Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6193356 Napisano: 08.05.2016 21:49:26
myselfandi napisał(a):

mczarna napisał(a):

myselfandi napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czy tez nie możecie odesłać danych na mail w konkursie Ponymania?
Nie wiem czy mają jakąś chwilową awarię czy u mnie coś nie gra.... emotka

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś?

Poczekajmy może do poniedziałku...W końcu weekend jest...

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka

Hmm, a nie wiesz jak to jest z informatykami itd...:P ? Trzeba dać im trochę czasu...

ojjjj wiem emotka  ale wolałabym już wysłać i mieć z głowy emotka

Jak wy to rozumiecie?? "Jeden Uczestnik, może tylko jeden raz zostać zwycięzcą danego Losowania" Czyli 1 raz w tygodniu czy 1 raz w czasie trwania całego konkursu?

Jak widać po wynikach raz w tygodniu...Mam już 3 kucyki podstawowe...Księżniczka omija nas dalekim łukiem...

A gdzie sprawdzacie wyniki?? tylko te na stronie PONYMANIA? Bo mnie nie wyświetlają się tam aktualne wyniki

O wygranej informują smsem
0 0

mksmichal

#6193358 Napisano: 08.05.2016 21:57:32
http://www.smolar...nkurs-carlsberg-mila Konkurs Carlsberg i Okocim w Mila zakonczył się? widzę sprzeczność pomiędzy regulaminem a plakatem i info na stronie.... wysyłał ktoś smsa po terminie?
0 0

alaalicja

#6193363 Napisano: 08.05.2016 22:20:10
wea86 napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Konkursu „Jedz i Wygrywaj” 

Hej, czy tam paragon musi być na konkretny etap? mam 26.04 i nie mogę wbić daty? W regulaminie nic nie wyczytałam emotka  Bedę wdzięczna za pomoc

Jak wejdziesz w data zakupu i pojawi Ci się kalendarz, to na pomarańczowym pasku z majem po bokach są strzałki - trzeba na to najechać, są niewidoczne. Jak zmienisz miesiąc to dodasz datę

Dzięki wielkie:) 
0 0

Masza86

#6193389 Napisano: 08.05.2016 23:54:21
niech ktos podrzuci rozwiaznie krzyżówki Skarb aktualnej, bo oczywiscie u mnie w mieście nie ma zadnej gazety ! emotka moze byc priv !
0 0

taalvikki

#6193400 Napisano: 09.05.2016 02:46:02
mksmichal napisał(a):

http://www.smolar...nkurs-carlsberg-mila Konkurs Carlsberg i Okocim w Mila zakonczył się? widzę sprzeczność pomiędzy regulaminem a plakatem i info na stronie.... wysyłał ktoś smsa po terminie?

dla mnie wiążący jest regulamin. jeszcze nie grałam, ale zagrać zamierzam. 
0 0

len66

#6193409 Napisano: 09.05.2016 07:48:34
mczarna napisał(a):

myselfandi napisał(a):

mczarna napisał(a):

myselfandi napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czy tez nie możecie odesłać danych na mail w konkursie Ponymania?
Nie wiem czy mają jakąś chwilową awarię czy u mnie coś nie gra.... emotka

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś?

Poczekajmy może do poniedziałku...W końcu weekend jest...

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka

Hmm, a nie wiesz jak to jest z informatykami itd...:P ? Trzeba dać im trochę czasu...

ojjjj wiem emotka  ale wolałabym już wysłać i mieć z głowy emotka

Jak wy to rozumiecie?? "Jeden Uczestnik, może tylko jeden raz zostać zwycięzcą danego Losowania" Czyli 1 raz w tygodniu czy 1 raz w czasie trwania całego konkursu?

Jak widać po wynikach raz w tygodniu...Mam już 3 kucyki podstawowe...Księżniczka omija nas dalekim łukiem...

A gdzie sprawdzacie wyniki?? tylko te na stronie PONYMANIA? Bo mnie nie wyświetlają się tam aktualne wyniki

O wygranej informują smsem

0 0

katrin1

#6193411 Napisano: 09.05.2016 08:19:40
Czy udało się komuś znaleźć kod w małej, 40 g paczce Laysów? U mnie nie ma w żadnej, choć każda ma z boku naklejony pasek z info o konkursieemotka
0 0

Gość: jkkp

#6193413 Napisano: 09.05.2016 08:23:37
katrin1 napisał(a):

Czy udało się komuś znaleźć kod w małej, 40 g paczce Laysów? U mnie nie ma w żadnej, choć każda ma z boku naklejony pasek z info o konkursieemotka

gwarantuje Ci że jest emotka  , ale cudu trzeba by to w całości odczytać, podświetl pod różnymi kątami światłem led ten pasek zgrzewu na opakowaniu
0 0

monia676

#6193414 Napisano: 09.05.2016 08:28:55
jkkp napisał(a):

katrin1 napisał(a):

gwarantuje Ci że jest emotka  , ale cudu trzeba by to w całości odczytać, podświetl pod różnymi kątami światłem led ten pasek zgrzewu na opakowaniu

dokładnie są ale nieźle zakamuflowane
0 0

toudikot

#6193415 Napisano: 09.05.2016 08:32:01
toudikot napisał(a):

Jak myślicie, czy na piwne konkursy Smolar (np Kaufland) mogę kupować Okocim Radler? 
Niby regulamin mówi: 'jednorazowy zakup minimum czterech dowolnych sztuk piwa markiCarlsberg i/lub Okocim (w konkursie biorą udział: puszki, butelki i czteropaki zawierające cztery sztuki produktu – według dowolnego wyboru uczestnika".
Tylko czy Radler to piwo czy raczej jakiś napój?

ponawiam emotka
0 0

Gość: awi

#6193417 Napisano: 09.05.2016 08:37:02
monia676 napisał(a):

jkkp napisał(a):

katrin1 napisał(a):

na tylnej zgrzewie opakowania, od wewnątrz, srebrne litery na srebrnym tle
0 0

Gość: do.ta.3

#6193442 Napisano: 09.05.2016 09:55:01
toudikot napisał(a):

toudikot napisał(a):

Jak myślicie, czy na piwne konkursy Smolar (np Kaufland) mogę kupować Okocim Radler? 
Niby regulamin mówi: 'jednorazowy zakup minimum czterech dowolnych sztuk piwa markiCarlsberg i/lub Okocim (w konkursie biorą udział: puszki, butelki i czteropaki zawierające cztery sztuki produktu – według dowolnego wyboru uczestnika".
Tylko czy Radler to piwo czy raczej jakiś napój?

ponawiam emotka

ja zazwyczaj w piwnych konkursach udziału nie biorę ale jak bym miała wątpliwości to telefon do organizatora albo maila i z pewnością odpowiedzą a i to będzie najbardziej wiarygodna informacja bo od nich POWODZENIA 
0 0

Gość: do.ta.3

#6193443 Napisano: 09.05.2016 09:55:53
Komuś z konkursowiczów udało się ustrzelić 6 w totka 
0 0

lena5_1985

#6193446 Napisano: 09.05.2016 10:06:21
do.ta.3 napisał(a):

Komuś z konkursowiczów udało się ustrzelić 6 w totka 

To pytanie czy stwierdzenie? emotka Ja nie grałam  ;)
0 0

onlyrybka

#6193448 Napisano: 09.05.2016 10:07:44
kadett33 napisał(a):

dede napisał(a):

W Nałęczowiance to chyba oszaleli z tym ksero dowodu. Pytał może ktoś czy nie wystarczy sam pesel? Chyba że można zamazać pozostałe dane. Przecież to konkurs z wodą a nie wódą emotka

tak,można zamazać dane.

Chcą kserokopię pierwszej strony dokumentu tożsamości w celu udokumentowania wieku Laureata, tam nie ma peselu. 
Jest data urodzenia. Numer dowodu można zamazać.
0 0

ilonaxx5

#6193452 Napisano: 09.05.2016 10:17:39
 gdzie znajdę listę gdzie odebrać piłkę coca cola emotka
0 0

kacia

#6193453 Napisano: 09.05.2016 10:19:06
belca napisał(a):

edzia21 napisał(a):

belca napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy w konkursie Auchan Belvita jest jeden rower na jeden sklep?

Tak, w załączniku nr 1 masz listę w jakim sklepie jaki rower jest do wygrania;)

I do tego odbior osobisty roweru w danym sklepie emotka  rowery beda nawet skrecone (w wiekszosci sa na promocyjnych wyspach belvity)

Dokładnie:) u mnie jest baaaardzo wyeksponowany:) Jak byłam to tłum ludzi stał i czytał plakat emotka

U mnie też wyeksponowany bardzo, ale w regulaminie jest, że 19" a stoi 15" więc lipa
0 0

pioge7

#6193455 Napisano: 09.05.2016 10:25:01
awi napisał(a):

monia676 napisał(a):

jkkp napisał(a):

katrin1 napisał(a):

na tylnej zgrzewie opakowania, od wewnątrz, srebrne litery na srebrnym tle

Dziwi mnie że niektórzy nie umieją znaleźć tych kodów... Przecież są dobrze widoczne nawet bez żadnych podswietlaczy emotka  
0 0

Gość: belca

#6193456 Napisano: 09.05.2016 10:26:09
kacia napisał(a):

belca napisał(a):

edzia21 napisał(a):

belca napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy w konkursie Auchan Belvita jest jeden rower na jeden sklep?

I do tego odbior osobisty roweru w danym sklepie emotka  rowery beda nawet skrecone (w wiekszosci sa na promocyjnych wyspach belvity)

Dokładnie:) u mnie jest baaaardzo wyeksponowany:) Jak byłam to tłum ludzi stał i czytał plakat emotka

U mnie też wyeksponowany bardzo, ale w regulaminie jest, że 19" a stoi 15" więc lipa

Hmm ja się na tym nie znam:D ale u mnie pisze w regulaminie 15" a ten co tam stał to jakiś duży mi się wydawał:)
0 0

toka

#6193458 Napisano: 09.05.2016 10:28:25
kacia napisał(a):

belca napisał(a):

edzia21 napisał(a):

belca napisał(a):

helcia85 napisał(a):

a ten 15cali to bardzo mały? Taki dziecięcy czy dorosła osoba też da radę? 
0 0