Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mdepfs

#6172510 Napisano: 14.03.2016 12:59:58
noisy0000 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

jokan napisał(a):

podziwiam osoby, które cykają fajne i ladne zdjęcia:), i wiem, ze to jest ciezka praca zrobić fajne zdjecie i dobra aranzacja - powodzenia!

Nie ma co się dziwić, druga połówka mdepfs jest fotografem więc zrobienie pięknego zdjęcia to pestka emotka

reasech był ale niekompletny emotka  nie jest fotografem, a robi w drewnie emotka  a fotografia to czysta pasja - nie zarabia na tym

To nie reasarch, ciachnijselfie ma ustawione na profilowe a natknęłam się na niego na fp Liptona emotka

reasarch był oczywiście w pozytywnym znaczeniu napisany, ale nie ukrywamy się, bo po co emotka  nie mamy nic do ukrycia emotka
0 0

mdepfs

#6172525 Napisano: 14.03.2016 13:39:16
takie ładne, estetyczne (tak mi się wydaje) selfie na Milkę w niedzielę zrobiłam a tu buuum , marzenie pękło niczym balonik na zwycięskim zdjeciu z 13tego emotka oh com on emotka
0 0

ziomal102

#6172533 Napisano: 14.03.2016 13:57:03
mdepfs nie tylko Ty... emotka  
0 0

mdepfs

#6172537 Napisano: 14.03.2016 14:02:57
ziomal102 napisał(a):

no coż, chyba im zbrzydnę, ale nie odpuszczę tego zdjęcia, jest moim zdaniem za fajne. Nie mam już pomysłów na inne, jedynie zjem kg Milki, ale będę walczyć do upadłego ^^
0 0

karolinamat

#6172543 Napisano: 14.03.2016 14:15:18
mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

no coż, chyba im zbrzydnę, ale nie odpuszczę tego zdjęcia, jest moim zdaniem za fajne. Nie mam już pomysłów na inne, jedynie zjem kg Milki, ale będę walczyć do upadłego ^^

Ale nie ślij 2 x tego samego bo wg regulaminu odrzucają
0 0

mdepfs

#6172551 Napisano: 14.03.2016 14:24:19
karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

o rany, naprawde?
tego nie doczytałam... ide emotka
zostaje mi ładne profilowe na fb .... tylko.
0 0

Gość: melisa

#6172552 Napisano: 14.03.2016 14:26:05
paczka sprzątaczka trafiła na moją czarną listę. Niepotrzebnie kupiłam te badziewne produkty, dobrze, że były w przecenie, ale teraz zrobię wam antyreklamę po rodzinie i znajomych i wszystkim rozpowiem, no dosłownie wszystkim (aż 2 osobom), że nie warto kupować te produkty emotka
0 0

mdepfs

#6172555 Napisano: 14.03.2016 14:31:04
mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

o rany, naprawde?

hej, ale w regulaminie napisane jest: "To samo Zdjęcie można w Konkursie wykorzystać wyłącznie jeden raz – w ramachjednego Zgłoszenia." czyli jak bede mieć 2 paragon to moge zgłosić to samo foto????
0 0

karolinamat

#6172561 Napisano: 14.03.2016 14:35:58
mdepfs napisał(a):

mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

o rany, naprawde?

hej, ale w regulaminie napisane jest: "To samo Zdjęcie można w Konkursie wykorzystać wyłącznie jeden raz – w ramachjednego Zgłoszenia." czyli jak bede mieć 2 paragon to moge zgłosić to samo foto????

Hmmmm tak tego nie interpretowałam emotka Tylko wiadomo że jedno zgłoszenie to jeden paragon i nie można go więcej wykorzystać.... tylko co z tą fotką bo swoje z chęcią też bym puściła bo też nieskromnie uważam że miałam kilka fajnych... ale się już poddałam ;/
0 0

mysia

#6172562 Napisano: 14.03.2016 14:37:01
mdepfs napisał(a):

mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

o rany, naprawde?

Ja bym zrobiła to samo ale inne  ujęcie emotka
0 0

mdepfs

#6172563 Napisano: 14.03.2016 14:37:07
karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

o rany, naprawde?

Hmmmm tak tego nie interpretowałam emotka Tylko wiadomo że jedno zgłoszenie to jeden paragon i nie można go więcej wykorzystać.... tylko co z tą fotką bo swoje z chęcią też bym puściła bo też nieskromnie uważam że miałam kilka fajnych... ale się już poddałam ;/

idę po ciastka i mam 2-gie zgłoszenie, a kto mi zabroni to same zdjęcie emotka
0 0

mdepfs

#6172565 Napisano: 14.03.2016 14:39:06
Mysia nie za bardzo mogę powtórzyć, bo w tym tygodniu dosłownie "mieszkam" w pracy 0_0
Zobaczymy, co powiedzą na drugi paragon emotka
0 0

karolinamat

#6172566 Napisano: 14.03.2016 14:39:22
mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

o rany, naprawde?

idę po ciastka i mam 2-gie zgłoszenie, a kto mi zabroni to same zdjęcie emotka

Nikt nie zabroni... może się jedynie paragon zmarnować. Ja słałam jedno w kinie w pudle po popcornie ciastka wsypane i ten drugi raz zamazałam nieco nazwę kina  na pudle - bo myślałam że chodzi im o reklamę.... ale jednak nie o to im chodziło... nie lubią mnie i tyle... A zdjęcie było fajne emotka
0 0

noisy0000

#6172568 Napisano: 14.03.2016 14:41:39
Moim zdaniem w ciachnijselfie oni niezebyt lubią kreatywne zdjęcia... 
0 0

mdepfs

#6172572 Napisano: 14.03.2016 14:43:56
karolinamat emotka  nie uwierzysz, ale też takie chciałam zrobic emotka  jednak do kina nie dotarłam emotka
0 0

lola.lola

#6172573 Napisano: 14.03.2016 14:44:12
karolinamat napisał(a):

Nikt nie zabroni... może się jedynie paragon zmarnować. Ja słałam jedno w kinie w pudle po popcornie ciastka wsypane i ten drugi raz zamazałam nieco nazwę kina  na pudle - bo myślałam że chodzi im o reklamę.... ale jednak nie o to im chodziło... nie lubią mnie i tyle... A zdjęcie było fajne emotka

Ja wysłałam jedno zdjęcie (wydawało mi się fajne) i nic. Potem przerobiłam je na czarno białe i też nic  emotka  widać jak się nie spodobało za pierwszym razem to i za drugim, piątym czy dziesiątym też się nie spodoba i trzeba tworzyć dalej emotka
0 0

karolinamat

#6172575 Napisano: 14.03.2016 14:45:20
mdepfs napisał(a):

karolinamat emotka  nie uwierzysz, ale też takie chciałam zrobic emotka  jednak do kina nie dotarłam emotka

emotka
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6172584 Napisano: 14.03.2016 14:59:11
Czy ktoś otrzymał już karty do drogerii HABE z konkursu ''Szczęśliwa 10-tka z ZOTT''. Bo czekam 
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6172585 Napisano: 14.03.2016 15:01:46
@[email protected] napisał(a):

Czy ktoś otrzymał już karty do drogerii HABE z konkursu ''Szczęśliwa 10-tka z ZOTT''. Bo czekam 

CZekam z 1 edycjii.
0 0

mysz-s

#6172588 Napisano: 14.03.2016 15:08:57
kate1980 napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy ktoś z Was dostał już sms o wysyłce blendera z konkursu na dzień kobiet (amica)? Jeśli tak, to pamiętacie ile osób było na liczniku jak zagraliście? O której godzinie poszło Wasze zgłoszenie? Ja wysłałam około 10.05, ale nie wiem która byłam.

nie dostałam jeszcze sms. w momencie wysłania licznik wskazywał ok. 1900, a wysyłałam przed 10. chyba musimy uzbroić sie w cierpliwość. na FB Amica napisała, że trwa weryfikacja i kto ją pozytywnie przeszedł dostaje info sms, że blender jest już w drodze. weryfikacja ma potrwać do 14 kwietnia, więc to jeszcze kawał czasu

można napisać do nich na @ czy jest się na liscie laureatów blendera i odpiszą
0 0