Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: poprostuanette

#6196616 Napisano: 13.05.2016 20:48:07
vazzz napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

vazzz napisał(a):

vazzz napisał(a):

Czy jak zamieszczacie zdjęcie na konkurs Belvita w Auchan to widać je na podglądzie w formularzu w całości czy jest ucięte?

uciete miałam trochę. W którym sklepie w Warszwaie grasz?:)

Ja mam tak ucięte, że połowy nie widać ;o Grałam na Broniewskiego i na Połczyńskiej emotka
@banka-manka napisał(a):

vazzz napisał(a):

Czy jak zamieszczacie zdjęcie na konkurs Belvita w Auchan to widać je na podglądzie w formularzu w całości czy jest ucięte?

Ucięte te nie kwadratowe, ale później w potwierdzeniu wyświetla się w całości emotka

Dzięki za odpowiedź. U mnie nawet w potwierdzeniu wyświetliło się jako ucięte ;/

czyli sporo nas emotka

To niedobrze emotka Moje najfajniejsze zdjęcie (Broniewskiego) chyba w takim razie nie ma szans...

niezbadane są wyroki jury emotka
0 0

Gość: bamfarfe22

#6196617 Napisano: 13.05.2016 20:48:43
@banka-manka napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

vazzz napisał(a):

Ucięte te nie kwadratowe, ale później w potwierdzeniu wyświetla się w całości emotka

Och nie zwróciłam uwagi na to potwierdzenie co się wyświetla  emotka

Ja sobie ja zapisuje, tak na wszelki wypadek. No i też, żeby wiedzieć które zdjęcie na który paragon emotka

Sporo tych zdjęć i paragon ów musiało być emotka  ja tam zagrałem 2 zdjęciami na jeden sklep bo więcej u mnie w mieście nie ma haha
0 0

vazzz

#6196618 Napisano: 13.05.2016 20:49:22

vazzz napisał(a):

vazzz napisał(a):

vazzz napisał(a):

Ja mam tak ucięte, że połowy nie widać ;o Grałam na Broniewskiego i na Połczyńskiej emotka
@banka-manka napisał(a):

vazzz napisał(a):

Dzięki za odpowiedź. U mnie nawet w potwierdzeniu wyświetliło się jako ucięte ;/

czyli sporo nas emotka

To niedobrze emotka Moje najfajniejsze zdjęcie (Broniewskiego) chyba w takim razie nie ma szans...

Heh, ale trzeba też mierzyć siły na zamiary a ja chyba nie jestem mistrzem w tego typu konkursach, ale co się tu napracowałam to moje emotka
0 0

banka-manka

#6196619 Napisano: 13.05.2016 20:50:20

I tu się zgodzę!
Tym bardziej patrząc na wyniki z Mili  emotka

bamfarfe22 napisał(a):

Sporo tych zdjęć i paragon ów musiało być emotka  ja tam zagrałem 2 zdjęciami na jeden sklep bo więcej u mnie w mieście nie ma haha

Cała 5! A jak się okazało w praktyce, pomysłów było i więcej emotka
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
0 0

#6196620 Napisano: 13.05.2016 20:51:00
vazzz napisał(a):

vazzz napisał(a):

vazzz napisał(a):

vazzz napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

vazzz napisał(a):

czyli sporo nas emotka

Heh, ale trzeba też mierzyć siły na zamiary a ja chyba nie jestem mistrzem w tego typu konkursach, ale co się tu napracowałam to moje emotka  

ja na Broniewskiego też dałam jedną z lepszych prac... tak mi się wydaje ale nie chce zbytnio cieszyć się bo pewnie ktoś dał lepsza ode mnie i rower to przejedzie mi obok nosa emotka
0 0

vazzz

#6196622 Napisano: 13.05.2016 20:52:10
poprostuanette to pochwal się gdzie jeszcze grałaś ;>
0 0

#6196623 Napisano: 13.05.2016 20:53:01
@banka-manka napisał(a):

I tu się zgodzę!
Tym bardziej patrząc na wyniki z Mili  emotka

bamfarfe22 napisał(a):

Cała 5! A jak się okazało w praktyce, pomysłów było i więcej emotka
Zobaczymy co z tego wyjdzie.

w Mili były lepsze i gorsze prace ale nie mi oceniać. Lepsze jakościowo i takie zwykłe nawet nie skontarstowane emotka
0 0

#6196624 Napisano: 13.05.2016 20:54:23
vazzz napisał(a):

Broniewskiego Polczynska Jubilerska Marki Piaseczno i Rzeczypospolitej emotka
0 0

banka-manka

#6196625 Napisano: 13.05.2016 20:55:35

w Mili były lepsze i gorsze prace ale nie mi oceniać. Lepsze jakościowo i takie zwykłe nawet nie skontarstowane emotka

No właśnie.
Więc naprawdę są niezbadane wyroki jury bo nie wiadomo co im się uwidzi przy nagradzaniu w danym sklepie, momencie... emotka
0 0

vazzz

#6196626 Napisano: 13.05.2016 20:57:11

vazzz napisał(a):

Broniewskiego Polczynska Jubilerska Marki Piaseczno i Rzeczypospolitej emotka

Hmmm... sporo! To chyba nie ma co dywagować tylko czekać na wyniki emotka To mój pierwszy "na poważnie" konkurs z fotografowaniem jedzenia, że tak powiem. Także zobaczę co będzie emotka
0 0

banka-manka

#6196627 Napisano: 13.05.2016 20:58:07
Dobra, a Belvita w Leclerc będzie znów na dany sklep, czy jak w Mili ogólna pula? 
0 0

vazzz

#6196629 Napisano: 13.05.2016 21:00:55
@banka-manka napisał(a):

Dobra, a Belvita w Leclerc będzie znów na dany sklep, czy jak w Mili ogólna pula? 

Dowiemy się we wtorek ;> Ale Leclerców jest mniej niż Auchanów, więc pewnie konkurs będzie "ogólny".
0 0

#6196631 Napisano: 13.05.2016 21:02:27
@banka-manka napisał(a):

43 rowery do wygrania czyli tyle ile jest sklepow leclerc ☺
0 0

kadett33

#6196632 Napisano: 13.05.2016 21:02:42
vazzz napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Dowiemy się we wtorek ;> Ale Leclerców jest mniej niż Auchanów, więc pewnie konkurs będzie "ogólny".

będzie można wygrać 43 rowery, więc wychodzi że jeden na sklep.
0 0

vazzz

#6196633 Napisano: 13.05.2016 21:03:44

kadett33 napisał(a):

vazzz napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

będzie można wygrać 43 rowery, więc wychodzi że jeden na sklep.

Aha. Nie ma to jak moja "żelazna logika" emotka
0 0

asantesana

#6196634 Napisano: 13.05.2016 21:05:54
Czy w belVicie macie potwierdzenie na maila, czy tylko to na stronie po dodaniu zgłoszenia? W Prince Polo przychodziło potwierdzenie, a to ta sama agencja, dlatego się trochę martwię brakiem.
0 0

#6196635 Napisano: 13.05.2016 21:07:01
Jestem ciekawa co ze sniadami zaaranzowanymi przy rowerze. BedIe smiesznie mi sie wydaje
0 0

edzia21

#6196636 Napisano: 13.05.2016 21:08:07

Jestem ciekawa co ze sniadami zaaranzowanymi przy rowerze. BedIe smiesznie mi sie wydaje

Wątpię, żeby IQ takie coś doceniło emotka
0 0

vazzz

#6196637 Napisano: 13.05.2016 21:09:57
asantesana napisał(a):

Czy w belVicie macie potwierdzenie na maila, czy tylko to na stronie po dodaniu zgłoszenia? W Prince Polo przychodziło potwierdzenie, a to ta sama agencja, dlatego się trochę martwię brakiem.

Nie ma potwierdzeń mailowych.
0 0

#6196638 Napisano: 13.05.2016 21:10:14
edzia21 napisał(a):

Wątpię, żeby IQ takie coś doceniło emotka

Maz chyba przestalby sie do mnie odzywac gdybym ze sniadaniem do sklepu szla i z calym sprzetem fotograficznym
0 0