Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

malgosia74

#6126624 Napisano: 07.12.2015 19:30:23
maryja70 napisał(a):

witam znacie jakieś konkursy gdzie można wygrać choinkę emotka

żywą w rmf fm  emotka
0 0

Gość: ewikewik

#6126630 Napisano: 07.12.2015 19:41:45
ondine napisał(a):

mczarna napisał(a):

Była tu jakaś dyskusja o nowej filii cz cóś o Albedo,że ten sam adres ma nowa firma Smart  Loyalty Platform . Ktoś podał numer m z którego dziś dzwonili w sprawie Winiary i to numer Albedo...

Już ktoś to wykminił emotka

Jak widzę Albedo + Smart to będę unikać kolejnych promocji,  które  też będą "smart" ale nie dla uczestników...
0 0

mczarna

#6126636 Napisano: 07.12.2015 19:56:39
simsonowa napisał(a):

Oświećcie mnie, czy były już portfele i torebki z SORAYA z III ETAPU?
Bo kosmetykami już się chwalono. emotka

portfelem ktoś się chwalił
0 0

mczarna

#6126638 Napisano: 07.12.2015 20:03:18
ewikewik napisał(a):

ondine napisał(a):

mczarna napisał(a):

Była tu jakaś dyskusja o nowej filii cz cóś o Albedo,że ten sam adres ma nowa firma Smart  Loyalty Platform . Ktoś podał numer m z którego dziś dzwonili w sprawie Winiary i to numer Albedo...

Jak widzę Albedo + Smart to będę unikać kolejnych promocji,  które  też będą "smart" ale nie dla uczestników...

A co tam właściwie  z nimi jest nie tak? Widziałam negatywne komentarze ale nie wiem o co chodzi konkretnie (oprócz zabierania nagród dla siebie ale chcę znać powody).  Ja zagrałam w Nałęczowiance 1 raz i od razu wyskoczyłam z kapci, teraz czekam na przesyłkę ( choć to zajmuje już miesiąc ale tym się nie przejmuję, bo w końcu muszą mieć czas na zlecenie innej firmie zrobienia koszulki). Czym oni się "wyróżniają" na tle innych? Ja bym mogła bardziej odradzać IQ albo Grafa.
0 0

Gość: Czterdziecha

#6126642 Napisano: 07.12.2015 20:07:39
ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Czy do tymbarka kapslowe nagrody mozna odeslac skan paragonu czy musi byc tradycyjnie pocztą?

Tylko skan, oni nie chcą pocztą emotka  Dostaniesz informację w mejlu od nich

To fajnie , dzięki za info

Witam emotka
A jak długo czeka sie na meila-bo wygrałam 24listopada walizke,a emeila jeszcze nie mam...Czy tez tak macie???
0 0

mczarna

#6126645 Napisano: 07.12.2015 20:11:42
joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Czy do tymbarka kapslowe nagrody mozna odeslac skan paragonu czy musi byc tradycyjnie pocztą?

Witam emotka
A jak długo czeka sie na meila-bo wygrałam 24listopada walizke,a emeila jeszcze nie mam...Czy tez tak macie???

Jeszcze maili nie słali, trochę im to w tym etapie (3) zajmuje...
0 0

ewunia

#6126646 Napisano: 07.12.2015 20:12:03
joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Witam emotka

Wygraną miałam w I etapie, nie pamiętam już kiedy dostałam maila (chyba jakoś tak, po około trzech dniach).
0 0

Gość: Czterdziecha

#6126650 Napisano: 07.12.2015 20:14:34
mczarna napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Witam emotka

Dziękuje emotka
0 0

asiakali

#6126716 Napisano: 07.12.2015 22:05:00
"Wygrywaj właściwie pielęgnując włosy" konkurs w Superpharm, czy dostajecie zwrotki po wysłaniu zgłoszenia?
0 0

edzia21

#6126717 Napisano: 07.12.2015 22:05:36
asiakali napisał(a):

"Wygrywaj właściwie pielęgnując włosy" konkurs w Superpharm, czy dostajecie zwrotki po wysłaniu zgłoszenia?

Nie wiem jak teraz, ale rano jeszcze były emotka
0 0

asiakali

#6126719 Napisano: 07.12.2015 22:08:12
Dziękuję Edzia21, myślałam że może prefiks SPP jest zły, ale jak ok to czekam spokojnie zwrotkę.
0 0

edzia21

#6126720 Napisano: 07.12.2015 22:10:00
asiakali napisał(a):

Dziękuję Edzia21, myślałam że może prefiks SPP jest zły, ale jak ok to czekam spokojnie zwrotkę.

SPP jest ok emotka  na <7036> 
0 0

violka88

#6126722 Napisano: 07.12.2015 22:11:12
joasiajulia napisał(a):

mczarna napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Witam emotka

Dziękuje emotka

czy z tymbarka z konkursu tesco z ostatniego dnia już są wybrani laureaci?
0 0

Gość: defed

#6126723 Napisano: 07.12.2015 22:12:17
mczarna napisał(a):

ewikewik napisał(a):

ondine napisał(a):

mczarna napisał(a):

A co tam właściwie  z nimi jest nie tak? Widziałam negatywne komentarze ale nie wiem o co chodzi konkretnie (oprócz zabierania nagród dla siebie ale chcę znać powody).  Ja zagrałam w Nałęczowiance 1 raz i od razu wyskoczyłam z kapci, teraz czekam na przesyłkę ( choć to zajmuje już miesiąc ale tym się nie przejmuję, bo w końcu muszą mieć czas na zlecenie innej firmie zrobienia koszulki). Czym oni się "wyróżniają" na tle innych? Ja bym mogła bardziej odradzać IQ albo Grafa.

Albedo mnie często zaskakuje, ale akurat w moich przypadkach-zawsze pozytywnie. Słabo opisane/średnio czytelne paragony ku mojemu zdziwieniu mi nie raz zaakceptowali (przy wartosciowej wygranej takze). U nich zwykle sa długie terminy wysyłki nagrod, ale to wszystko zgodnie z regulaminem.
Tylko te ich wybrakowane listy zwyciezców sa zastanawiające...
0 0

rkvi

#6126727 Napisano: 07.12.2015 22:16:46
Ja też mam z Albedo same dobre wspomnienia, jedyne co mi u nich przeszkadza, to zbytnia wyrozumiałość i to, że nie podaje się u nich nr paragonu w zgloszeniu.
0 0

mczarna

#6126729 Napisano: 07.12.2015 22:20:12
violka88 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

mczarna napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Witam emotka

Dziękuje emotka

czy z tymbarka z konkursu tesco z ostatniego dnia już są wybrani laureaci?

what??
0 0

Gość: ajulitka

#6126740 Napisano: 07.12.2015 22:37:11
Dostał już ktoś info o dacie odbioru nagrody z ROSSMAN konkurs z E ?
0 0

xpac

#6126765 Napisano: 08.12.2015 00:21:09
Ja tam lubię Albedo, zawsze coś wpadnie, a jeśli chodzi o wybrakowane listy zwycięzców, to np.: w konkursie http://www.zewedelprzezgalaktyke.pl/ pojawiam się tylko dwa razy, ale nagrody wszystkie dotarły, czyli 5. Może po prostu nie chce im się uzupełniać.. nie wiem .....
0 0

Gość: barszcz

#6126771 Napisano: 08.12.2015 01:34:55
ajulitka napisał(a):

Póki co dostałam tylko mail,że nagroda została wysłana do drogerii,ale kodu odbioru jeszcze brak!
0 0

Gość: ajulitka

#6126791 Napisano: 08.12.2015 08:27:20
barszcz napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Póki co dostałam tylko mail,że nagroda została wysłana do drogerii,ale kodu odbioru jeszcze brak!

Ja jeszcze nawet @nie dostalam, chyba się im przypomnę. Dzięki za info
0 0