Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kreatia

#6167156 Napisano: 01.03.2016 15:54:26
joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

W konkursie "ferie za pasem"  skody będą oceniać dodatki w formie linków emotka

Skąd taka informacja?

Odpisali na maila
0 0

onlyrybka

#6167162 Napisano: 01.03.2016 16:13:08
kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Skąd taka informacja?

Odpisali na maila

Aha...
W regulaminie jest napisane:  "odpowiedź na pytanie szóste winna mieścić się w380 (trzystuosiemdziesięciu) znakach, wliczając w to znaki interpunkcyjne i spacje. " 
Link do youtube ma mniej  emotka
0 0

skaki

#6167165 Napisano: 01.03.2016 16:16:51
onlyrybka napisał(a):

kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Skąd taka informacja?

Odpisali na maila

Aha...
W regulaminie jest napisane:  "odpowiedź na pytanie szóste winna mieścić się w380 (trzystuosiemdziesięciu) znakach, wliczając w to znaki interpunkcyjne i spacje. " 

i to tak można?
0 0

Gość: logos89

#6167167 Napisano: 01.03.2016 16:17:06
@asante napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czy ktoś próbowal już wysłac zgłoszenie na konkurs wawelradoscwyzwala.pl bo u mnie nie da sie wybrać cukierków

A co to za konkurs, nie mogę go znaleźć w bazie? emotka

trzeba wybrać cukierki a potem jak wyskoczą trzeba na nie klikąć aby pofrunęły emotka  
0 0

kreatia

#6167168 Napisano: 01.03.2016 16:18:46
onlyrybka napisał(a):

kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Skąd taka informacja?

Odpisali na maila

Aha...

Dokładnie tak odpisali. Odpowiedź ma być najciekawsza. Od teraz przed wzięciem udziału w konkursie będę pisać maile z pytaniemi dostosowywać się do wymagań jury albo rezygnować bez wkladania wysiłku. Eh
0 0

Gość: polarniczka

#6167169 Napisano: 01.03.2016 16:18:57
onlyrybka napisał(a):

kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Skąd taka informacja?

Odpisali na maila

Aha...

Sala sądowa:
czy oskarżony zmieścił się w 380 znakach?
oskarżony: tak, przecież link do filmiku miał 250 znaków...
oskarżyciel posiłkowy: ale odpowiedź zawarta w filmiku (piosenka) miała  dokładnie 1365 znaków...
dalej nie potrafię pojąć, jak na odpowiedź konkursową gdzie jest limit znaków można wysłać filmik lub zdjęcie? jak to można przełożyć na ilość znakó? i ostatnie pytanie, dlaczego nie tego określonego w regulaminie?.....ręce opadają....druga sprawa, czemu ktoś wysłał takie zapytanie do organizatora?
0 0

malenka

#6167170 Napisano: 01.03.2016 16:20:04
onlyrybka napisał(a):

kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Skąd taka informacja?

Odpisali na maila

Aha...

Jak mnie to wkurza! W szkołach się dziwią, że coraz więcej dzieciaków ma problem z czytaniem ze zrozumieniem! Dzieciaków? Dorośli ludzie stworzyli regulamin i nie potrafią go przeczytać ze zrozumieniem i stosować się do jego zasad! Grrr. Link do youtube to nie jest odpowiedź konkursowa tylko zbiór znaków alfanumerycznych.

Oczywiście do zakończonego wczoraj tekstowego konkursu Spinx również można znaleźć filmiki w necie.
0 0

asantesana

#6167172 Napisano: 01.03.2016 16:20:48
logos89 napisał(a):

@asante napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czy ktoś próbowal już wysłac zgłoszenie na konkurs wawelradoscwyzwala.pl bo u mnie nie da sie wybrać cukierków

A co to za konkurs, nie mogę go znaleźć w bazie? emotka

trzeba wybrać cukierki a potem jak wyskoczą trzeba na nie klikąć aby pofrunęły emotka  

Ale gdzie trzeba wybrać? W sklepie, u babci w kredensie czy gdzie? emotka  Nie widzę konkursu w bazie.
0 0

kreatia

#6167174 Napisano: 01.03.2016 16:21:57
Pytanie zostało wysłane po zakończeniu konkursu. Przyznam, że oglądając to,  co dzieje się przez ostatnie lata w konkursowym światku,  byłam po prostu ciekawa jak tym razem agencja będzie patrzyła na zgłoszenia. Wysłałam sam tekst. I żałuję. 
0 0

mia

#6167175 Napisano: 01.03.2016 16:24:25
kreatia napisał(a):

Pytanie zostało wysłane po zakończeniu konkursu. Przyznam, że oglądając to,  co dzieje się przez ostatnie lata w konkursowym światku,  byłam po prostu ciekawa jak tym razem agencja będzie patrzyła na zgłoszenia. Wysłałam sam tekst. I żałuję. 

Widzę, że kolejny n-ty konkurs przegapiłam. Ale chyba już nie żałuję. emotka
0 0

Gość: logos89

#6167178 Napisano: 01.03.2016 16:25:41
malenka napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Skąd taka informacja?

Odpisali na maila

Aha...

Jak mnie to wkurza! W szkołach się dziwią, że coraz więcej dzieciaków ma problem z czytaniem ze zrozumieniem! Dzieciaków? Dorośli ludzie stworzyli regulamin i nie potrafią go przeczytać ze zrozumieniem i stosować się do jego zasad! Grrr. Link do youtube to nie jest odpowiedź konkursowa tylko zbiór znaków alfanumerycznych.

Oczywiście do zakończonego wczoraj tekstowego konkursu Spinx również można znaleźć filmiki w necie.

a ja głupia wysłałam zgłoszenie w formie tekstowej. 
0 0

joan

#6167179 Napisano: 01.03.2016 16:25:59
kreatia napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Aha...

Dokładnie tak odpisali. Odpowiedź ma być najciekawsza. (...)

Jako użytkowniczka Skody jestem mocno zbulwersowana, o czym nie omieszkam poinformować Skody właśnie. I proszę nie pisać, że "Ojeju, milcz joan, bo już nie zorganizują żadnego konkursu!" Powiem wprost: no i uj, niech nie organizują emotka
0 0

#6167181 Napisano: 01.03.2016 16:28:34
jeżeli opublikują zwycięską pracę a wygra filmik złożę oficjalną reklamację...w ch....a  mnie nikt robić nie będzie (za przeproszeniem)
0 0

kreatia

#6167182 Napisano: 01.03.2016 16:28:34
pisz joan pisz.
może zakłady kto wygra samochód? emotka  kogo obstawiacie?
0 0

onlyrybka

#6167183 Napisano: 01.03.2016 16:29:15
skaki napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

kreatia napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Skąd taka informacja?

Odpisali na maila

Aha...

i to tak można?

Tak można. Wygrywać. Główne nagrody. Reszta dostaje to co zostanie.

Kiedyś był taki program Zygmunta Chajzera "Idź na całość", można było wygrać wartościowe nagrody, były wybierane osoby z publiczności. 
Za którymś razem, a to ktoś się przebrał za kota, żyrafę czy innego zwierza i to jego wybrał prowadzący - było to zabawne dla części osób, i sprytne dla gracza, zwiększył przecież szansę na potencjalną nagrodę. Ale z czasem jak większość osób się przebierała, to już nawet super wypasiony kot nie budził zainteresowania. Program też. 
Tak jest z prezentacjami teraz, orgnizator ma kilka i jest wooow, jak dostanie ich 90% to nie będzie woow, tylko zażenowanie  emotka
http://demotywato...810928/Idz-na-calosc
0 0

#6167184 Napisano: 01.03.2016 16:29:33
kreatia napisał(a):

pisz joan pisz.

pewnie jakieś dziecko przebrane za skodę...albo kot przebrany za skodę...
0 0

kreatia

#6167185 Napisano: 01.03.2016 16:29:49
bzowapani napisał(a):

jeżeli opublikują zwycięską pracę a wygra filmik złożę oficjalną reklamację...w ch....a  mnie nikt robić nie będzie (za przeproszeniem)

z tego co kojarzę reg. będą tylko dane więc d.pa
0 0

asantesana

#6167186 Napisano: 01.03.2016 16:32:03
polarniczka napisał(a):

kreatia napisał(a):

pisz joan pisz.

pewnie jakieś dziecko przebrane za skodę...albo kot przebrany za skodę...

A nie skoda pod wodą? emotka
0 0

joan

#6167187 Napisano: 01.03.2016 16:32:11
kreatia napisał(a):

pisz joan pisz.

Zakładać to ja jedynie mogę, że się udławią własnym bełkotem, gdy jutro do pracy przyjdą emotka

Założono bardzo mało czasu na dokonanie wyboru, alda dzień wyniki. Pewnie kogoś wylosują emotka
0 0

mysia

#6167188 Napisano: 01.03.2016 16:32:34
mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

Widzę, że kolejny n-ty konkurs przegapiłam. Ale chyba już nie żałuję. emotka

No ja też całe szczęście przegapiłam emotka
0 0