Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6196817 Napisano: 14.05.2016 14:09:37
Czy ktoś może mi wytłumaczyć ten zapis z konkursu w Almie? 2.3.3. wysłanie Zadania konkursowego na Adres Konkursowy wraz z oświadczeniem zawartymw wiadomości e – mail o następującej treści: „Zgłaszam do konkursu „Księga dżungli”:
” („Oświadczenie”).

Co ma być po tych kropkach ?
0 0

kate87

#6196828 Napisano: 14.05.2016 14:29:57
pamieta ktos z Was czy w Laysach jest ograniczenie nagód co do osób i gospodarstwa czy tylko osób?
0 0

Gość: infatne

#6196835 Napisano: 14.05.2016 14:36:22
Ile do was idzie paczka sprzataczka ? Do mnie doszla w 5 dni. Babcia czeka juz 2 tygodnie i cisza. Nie wiem czy dzwonic do nich czy to normalne ...
0 0

Gość: akaska

#6196841 Napisano: 14.05.2016 14:40:04
nkba napisał(a):

akaska napisał(a):

W konkursie Lays w regulaminie nie moge dopatrzec, czy obie paczki mają być na 1 paragonie. W ogóle nic o paragonie nie pisze. Jak to jest?

liczą się tylko kody emotka paragony nie mają znaczenia emotka

Dzięki:)
0 0

rkvi

#6196857 Napisano: 14.05.2016 15:14:21
[quote=Ja do swojej O'Bag dokupiłam wkład z suwakiem za ok. 60 zł, bo bez tego, to ta torebka nadaje się jedynie na plażę...
mellowfruit]
lola.lola napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

stefania7 napisał(a):

donia7 napisał(a):

tak naprawdę to ja widzę tylko 3 warianty emotka

3 torebki x 3 kolory rączek = 9 wariantów

aaa ok emotka

Ja na początku też się nie zorientowałam o co biega emotka
A to są w końcu te małe, czy duże rozmiary torebek?

z regulaminu wynika że duże emotka

Tak, są duże emotka  tylko zastanawiam się czy one będą miały suwak.. kiedyś moja koleżanka miała swój Obag i nie miał przez co się do nich zniechęciłam.. ale teraz robią z suwakami tylko czy te nasze będą go miały.

nie tyle co suwak, a wkładka z suwakiem - jeśli nie ma w regulaminie to raczej będą bez, bo te wkładki oddzielnie kosztują prawie stówkę...
0 0

lola.lola

#6196858 Napisano: 14.05.2016 15:21:38
rkvi napisał(a):

Ja do swojej O'Bag dokupiłam wkład z suwakiem za ok. 60 zł, bo bez tego, to ta torebka nadaje się jedynie na plażę...

No właśnie tego się obawiałam... na szczęście mam granatowy kostium kąpielowy więc idealnie się dopasuje emotka  ale wkład pewnie dokupię emotka
0 0

monia676

#6196859 Napisano: 14.05.2016 15:21:43
bruce napisał(a):

kadett33 napisał(a):

u mnie co 30min jest taki konkurs i się zgłaszają 3-5 osoby które muszą odpowiedzieć na pytanie na temat auchanu.
Nie trzeba nic kupować aby zagrać w tym konkursie. Do wygrania są różne słodycze, a w niektórych godzinach jedna osoba może wygrać mp3 itp.

To w odwiedzonym przeze mnie wczoraj są całkiem inne zasady, pytałam znajomą, która brała udział: konkurs trwa ciągle, ale tylko przez dwie godziny dwa razy w ciągu dnia (o 11.00 jest start pierwszej "rundy"), ustawia się ogromna kolejka konkursowiczów, trzeba mieć paragon (na 20 zł co najmniej), zadają pytania (czytane przez głośnik, każdy kupujący może więc śledzić przebieg konkursu) i odpowiada się na nie, o określonej godzinie jest przyznawana nagroda dnia, codziennie inna.

ja dziś wygrałam bombonierkę Mieszko,a wcześniej Toffefe, nie trzeba żadnego paragonu
0 0

Gość: alamak

#6196865 Napisano: 14.05.2016 15:44:21
lola.lola napisał(a):

rkvi napisał(a):

Ja do swojej O'Bag dokupiłam wkład z suwakiem za ok. 60 zł, bo bez tego, to ta torebka nadaje się jedynie na plażę...

No właśnie tego się obawiałam... na szczęście mam granatowy kostium kąpielowy więc idealnie się dopasuje emotka  ale wkład pewnie dokupię emotka

Hej, rkvi, mogłabyś napisać gdzie kupowałaś, bo u mnie są za ponad 100  emotka
0 0

magy2020

#6196866 Napisano: 14.05.2016 15:45:22
Czy w loterii Auchan można zgłosić paragon ze stacji benzynowej ?
0 0

rkvi

#6196867 Napisano: 14.05.2016 15:47:31
alamak napisał(a):

lola.lola napisał(a):

rkvi napisał(a):

Kupiłam na portalu aukcyjnym.

0 0

Gość: alamak

#6196871 Napisano: 14.05.2016 15:57:24
rkvi napisał(a):

alamak napisał(a):

lola.lola napisał(a):

rkvi napisał(a):

Kupiłam na portalu aukcyjnym.

Dzięki  :-)  napisałam na priv.
0 0

Gość: Ashedalka

#6196876 Napisano: 14.05.2016 16:04:09
Czy ktoś się orientuje czy w tym konkursie http://www.smolar...slodki-dzien-dziecka - mogą być chupa chupsy na wagę ? Mąż pojechał do carrefoura i wynalazł na wagę... 
0 0

Gość: poprostuanette

#6196877 Napisano: 14.05.2016 16:06:31
lola.lola napisał(a):

rkvi napisał(a):

a mi się wydaje że to jest zestaw ze środkiem. Na mission wrap też były obag do wygrania i przysłali całościowo. Jak ja kupowałam swoją jakis czas temu to tez miałam razem z zestawem... Nawet jak mi przyslą bez to najwyżej będe sobie podmieniała z dwóch które juz mam emotka
0 0

lola.lola

#6196880 Napisano: 14.05.2016 16:11:14

lola.lola napisał(a):

rkvi napisał(a):

a mi się wydaje że to jest zestaw ze środkiem. Na mission wrap też były obag do wygrania i przysłali całościowo. Jak ja kupowałam swoją jakis czas temu to tez miałam razem z zestawem... Nawet jak mi przyslą bez to najwyżej będe sobie podmieniała z dwóch które juz mam emotka

Wartość nagród wynosi 308 zł i w takiej cenie na stronie Obaga jest zestaw torba + uchwyt... środka raczej nie będzie emotka
0 0

Gość: enfamka

#6196917 Napisano: 14.05.2016 18:12:35
bruce napisał(a):

monia676 napisał(a):

ja dziś wygrałam bombonierkę Mieszko,a wcześniej Toffefe, nie trzeba żadnego paragonu

Hmmm... Dzięki za informację i sprostowanie emotka , dziwi mnie to, co usłyszałam od znajomej, bo wyraźnie twierdziła, że paragon był wymagany i narzucona kwota na nim też. Ja byłam zaraz po otwarciu, po ósmej rano, zatem sama nie brałam udziału, bo musiałabym czekać zbyt długo, więc trudno mi powiedzieć dokładnie. Przy okazji - gratulacje nagród i szczęścia, bo podobno podczas tych "zmagań" kolejki są ogromne i trudno się dobić. A czy wiesz może, jakie są codzienne nagrody główne?
Jeszcze dopiszę jako edycję, bo tu w bazie znaleźć nie umiem, ale znalazłam chyba zasady tego konkursu z netu, faktycznie - brak info o konieczności posiadania paragonu:
http://www.auchan...ursu-piramida-nagrod

czajniki, słuchawki, przy mnie ktoś czajnik wygrał, prowadzący ma ustaloną z góry nagrodę na dany dzień i ją przydziela, dowiaduje się dopiero jak się wygra co się dostaje...jakiś toster chyba też widziałam, pendrive...wszystko marki własnej Auchan
0 0

Gość: Ewusia12

#6196933 Napisano: 14.05.2016 18:58:45
1. Czy ktoś z was dzisiaj wysłał przepis- o bag? bo chciałabym ja dzisiaj emotka
2. w formularzu jest pytanie napisz, która paczka produktu Fit&Easy najbardziej do Ciebie pasuje a w regulaminie- Która torebkaproduktu Fit&Easy najbardziej do Ciebie pasuje?”.
To co  ja mam napisać?:D
0 0

Gość: Ewusia12

#6196935 Napisano: 14.05.2016 19:07:50
@banka-manka napisał(a):

delvitto napisał(a):

przegapiłam etap;( czy można wziąć udział w kolejnym etapie, mając paragon z poprzedniego?

Tak. Czytałam teraz dokładnie regulamin i nie kojarzę, żeby był taki zapis emotka

Może umówmy się, kto w jaki dzień będzie słać zgłoszenia, żeby każdy wygrał emotka

kiedy wysyłasz?:D
0 0

gryszelm

#6196942 Napisano: 14.05.2016 19:18:45
Czy na konkurs Carefree w Hebe trzeba podawać numer paragonu, bo w regulaminie jest inaczej, a w opisie na stronie inaczej...?
0 0

gryszelm

#6196945 Napisano: 14.05.2016 19:30:39
bruce napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Czy na konkurs Carefree w Hebe trzeba podawać numer paragonu, bo w regulaminie jest inaczej, a w opisie na stronie inaczej...?

emotka Nie znam tego konkursu, ale - jeśli jest taka poważna rozbieżność w zasadach - ja bym zapytała na wszelkie wypadek organizatora i - poprosiła go o odpowiedź na piśmie (np. mail'ową).

o tu jest z numerem paragonu, a jak się wejdzie w regulamin to bez...chciałam wysłać dziś, a ze Smolara to mi najwcześniej w poniedziałek odpiszą...
http://www.smolar...kurs-carefree-w-hebe
0 0

Gość: defed

#6196946 Napisano: 14.05.2016 19:34:36
Bylam dzis przejazdem w innym konkursowym Lewiatanie i gdy po zaplaceniu za zakupy poprosilam o kupon, Pani z wielka laska mi go podala. Za mna w kolejce stal malzonek z czteropakami Lech Free. Gdy on zapytal o kupon, Pani niegrzecznie sie odezwala "a po co to Panu?" Szok. 
A potem w kolejnym konkursowym Lewiatanie, ktory sie trafil "przypadkiem" zupelna odmiana: Pani zapytala, czy chce zagrac o rower, dala kupon i jeszcze sluzyla pomoca, gdybym zasad nie znala. Sa ludzie i parapety...
0 0