Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

toudikot

#6193459 Napisano: 09.05.2016 10:29:25
pioge7 napisał(a):

awi napisał(a):

monia676 napisał(a):

jkkp napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy udało się komuś znaleźć kod w małej, 40 g paczce Laysów? U mnie nie ma w żadnej, choć każda ma z boku naklejony pasek z info o konkursieemotka

gwarantuje Ci że jest emotka  , ale cudu trzeba by to w całości odczytać, podświetl pod różnymi kątami światłem led ten pasek zgrzewu na opakowaniu

dokładnie są ale nieźle zakamuflowane

na tylnej zgrzewie opakowania, od wewnątrz, srebrne litery na srebrnym tle

Dziwi mnie że niektórzy nie umieją znaleźć tych kodów... Przecież są dobrze widoczne nawet bez żadnych podswietlaczy emotka  

U mnie np. nie ma śladu kodów w dużych lays strong, chyba o smaku chili (banderola konkursowa jest).
Sprawdzałam z każdej strony, pod światło, pod każdym możliwym kątem i nic.
W innych smakach kody znajduję bez problemu, więc pewnie trafiłam na jakieś felerne egzemplarze
0 0

Gość: do.ta.3

#6193461 Napisano: 09.05.2016 10:32:59
lena5_1985 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

Komuś z konkursowiczów udało się ustrzelić 6 w totka 

To pytanie czy stwierdzenie? emotka Ja nie grałam  ;)

Pytanie takie bo ja tez nie grałam emotka
0 0

helcia85

#6193463 Napisano: 09.05.2016 10:34:18
toka napisał(a):

a ten 15cali to bardzo mały? Taki dziecięcy czy dorosła osoba też da radę? 

Też bym chciała wiedzieć emotka  Niestety u mnie akurat 15 do wygrania emotka
0 0

shell

#6193464 Napisano: 09.05.2016 10:35:02
toudikot napisał(a):

pioge7 napisał(a):

awi napisał(a):

monia676 napisał(a):

jkkp napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy udało się komuś znaleźć kod w małej, 40 g paczce Laysów? U mnie nie ma w żadnej, choć każda ma z boku naklejony pasek z info o konkursieemotka

gwarantuje Ci że jest emotka  , ale cudu trzeba by to w całości odczytać, podświetl pod różnymi kątami światłem led ten pasek zgrzewu na opakowaniu

Dziwi mnie że niektórzy nie umieją znaleźć tych kodów... Przecież są dobrze widoczne nawet bez żadnych podswietlaczy emotka  

U mnie np. nie ma śladu kodów w dużych lays strong, chyba o smaku chili (banderola konkursowa jest).
Sprawdzałam z każdej strony, pod światło, pod każdym możliwym kątem i nic.
W innych smakach kody znajduję bez problemu, więc pewnie trafiłam na jakieś felerne egzemplarze

W małych paczkach Lay's zielona cebulka, kody są BARDZO słabo widoczne - raz mi się trafił prawie przeźroczysty. W paprykowych są bdb widoczne.
Dużych paczek nie kupuję, ale po doświadczeniach z prawie przeźroczystym
kodem jestem na 99,999% pewna, że w każdej paczce jest kod.
0 0

shell

#6193468 Napisano: 09.05.2016 10:41:22
helcia85 napisał(a):

toka napisał(a):

0 0

Gość: Ewusia12

#6193471 Napisano: 09.05.2016 10:47:31
helcia85 napisał(a):

toka napisał(a):

DZIEWCZYNY!!!:)

15 cali to normalny rower damski tylko rozmiar XS ale niestety dla troszkę niższych kobiet - tak na około 160-167 cm wzrostu. Jest to miara ramy nie koła jak to inni wcześniej pisali... 19 cali jest raczej dla mężczyzn (170-180 cm wzrostu) - jest spora. 17 cali dla 165-170 cm wzrostu. Ale tak naprawdę wszystko okazuje się w praniu:) 
0 0

toka

#6193473 Napisano: 09.05.2016 10:49:04
dzięki Ewusia12 emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: Ewusia12

#6193476 Napisano: 09.05.2016 10:50:32
ja z tymi rozmiarówkami bym się nie sugerowała. zwłaszcza że ja mam 168 cm wzrostu i 17 cali ramę. Był wybierany w sklepie z holendrami. Każda firma to inna rozmiarówka też. Może odbiegać:)
0 0

violka88

#6193478 Napisano: 09.05.2016 10:54:35
czy ktoś dostał potwierdzenie udziału w kampanii produktów Stovit emotka
adres już dawno potwierdzony ale na stronie steetcom. nie ma żadnej informacji że biorę udział w tej kampanii emotka
a jak u Was - dostał już ktoś paczuszkę ze Stovit????
0 0

jokan

#6193479 Napisano: 09.05.2016 10:57:15
violka88 napisał(a):

adres już dawno potwierdzony ale na stronie steetcom. nie ma żadnej informacji że biorę udział w tej kampanii emotka

mi się wydaje, ze nie było tej kampanii, było tylko udostepnienie informacji, ale może się mylę emotka
0 0

lena5_1985

#6193480 Napisano: 09.05.2016 10:59:09
A czy jeśli chodzi o kampanię Sommersby wysyłali już prośby o potwierdzenie adresu?
0 0

fragles

#6193481 Napisano: 09.05.2016 10:59:25
pioge7 napisał(a):

awi napisał(a):

monia676 napisał(a):

jkkp napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Skoro każą odsyłać i potem mailowo podają nowe kody to chyba jednak coś jest na rzeczy. Poza tym normalne to nie jest żeby godzinami ślęczeć nad specjalną lampą w celu znalezienia kodu i wdychać cebulkowe opary emotka  U mnie na 3 zakupione blistry w 2 kodów nie ma i już. Żadne halogeny nie pomagają, chyba, że warunkiem odczytania jest konsumpcja zgrzewu, a następnie RTG.  
0 0

joan

#6193494 Napisano: 09.05.2016 11:12:23
fragles napisał(a):

(...) chyba, że warunkiem odczytania jest konsumpcja zgrzewu, a następnie RTG.  

emotka

Albo musisz mieć sprzęt, jak CSI emotka
0 0

asantesana

#6193506 Napisano: 09.05.2016 11:21:27
pioge7 napisał(a):

awi napisał(a):

monia676 napisał(a):

jkkp napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Widocznie na takie trafiłeś, uwierz, ze są też niewidoczne emotka  Wcześniej opisywałam jak je znaleźć (fragles masz rację, ze nie o to powinno chodzić w konkursie, żeby bawić się w Sherlocka Holmesa), teraz mam nowy sposób - robię zdjęcie aparatem z mocnym fleszem pod kątem ok. 45 stopni wzdłuż zgrzewu (obiektyw ma być przedłużeniem zgrzewu), powiększam zdjęcie i czary mary kod jest emotka
0 0

violka88

#6193507 Napisano: 09.05.2016 11:21:45
jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

mi się wydaje, ze nie było tej kampanii, było tylko udostepnienie informacji, ale może się mylę emotka

28 kwietnia otrzymałam potwierdzenie adresu do wysyłki stovit, ale teraz cisza
0 0

violka88

#6193509 Napisano: 09.05.2016 11:23:23
lena5_1985 napisał(a):

A czy jeśli chodzi o kampanię Sommersby wysyłali już prośby o potwierdzenie adresu?

chyba jescze nie - u mnie pisze że kampania  wkrótce 
0 0

jokan

#6193510 Napisano: 09.05.2016 11:23:59
violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

zapytaj może Streetcom na ich FB, albo mailem
0 0

violka88

#6193512 Napisano: 09.05.2016 11:24:59
jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

zapytaj może Streetcom na ich FB, albo mailem

dzięki - chyba tak zrobię emotka
0 0

Gość: defed

#6193514 Napisano: 09.05.2016 11:25:19
violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

potwierdzenie adresu nie jest równoznaczne z zakwalifikowaniem się do kampanii, przejrzyj fb czy były już wyniki i czy ludzie dostali już paczki  emotka  (u mnie nie było tego produktu, więc nie wiem)
0 0

Gość: ana8564

#6193519 Napisano: 09.05.2016 11:30:38
Co do laysów wszystko jest możliwe, trzeba trochę chęci , ja za nic nie mogłam odczytać kodu, próbowałam na milion sposobów, już opakowanie wylądowało w koszu , po czym przypomniałam sobie ,że tata kupił kiedyś taki sprzęt do naświetlania na różne choroby , taka lampa bio-v , przyniosłam opakowanie z powrotem i kod widoczny w 100% ,także próbujcie na wszystkie sposoby, musi być jakiś sposób emotka
0 0