Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aleksiak

#6146246 Napisano: 16.01.2016 17:05:31
U mnie już 3 paragony poszły i nic  emotka  Co za durny konkurs 
0 0

aleksiak

#6146251 Napisano: 16.01.2016 17:29:28
aleksiak napisał(a):

U mnie już 3 paragony poszły i nic  emotka  Co za durny konkurs 

zakręciłam czwarty raz i ostatni emotka
0 0

Gość: delvitto

#6146258 Napisano: 16.01.2016 17:56:42
Soledad napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Soledad napisał(a):

Nescafe-nie udało się.Jestem zwyczajnie wkurzona.Gdyby choc 1 osoba z forum trafiła, a tak...Węszę w tym niestety jakiś blef

ale dopiero nagrody mogą być pod koniec konkursu, nie wiadomo jak ich maszyna losowała.

ale jest info-nie udało się próbuj dalej, a w regulaminie jest, że to znaczy, że pudło

mam 3 paragony, i aż się boję zakręcić kubkiem, gdy to czytam:( ależ to wkurzające, że przy tej ilości nagród, nikt jeszcze z forumowiczów w nic nie trafił;( konkurs - widmo, czy jak?
0 0

migi

#6146264 Napisano: 16.01.2016 18:17:56
Ciekawi mnie ten zapis w Nescafe
"W przypadku, gdy żaden Uczestnik nie dokona Zgłoszenia doLoterii pomiędzy dwiema bramkami, nieprzyznana Nagroda jest przypisywana do
pierwszego Zgłoszenia, które dokonane jest w kolejnym przedziale czasowym, do którego przypisana jest już kolejna Nagroda. Do Zgłoszenia kolejno drugiego przypisywana jest kolejna Nagroda (pierwsza przypisana do tego przedziału czasowego)."

Siłą rzeczy nawet jeśli nie trafiamy w te bramki to powinni i tak przydzielić komuś nagrody. Ciekawe jak to w praktyce wygląda, czy od razu po czasie otwarcia bramki informują, czy póżniej. Bo nie wierze, że na tyle zgłoszeń z forum nic po prawie 2 dniach loterii. 
0 0

ultrixx

#6146265 Napisano: 16.01.2016 18:26:18
Spodziewam się, że te bramki już były pootwierane i wczoraj i dzisiaj, ale nagrody nie zostaną wydane, gdyż trwały testy rozpracowujących system, o której uderzać ze zgłoszeniem mającym pokrycie w paragonie.
To nie jest kraj dla uczciwych ludzi
0 0

Gość: asiek07095

#6146267 Napisano: 16.01.2016 18:36:51
  • mam taki problem . Oczekuje na pewną przesyłkę. Po dosyć długim oczekiwaniu napisałam do nadawcy żeby dowiedzieć się o co chodzi. Okazało się że wg wyszukiwarki przesyłek została ona już dostarczona kilka dni temu. Nikt z moich współlokatorów nie odbierał żadnej paczki, ani żaden z sąsiadów jej nie przyniósł.zresztą pocztex bo o nim mowa nie ma chyba prawa zostawić przesyłki u kogoś bez poinformowania mnie. Poczta będzie otwarta dopiero w poniedziałek ale w razie co chciałabym mieć jakieś argumenty i wiedzę by móc coś zdziałać. Ktoś coś?
0 0

kadett33

#6146269 Napisano: 16.01.2016 18:58:03
Soledad napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Soledad napisał(a):

Nescafe-nie udało się.Jestem zwyczajnie wkurzona.Gdyby choc 1 osoba z forum trafiła, a tak...Węszę w tym niestety jakiś blef

ale dopiero nagrody mogą być pod koniec konkursu, nie wiadomo jak ich maszyna losowała.

ale jest info-nie udało się próbuj dalej, a w regulaminie jest, że to znaczy, że pudło

tak wiem, ale mi chodzi że bramki z nagrodami mogły być jeszcze nie otwarte wcale, bo z puli wychodzi że dziennie powinno być 23 nagrody, ale system mógł wylosować że np w jednym dniu będzie 50 nagród, a w innych 0 lub 1 szt.

Ale jak dobrze pamiętam regulamin,to jak było pudło to i tak masz szansę na nagrodę główną bo losują że wszystkich zgłoszeń po loterii.
0 0

Gość: mariolakal

#6146270 Napisano: 16.01.2016 19:01:46
asiek07095 napisał(a):

• mam taki problem . Oczekuje na pewną przesyłkę. Po dosyć długim oczekiwaniu napisałam do nadawcy żeby dowiedzieć się o co chodzi. Okazało się że wg wyszukiwarki przesyłek została ona już dostarczona kilka dni temu. Nikt z moich współlokatorów nie odbierał żadnej paczki, ani żaden z sąsiadów jej nie przyniósł.zresztą pocztex bo o nim mowa nie ma chyba prawa zostawić przesyłki u kogoś bez poinformowania mnie. Poczta będzie otwarta dopiero w poniedziałek ale w razie co chciałabym mieć jakieś argumenty i wiedzę by móc coś zdziałać. Ktoś coś?

Z Pocztex-em miałam do czynienia kilka dni temu... Nie zostawił awiza ani paczki u sąsiadów... Dotarł do mnie o 18-ej informując, że był w tym dniu u mnie dwa razy i mnie nie zastał..  Nie wypytywałam dlaczego awiza nie zostawił... Może Oni mają jakąś prowizję od doręczenia... 
0 0

aerdna

#6146282 Napisano: 16.01.2016 20:09:51
Finezyjna napisał(a):

Soledad napisał(a):

Dziś po raz pierwszy widziałam w tv reklamę odnośnie nestle..ale wchodząc na ten wątek skutecznie zniechęciłam się do tego konkursu.

Sklepy też poobklejane. Między innymi Tesco. Ładnie w balona robią ludzi...
0 0

Gość: asiek07095

#6146283 Napisano: 16.01.2016 20:10:05
Chodzi o to że gdy sprawdzam gdzie przesyłka się z znajduje to na stronie poczty pisze że została dostarczona w środę
0 0

mama2006

#6146286 Napisano: 16.01.2016 20:17:36
aerdna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Soledad napisał(a):

Dziś po raz pierwszy widziałam w tv reklamę odnośnie nestle..ale wchodząc na ten wątek skutecznie zniechęciłam się do tego konkursu.

Sklepy też poobklejane. Między innymi Tesco. Ładnie w balona robią ludzi...

3 zgłoszenia i niestety pudło.
0 0

Gość: mariolakal

#6146292 Napisano: 16.01.2016 20:21:13
asiek07095 napisał(a):

Chodzi o to że gdy sprawdzam gdzie przesyłka się z znajduje to na stronie poczty pisze że została dostarczona w środę

Pozostaje Ci iść na pocztę i sprawdzić, kto ją odebrał... Innego wyjścia nie widzę... Poproś o udostępnienie "oryginalnego" podpisu odbiorcy...  emotka
0 0

violka88

#6146314 Napisano: 16.01.2016 21:37:41
mam pytanie, czy oni z konkursu whiskas (zwrot kasy ) do każdego dzwonią aby potwierdzić adres????? (chodzi o przekazy pocztowe)
ten konkurs mnie już maksymalnie denerwuje emotka  ileż można czekać
0 0

grzybekmalutki

#6146318 Napisano: 16.01.2016 21:42:09
violka88 napisał(a):

mam pytanie, czy oni z konkursu whiskas (zwrot kasy ) do każdego dzwonią aby potwierdzić adres????? (chodzi o przekazy pocztowe)

Dzwonią do wszystkich i coś kręcą, u mnie do 3 osób dzwonili i jeszcze wciskają że to kurier był, albo że nie było numeru mieszkania  i nie dostarczyli
0 0

mia

#6146321 Napisano: 16.01.2016 22:00:24
ultrixx napisał(a):

Spodziewam się, że te bramki już były pootwierane i wczoraj i dzisiaj, ale nagrody nie zostaną wydane, gdyż trwały testy rozpracowujących system, o której uderzać ze zgłoszeniem mającym pokrycie w paragonie.
To nie jest kraj dla uczciwych ludzi

Obawiam się, że mozesz mieć rację. emotka
Trzeba poczekać, aż się przekonają, że żadnego systemu nie ma, i dopiero wtedy będzie można zacząć grać... Lub nie. emotka
0 0

violka88

#6146324 Napisano: 16.01.2016 22:12:42
grzybekmalutki napisał(a):

violka88 napisał(a):

Dzwonią do wszystkich i coś kręcą, u mnie do 3 osób dzwonili i jeszcze wciskają że to kurier był, albo że nie było numeru mieszkania  i nie dostarczyli

a to kurier dostarcza kasę  a nie poczta (listonosz)? 
0 0

grzybekmalutki

#6146326 Napisano: 16.01.2016 22:15:07
violka88 napisał(a):

violka88 napisał(a):

nie wiem kto, twierdzili że ktoś był i trafiło do nich z powrotem
0 0

baxter

#6146331 Napisano: 16.01.2016 22:32:51

violka88 napisał(a):

violka88 napisał(a):

nie wiem kto, twierdzili że ktoś był i trafiło do nich z powrotem

ja tez czekam na przekazy (nie wiem czy dzwonili bo była pomyłka w podanym telefonie) ale ja do nich dzwonilam chyba w srode to pani powiedziala ze przekazy jeszcze nie poszly i ze mialy do konca tygodnia pójść).Poczekam do wtorku, jak nie dojda to znowu zadzwonie
0 0

Kiciunia21

#6146358 Napisano: 17.01.2016 09:01:50
Pytanie do osób które wygrały w Pepsi DC-  paragon należy odesłać pocztą czy mailem?
0 0

jokan

#6146367 Napisano: 17.01.2016 10:20:19
Pytanie odnosnie Belvity - w potwierdzeniu zgloszenia mam, ze musze wyslac paragon w ciagu 3 dni....a po co im skoro nie wiem czy wygralam?
0 0