Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

onlyrybka

#6172710 Napisano: 14.03.2016 18:43:43
kalafior napisał(a):

Pytanie do osób które brały udział w konkursie Disney Kiora Biedronka - po tym felernymi zapchanie ich skrzynki @ ostatniego dnia konkursu, czy ktoś z wygrał z osób wysyłających zgłoszenia następnego dnia?

Nie ma żadnej nagrody, nawet pocieszenia.
0 0

alaalicja

#6172713 Napisano: 14.03.2016 18:49:23
Hej:) czy w paczce sprzątaczce jak się wygrało zestaw produktów to jest szansa na Vindomatic jeszcze?
0 0

mysz-s

#6172714 Napisano: 14.03.2016 18:51:48
alaalicja napisał(a):

Hej:) czy w paczce sprzątaczce jak się wygrało zestaw produktów to jest szansa na Vindomatic jeszcze?

Tak, nawet na ten sam nr paragonu 
0 0

mdepfs

#6172718 Napisano: 14.03.2016 19:08:17
noisy0000 napisał(a):

karolkas napisał(a):

lola.lola napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

dede napisał(a):

Dzisiaj na ciachnijselfie zrobiłam z siebie wariata emotka  Mam nadzieję, że  się opłaci emotka

Ja już mam teorię taką, że jak widzą kolejny raz tą samą gębę to nawet jeśli zdjęcie jest mega kreatywne to i tak nie wygra....
Wiem. O gustach się nie dyskutuje... może nie trafiam w gust jury (raczej napewno), a może moich zgłoszeń już poprostu noe biorą pod uwagę? Może spróbuję zagrać na siostrę emotka

z drugiej strony mogą pomyśleć "Boże, tyle zdjęć już wysłała - dajmy jej nagrodę za wytrwałość" i na to liczę emotka

na moją facjatę też już chyba patrzeć nie mogą emotka

Ale dziewczyny, co wy wiecie o kreatywności i poświęceniu jak tu Pan się żali, że specjalnie przejechał 300 km W JEDNĄ STRONĘ, żeby zrobić selfie w jacuzzi a Milka i tak go nie doceniła emotka :D emotka  

emotka emotka emotka  uwielbiam (made my day)
0 0

mczarna

#6172720 Napisano: 14.03.2016 19:11:48
Zmieniając temat - dostałam dziś ankietę z projektu Always na everydayme...WTF? Przecież ten projekt był dawno , dawno temu. Któraś też takie cudo dostała? 
0 0

Gość: bc14

#6172723 Napisano: 14.03.2016 19:16:35
Amica: czy ktos, kto dostala @potwierdzajacego rejestracje z godziny 11:26 dostal smsa?
0 0

mysz-s

#6172725 Napisano: 14.03.2016 19:19:41
bc14 napisał(a):

Amica: czy ktos, kto dostala @potwierdzajacego rejestracje z godziny 11:26 dostal smsa?

Ja mam potwierdzenie z 10:54 a sms jeszcze nie mam. Zanim wyśla do wszystkich to też im trochę zejdzie, a sms ma być dopiero o nadaniu przesyłki także spokojnie trzeba czekać. W koncu 5000 paczek mają do nadania. Możesz napisać do nich @ czy jesteś na liście laureatów, ja tak zrobiłam i mi odpisali że tak
0 0

aurorcia

#6172726 Napisano: 14.03.2016 19:20:25
bc14 napisał(a):

ja mam maila z 10.30 a smsa brak, a koleżanka nie miała wcale @ (zgłoszenie ok 10.50) a dziś dostała smsaemotka
0 0

alaalicja

#6172728 Napisano: 14.03.2016 19:22:12
mysz-s napisał(a):

alaalicja napisał(a):

oooooo to super emotka  dziękuję ślicznie, a ciekawe czy w praktyce komus tak się zdarzyło? emotka
0 0

mysz-s

#6172729 Napisano: 14.03.2016 19:23:11
alaalicja napisał(a):

mysz-s napisał(a):

alaalicja napisał(a):

oooooo to super emotka  dziękuję ślicznie, a ciekawe czy w praktyce komus tak się zdarzyło? emotka

jak dobrze kojarze to ktoś pisał, że tak. Tylko nie wiem czy w tej edycji czy poprzedniej
0 0

Gość: zuzola

#6172737 Napisano: 14.03.2016 19:44:51
elotta napisał(a):

yreks napisał(a):

elotta napisał(a):

yreks napisał(a):

Ktoś mi oszczedzi czytanie regulaminu i podpowie czy w wedlu ( 5kg slodyczy) można wysylać więcej zgloszen? 

nie można (i to chyba o Wawel chodzi)

tak chodziło o wawel... dziękować.  W takim razie od czego ma się rodzinę ... emotka

tylko o paragonie pamiętaj emotka

a czy paragon ma być na coś konkretnego?

0 0

Gość: benon69

#6172743 Napisano: 14.03.2016 19:57:34
mdepfs napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

karolkas napisał(a):

lola.lola napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

dede napisał(a):

Dzisiaj na ciachnijselfie zrobiłam z siebie wariata emotka  Mam nadzieję, że  się opłaci emotka

Ja już mam teorię taką, że jak widzą kolejny raz tą samą gębę to nawet jeśli zdjęcie jest mega kreatywne to i tak nie wygra....
Wiem. O gustach się nie dyskutuje... może nie trafiam w gust jury (raczej napewno), a może moich zgłoszeń już poprostu noe biorą pod uwagę? Może spróbuję zagrać na siostrę emotka

z drugiej strony mogą pomyśleć "Boże, tyle zdjęć już wysłała - dajmy jej nagrodę za wytrwałość" i na to liczę emotka

Ale dziewczyny, co wy wiecie o kreatywności i poświęceniu jak tu Pan się żali, że specjalnie przejechał 300 km W JEDNĄ STRONĘ, żeby zrobić selfie w jacuzzi a Milka i tak go nie doceniła emotka :D emotka  

emotka emotka emotka  uwielbiam (made my day)

nie wygral bo to nie selfie hehe chyba ze ta laska ma 3 rece  hahaha wymiekkkam a
0 0

zezowaty_kot

#6172745 Napisano: 14.03.2016 20:00:29
noisy0000 napisał(a):

karolkas napisał(a):

lola.lola napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

dede napisał(a):

Ładne jest to co się komu podoba. Akurat większość zdjęć z galerii Milki mi się podoba, jest pozytywnie, nie ma przekombinowania i jeżdżenia po 300 km emotka Do mnie przemawia prosta forma. A Dama z Milką na samym dole rozłożyła mnie na łopatki - świetna! emotka
0 0

Gość: calliope

#6172747 Napisano: 14.03.2016 20:06:14
mczarna napisał(a):

Zmieniając temat - dostałam dziś ankietę z projektu Always na everydayme...WTF? Przecież ten projekt był dawno , dawno temu. Któraś też takie cudo dostała? 

tak ja i też się zastanawiam o co kaman emotka
0 0

mczarna

#6172748 Napisano: 14.03.2016 20:09:21
alaalicja napisał(a):

mysz-s napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Na ten sam paragon nie ale u mojego faceta i paczka i roomba:-) Tylko my wtedy szaleliśmy - ja z 6 , on z 7 jak dobrze pamiętam.Ciekawe właśnie czy u kogoś na ten sam numer...?
0 0

mczarna

#6172750 Napisano: 14.03.2016 20:12:04
calliope napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wyślę im zatem zapytanie, bo nie chce mi się jej wypełniać, bo oni i tak mnie nie lubią i nie dają innych projektów.
0 0

Gość: calliope

#6172752 Napisano: 14.03.2016 20:15:17
mczarna napisał(a):

calliope napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wyślę im zatem zapytanie, bo nie chce mi się jej wypełniać, bo oni i tak mnie nie lubią i nie dają innych projektów.

Możesz zapytać emotka . Jak wyślą za to np nowe zapasy to może się wypełni... emotka
0 0

Gość: elotta

#6172756 Napisano: 14.03.2016 20:21:34
zuzola napisał(a):

elotta napisał(a):

yreks napisał(a):

elotta napisał(a):

yreks napisał(a):

Ktoś mi oszczedzi czytanie regulaminu i podpowie czy w wedlu ( 5kg slodyczy) można wysylać więcej zgloszen? 

nie można (i to chyba o Wawel chodzi)

tak chodziło o wawel... dziękować.  W takim razie od czego ma się rodzinę ... emotka

tylko o paragonie pamiętaj emotka

a czy paragon ma być na coś konkretnego?

na cokolwiek firmy Wawel
0 0

Paula_Paula

#6172782 Napisano: 14.03.2016 21:48:26
czy dostaliście już lego duplo z Tesco? trochę już czekamy, niby czas mają do jutra...
0 0

Gość: tusienka

#6172865 Napisano: 15.03.2016 09:23:24
calliope napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja również :-/ 
0 0