Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: dolly

#6148798 Napisano: 21.01.2016 23:40:59
yolka123 napisał(a):

bandit napisał(a):

Zborek napisał(a):

Witam. Mam takie pytanie,czy ktos z was brał juz udzial w warsztatach kulinarnych z konkursu MasterCard-bezcenna kolacja z widokiem oraz moze
mi powiedziec jak to wygląda. Mianowicie jak z zakwaterowaniem,ile dni to trwa itp.

witam 
Mój ojciec ma wygrane warsztaty.
Przeszukałem internet i znalazłem warsztaty za 350 zł dla jednej osoby - jest to 4-5 godzin , jakis pokaz i cos tam robisz na swoim stole.
Podejrzewam że tu bedzie podobnie wartość 700 to daje po 350 na dwie osoby.
Myślę że dopiero jak skończy sie konkurs zorganizują warsztaty w kilku większych miastach i załatwią to hurtowo.

Przypuszczam , że jest tak, jak prawi bandit.  
Warsztaty są jednodniowe, natomiast dopiero Nagrody Główne będą połączone z noclegami i sądząc po cenie - z zagraniczną wycieczką.

Ktos podawal jakis link, chcac sprzedac te warsztaty i wygladalo, ze byloby z wyborem tematu warsztatow.
0 0

joka

#6148848 Napisano: 22.01.2016 10:23:52
Kochani mam pytanie może ktoś się orientuje czy za voucher 250 Zalando z Stokrotki Milka wchodzą ciuchy też przecenione ? Czy tylko w cenie regularnej, i do kiedy jest ważny ? emotka
0 0

mia

#6148852 Napisano: 22.01.2016 10:27:24
joka napisał(a):

Kochani mam pytanie może ktoś się orientuje czy za voucher 250 Zalando z Stokrotki Milka wchodzą ciuchy też przecenione ? Czy tylko w cenie regularnej, i do kiedy jest ważny ? emotka

Ten voucher oznacza po prostu, że masz do wykorzystania 250 zł w Zalando. Na wszystko. emotka I nie musisz tego wydawać naraz.
Na voucherze brak daty, więc możliwe, iż jest ważny do kresu istnienia Zalando. Ale możesz się też ich zapytać na FB. emotka
0 0

katrin1

#6148871 Napisano: 22.01.2016 10:45:54
Czy na te Lego na testmetoo miałyście jakąś ankietę wcześniej? Ja poprzednio testowałam, teraz nie miałam żadnego zaproszenia ani ankiety, a tak bym chciała testować z moimi chłopcami emotka
0 0

lager

#6148893 Napisano: 22.01.2016 11:21:43

sylwika76 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie DC konkurs Pepsi - kupiłam wczoraj 2 butelki pepsi w DC dzisiaj patrzę a mojego sklepu nie ma na liście i co mam z tym fantem zrobić ?
grać czy paragon wyrzucić ???

A sylwika gdzie widzisz listę sklepów? Otwieram teraz regulamin i nie widzę listy na końcu. A w treści pisze: "dokonaj zakupów w którymkolwiek sklepie pod nazwą Delikatesy Centrum". emotka
0 0

Gość: mattadore

#6149012 Napisano: 22.01.2016 14:41:03
gdzie są wyniki z Kauflanda Wypieki świąteczne, bo u nich na stronie nie działa link??
0 0

Gość: trampek.

#6149035 Napisano: 22.01.2016 15:12:31
katrin1 napisał(a):

Czy na te Lego na testmetoo miałyście jakąś ankietę wcześniej? Ja poprzednio testowałam, teraz nie miałam żadnego zaproszenia ani ankiety, a tak bym chciała testować z moimi chłopcami emotka

Też chciałąbym wiedziec miałam jakaś ankiete o zwierzetach,a  co  to była za ankieta z klockami? i kiedy?
0 0

magalan83

#6149039 Napisano: 22.01.2016 15:17:45
mattadore napisał(a):

gdzie są wyniki z Kauflanda Wypieki świąteczne, bo u nich na stronie nie działa link??

Jeszcze nie zostały opublikowane. Są ale z zeszłego roku.
0 0

kalafior

#6149051 Napisano: 22.01.2016 15:37:51
Mysia napisał(a):

kalafior napisał(a):

Mysia napisał(a):

kalafior napisał(a):

lolka182 napisał(a):

hihi, ale jaja kolejny konkurs (T-Mobile "Świąteczne selfie") -  kolejny plagiat.
widzieliście ? 
https://www.googl...rc=T7CE0KQ6mgv0UM%3A

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale jestem strasznie ciekawa jak z tego wszystkiego wybrnie T-Mobile emotka

Jak znaleźć taką plagiatową fotę w internecie? Mam wrażenie że w niektórych konkrsach wygrywają właśnie "internetowe" foty. Macie jakieś rady na to?

musisz skopiować obraz i w google dać wyszukiwanie grafiką, przesyłasz plik i gotowe emotka

Dziękuję  emotka  przyda się do kontrolowania podejrzanych fot. Ale chyba z konkursów na Fb i Instagramie to nie wypali?

jak to nie wypali? emotka otwierasz instagrama czy fb i na tej samej zasadzie, wystarczy skopiować grafikę emotka

Racja  emotka    z Fb poszło super - zgłosiłam nawet jedną fotę. Ale z Instagramem mam problem. Foty nie da się zapisać, a gdy ją przeciągam do wyszukiwarki to wyszukuje mi tą co nie trzeba (tym sposobem też znalazłam kradzione zdjęcie  emotka  ). I czasem namęcze się długo i nic - nie potrafie wycelować. Za bardzo kombinuje? Da się prościej?
0 0

Gość: dolly

#6149063 Napisano: 22.01.2016 15:52:59
trampek. napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Też chciałąbym wiedziec miałam jakaś ankiete o zwierzetach,a  co  to była za ankieta z klockami? i kiedy?

Nie było,  od razu o adres pytali.
Ja sie wczoraj zarejestrowałam, ale pewnie po ptakach, bo tylko o psach i kotach dostakam ankiete emotka
0 0

Gość: ksantypa

#6149066 Napisano: 22.01.2016 16:01:41
mia napisał(a):

joka napisał(a):

Ten voucher oznacza po prostu, że masz do wykorzystania 250 zł w Zalando. Na wszystko. emotka I nie musisz tego wydawać naraz.
Na voucherze brak daty, więc możliwe, iż jest ważny do kresu istnienia Zalando. Ale możesz się też ich zapytać na FB. emotka

za zapisanie sie do newslettera daja 40 znizki -jeden warunek zakupy powyzej 200 zł -czyli sumując masz d wydania 290 zł
0 0

Gość: mattadore

#6149084 Napisano: 22.01.2016 16:38:11
Ale maile szły? Bo w dzisiejszych wygranych piszecie,ze macie bony ? emotka
magalan83 napisał(a):

mattadore napisał(a):

Jeszcze nie zostały opublikowane. Są ale z zeszłego roku.

0 0

Gość: ewela83

#6149089 Napisano: 22.01.2016 16:42:03
czy po wysłaniu danych z wygranej z krzyżówki ze Skarbu, przychodzi jakiś kod, z którym trzeba zgłosić się do Rossmanna?
0 0

bethan

#6149092 Napisano: 22.01.2016 16:43:54
ewela83 napisał(a):

czy po wysłaniu danych z wygranej z krzyżówki ze Skarbu, przychodzi jakiś kod, z którym trzeba zgłosić się do Rossmanna?

Nie, przychodzi sms, gdy nagroda jest już do odebrania.
0 0

Gość: ewela83

#6149093 Napisano: 22.01.2016 16:46:15
bethan napisał(a):

ewela83 napisał(a):

Nie, przychodzi sms, gdy nagroda jest już do odebrania.

OK. dziękuję. A długo trzeba czekać na sms ?
0 0

bethan

#6149095 Napisano: 22.01.2016 16:47:53
Trochę się czeka niestety.
0 0

luko922

#6149161 Napisano: 22.01.2016 20:18:00
anita_d napisał(a):

elmo napisał(a):

luko922 napisał(a):

elmo napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś, kto wcześniej wygrał śniadania z Belvity orientuje się jak to wszystko wygląda? W mailu chcą tylko adres zamieszkania. A jakieś szczegóły?  emotka  

+ W regulaminie napisane jest, że po powiadomieniu o wygranej należy wysłać skan paragonu - ale ja już wysyłałem zaraz po zgłoszeniu, to jeszcze raz mam wysyłać? 

Ja mam tylko wiadomość o odbiorze śniadaniówki w punkcie. 
Jeśli chcą od Ciebie adres domowy i ponownie skan, to może chodzi o coś więcej (tego Ci życzę)   emotka  

No tak, dostałem info o wygranych śniadaniach, tylko że chcą od razu adres, bez żadnego ustalania szczegółów + skan paragonu, który już przecież wysyłałem emotka

Faktycznie emotka  Teraz widzę, że użyłeś słowa ŚNIADANIA emotka  Wybacz kobiecie, bo jest przed kawą. Pozdrawiam emotka  

Ja wygrałam w pierwszym losowaniu i zaznaczyłam, w jakich godzinach jestem podstępna pod danym adresem - w regulaminie jest napisane, że dostawa w godzinach 6-10. Natomiast, że przemieszczam się rano z domu, do pracy, to dlatego dałam taką uwagę. Są w trakcie ustalania dowozów z firmą cateringową i mają dziś dać znać od kiedy będę dostawać śniadania. Ogólnie póki co miło i bezproblemowo się z nimi kontatuje emotka

No wlasnie sobie piszę z jakąś miłą panią, oby więcej takich osób w agencjach zajmujących się konkursami emotka  
0 0

donia7

#6149169 Napisano: 22.01.2016 20:49:17
koniczynka123 napisał(a):

Czy z biletów do multikina z Biedronki korzystał ktoś w weekend  czy są one tylko od  pn do pt?

weekendy też emotka
0 0

umbrella

#6149179 Napisano: 22.01.2016 21:11:49
Czy ma ktoś doświadczenie jak aktywować karty  SPH  z konka "Wygrywaj właściwie pielęgnując włosy" ( 3 x 50 zł ) chciałam zapłacić dzisiaj kartą w SPH i dostałam odmowę, bo karta nie aktywna jest ???
0 0

luko922

#6149184 Napisano: 22.01.2016 21:20:51
magnus napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy z biletów do multikina z Biedronki korzystał ktoś w weekend  czy są one tylko od  pn do pt?

weekendy też emotka

Dziękuję emotka bo mam zamiar  jutro się odstresować  emotka

Bez problemu, ja nawet zrobiłem sobie rezerwację miejsc przez net  a bilety odebrałem przy kasieemotka

Te bilety, niby taka marna nagroda, a cieszą i to bardzo. Szczególnie, gdy się zobaczy normalne ceny biletów do kina... 
0 0