Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nkba

#6197735 Napisano: 16.05.2016 22:16:10
Ashedalka napisał(a):

Czy powie mi ktoś czy te najtańsze kucyki  Pony (do składania) za 5 zł z Carrefour'a  zaliczają się do udziału w konkursie PONYMANIA?

To chyba takie jak kiedyś były w biedrze, też do składania. Sprawdź czy producentem jest Hasbro i wysyłaj emotka
0 0

Gość: Ashedalka

#6197738 Napisano: 16.05.2016 22:21:59
nkba napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

Czy powie mi ktoś czy te najtańsze kucyki  Pony (do składania) za 5 zł z Carrefour'a  zaliczają się do udziału w konkursie PONYMANIA?

To chyba takie jak kiedyś były w biedrze, też do składania. Sprawdź czy producentem jest Hasbro i wysyłaj emotka

Z Hasbro są , właśnie kazałam wczoraj mężowi kupić i posłałam zgłoszenie i wygrało (dziś dostałam sms) tylko chcę się upewnić czy te mogą być emotka a zdziwiło mnie strasznie, że chcieli zamiast nr paragon kod kreskowy produktu... 

P.S. a nie wiesz czy te kucyki podstawowe to losowo dają czy to są jednakowe wszystkie... ?
0 0

notta

#6197741 Napisano: 16.05.2016 22:28:20
a karty z hebe.. miały być aktywne w ciągu 3 dni. Moja nadal nie działa emotka
0 0

nkba

#6197747 Napisano: 16.05.2016 22:36:24
Ashedalka napisał(a):

nkba napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

Z Hasbro są , właśnie kazałam wczoraj mężowi kupić i posłałam zgłoszenie i wygrało (dziś dostałam sms) tylko chcę się upewnić czy te mogą być emotka a zdziwiło mnie strasznie, że chcieli zamiast nr paragon kod kreskowy produktu... 

P.S. a nie wiesz czy te kucyki podstawowe to losowo dają czy to są jednakowe wszystkie... ?

Nie mam pojęcia bo nie dostałam jeszcze ani jednego emotka Od I etapu emotka  
0 0

Gość: giuliettaX

#6197785 Napisano: 17.05.2016 00:10:41
nkba napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

nkba napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

ale to są normalne MLP Hasbro tylko w C4 były przecenione chyba z 19 coś tam na 5 zł, co ja się ich naszukałam emotka  szukałam takiego z bujnymi lokami, a tu jakiś plastikowy fryz i jeszcze rozpołowiony   emotka  emotka   
0 0

Gość: delvitto

#6197787 Napisano: 17.05.2016 00:14:19
czy karty carex są aktywne po otrzymaniu, czy trzeba im odesłać oświadczenie, które razem przysłali?
0 0

Gość: mariolakal

#6197792 Napisano: 17.05.2016 02:30:18
Czy w paczce-sprzątaczce przewidziana jest jakaś rezerwa ? Mam na myśli roczne sprzątanie domu... emotka
0 0

nkba

#6197807 Napisano: 17.05.2016 08:42:22
giulietta napisał(a):

nkba napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

nkba napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

ale to są normalne MLP Hasbro tylko w C4 były przecenione chyba z 19 coś tam na 5 zł, co ja się ich naszukałam emotka  szukałam takiego z bujnymi lokami, a tu jakiś plastikowy fryz i jeszcze rozpołowiony   emotka  emotka   

czego to nie wymyślą emotka Trzeba było jak ja wziąć ze sobą dziecko emotka One znajdą wszystko!!! emotka
0 0

karkocka

#6197810 Napisano: 17.05.2016 09:05:09
nkba napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

nkba napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

biorą udział, bo sama takiego za 5 zł w Carrefour kupiłam, wysłałam zgłoszenie i już dawno mam kucyka w domu
0 0

szczupak

#6197811 Napisano: 17.05.2016 09:06:04
Jak z tych lasów oglaszaja? Z dnia na dzień czy jakoś raz na tydzień? 
0 0

Gość: defed

#6197813 Napisano: 17.05.2016 09:12:40
szczupak napisał(a):

Jak z tych lasów oglaszaja? Z dnia na dzień czy jakoś raz na tydzień? 

Różnie: wczoraj ogłaszali rezerwy, więc pewnie dzisiaj ogłoszą zaległe z minionego tygodnia, za 2-4 dni.
0 0

helcia85

#6197845 Napisano: 17.05.2016 10:10:17
Jak myślicie, czy na ten konkurs z Belvity-Leclerc, można wysłać zdjęcia z poprzednich konkursów z Mili i Auchan, mając odpowiednie paragony oczywiście? 
0 0

Gość: rozek

#6197855 Napisano: 17.05.2016 10:28:34
Dajcie proszę linka do Belvity Leclrec bo nie mogę zlokalizować emotka
0 0

Gość: alamak

#6197860 Napisano: 17.05.2016 10:35:22
0 0

banka-manka

#6197862 Napisano: 17.05.2016 10:39:00
helcia85 napisał(a):

Jak myślicie, czy na ten konkurs z Belvity-Leclerc, można wysłać zdjęcia z poprzednich konkursów z Mili i Auchan, mając odpowiednie paragony oczywiście? 

Myślę, że można. Tylko czy jest sens emotka  
Rozstrzygać będzie zapewne ta sama komisja konkursowa, mogą zdublowanych zdjęć (jeśli będą pamiętać) nie brać pod uwagę.
0 0

Gość: do.ta.3

#6197919 Napisano: 17.05.2016 11:35:03
Halszka napisał(a):

madziulka2434 napisał(a):

Ruszyła kasa Romana,ciekawe czy kolejna ściema?

Możesz przybliżyć temat? co tam pachniało ściemą? emotka

http://www.kasaromana.pl/
0 0

zaczytana-pola

#6197931 Napisano: 17.05.2016 11:43:32
@banka-manka napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Myślę, że można. Tylko czy jest sens emotka  
Rozstrzygać będzie zapewne ta sama komisja konkursowa, mogą zdublowanych zdjęć (jeśli będą pamiętać) nie brać pod uwagę.

Z chwilą dokonania Zgłoszenia, Uczestnik udziela nieograniczonej terytorialnie, nieodpłatnej i niewyłącznej licencji  na  rzecz Organizatora  oraz Mondelez  International  w  Polsce na korzystanie  ze Zdjęcia,  o  ile  stanowi  ono utwór w rozumieniu ustawy o prawie autorskim i prawach  pokrewnych,  w  zakresie  jego  publicznego  rozpowszechniania za pośrednictwem sieci   Internet,skalowania, w  szczególności  za  pośrednictwem Strony   Konkursu   oraz fanpage’u marki belVita znajdującym się w serwisie społecznościowym Facebook,z prawem do udzielania sublicencji. W zakresie w jakim Zdjęcie nie stanowi utworu, Uczestnik przenosi na rzecz Organizatora oraz Mondelez International w Polsce wszelkie prawa do tego Zdjęcia, wyrażając zgodę na nie publikowanie swoich danych jako autora. Uczestnik oświadcza, że w chwili  dokonywania  Zgłoszenia, Zdjęcie ani  żadna  jego  część  nie  stanowi  znaku towarowego.
0 0

Gość: bc14

#6197933 Napisano: 17.05.2016 11:45:03
Moze bedziemy pisac jakie miasta zAuchan/Simply juz poinformowane?
0 0

edzia21

#6197936 Napisano: 17.05.2016 11:45:24
bc14 napisał(a):

Moze bedziemy pisac jakie miasta zAuchan/Simply juz poinformowane?

Wałbrzych emotka
0 0

malenka89

#6197941 Napisano: 17.05.2016 11:46:10
z jakiej godziny macie maile? ślą partiami czy razem? 
0 0