Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mdepfs

#6171286 Napisano: 10.03.2016 17:47:00
logos89 napisał(a):

ciachnijselfie. Które zdjęcie jest z 8.03 ? Mam nadzieje, że moje zdjecie nie przegrało z tą Panią ;/ 

a ja niestety przegrałam i cóż.... nie wiem co ich kierowało przy wyborze 0_0
0 0

Frama

#6171292 Napisano: 10.03.2016 17:56:19
Mysia napisał(a):

W konkursie "W kuchni z Wedlem" dodali moje zgłoszenie, ale wciąż brak maila potwierdzającego, a podobno takowe przychodzą.. emotka miał ktoś podobną sytuację?

Przychodzą czasem po kilku dniach, po moderacji... niektóre bardzo ciekawe emotka
0 0

mysia

#6171293 Napisano: 10.03.2016 18:00:40
Frama napisał(a):

Mysia napisał(a):

W konkursie "W kuchni z Wedlem" dodali moje zgłoszenie, ale wciąż brak maila potwierdzającego, a podobno takowe przychodzą.. emotka miał ktoś podobną sytuację?

Przychodzą czasem po kilku dniach, po moderacji... niektóre bardzo ciekawe emotka

haha nieźle emotka dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

Gość: Dragomira30

#6171299 Napisano: 10.03.2016 18:28:39
Mappet napisał(a):

a wcześniej szły jakieś maile powiadamiające o tym że się załapało do pierwszych 5k?
Na liczniku było 5,4k jak słałam zgłoszenie... a też dostałam takiego dziwnego maila... i nie wiem czy mieć nadzieję czy nie emotka

Edit:
teraz widzę, że ktoś napisał że dostał maila z podziękowaniami i danymi. U mnie takiego niestety nie było, więc pewnie po ptakach emotka

ja też dostałam maila z podziękowaniem, a byłam 6 tys któraś
0 0

Gość: haz0r

#6171302 Napisano: 10.03.2016 18:42:13
Dragomira30 napisał(a):

Mappet napisał(a):

a wcześniej szły jakieś maile powiadamiające o tym że się załapało do pierwszych 5k?
Na liczniku było 5,4k jak słałam zgłoszenie... a też dostałam takiego dziwnego maila... i nie wiem czy mieć nadzieję czy nie emotka

Edit:
teraz widzę, że ktoś napisał że dostał maila z podziękowaniami i danymi. U mnie takiego niestety nie było, więc pewnie po ptakach emotka

Może usunęli "panów", którzy nie zauważyli, że promocja tylko dla kobiet była emotka
0 0

Gość: defed

#6171303 Napisano: 10.03.2016 18:44:23
haz0r napisał(a):

Dragomira30 napisał(a):

Mappet napisał(a):

Edit:

Może usunęli "panów", którzy nie zauważyli, że promocja tylko dla kobiet była emotka

Zweryfikują każdego, bo każdy bierze udział w konkursie, gdzie główną nagrodą jest Mediolan. Tam nie rozchodzi się wyłącznie o blendery dla pierwszych 5000 K  emotka
0 0

joan

#6171334 Napisano: 10.03.2016 20:18:18
skowronek napisał(a):

A co sądzicie o tym konkursie?
https://www.faceb...zy-1767135896850686/

Oszustwo! emotka
0 0

Gość: elotta

#6171336 Napisano: 10.03.2016 20:21:35
asandraa napisał(a):

Jak długo czeka się na nagrodę z konkursów portalu medialnego? Zdarzają się opóźnienia? Moja nagroda nie dotarła, chociaż regulaminowe 4 tygodnie minęły. To u nich normalne?

Ja swoją dostałam po jakichś 2 tygodniach.
0 0

#6171337 Napisano: 10.03.2016 20:22:41
skowronek napisał(a):

Zbierają lajki, potem sprzedadzą fanpage i zmienią nazwę emotka
0 0

kurpianka

#6171344 Napisano: 10.03.2016 20:31:14
elotta napisał(a):

bzowapani napisał(a):

W tym przypadku to niedługą pojawi się napis,żeby odbierać nagrodę i aktywować substrykcję sms,czyli 40 zł za smsa itd...ten konk pojawia się non stop.Zmienjają tylko nagrody i szukają następnych naiwnych .
0 0

joan

#6171353 Napisano: 10.03.2016 20:36:11
skowronek napisał(a):

Nie znam się na oszustwach tego typu, ale każdy z "chętnych" na kosz, pisze w poście "zamawiam kosz",
to jak potem oszuści dopasują nowy fanpage do tych zamówień? Czego to ludzie nie wykombinują emotka

Posty usuną, ale będą mieli fanpejdź z 10000 fanami, se zarobią na cenzuraach. Kliknij w "Informacje", zobaczysz, że tam nic nie ma, bo to oszuści. Zresztą już ich zgłosiłam jako oszustów fejsbuczowi emotka
0 0

#6171354 Napisano: 10.03.2016 20:37:36
skowronek napisał(a):

elotta napisał(a):

skowronek napisał(a):

Nie znam się na oszustwach tego typu, ale każdy z "chętnych" na kosz, pisze w poście "zamawiam kosz",
to jak potem oszuści dopasują nowy fanpage do tych zamówień? Czego to ludzie nie wykombinują emotka

Po prostu post zniknie, a z nim wszystkie komentarze. Osoby, które polajkowały stronę będą mogły ją potem najwyżej odlajkować, jeśli się zorientują, że mają jakiś dziwny fanpage, np. seksowne nastolatki z Poznania w polubieniach  emotka
0 0

#6171356 Napisano: 10.03.2016 20:38:40
asandraa napisał(a):

elotta napisał(a):

asandraa napisał(a):

Jak długo czeka się na nagrodę z konkursów portalu medialnego? Zdarzają się opóźnienia? Moja nagroda nie dotarła, chociaż regulaminowe 4 tygodnie minęły. To u nich normalne?

Dziękuję. Czyli mogę pożegnać się z kolejną nagrodą. Kilka wygranych do mnie nie dotarło, mogę uzupełnić listę wirtualnych wygranych.

Powinnaś do nich napisać. Są raczej rzetelni, więc wyjaśnią sprawę i wyślą nagrodę emotka
0 0

edzia21

#6171359 Napisano: 10.03.2016 20:39:23
elotta napisał(a):

skowronek napisał(a):

elotta napisał(a):

skowronek napisał(a):

Po prostu post zniknie, a z nim wszystkie komentarze. Osoby, które polajkowały stronę będą mogły ją potem najwyżej odlajkować, jeśli się zorientują, że mają jakiś dziwny fanpage, np. seksowne nastolatki z Poznania w polubieniach  emotka

zorientują. Teraz FB ma taką politykę, że przy każdej zmianie nazwy profilu "firmowego" wszystkim "fanom" wyskakuje info w powiadomieniach. Co do samych zmian nazw również powstały obostrzenia. 
0 0

#6171364 Napisano: 10.03.2016 20:42:15
edzia21 napisał(a):

zorientują. Teraz FB ma taką politykę, że przy każdej zmianie nazwy profilu "firmowego" wszystkim "fanom" wyskakuje info w powiadomieniach. Co do samych zmian nazw również powstały obostrzenia. 

Faktycznie, masz rację, zapomniałam o tym, a samej ostatnio zdarzyło mi się dostać powiadomienie tego typu emotka

Więc zapewne może być tak, jak pisze kurpianka: będą kazali wysyłać SMSy.
0 0

kurpianka

#6171366 Napisano: 10.03.2016 20:46:13
elotta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Faktycznie, masz rację, zapomniałam o tym, a samej ostatnio zdarzyło mi się dostać powiadomienie tego typu emotka

Więc zapewne może być tak, jak pisze kurpianka: będą kazali wysyłać SMSy.

To samo było na dzień kobiet.Na początku było "zamawiam kosz" A za jakiś czas Odbieram nagrodę i link,żeby aktywować substrykcję sms,czyli 40 zł .Aktywują taką usługę i pózniej za 1 smsa którego sie od nich odbiera sciagają kasę z konta.Miesięcznie nawet 70-80 zł..Ostrzegają w necie przed tym...ale jak widać dużo osób jeszcze się złapie.
0 0

Gość: Dragomira30

#6171379 Napisano: 10.03.2016 21:11:04
asandraa napisał(a):

elotta napisał(a):

asandraa napisał(a):

Dziękuję. Czyli mogę pożegnać się z kolejną nagrodą. Kilka wygranych do mnie nie dotarło, mogę uzupełnić listę wirtualnych wygranych.

ja w portalu medialnym wygrałam kilka powieści, żadnej nie zobaczyłam na oczy. Pisałam zażalenia, dostałam info, że wyślą jeszcze raz. Znowu nic. Doszłam do wniosku, że uczciwością nie grzeszą i dałam sobie spokój z tym portalem
0 0

Gość: giuliettaX

#6171384 Napisano: 10.03.2016 21:19:46
joan napisał(a):

skowronek napisał(a):

Posty usuną, ale będą mieli fanpejdź z 10000 fanami, se zarobią na cenzuraach. Kliknij w "Informacje", zobaczysz, że tam nic nie ma, bo to oszuści. Zresztą już ich zgłosiłam jako oszustów fejsbuczowi emotka

i bardzo dobrze emotka  mam nadzieję, że "dobre zmiany" pójdą i w tym kierunku, a każdy, kto założy taki fanpage w celu oszustwa i wyłudzenia danych, okradzenia innych z prywatności zapłaci każdej osobie, która polubiła takie bagno+ coś tam napisała w komentarzu czy tam udostępniła, a zrobiła to tylko i wyłącznie dlatego, że taki oszukańczy fanpage powstał ... 100 tys.  i to naprawdę grosze w porównaniu do świadomego i celowego okradzenia drugiego człowieka z jego prywatności, jego tożsamości, jego danych, życia...  bo taka strona jest zakładana świadomie i tylko w jednym celu.... dodatkowo tacy oszuści niech zapłacą firmie, której wykorzystali produkty w celu wzbudzenia zaufania po 7 mln odszkodowania (od 7 przykazania)  emotka  
0 0

#6171386 Napisano: 10.03.2016 21:21:53
Dragomira30 napisał(a):

ja w portalu medialnym wygrałam kilka powieści, żadnej nie zobaczyłam na oczy. Pisałam zażalenia, dostałam info, że wyślą jeszcze raz. Znowu nic. Doszłam do wniosku, że uczciwością nie grzeszą i dałam sobie spokój z tym portalem

O, to teraz mnie tym zaskoczyłaś. Byłam przekonana, że jednak są porządni, bo mnie przynajmniej udało się uzyskać wygrane książki.
0 0

kate1980

#6171393 Napisano: 10.03.2016 21:32:23
elotta napisał(a):

Dragomira30 napisał(a):

O, to teraz mnie tym zaskoczyłaś. Byłam przekonana, że jednak są porządni, bo mnie przynajmniej udało się uzyskać wygrane książki.

do mnie też zawsze dochodziły
0 0