniuszek

Ich maszyna losująca nie czyta, co wyssała. To my komentujemy wyniki, rozmawiamy, doceniamy i chwalimy. Oni mają wszystko w d*.

Wawela nie skomentuję, bo wiedziałam, że będzie syf / kiła / mogił, więc nie wzięłam udziału.

Od pół godziny siedzę i męczę się nad dwoma zdaniami, które udowodnić mają, że jestem menelem spod sklepu z piwem, szlachcianką co nie pracuje i absolwentką wyższej szkoły melanżu. Taki mamy klimat emotka
0 0

alaalicja

#6109631 Napisano: 09.11.2015 21:06:36
rogalino napisał(a):

asandraa napisał(a):

Mam pytanie do zwycięzców Wawel Testerów. Czy wpisujecie adres paczkomatu IN POST czy swój adres domowy, bo zauważyłam, że zmienił się regulamin i nie ma mowy po paczkomatach...

ja wpisałem domowy

ja też domowy
0 0

alaalicja

#6109635 Napisano: 09.11.2015 21:11:26
asandraa napisał(a):

alaalicja napisał(a):

rogalino napisał(a):

asandraa napisał(a):

ja wpisałem domowy

ja też domowy

a czytaliście, że wcześniej w regulaminie była mowa o paczkomatach in post? Zapisywałam gdzieś wcześniej regulamin, ale nie mogę znaleźć. W tym, przesłanym w mailu regulaminie nie ma o tym mowy...

na stronie jest mowa o paczkomatach właśnie
0 0

banka-manka

#6109637 Napisano: 09.11.2015 21:13:27
http://kuchenneodkrycia.pl/konkurs

Mam pytanie odnośnie tego konkursu - na stronie jest takie pytanie konkursowe:
Jakie danie Ty przygotowałbyś dla swojej rodziny podczas pobytu na „kuchennej wyspie”? Uzasadnij swój wybór!

W regulaminie:
Jakie danie przygotowałbyś dla swojej rodziny, jako ilustrację swojej wyprawy do świata kulinarnych przygód? Uzasadnij wybór

Czy te pierwsze pytanie, to nie jest z jakiejś zeszłej edycji, bo w zwycięzcach jest taka odpowiedz.
Jak odpowiadać?
0 0

justin501

#6109644 Napisano: 09.11.2015 21:23:12
asandraa napisał(a):

ja jak się loguje ja swoje konto mam napisane dane do przesyłki, ale czy paczkomat, czy domowy nie. Na stronie wawelradosc... nic nie widzę o paczkomatach...

Jakby to miał być adres paczkomatu, to trzeba byłoby podać kod paczkomatu, więc raczej na pewno to adres domowy.
0 0

Gość: akaska

#6109659 Napisano: 09.11.2015 21:47:39
A tak z innej beczki: konkursy Wedlowskie już za nami, więc mam pytanie: co pisaliscie na pyt. Radość daje mi? O ich słodkościach czy ogólnie? 2 razy brałam udział i nic:( Pytam z czystej ciekawości, bo u mnie Topazow, c4, itm i tak nie ma:)
0 0

Gość: luskaaa

#6109660 Napisano: 09.11.2015 21:53:24
elotta napisał(a):

izak1000 napisał(a):

darog napisał(a):

No, to Wawel sobie wystawiło świadectwo...

Autor: jaromir m.

Uzasadnienie: Bo na czekoladzie znam sie lepiej od Was! emotka

to jest tez dobre.....
Autor : jm..."Witam w sumie nie wiem dlaczego ja powinienem zostać testerem jest wielu ludzi takich co pewnie uzasadnią swój wybór jakoś "czadowo" ale ja po
prostu chciałbym coś choć raz wygrać .
Dziękuje i pozdrawiam jarek"

emotka emotka

Co prawda nie będę testować czekolad, ale... poprawił mi się humor po przeczytaniu wybranych prac emotka
0 0

angel2124

#6109664 Napisano: 09.11.2015 21:59:09
Właśnie, czy ktoś chwalił się wygraną z tego konkursu wedel z Delikatesów Centrum ?
0 0

ace

#6109670 Napisano: 09.11.2015 22:09:35
luskaaa napisał(a):

elotta napisał(a):

izak1000 napisał(a):

darog napisał(a):

No, to Wawel sobie wystawiło świadectwo...

Autor: jaromir m.

Uzasadnienie: Bo na czekoladzie znam sie lepiej od Was! emotka

to jest tez dobre.....
Autor : jm..."Witam w sumie nie wiem dlaczego ja powinienem zostać testerem jest wielu ludzi takich co pewnie uzasadnią swój wybór jakoś "czadowo" ale ja po
prostu chciałbym coś choć raz wygrać .
Dziękuje i pozdrawiam jarek"

emotka emotka

Co prawda nie będę testować czekolad, ale... poprawił mi się humor po przeczytaniu wybranych prac emotka

Eee to nie fair... Ja miałam całkiem fajne wytłumaczenie (w porównaniu do tych emotka ) i sie nie udało emotka  ale cóż przynajmniej d..a nie będzie rosła i Chodakowska przy mnie odpocznie emotka
0 0

Gość: elotta

#6109679 Napisano: 09.11.2015 22:29:40
z tego konkursu info o nagrodach codziennych było na bieżąco i teraz czekamy tylko na wyniki wielkiego quizu?
https://www.e-kon...m5.html#.VkEPuLcvfIU
0 0

umbrella

#6109689 Napisano: 09.11.2015 22:43:00
Odnośnie testerów Wawel, żeby nie było, że wszyscy tylko krytykują - oprócz  "kwiatków"  można znaleźć też  "perełki"  np. takie jak ta  :
"Właściwie to tylko z jednego powodu - języka. Miejscami jest subtelny ledwo wyczuwalny, ale bywa gorzki dosadny, a w jednym malutkim obszarze
wyczulony na cukier. Język który zaklina smak w literach, podwójny
aparat zmysłowy, wyrocznia skłonna stawiać piedestał albo szafot."

Mnie się podoba -  i mam wrażenie, że to ktoś z forum emotka
0 0

stellasz

#6109721 Napisano: 10.11.2015 05:02:01
elotta napisał(a):

z tego konkursu info o nagrodach codziennych było na bieżąco i teraz czekamy tylko na wyniki wielkiego quizu?
http://www.e-konk...m5.html#.VkEPuLcvfIU

nie widziałam żeby ktoś się chwalił bonem z mini quizu. Ja nie wygrałam ale u mnie to ostatnio norma emotka
0 0

Gość: tusienka

#6109722 Napisano: 10.11.2015 06:45:31
stellasz napisał(a):

elotta napisał(a):

http://www.e-konk...m5.html#.VkEPuLcvfIU

nie widziałam żeby ktoś się chwalił bonem z mini quizu. Ja nie wygrałam ale u mnie to ostatnio norma emotka

na stronie jest info że wyniki mają być 18go
0 0

Gość: tusienka

#6109723 Napisano: 10.11.2015 06:49:08
sosna napisał(a):

defed napisał(a):

malabestia napisał(a):

Jest widoczna lista... Szkoda czytać niektóre odpowiedzi. Np Pan który pisze: "kupki smakowe". Kto to wybierał?

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6109736 Napisano: 10.11.2015 08:29:53
malabestia napisał(a):

napisali że nie patrzyli na ortografię tylko na kreatywność emotka emotka
0 0

misiamisiam

#6109739 Napisano: 10.11.2015 08:39:37
poprostuanette napisał(a):

tusienka napisał(a):

sosna napisał(a):

defed napisał(a):

malabestia napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

napisali że nie patrzyli na ortografię tylko na kreatywność emotka emotka

ciekawe co powiedzą na kreatywność autora gdy ten w ramach recenzji prześle im pocztą swoją kupkę emotka z dopiskiem - nadzienie się przetrawiło ale czekoladka to ja widać niestety nie emotka
0 0

banka-manka

#6109777 Napisano: 10.11.2015 09:54:29
banka-manka napisał(a):

http://kuchenneodkrycia.pl/konkurs

Mam pytanie odnośnie tego konkursu - na stronie jest takie pytanie konkursowe:
Jakie danie Ty przygotowałbyś dla swojej rodziny podczas pobytu na „kuchennej wyspie”? Uzasadnij swój wybór!

W regulaminie:
Jakie danie przygotowałbyś dla swojej rodziny, jako ilustrację swojej wyprawy do świata kulinarnych przygód? Uzasadnij wybór

Czy te pierwsze pytanie, to nie jest z jakiejś zeszłej edycji, bo w zwycięzcach jest taka odpowiedz.
Jak odpowiadać?

Podbijam, bo wśród czekolady zaginęło. 
0 0