Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: elmo

#6148360 Napisano: 21.01.2016 08:40:23
luko922 napisał(a):

Czy ktoś, kto wcześniej wygrał śniadania z Belvity orientuje się jak to wszystko wygląda? W mailu chcą tylko adres zamieszkania. A jakieś szczegóły?  emotka  

+ W regulaminie napisane jest, że po powiadomieniu o wygranej należy wysłać skan paragonu - ale ja już wysyłałem zaraz po zgłoszeniu, to jeszcze raz mam wysyłać? 

Ja mam tylko wiadomość o odbiorze śniadaniówki w punkcie. 
Jeśli chcą od Ciebie adres domowy i ponownie skan, to może chodzi o coś więcej (tego Ci życzę)   emotka  
0 0

luko922

#6148362 Napisano: 21.01.2016 08:42:21
elmo napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś, kto wcześniej wygrał śniadania z Belvity orientuje się jak to wszystko wygląda? W mailu chcą tylko adres zamieszkania. A jakieś szczegóły?  emotka  

+ W regulaminie napisane jest, że po powiadomieniu o wygranej należy wysłać skan paragonu - ale ja już wysyłałem zaraz po zgłoszeniu, to jeszcze raz mam wysyłać? 

Jeśli chcą od Ciebie adres domowy i ponownie skan, to może chodzi o coś więcej (tego Ci życzę)   emotka  

No tak, dostałem info o wygranych śniadaniach, tylko że chcą od razu adres, bez żadnego ustalania szczegółów + skan paragonu, który już przecież wysyłałem emotka
0 0

Gość: elmo

#6148366 Napisano: 21.01.2016 08:48:18
luko922 napisał(a):

elmo napisał(a):

luko922 napisał(a):

No tak, dostałem info o wygranych śniadaniach, tylko że chcą od razu adres, bez żadnego ustalania szczegółów + skan paragonu, który już przecież wysyłałem emotka

Faktycznie emotka  Teraz widzę, że użyłeś słowa ŚNIADANIA emotka  Wybacz kobiecie, bo jest przed kawą. Pozdrawiam emotka  
0 0

Gość: anita_d

#6148376 Napisano: 21.01.2016 09:16:55
elmo napisał(a):

luko922 napisał(a):

elmo napisał(a):

luko922 napisał(a):

Faktycznie emotka  Teraz widzę, że użyłeś słowa ŚNIADANIA emotka  Wybacz kobiecie, bo jest przed kawą. Pozdrawiam emotka  

Ja wygrałam w pierwszym losowaniu i zaznaczyłam, w jakich godzinach jestem podstępna pod danym adresem - w regulaminie jest napisane, że dostawa w godzinach 6-10. Natomiast, że przemieszczam się rano z domu, do pracy, to dlatego dałam taką uwagę. Są w trakcie ustalania dowozów z firmą cateringową i mają dziś dać znać od kiedy będę dostawać śniadania. Ogólnie póki co miło i bezproblemowo się z nimi kontatuje emotka
0 0

luko922

#6148389 Napisano: 21.01.2016 09:39:39
Dzięki emotka
0 0

nelunia

#6148403 Napisano: 21.01.2016 10:08:46
Nescafe, zakręcone 10. 01.  pudłoemotka
0 0

karolinamat

#6148416 Napisano: 21.01.2016 10:36:15
nelunia napisał(a):

Porażka z tym konkursem. Nie kupowałam i nie zamierzam. Zakręciłam właśnie 3x fikcyjnie i zlikwidowałam właśnie moją pokusę zakupu emotka
0 0

xpac

#6148425 Napisano: 21.01.2016 10:44:07
karolinamat napisał(a):

nelunia napisał(a):

Porażka z tym konkursem. Nie kupowałam i nie zamierzam. Zakręciłam właśnie 3x fikcyjnie i zlikwidowałam właśnie moją pokusę zakupu emotka

haha nie mów głośno że zakręciłaś na fikcyjne emotka bo znowu zacznie się wojną i walenie głową w klawiaturę !! Szkoda przycisków emotka
0 0

karolinamat

#6148427 Napisano: 21.01.2016 10:47:34
xpac napisał(a):

karolinamat napisał(a):

nelunia napisał(a):

haha nie mów głośno że zakręciłaś na fikcyjne emotka bo znowu zacznie się wojną i walenie głową w klawiaturę !! Szkoda przycisków emotka

Skłoniło mnie do tego przeczytanie o tym że ktoś fikcyjnie wygrał emotka Sama bym na to nie wpadła bo jakoś nie ekscytowałam się tą loterią.... Proszę nie linczowaćemotka
0 0

Gość: cherry_coke

#6148432 Napisano: 21.01.2016 10:50:34
karolinamat napisał(a):

xpac napisał(a):

karolinamat napisał(a):

nelunia napisał(a):

Skłoniło mnie do tego przeczytanie o tym że ktoś fikcyjnie wygrał emotka Sama bym na to nie wpadła bo jakoś nie ekscytowałam się tą loterią.... Proszę nie linczowaćemotka

Ja myślę, że konkurs jest beznadziejnie skonstruowany i obawiam się, że jest więcej fikcyjnych zgłoszeń niż prawdziwych. 
0 0

joan

#6148433 Napisano: 21.01.2016 10:52:48
W kontekście Nescafe: dawno, dawno temu, pewna analfabetka z naszego forum, co prezentuje taki poziom intelektualny, że sama nie wiem, czy można być aż tak głupim, czy to może internetowy troll... puściła zgłoszenie w konkursie Rosska bez podania numeru paragonu (nie pytajcie, co wpisała w stosownym polu), bo se chciała zagrać tak na próbę, z ciekawości, z nudów, bo jej na mózg padło. Mam wrażenie, że Was czymś zaraziła emotka
0 0

violka88

#6148441 Napisano: 21.01.2016 10:59:12
mam pytanie emotka kiedy ze streetcom mają wysyłać jogurty activia???
bo mi się wydaje że 21.01- czyli dziś a nikt na forum nie pisze że jogurciki dotarły
wie może ktoś coś na ten temat emotka
0 0

violka88

#6148443 Napisano: 21.01.2016 11:00:51
cherry_coke napisał(a):

karolinamat napisał(a):

xpac napisał(a):

karolinamat napisał(a):

nelunia napisał(a):

Ja myślę, że konkurs jest beznadziejnie skonstruowany i obawiam się, że jest więcej fikcyjnych zgłoszeń niż prawdziwych. 

bezsensu ten konkurs emotka  jedna wielka porażkaemotka  a mogłabyś taka fajna zabawa i fajne pieniężne wygrane
0 0

marzenier

#6148445 Napisano: 21.01.2016 11:01:27
Ej 
A w tej Nesce to nie jest tak,że wszystkie losy,nawet te z du.y wzięte wpadają do bębna i biorą udział w losowaniu głównej?
A jak się nie daj losie główna trafi na taki z du.y los?
No przecież idzie się załamać.
Mi to osobiście tita i lita bo nie gram,ale życie lubi zaskakiwać i ja osobiście bym się załamała.
I do kogo potem pretensja potem?
0 0

joan

#6148447 Napisano: 21.01.2016 11:04:19
marzenier napisał(a):

Ej 
A w tej Nesce to nie jest tak,że wszystkie losy,nawet te z du.y wzięte wpadają do bębna i biorą udział w losowaniu głównej?
Mi to osobiście tita i lita bo nie gram,ale życie lubi zaskakiwać i ja osobiście bym się załamała.

Jest tak. Na szczęście nikt nie będzie miał do siebie samego pretensji, bo my tu wszyscy s.amy pieniędzmi, więc zakładam, że każdemu, kto MUSI zakręcić kubkiem, 25.000 zeta więcej czy mniej różnicy nie robi emotka
0 0

asantesana

#6148448 Napisano: 21.01.2016 11:05:07
marzenier napisał(a):

Ej 

Ja bym nie musiała czekać na główną, wyobrażam sobie, ze kręcę kubkiem bez paragonu i wyskakuje mi najwyższa dzienna (1000 czy 2000 zł, nawet nie wiem). Chyba by mnie pokręciło razem z tym kubkiem...
0 0

marzenier

#6148452 Napisano: 21.01.2016 11:08:48
joan napisał(a):

marzenier napisał(a):

Ej 

Jest tak. Na szczęście nikt nie będzie miał do siebie samego pretensji, bo my tu wszyscy s.amy pieniędzmi, więc zakładam, że każdemu, kto MUSI zakręcić kubkiem, 25.000 zeta więcej czy mniej różnicy nie robi emotka

:)

No ba...
Za 25 tys to ja nawet z łóżka nie wstaje emotka
0 0

joan

#6148453 Napisano: 21.01.2016 11:10:03
marzenier napisał(a):

emotka

No ba...
Za 25 tys to ja nawet z łóżka nie wstaje emotka

Piąteczka! emotka
0 0

xpac

#6148509 Napisano: 21.01.2016 12:23:40
marzenier napisał(a):

Ej 

Ale ten ktoś nie będzie wiedział, że wygrał wycieczkę, skoro to jest fikcyjny paragon to myślisz, że będzie zapisywał na kartce zmyślony numer ?!
0 0

myszania

#6148517 Napisano: 21.01.2016 12:42:53
Czy do kogos moze idzie przesyłka z CENTRUM HANDLOWE KAROLINKA MAR?
Nie mam pojecia co to??
0 0