Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: infatne

#6189058 Napisano: 26.04.2016 19:32:50
poprostuanette napisał(a):

mczarna napisał(a):

infatne napisał(a):

Dla tych 

Frama napisał(a):

infatne napisał(a):

joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Hej, zapomniałam podać numeru telefonu przy wysyłaniu danych do mlynka z kamisu . Mysle, ze jest on potrzeby tylko dla kuriera. Myślicie, ze mozna zadzwonic do albedo i podac im tel numer...

A datę urodzenia podałaś? emotka

usz kurde nie emotka

też nie podałam daty urodzenia...:/

Ja wysłałam emailem,  odpisali, że ok.

Mi powiedzieli ze nie wiedza czy mozna mailem dostac. Maja sie dowiedziec i oddzwonic jutro. Jak bede miec info dac znac na forum emotka

Mi odpisali,że jak najbardziej mogę na maila im wysłać i to było 22.04.

a dacie ten adres mailowy czy to tajemnica bo tez musze wyslac emotka

To jakas dziwna ta kobieta u Ciebie sie zgodzila a jak ja dzwonilam to stwierdzila, ze nie wie emotka  Niby ona sie zajmuje kamise
0 0

assal

#6189084 Napisano: 26.04.2016 20:37:02
Nie podałam ostatnio do Albedo (też konkurs Kamis) daty urodzenia. Pani zadzwoniła, wystarczyło jej podać przez telefon  emotka
0 0

marzenier

#6189092 Napisano: 26.04.2016 21:02:17
Czy w tych laysach,jest tylko 7 tych dialogów do wyboru,czy tylko u mnie nie chce sie przeładowac na drugą stronę gdy naciskam "dalej"?
0 0

mczarna

#6189101 Napisano: 26.04.2016 21:17:18
infatne napisał(a):

mczarna napisał(a):

infatne napisał(a):

Dla tych 

Frama napisał(a):

infatne napisał(a):

joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Hej, zapomniałam podać numeru telefonu przy wysyłaniu danych do mlynka z kamisu . Mysle, ze jest on potrzeby tylko dla kuriera. Myślicie, ze mozna zadzwonic do albedo i podac im tel numer...

usz kurde nie emotka

Mi powiedzieli ze nie wiedza czy mozna mailem dostac. Maja sie dowiedziec i oddzwonic jutro. Jak bede miec info dac znac na forum emotka

A co -kasujesz maile o wygranych? Wystarczy odpowiedzieć na ich maila o wygranej...

0 0

Vivacia

#6189164 Napisano: 27.04.2016 08:12:51
No cudownie... zawsze uważałam się za osobę, która dokładnie wszystko sprawdza, zanim wyśle. A teraz patrzę, że na konkurs Colgate z C4, z którego zaraz powinny być wyniki, zamiast odpowiedzieć na pytanie widniejące na plakacie i w regulaminie: "W podróży uśmiecham się, bo" odpowiedziałam na to, które widniało w bazie przy konkursie: "Jak podróżować za jeden uśmiech?".
No to już nie mam co czekać na wyniki emotka
0 0

mia

#6189166 Napisano: 27.04.2016 08:20:44
marzenier napisał(a):

Czy w tych laysach,jest tylko 7 tych dialogów do wyboru,czy tylko u mnie nie chce sie przeładowac na drugą stronę gdy naciskam "dalej"?

U mnie jest 10 i wszystkie na jednej stronie... emotka
0 0

anialistopad

#6189168 Napisano: 27.04.2016 08:25:11
Dostał już ktoś szklanki z konkursu mila chce się ż?
0 0

Gość: poprostuanette

#6189170 Napisano: 27.04.2016 08:28:02
mczarna napisał(a):

infatne napisał(a):

mczarna napisał(a):

infatne napisał(a):

Dla tych 

Frama napisał(a):

infatne napisał(a):

joan napisał(a):

infatne napisał(a):

usz kurde nie emotka

A co -kasujesz maile o wygranych? Wystarczy odpowiedzieć na ich maila o wygranej...

A nawet jezeli kasuje... po prosilam po prostu o adres mailowy i tyle ale widze ze problem jest napisac. Skoro sie pytam tN ze  jakiegos powodu tego adresu nie mam. Nie zdarzylo sie nikomu usunac maila przez pomylke. Ale skoro taki problem to spoko. Lepiej jest odpowiadac caly czas na te same pytania dotyczace innych konkursow...
0 0

edzia21

#6189172 Napisano: 27.04.2016 08:56:21
Vivacia napisał(a):

No cudownie... zawsze uważałam się za osobę, która dokładnie wszystko sprawdza, zanim wyśle. A teraz patrzę, że na konkurs Colgate z C4, z którego zaraz powinny być wyniki, zamiast odpowiedzieć na pytanie widniejące na plakacie i w regulaminie: "W podróży uśmiecham się, bo" odpowiedziałam na to, które widniało w bazie przy konkursie: "Jak podróżować za jeden uśmiech?".

Nie martw się emotka
Pisałam do nich już w trakcie konkursu, będą uznawać obie formy odpowiedzi. Na samym początku w reg. było to drugie pytanie  emotka
0 0

Vivacia

#6189175 Napisano: 27.04.2016 09:03:15
edzia21 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Nie martw się emotka
Pisałam do nich już w trakcie konkursu, będą uznawać obie formy odpowiedzi. Na samym początku w reg. było to drugie pytanie  emotka

Oooo... no to super, dzięki za informację emotka
0 0

Gość: haz0r

#6189185 Napisano: 27.04.2016 09:30:32
Czy w konkursie coca-coli można wpisać kody o piłkę i grać nimi o bilety? Czy są to dwie różne promocje?
0 0

aleksiak

#6189194 Napisano: 27.04.2016 09:46:07
haz0r napisał(a):

Czy w konkursie coca-coli można wpisać kody o piłkę i grać nimi o bilety? Czy są to dwie różne promocje?

albo zbierasz na piłkę albo grasz o bilety emotka
0 0

Gość: haz0r

#6189200 Napisano: 27.04.2016 09:58:33
aleksiak napisał(a):

haz0r napisał(a):

albo zbierasz na piłkę albo grasz o bilety emotka

Eh, a tak chciałem zjeść ciastko i mieć ciastko hehe emotka Dzięki!
0 0

bzowapani

#6189208 Napisano: 27.04.2016 10:20:40
Czy dostaliście już maile z Danio za 4 etap?
0 0

requiem29

#6189209 Napisano: 27.04.2016 10:24:19
bzowapani napisał(a):

Czy dostaliście już maile z Danio za 4 etap?

tak, wczoraj od razu po 16
0 0

magdalena-1989

#6189222 Napisano: 27.04.2016 10:42:37
Ktoś wygrał z paczki-sprzątaczki 19 kwietnia, wysłał maila z paragonem tego samego dnia i nie dostał jeszcze odpowiedzi zwrotnej od nich ? 
0 0

abodak

#6189224 Napisano: 27.04.2016 10:45:12
magdalena-1989 napisał(a):

Ktoś wygrał z paczki-sprzątaczki 19 kwietnia, wysłał maila z paragonem tego samego dnia i nie dostał jeszcze odpowiedzi zwrotnej od nich ? 

ja nie dostalam odpowiedzi zwrotnej ale z innego dnia,po jakims tygodniu wyslalam ponownie meila z zapytaniem czy otrzymali pierwszy meil-odpisali ze pierwszy nie dotarl i ze nagrode wyslaemotka wiec napisz drugi raz
0 0

magdalena-1989

#6189227 Napisano: 27.04.2016 10:51:52
abodak napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

ja nie dostalam odpowiedzi zwrotnej ale z innego dnia,po jakims tygodniu wyslalam ponownie meila z zapytaniem czy otrzymali pierwszy meil-odpisali ze pierwszy nie dotarl i ze nagrode wyslaemotka wiec napisz drugi raz

Ok, dziękuję, już do nich piszę. 
0 0

shell

#6189304 Napisano: 27.04.2016 12:22:51
Gracie w Lewiatanie?
Bo w regulaminie jest napisane :
cyt.: "Zwycięzców Konkursu spośród zgłoszeń konkursowych dokonanych w danym sklepie wyłoni każdorazowo 3-osobowa komisja konkursowa powoływana
w każdym sklepie, przez właściciela sklepu, składająca się z przedstawicieli sklepu działających z upoważnienia Organizatora."

Czy tzn.że będę nagradzać "swoich"???
0 0

deva

#6189313 Napisano: 27.04.2016 12:38:24
shell napisał(a):

Gracie w Lewiatanie?
Bo w regulaminie jest napisane :
cyt.: "Zwycięzców Konkursu spośród zgłoszeń konkursowych dokonanych w danym sklepie wyłoni każdorazowo 3-osobowa komisja konkursowa powoływana
w każdym sklepie, przez właściciela sklepu, składająca się z przedstawicieli sklepu działających z upoważnienia Organizatora."

Czy tzn.że będę nagradzać "swoich"???

a druga nagroda o wartości 35 zł...
0 0