Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: Soledad

#6146368 Napisano: 17.01.2016 10:23:58
Mam pytanie odnośnie Zott Belriso Hot ,w jakim sklepie można kupi.Nie ma ich w Carefur,Tesco, Zabka i osiedlowych
0 0

Gość: elmo

#6146369 Napisano: 17.01.2016 10:25:08
jokan napisał(a):

Pytanie odnosnie Belvity - w potwierdzeniu zgloszenia mam, ze musze wyslac paragon w ciagu 3 dni....a po co im skoro nie wiem czy wygralam?

I raczej nie wygrasz jeśli nie okażesz dowodu zakupu emotka
0 0

Gość: Dragomira30

#6146372 Napisano: 17.01.2016 10:42:37
magnus napisał(a):

mia napisał(a):

ultrixx napisał(a):

Spodziewam się, że te bramki już były pootwierane i wczoraj i dzisiaj, ale nagrody nie zostaną wydane, gdyż trwały testy rozpracowujących system, o której uderzać ze zgłoszeniem mającym pokrycie w paragonie.
To nie jest kraj dla uczciwych ludzi

Obawiam się, że mozesz mieć rację. emotka
Trzeba poczekać, aż się przekonają, że żadnego systemu nie ma, i dopiero wtedy będzie można zacząć grać... Lub nie. emotka

Jak rozpracują to dla szarych co najwyżej zostaną stówki.
To szarańcza bez skrupułów emotka
Chyba szkoda kasy , 1 paragon to 25 zetaemotka

kuzynka puściła 10 zgłoszeń i nic, tylko duuużo kawy jej zostało
0 0

gocha542

#6146376 Napisano: 17.01.2016 11:08:40
Kiciunia21 napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały w Pepsi DC-  paragon należy odesłać pocztą czy mailem?

i pocztą i mailem 
0 0

jokan

#6146377 Napisano: 17.01.2016 11:10:52
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Pytanie odnosnie Belvity - w potwierdzeniu zgloszenia mam, ze musze wyslac paragon w ciagu 3 dni....a po co im skoro nie wiem czy wygralam?

ha ha, dzieki:), czyli muszę brac sie do roboty i skan przeslac
0 0

asantesana

#6146378 Napisano: 17.01.2016 11:13:34
Soledad napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Zott Belriso Hot ,w jakim sklepie można kupi.Nie ma ich w Carefur,Tesco, Zabka i osiedlowych

U mnie jest w Auchan i w Stokrotce.
0 0

ita1987

#6146385 Napisano: 17.01.2016 11:31:33
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Ja w potwierdzeniu dostałam jedynie podziękowanie za zgłoszenie... patrzę i patrzę i nic o skanie nie ma. Wysłałam zaraz na początku. Może wprowadzili zmiany.
0 0

Gość: elmo

#6146388 Napisano: 17.01.2016 11:34:19
ita1987 napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Ja w potwierdzeniu dostałam jedynie podziękowanie za zgłoszenie... patrzę i patrzę i nic o skanie nie ma. Wysłałam zaraz na początku. Może wprowadzili zmiany.

Ja kilka minut po zgłoszeniu dostałam maila, że mam 3 dni na wysłanie skanu paragonu. Myślę, że ten kto nie odeśle tego skanu, nie ma co czekać na wyniki. Po prostu zostanie pominięty. A tak mają już pewną listę wyników i później nie muszą usuwać, modyfikować, szukać rezerwowych... 
0 0

ita1987

#6146391 Napisano: 17.01.2016 11:38:16
elmo napisał(a):

ita1987 napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Ja kilka minut po zgłoszeniu dostałam maila, że mam 3 dni na wysłanie skanu paragonu. Myślę, że ten kto nie odeśle tego skanu, nie ma co czekać na wyniki. Po prostu zostanie pominięty. A tak mają już pewną listę wyników i później nie muszą usuwać, modyfikować, szukać rezerwowych... 

Pewnie wprowadzili zmiany jak dostali tabuny zgłoszeń, niestety ja nic takiego nie dostałam i wygląda na to, że będę pominięta od razu pomimo, że wszystko spełniłam jak w regulaminie czytając go dnia pierwszego... jak tu się nie wkurzyć:-/
0 0

luko922

#6146400 Napisano: 17.01.2016 11:56:20
elmo napisał(a):

ita1987 napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Ja w pierwszym etapie wysłałem zgłoszenie, mail o paragonie wylądował w SPAMie i dopiero jak nic nie wygrałem (a 100 pudełek dziennie to raczej nagroda gwarantowana) sprawdziłem i okazało się, że coś trzeba w ogóle wysłać ...
0 0

Kiciunia21

#6146406 Napisano: 17.01.2016 12:21:12
gocha542 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Pytanie do osób które wygrały w Pepsi DC-  paragon należy odesłać pocztą czy mailem?

i pocztą i mailem 

Dziękuję emotka Nie mam tego sklepu u siebie i chcąc zagrać muszę kupić paragon. Ktoś musiałby mi go wysłać, ja W przypadku wygranej odesłać- trochę to trwa. Mail wszystko ułatwia emotka
0 0

mahuska

#6146407 Napisano: 17.01.2016 12:21:17
Czy ktoś jeszcze czeka na smsa z Orlenu z kodem do bankomatu?? Podobno z 11.12. juz wysyłali a u mnie cisza... na liscie jestem emotka
0 0

ita1987

#6146418 Napisano: 17.01.2016 13:23:05
luko922 napisał(a):

elmo napisał(a):

ita1987 napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Ja w pierwszym etapie wysłałem zgłoszenie, mail o paragonie wylądował w SPAMie i dopiero jak nic nie wygrałem (a 100 pudełek dziennie to raczej nagroda gwarantowana) sprawdziłem i okazało się, że coś trzeba w ogóle wysłać ...

no tak... spam emotka
0 0

ita1987

#6146420 Napisano: 17.01.2016 13:26:51
mahuska napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na smsa z Orlenu z kodem do bankomatu?? Podobno z 11.12. juz wysyłali a u mnie cisza... na liscie jestem emotka

Ja wygrałam w okolicach 20 grudnia (nie pamiętam dokładnie). Bardzo szybko trwała wysyłka kodów, do mnie przyszły jakoś w następnym tygodniu po ogłoszeniu wyników. Musisz koniecznie do nich napisać, gdyż ja dostałam kody z datą ważności jakoś do 13 stycznia. Potem są już nieważne. Musisz im dać znać, bo jeszcze powiedzą, że wysłali, ale nie odebrałaś, a że data ważności krótka to nagroda Ci przepadnie! Pisz do nich lub dzwoń koniecznie!
0 0

szala

#6146422 Napisano: 17.01.2016 13:42:27
Mam do Was zapytanie emotka Dostałam niedawno wygrany głośnik od Tymbarka. Zapytałam się dystrybutora, jak wygląda gwarancja w tym wypadku. Ten odesłał mnie do Tymbarka, gdyż on posiada dowód zakupu. Co w takim wypadku robić? Nadmienię, że posiadam protokół odebrania nagrody.
0 0

Gość: Dragomira30

#6146425 Napisano: 17.01.2016 13:45:54
Soledad napisał(a):

znalazłam w Auchan
0 0

monia676

#6146447 Napisano: 17.01.2016 15:32:27
ita1987 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ja wygrałam w okolicach 20 grudnia (nie pamiętam dokładnie). Bardzo szybko trwała wysyłka kodów, do mnie przyszły jakoś w następnym tygodniu po ogłoszeniu wyników. Musisz koniecznie do nich napisać, gdyż ja dostałam kody z datą ważności jakoś do 13 stycznia. Potem są już nieważne. Musisz im dać znać, bo jeszcze powiedzą, że wysłali, ale nie odebrałaś, a że data ważności krótka to nagroda Ci przepadnie! Pisz do nich lub dzwoń koniecznie!

ja też czekam na dwa
0 0

ita1987

#6146454 Napisano: 17.01.2016 15:52:51
szala napisał(a):

Mam do Was zapytanie emotka Dostałam niedawno wygrany głośnik od Tymbarka. Zapytałam się dystrybutora, jak wygląda gwarancja w tym wypadku. Ten odesłał mnie do Tymbarka, gdyż on posiada dowód zakupu. Co w takim wypadku robić? Nadmienię, że posiadam protokół odebrania nagrody.

Protokół zastępuje dowód zakupu. Musisz mieć na nim numer seryjny, jaki przedmiot, data wygranej etc. W razie awarii przedstawiasz go producentowi. Czyż nie jest tak?
0 0

notta

#6146479 Napisano: 17.01.2016 17:13:27
czy w konkursie Black w Biedronce przychodzą zwrotki?
0 0

maximus

#6146485 Napisano: 17.01.2016 17:42:34
delvitto napisał(a):

Soledad napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Soledad napisał(a):

Nescafe-nie udało się.Jestem zwyczajnie wkurzona.Gdyby choc 1 osoba z forum trafiła, a tak...Węszę w tym niestety jakiś blef

ale dopiero nagrody mogą być pod koniec konkursu, nie wiadomo jak ich maszyna losowała.

ale jest info-nie udało się próbuj dalej, a w regulaminie jest, że to znaczy, że pudło

mam 3 paragony, i aż się boję zakręcić kubkiem, gdy to czytam:( ależ to wkurzające, że przy tej ilości nagród, nikt jeszcze z forumowiczów w nic nie trafił;( konkurs - widmo, czy jak?

10 zgłoszeń u mnie , a wynik ZERO
0 0