Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

alaalicja

#6148518 Napisano: 21.01.2016 12:49:42
anita_d napisał(a):

elmo napisał(a):

luko922 napisał(a):

elmo napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś, kto wcześniej wygrał śniadania z Belvity orientuje się jak to wszystko wygląda? W mailu chcą tylko adres zamieszkania. A jakieś szczegóły?  emotka  

+ W regulaminie napisane jest, że po powiadomieniu o wygranej należy wysłać skan paragonu - ale ja już wysyłałem zaraz po zgłoszeniu, to jeszcze raz mam wysyłać? 

Ja mam tylko wiadomość o odbiorze śniadaniówki w punkcie. 
Jeśli chcą od Ciebie adres domowy i ponownie skan, to może chodzi o coś więcej (tego Ci życzę)   emotka  

No tak, dostałem info o wygranych śniadaniach, tylko że chcą od razu adres, bez żadnego ustalania szczegółów + skan paragonu, który już przecież wysyłałem emotka

Faktycznie emotka  Teraz widzę, że użyłeś słowa ŚNIADANIA emotka  Wybacz kobiecie, bo jest przed kawą. Pozdrawiam emotka  

Ja wygrałam w pierwszym losowaniu i zaznaczyłam, w jakich godzinach jestem podstępna pod danym adresem - w regulaminie jest napisane, że dostawa w godzinach 6-10. Natomiast, że przemieszczam się rano z domu, do pracy, to dlatego dałam taką uwagę. Są w trakcie ustalania dowozów z firmą cateringową i mają dziś dać znać od kiedy będę dostawać śniadania. Ogólnie póki co miło i bezproblemowo się z nimi kontatuje emotka

Ja też czekam na śniadania z 1 etapu emotka  w drugim nawet śniadaniówka nie wpadła możliwe? emotka  chyba pula nie była wyczerpana, a do odpowiedzi w miarę się przyłożyłam ehhh
0 0

Masza86

#6148537 Napisano: 21.01.2016 13:21:16
czy orientuje sie ktoś co moze wieźć pocztex , dzis sms o wczoraszym nadaniu emotka
0 0

banka-manka

#6148540 Napisano: 21.01.2016 13:26:25
anita_d napisał(a):

Ja wygrałam w pierwszym losowaniu i zaznaczyłam, w jakich godzinach jestem podstępna pod danym adresem - w regulaminie jest napisane, że dostawa w godzinach 6-10. Natomiast, że przemieszczam się rano z domu, do pracy, to dlatego dałam taką uwagę. Są w trakcie ustalania dowozów z firmą cateringową i mają dziś dać znać od kiedy będę dostawać śniadania. Ogólnie póki co miło i bezproblemowo się z nimi kontatuje emotka

Jakim losowaniu? 
Ja myślałam, że tam nie ma wyboru o której dostarczą (tak pisało w regulaminie) bo to jest uzależnione od danej firmy - jak daleko znajduje się od miejsca dostarczenia śniadanie, jaką ma trasę itp. Jeśli się da, to rewelacja! Ale myślałam, że się nie da emotka
0 0

wojowniczka

#6148544 Napisano: 21.01.2016 13:28:35
xpac napisał(a):

marzenier napisał(a):

Ej 
A w tej Nesce to nie jest tak,że wszystkie losy,nawet te z du.y wzięte wpadają do bębna i biorą udział w losowaniu głównej?
A jak się nie daj losie główna trafi na taki z du.y los?
No przecież idzie się załamać.
Mi to osobiście tita i lita bo nie gram,ale życie lubi zaskakiwać i ja osobiście bym się załamała.
I do kogo potem pretensja potem?

Ale ten ktoś nie będzie wiedział, że wygrał wycieczkę, skoro to jest fikcyjny paragon to myślisz, że będzie zapisywał na kartce zmyślony numer ?!

jak dostanie maila lub telefon z gratulacjami to pewnie się domyśli emotka chyba, że i numer i adres mailowy z du.y

a komuś w końcu udało się coś wygrać? czy tylko ten jeden, jedyny przypadek ze zmyślonym nr?
0 0

arabela79

#6148548 Napisano: 21.01.2016 13:38:10
myszania napisał(a):

Czy do kogos moze idzie przesyłka z CENTRUM HANDLOWE KAROLINKA MAR?
Nie mam pojecia co to??

Może tu gralas?

https://www.e-kon...ek.html#.VqDQNt-tbqA
0 0

myszania

#6148579 Napisano: 21.01.2016 14:44:27
arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

Czy do kogos moze idzie przesyłka z CENTRUM HANDLOWE KAROLINKA MAR?
Nie mam pojecia co to??

Może tu gralas?

http://www.e-konk...ek.html#.VqDQNt-tbqA

Dzieki, ale nie...jutro się okaże.
0 0

Gość: anita_d

#6148582 Napisano: 21.01.2016 14:48:25
@banka-manka napisał(a):

anita_d napisał(a):

Jakim losowaniu? 
Ja myślałam, że tam nie ma wyboru o której dostarczą (tak pisało w regulaminie) bo to jest uzależnione od danej firmy - jak daleko znajduje się od miejsca dostarczenia śniadanie, jaką ma trasę itp. Jeśli się da, to rewelacja! Ale myślałam, że się nie da emotka

Zwracam honor, nie losowanie, tylko powiedzmy pierwszym etapie emotka
Nie każdy przebywa od 6 do 10 (godziny wskazane w regulaminie) w jednym miejscu, więc raczej logiczne, że jest możliwość ustalenia jakiś widełek czasowych.
0 0

Gość: trampek.

#6148633 Napisano: 21.01.2016 16:15:49
Czy dostajecie potwierdzenie z sagi odrazu??
0 0

toka

#6148638 Napisano: 21.01.2016 16:20:58
trampek. napisał(a):

Czy dostajecie potwierdzenie z sagi odrazu??

nie
0 0

#6148666 Napisano: 21.01.2016 17:47:14
A jeszcze mam pytanie odnośnie belvity czy na ten konkurs można kupić te małe opakowania ciastek co kosztują w okolicach 2 zł czy te wieksze ?
0 0

luko922

#6148679 Napisano: 21.01.2016 18:15:06
trampek. napisał(a):

A jeszcze mam pytanie odnośnie belvity czy na ten konkurs można kupić te małe opakowania ciastek co kosztują w okolicach 2 zł czy te wieksze ?

można małe emotka
0 0

#6148682 Napisano: 21.01.2016 18:24:24
luko922 napisał(a):

trampek. napisał(a):

można małe emotka

dziękuję emotka
0 0

Zborek

#6148686 Napisano: 21.01.2016 18:45:32
Witam. Mam takie pytanie,czy ktos z was brał juz udzial w warsztatach kulinarnych z konkursu MasterCard-bezcenna kolacja z widokiem oraz moze
mi powiedziec jak to wygląda. Mianowicie jak z zakwaterowaniem,ile dni to trwa itp.
0 0

mn112

#6148727 Napisano: 21.01.2016 20:47:44
Mam pytanie, czy ktoś brał może udział w konkursie ciufcia Playdoh? bo wydaje mi się, że mój nick jest na liście zwycięzców, ale żadnego maaila nie dostałam...czy ktoś z Was może wie coś na ten temat czy szły emaile od organizatora?
0 0

bandit

#6148751 Napisano: 21.01.2016 21:30:49
Zborek napisał(a):

Witam. Mam takie pytanie,czy ktos z was brał juz udzial w warsztatach kulinarnych z konkursu MasterCard-bezcenna kolacja z widokiem oraz moze
mi powiedziec jak to wygląda. Mianowicie jak z zakwaterowaniem,ile dni to trwa itp.

witam 
Mój ojciec ma wygrane warsztaty.
Przeszukałem internet i znalazłem warsztaty za 350 zł dla jednej osoby - jest to 4-5 godzin , jakis pokaz i cos tam robisz na swoim stole.
Podejrzewam że tu bedzie podobnie wartość 700 to daje po 350 na dwie osoby.
Myślę że dopiero jak skończy sie konkurs zorganizują warsztaty w kilku większych miastach i załatwią to hurtowo.
0 0

sylwika76

#6148752 Napisano: 21.01.2016 21:31:50
Mam pytanie odnośnie DC konkurs Pepsi - kupiłam wczoraj 2 butelki pepsi w DC dzisiaj patrzę a mojego sklepu nie ma na liście i co mam z tym fantem zrobić ?
grać czy paragon wyrzucić ???
0 0

yolka123

#6148756 Napisano: 21.01.2016 21:41:28
bandit napisał(a):

Zborek napisał(a):

witam 
Mój ojciec ma wygrane warsztaty.
Przeszukałem internet i znalazłem warsztaty za 350 zł dla jednej osoby - jest to 4-5 godzin , jakis pokaz i cos tam robisz na swoim stole.
Podejrzewam że tu bedzie podobnie wartość 700 to daje po 350 na dwie osoby.
Myślę że dopiero jak skończy sie konkurs zorganizują warsztaty w kilku większych miastach i załatwią to hurtowo.

Przypuszczam , że jest tak, jak prawi bandit.  
Warsztaty są jednodniowe, natomiast dopiero Nagrody Główne będą połączone z noclegami i sądząc po cenie - z zagraniczną wycieczką.
0 0

Gość: agadawid

#6148768 Napisano: 21.01.2016 22:04:38
mn112 napisał(a):

Mam pytanie, czy ktoś brał może udział w konkursie ciufcia Playdoh? bo wydaje mi się, że mój nick jest na liście zwycięzców, ale żadnego maaila nie dostałam...czy ktoś z Was może wie coś na ten temat czy szły emaile od organizatora?

Mam taką samą sytuację i nie wiem czy się łudzić, że coś wpadnie?
0 0

mn112

#6148785 Napisano: 21.01.2016 22:46:13
agadawid napisał(a):

mn112 napisał(a):

to będziemy czekać emotka w takim razie))
0 0

Gość: alicja401

#6148790 Napisano: 21.01.2016 23:16:34
mn112 napisał(a):

agadawid napisał(a):

mn112 napisał(a):

to będziemy czekać emotka w takim razie))

Też jestem na liście,a @ brak.
0 0