Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: alusia29

#6118792 Napisano: 24.11.2015 14:29:50
nataszka napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

U mnie tez luksusu brak emotka

u mnie też na razie brak

czekamy z siostrą na 2 

Też czekam.
0 0

shell

#6118797 Napisano: 24.11.2015 14:32:36
alusia29 napisał(a):

nataszka napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

u mnie też na razie brak

czekamy z siostrą na 2 

Też czekam.

Ja tez czekam na kilka luksusów.
0 0

trebor1

#6118798 Napisano: 24.11.2015 14:32:36
darog napisał(a):

więc wybrany CZERWONY, wszystkim bardzo dziekuję, najtrudniejszy to był dla mnie "towar" do wybrania.

z wózkiem pomogliśmy jak potrafiliśmy,
a z "towarem" to jak widzę dałeś sobie świetnie sam radę emotka
ja jak wybierałem wózek to napędu nie było w komplecie...
0 0

maryam

#6118802 Napisano: 24.11.2015 14:33:45
Czy pisząc recenzje czekolad Wawel trzeba dodać zdjęcie?
0 0

shell

#6118805 Napisano: 24.11.2015 14:34:36
darog napisał(a):

więc wybrany CZERWONY, wszystkim bardzo dziekuję, najtrudniejszy to był dla mnie "towar" do wybrania.

Oprocz wygody dziecka, najwazniejsze by wozek byl lekki.
0 0

Gość: mrs_mg

#6118807 Napisano: 24.11.2015 14:35:24
shell napisał(a):

alusia29 napisał(a):

nataszka napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

u mnie też na razie brak

czekamy z siostrą na 2 

Też czekam.

Ja tez czekam na kilka luksusów.

moja mama również emotka
0 0

kurlandzki

#6118812 Napisano: 24.11.2015 14:37:48
czy ktoś wrzucał już foto Luksusu biedronkowego?
0 0

kurlandzki

#6118815 Napisano: 24.11.2015 14:41:57
koniczynka123 napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

czy ktoś wrzucał już foto Luksusu biedronkowego?

tak http://www.e-konk...anych.html?strona=21

dziękuję
0 0

Gość: enfamka

#6118817 Napisano: 24.11.2015 14:48:45
elmo napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

bethan napisał(a):

enfamka napisał(a):Czy wszyscy dostali maile o wygranej z Tymbarka? 

U mnie jest.

u mnie też

Ja mam o pufie. O walizce BRAK 

ooo to dobrze! czyli czekać pozostaje emotka
0 0

normafia

#6118830 Napisano: 24.11.2015 15:09:08
normafia napisał(a):

giulietta napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

Dobrze, że są jeszcze tacy, którzy maja sumienie. Jak się nie wygra, to gra się dalej, ale zabrać komuś nagrodę- może w dodatku jedyną w życiu. Chyba ludziom brakuje empatii. emotka

Nooo, dokładnie jest tak, jak piszesz. Czyli kto gra nieregulaminowo, zabiera innemu uczestnikowi nagrodę. Co więcej: mogłaby to być jego jedyna taka nagroda w życiu! Brak empatii. Nieładnie.

dokładnie emotka  patrzmy obiektywnie, również z poziomu osób, które się postarały, sprawdziły ilość znaków kilka razy, a błędy kilkadziesiąt razy...  co taka osoba ma myśleć, jak się czuje? po to jest w każdym regulaminie punkt o Reklamacji emotka  komisja nie liczy znaków, bo dostała tekst zgodny z regulaminem do 500 znaków, na który uczestnik się zgodził i taki wysłał  emotka  niektóre komisje biorą pod uwagę tylko wymaganą liczbę liter, ale tu takiego zapisu nie ma. nie dziwią mnie dyskusje po wynikach łamiących regulamin, bo są oczywiste.  zwyczajny związek przyczynowo-skutkowy emotka  pierwsza lepsza definicja z wikipedii  "Związek przyczynowy (zw. też związkiem przyczynowo-skutkowym), to jedna z przesłanek odpowiedzialności, obok bezprawności (działania lub zaniechania niezgodnego z prawem) i szkody (materialnej lub niematerialnej). Jest to związek pomiędzy dwoma stanami rzeczy w świecie zewnętrznym, w których jeden to przyczyna, a drugi to skutek. W uproszczeniu, można powiedzieć, że jest to związek pomiędzy zachowaniem się człowieka, bądź innym zdarzeniem będącym podstawą odpowiedzialności, a wynikłą z tego szkodą."

giulietta, zakładasz, ze nie wiem co to jest związek przyczynowo- skutkowy? Jeśli tak, to dziękuję, odwaliłaś za mnie kawał solidnej roboty. emotka
joan, ktoś nowy w konkurach może mieć problem z ogarnięciem regulaminu, skoro wieloletni konkursowicze mają z tym problem. Ile osób na forum po przeczytaniu regulaminu zadaje dziwaczne pytania, chociaż treść jest absolutnie jasna? Niektórzy mają kłopot z czytaniem tekstu ze zrozumieniem, co widać po nadinterpretacji zapisów regulaminu konkursu leonowego (w kwestii publikacji haseł). Uważam, że organizator musiałby być kompletnym burakiem, żeby odebrać komuś nagrodę. Raczej tak jak Albedo powinien ufundować równoległą. To w końcu jego błąd, że nie sprawdził ilości znaków.

0 0

Gość: giuliettaX

#6118839 Napisano: 24.11.2015 15:25:43
normafia napisał(a):

normafia napisał(a):

giulietta napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

Dobrze, że są jeszcze tacy, którzy maja sumienie. Jak się nie wygra, to gra się dalej, ale zabrać komuś nagrodę- może w dodatku jedyną w życiu. Chyba ludziom brakuje empatii. emotka

Nooo, dokładnie jest tak, jak piszesz. Czyli kto gra nieregulaminowo, zabiera innemu uczestnikowi nagrodę. Co więcej: mogłaby to być jego jedyna taka nagroda w życiu! Brak empatii. Nieładnie.

dokładnie emotka  patrzmy obiektywnie, również z poziomu osób, które się postarały, sprawdziły ilość znaków kilka razy, a błędy kilkadziesiąt razy...  co taka osoba ma myśleć, jak się czuje? po to jest w każdym regulaminie punkt o Reklamacji emotka  komisja nie liczy znaków, bo dostała tekst zgodny z regulaminem do 500 znaków, na który uczestnik się zgodził i taki wysłał  emotka  niektóre komisje biorą pod uwagę tylko wymaganą liczbę liter, ale tu takiego zapisu nie ma. nie dziwią mnie dyskusje po wynikach łamiących regulamin, bo są oczywiste.  zwyczajny związek przyczynowo-skutkowy emotka  pierwsza lepsza definicja z wikipedii  "Związek przyczynowy (zw. też związkiem przyczynowo-skutkowym), to jedna z przesłanek odpowiedzialności, obok bezprawności (działania lub zaniechania niezgodnego z prawem) i szkody (materialnej lub niematerialnej). Jest to związek pomiędzy dwoma stanami rzeczy w świecie zewnętrznym, w których jeden to przyczyna, a drugi to skutek. W uproszczeniu, można powiedzieć, że jest to związek pomiędzy zachowaniem się człowieka, bądź innym zdarzeniem będącym podstawą odpowiedzialności, a wynikłą z tego szkodą."

giulietta, przeciętnie inteligentny człowiek nie musi sprawdzać objaśnienia każdego wyrażenia w Wikipedii. Czemu ma służyć ten popis?  emotka emotka
joan, ktoś nowy w konkurach może mieć problem z ogarnięciem regulaminu, skoro wieloletni konkursowicze mają z tym problem. Ile osób na forum po przeczytaniu regulaminu zadaje dziwaczne pytania, chociaż treść jest absolutnie jasna? Niektórzy mają kłopot z czytaniem tekstu ze zrozumieniem, co widać po nadinterpretacji zapisów regulaminu konkursu leonowego (w kwestii publikacji haseł). Uważam, że organizator musiałby być kompletnym burakiem, żeby odebrać komuś nagrodę. Raczej tak jak Albedo powinien ufundować równoległą. To w końcu jego błąd, że nie sprawdził ilości znaków.

ja mam takie rzeczy w pamięci emotka  a wrzuciłam to tutaj dla osób, które o tym nie wiedzą robiąc bezpodstawne wpisy, co widać i szukających dziwnych tłumaczeń emotka   a przecież im więcej wiedzy tym mniej niejasności i zbędnych, mylących komentarzy emotka  o liczbie znaków pisałam wyżej i zupełnie nie jest to wina organizatora emotka
0 0

shell

#6118970 Napisano: 24.11.2015 18:06:32
Dostalam maila o wygranej z 22.11 z Rockstar sluchawki. Ale w regulaminie widnieje data obrad Jury 27.11 i nie wiem czy to niw pomylka ten mail od nich???
0 0

Gość: cherry_coke

#6118971 Napisano: 24.11.2015 18:09:48
shell napisał(a):

Dostalam maila o wygranej z 22.11 z Rockstar sluchawki. Ale w regulaminie widnieje data obrad Jury 27.11 i nie wiem czy to niw pomylka ten mail od nich???

Również mi się coś nie zgadza, wg regulaminu II etap powinien trwać do 26.11
0 0

termitek99

#6118973 Napisano: 24.11.2015 18:15:20
Ja też mam problem z mąką Szymanowską. Czy ktoś wie, czemu kod wykorzystany niby? PW.
0 0

Gość: lazaj007

#6118998 Napisano: 24.11.2015 19:00:03
Witajcie. Orientujecie się czy bilety do kina z Wedla biedronkowego można wykorzystać też w weekend? Pytam tutaj ponieważ nie mam dostępu do tematu biedronkowego emotka
0 0

notta

#6119003 Napisano: 24.11.2015 19:06:50
lazaj007 napisał(a):

Witajcie. Orientujecie się czy bilety do kina z Wedla biedronkowego można wykorzystać też w weekend? Pytam tutaj ponieważ nie mam dostępu do tematu biedronkowego emotka

nie ma znaczenia. Obejmują tylko filmy 2d (tylko takie ograniczenie)
0 0

Gość: gosia16

#6119007 Napisano: 24.11.2015 19:08:25
termitek99 napisał(a):

Ja też mam problem z mąką Szymanowską. Czy ktoś wie, czemu kod wykorzystany niby? PW.

ja się namęczyłam ,wpisywałam ze trzy razy aż się okazało że Z to jednak jest 2 i poszło
0 0

Gość: lazaj007

#6119012 Napisano: 24.11.2015 19:12:09
dzięki @ivanotta za szybką odpowiedź emotka
0 0

shell

#6119016 Napisano: 24.11.2015 19:14:44
cherry_coke napisał(a):

shell napisał(a):

Również mi się coś nie zgadza, wg regulaminu II etap powinien trwać do 26.11

A moze 27.11 wybiora zwyciezce deskiemotka
0 0

rkvi

#6119027 Napisano: 24.11.2015 19:25:49
Wszyscy macie piękne te kubki, gratuluję i zazdroszczę emotka  
0 0